Bosch TAS4503CH - Reviews

8,7 Lees 50 reviews
Specificaties
Soort apparaat
capsules
Type
combi-apparaat
Soorten koffie
caffe crema, cappuccino, chocolademelk, espresso, koffie, latte macchiato, thee
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 50 reviews

8,7

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

margergus 06-10-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,8
wat mij betreft een heel leuk apparaat met een prachtig design.

ik heb expres de rode genomen.

wel is het zo dat je de koffie niet overal kan kopen zoals dolce gusto enzo maar het is zeker aan te raden.
de milka chocolade is echt fantastisch.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Hetty53 30-06-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,8
Super lekker
Fijn dat ieder voor zijn eigen smaak kan kiezen
Mijn kleinkinderen kunnen zelf kiezen en het makkelijk zelf maken
De kleur en de vorm staan in elke keuken
Vind het wel jammer dat je veel afval hebt
Ben super blij met mijn Tassimo

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende
DV88 21-06-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,4
De verschillende soorten drank zijn altijd goed op smaak, iets meer variatie is natuurlijk altijd welkom, maar dat moet groeien. Met 1 druk op de knop heb je een kop koffie, dus echt makkelijker kan eigenlijk niet. Ook zijn er veel verschillende varianten voor de tassimo. Zelf zijn we voor een rode gegaan, maar er zijn meer dan genoeg verschillende kleuren.

Een aanrader naar mijn mening.
Tenzij je 20 koppen koffie per dag drinkt, het is namelijk niet erg goedkoop!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Trees van Dongen 20-06-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,6
Ik ben erg blij met de Tassimo. Hij is prachtig om te zien, de smaak is erg goed en je hebt er verschillende smaken in.
In ieder geval staat hij erg mooi op de aanrecht, want hij heeft een mooie uitstraling.
Ik zou hem zo een ander adviseren, want het is gewoon een fantastisch apparaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Koffiezetapparaat2015 19-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,5
Supergoed apparaat lekker hete koffie en veel mogelijkheden. Vormgeving is zeker mooi,heb hem al aanbevolen aan onze vrienden 😉

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Hanna Hanna 18-06-2015 Product maand in bezit

Algemene score

9,2
Ik ben zeer tevreden over de tassimo.
ik heb bewust gekozen voor dit apparaat omdat ik niks hoef af te stellen qua water of dergelijke. het apparaat scant de barcode en weet precies hoeveelheid water er nodig is voor elk drankje. rood is ook nog eens een prachtige kleur.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Marcel977 17-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Het is een perfecte oplossing voor het gezin, een ieder weet wel iets lekkers uit het apparaat te halen (koffie, chocomelk, thee). Iedereen bij ons in huis kan er mee werken door de unieke streepjescode.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Hermank1969 13-06-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,2
Super apparaat had ik eerder moeten hebben
Erg makkelijk handig gebruiks vriendelijk
En mooi top ding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Champallement 11-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Ervaringen met Bosch Benvenuto B30 (ZES jaar in gebruik zonder enig mankeren!) zijn van dien aard dat een paar dagen Met dit simpele maar fraaie apparaat voldoende zijn voor een positief oordeel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
natascha1802 10-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
geweldige warme koffie en overheerlijke chocolademelk
echt een aanrader en helemaal omdat hij zelf denkend is en je geen andere hulpstukken nodig meer heb. ben er zeer tevreden en gelukkig mee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
frvisser 09-06-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
Wat een verrassing, voor jezelf maar ook jou gasten. In een handomdraai diverse warme coffees, chocomel en zelfs thee gemaakt. Prijs / kwaliteit verhouding, uitstekend !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
KimberlyLina 09-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,8
Echt een heel mooi apparaat en die oreo drankje en de thee echt super ben heel blij ermee heb geen spijt van dat ik hem heb gekocht heb nu een nieuwe favoriet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Jan Celica 09-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Lekkere koffie en thee komt er uit dit apparaat.
Het apparaat is gemakkelijk in gebruik.
De gebruiksaanwijzing kon duidelijker.
Staat erg mooi op het aanrecht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Mausie7 07-06-2015 Product maand in bezit

Algemene score

7,8
Koffie goed van smaak. Aantal beschikbare smaken beperkt. Bij dit apparaat niet mogelijk om nog wat water na te geven. Pads laten zich makkelijk laden en komen goed leeg. Apparaat nog niet lang genoeg in gebruik om iets over duurzaamheid te zeggen, tot nog nog functioneert hij prima.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed
A.P. Stouten 04-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Het is een mooi en degelijk machine
werkt uiterst simpel leg de cups erin en druk op de knop en alles gaat automatisch en verder gewoon genieten
paar dagen in huis maar kan hem nu all niet meer missen
heb hem nog niet ten vollen uitgeprobeerd
een aanrader

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Miranda Krommendijk 03-06-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,4
Super mooi apparaat en heerlijke koffie! Helemaal tevreden. Ook leuk dat je chocomel, Oreo en latte macchiato kunt maken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Elise26 31-05-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Ben er heel blij mee. Super automaat. Leuk om verschillende soorten te kunnen aan bieden aan mijn bezoek. Comfortabel heb niet zo heel veel ruimte.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
ozlem1234 29-05-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Handig ding..
Wel eerst ff uitvogelen hoe alles werkt..
Zou makkelijker zijn als ze meer informatie erbij deden hoe alles werkt met woorden ipv alleen maar met plaatjes..
En natuurlijk meer koffiesoorten in de toekomst!!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Uitstekend
Ruud1991 29-05-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Tot nu toe dik te vrede, water reservoir is perfect, je kan er genoeg koffie uit halen tot de volgende vulling.

Genoeg smaak mogelijkheden, enige min punt dat er nog maar weining locaties zijn, waar de de cups kunt kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Uitstekend
Voldoende
Toon7777 27-05-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,5
Mooi en handig apparaat. Geen geklieder met gebruikte pads. Schoon aanrecht, lekkere koffie en geen smaken door elkaar als je verschillende pads gebruikt. Kan de duurzaamheid nog niet bepalen maar hoop dat ie heeeel lang mee gaat!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Toon meer reviews