De'Longhi ECAM 23.460.S zilver - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 32 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi ECAM 23.460.S zilver op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Javel 07-05-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Lekkere koffie maar moeilijk op temperatuur te krijgen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Heerlijke koffie maar krijg de koffie met moeite op temperatuur. Ik moet altijd eerst doorspoelen, ook het thee/ cappuccino tuutje en het kopje voorverwarmen voordat ik warme koffie heb. Ik krijg ook vaak de melding circuit doorspoelen. Verder tevreden.

Pluspunten

  • Lekkere koffie
  • Goed schuimende melk
  • Goed schoon te houden
  • Gebruikersvriendelijk, het scherm geeft alles aan

Minpunten

  • Koffie en cappuccino wordt niet goed warm

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Blom 21-03-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

mooi design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
eenvoudig te bedienen, lekkere koffie , ook de cappuccino is heerlijk. geeft tijdig aan dat er onderhoud moet komen ( ontkalken en/of filter vervangen).

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Fam Bosch 24-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Simpel te bedienen cappuccino koffiezetapparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Was op zoek naar een goed degelijk koffiezetapparaat wat ook cappuccino kan maken .
Ons vorige koffiezetapparaat was nu na 10 jaar wat minder geworden (ook een delonghi) dus werd het tijd voor een nieuwe , we wilden expres weer een delonghi omdat we hier dus een goede ervaring mee hadden .
En tot zover stelt ook deze ons niet teleur.

Pluspunten

  • Dik schuim
  • Sterkte goed te regelen

Minpunten

  • mag iets hetere koffie zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem Krikken 19-01-2021
  • Product gekocht

Geweldig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Veel instelling mogelijkheden om verschillende koffiesmaken te realiseren, verder fantastisch cappuccino schuim in één woord een genot om te hebben.

Pluspunten

  • Werkt snel
  • Makkelijk schoon te houden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janine 17-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke cappuccino

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heerlojke koffie. Doorslaggevend was de uitstekende kwaliteit van de melkschuim voor de cappuccino. Eenvoudig te bedienen. Gemakkelijk in onderhoud. Door 1 druk op de kop wordt het systeem doorgespoeld. Is redelijk compact model, voor zo'n machine en ziet er mooi uit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nonna1984 17-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Nu een week in gebruik en de koffie is heerlijk! Wel even voor gaan zitten om voor het 1st in te stellen op jouw favoriete sterkte en hoeveelheid in een kop. Schoonmaken is ook een fluitje van een cent. Nu nog ontdekken hoe ik een latte kan zetten maar de cappuccino drink ik niet meer in de horeca, deze is véél lekkerder! Apparaat is ook veel stiller dan dat we verwachten dus een dikke aanrader!

Pluspunten

  • Goed in te stellen
  • Niet veel geluid bij malen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jim 15-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Machine was gemakkelijk ingesteld en maakt gelijk een heerlijke kop koffie. Niet teveel geluid en veel opties om zelf nog in te stellen. Wel een beetje vreemd dat er wordt gewerkt met ‘kleine koffie’, ‘grote koffie’ etc. Was toch intuïtiever geweest met Espresso, Lungo etc.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Heerlijke kop koffie

Minpunten

  • Namen van koffiegroottes niet zo intuïtief

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dwayne 21-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie machine, waar voor je geld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Simpel in gebruik, veel instellingen, mooi en degelijk. Ik had het al veel eerder moeten aanschaffen! Prachtmachine.

Pluspunten

  • Duidelijk menu
  • Simpel in gebruik

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sebastiaan de graaf 10-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed apparaat makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heerlijk koffie. Eerste 5 bakjes slap maar dat staat ook goed vermeld in de beschrijving. Cappuccino is erg goed. Er zijn veel instel mogelijkheden om dr smaak aan te passen.

Pluspunten

  • Geluid
  • Koffie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Esther 09-12-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fijne espresso machine die lekkere cappuccino maakt!

Algemene score

10,0
Fijne espresso machine die heerlijke espresso en cappuccino maakt. Goed melkschuim en het melkreservoir kan bewaard in de koelkast waardoor er geen melk verloren gaat en je het reservoir niet steeds schoon hoeft te maken. De machine is makkelijk en goed schoon te houden. Na het doorlezen van de gebruiksaanwijzing is hij gemakkelijk te bedienen. Wij zijn heel tevreden!

Pluspunten

  • Je favoriete koffie zelf programmeren
  • Melkreservoir kan in koelkast bewaard worden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MIchiel 02-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Perfect (en gemakkelijk) koffieapparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het apparaat werkt heel goed, als je koffie/espresso/cappuccino wilt drinken en hiervoor niet teveel moeite wilt doen is dit apparaat een goede keuze. De prijskwaliteit verhouding is erg goed. Voor een relatief laag bedrag drink je heerlijke koffie (ongeacht gebruik van welke bonen dan ook). Daarnaast is de cappuccino functie erg gemakkelijk te bedienen en heb je binnen een minuut een heerlijke cappuccino staan.

Ik beveel dit product absoluut aan!

Pluspunten

  • Gemak waarmee dranken kunnen worden gezet
  • Compact

Minpunten

  • Geen latte machiato functie

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lenlen1 02-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie compacte machine, goede koffie en cappuchino

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima koffie en dikte melkschuim. Stiller dan mijn oude machine. Menu is simpel, te begrijpen. Bouwkwaliteit zou tegen kunnen vallen, voelt erg plastic aan. Maar pas kort in bezit dus tijd zal het leren

Pluspunten

  • Heet
  • Schuim

Minpunten

  • Bouwkwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Mary 01-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie compacte machine levert goed werk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een heel goed product die doet wat er gevraagd wordt, steeds verse koffie en cappuccino. Handig apparaat om schoon te maken.
Heel makkelijk in elkaar te zetten. Gebruiksvriendelijk apparaat wat qua prijs heel goede prestaties levert. Ik ben er heel blij mee, het voelt als een cadeau!

Pluspunten

  • gebruiksvriendelijk
  • goede koffie en cappuchino

Minpunten

  • tot nu toe geen minpunten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andre 30-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Pas een paar dagen in bezit maar zetten we nu al een heel lekker bakje koffie, zowel lungo, espresso als cappuccino. De temperatuur is prima. Schoonmaken en bijvullen is heel goed te doen en kost geen moeite. Hij zou misschien nog wat uitgebreider mogen zijn, echter zijn we nog op ontdekkingstocht. Gezien de prijs-kwaliteitverhouding zijn we er vooralsnog heel blij mee.

Pluspunten

  • Lekker bak koffie
  • Goed van temperatuur en eenvoudig schoon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bert Blom 28-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
was toe aan een espressomachine. dit apparaat kwam als een van de beste uit de reviews. Ga op gemak bekijken hoe hij werkt en dan genieten van lekkere vers gezette koffie. in welke smaak dan ook

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

cor de koning 28-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

ingewikkelde uitleg om er een bak koffie uit te krijgen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
het vorige model heeft het 30.000 bakken uitgehouden, begon nu aan alle kanten water te verliezen.
is er wel eens iemand geweest die naar het instel menu heeft gekeken.
je moet geen haast hebben of trek in koffie, dat wordt je geduld wel heel erg op proef gesteld.

Pluspunten

  • bij de juiste koffie een goede bak koffie
  • maakt mooi schuim

Minpunten

  • cappuccino knop onthoud stand niet

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Onvoldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Emilija 26-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

koffiemachine de longhi

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een mooi afgewerkt product met smakelijke koffie en lekkere smaak.
Compact product.
Mooi strakke en moderne uitstraling

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Frans de Vos 24-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Eenvoudig te bedienen en goede koffie en een heerlijke cappuccino dit apparaat is een mooie aanwinst in de keuken

Pluspunten

  • Lekkere koffie
  • Mooi design

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Trudy 19-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat, lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heerlijke koffie van versgemalen bonen. Fijn dat bijna alles instelbaar is: temperatuur, maling, hoeveelheid melkschuim enz.
Nu 1 dag gebruikt en nooit meer terug naar Senseo of Nespresso! Alles voor het eerst instellen is even zoeken omdat er zoveel opties zijn, maar daarmee is de koffie ook perfect op eigen smaak af te stemmen.

Pluspunten

  • Voor zijn soort een mooi compact apparaat
  • Goeie melkschuimlaag

Minpunten

  • Nog niet kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

RoH 11-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groots voor een klein prijsje

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze machine is ondertussen onze 3e versie van de volautomaten van Delonghi.
Met wat schaamrood op de kaken even een uitstapje gemaakt naar een ander merk. Dit was een hele, hele , HELE grote fout.

Afgezien dat het andere merk (Philips)veel lawaaieriger is is de koffie van dat apparaat niet te vergelijke met de koffie uit de Delonghi machines.
Waar Delonghi vooral in uitblinkt is de kwaliteit van de koffie. Volledig naar eigen smaak in te stellen zodat dit apparaat de lekkerste koffie kan maken voor ieders smaak.

Daarbij lees je wel eens dat dit soort machines lawaaiig zijn. Natuurlijk, logisch. Ga zelf de bonen maar een malen. Dat geeft geluid. De koffie er met 15 bar doorheen persen, natuurlijk dit gaat gepaard met geluid.
Delonghi heeft alleen de geluidsproductie van deze machine dusdanig omlaag weten te brengen dat het een verademing is. (Naar goede muziek luisteren is natuurlijk wel veel leuker)

Al met al qua uitvoering, functies, geluid en kwaliteit koffie geef ik een dikke 9 (op de schaal van richter)

Pluspunten

  • Geringe geluidsproductie (T.O.V andere machines)
  • Eenvoudige bediening

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews