Siemens TE803209RW - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
koffiebonen
Type
espresso machine
Soorten koffie
koffie
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 65 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marly max 25-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,5
prachtige machine,koffie is overheerlijk,wel ff zoeken hoe je je eigen voorkeur in moet stellen,maar verder kan een kind de was doen.
Verder is hij ook heel erg stil bij het malen van de koffie.
kortom een prima machine met een mooie vormgeving een sieraad in je keuken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry 11-01-2017 Product paar dagen in bezit

HEERLIJKE KOFFIE

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na jaren plezier te hebben gehad van mijn EQ7 koffiemachine (30.000 bakjes koffie) nu de EQ8 gekocht. De koffie is heerlijk en deze is veel stiller. kortom weer veel plezier van deze machine

Pluspunten

  • koffiesmaak
  • stille machine
  • mooie machine

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

LongD 28-12-2016 Product half jaar of langer in bezit

Simpel en effectief!

Algemene score

10,0
Mooi, heel simpel te gebruiken en maak de lekkerste koffie ooit!
Heb er twee jaren ervaring mee op mijn werk, maar moest ook een thuis hebben.

Pluspunten

  • Makkelijk te gebruiken
  • Fantastisch koffie

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Maikele 25-12-2016 Product paar dagen in bezit

Heerlijke Koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit is een perfecte espresso machine met vele mogelijkheden. Ook veel instellingen voor de sterkte van je cappuccino, macchiato of normale koffie. Heerlijk opgeschuimde melk. Tevens eigen profielen zodat je je eigen bakje koffie meteen goed kan maken

Pluspunten

  • vele mogelijkheden
  • sterkte instellingen
  • zowel bonen als gemalen koffie
  • evt. los water filter
  • goede opschuiming melk

Minpunten

  • redelijk groot
  • spoelt regelmatig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Irene 29-11-2016 Product paar dagen in bezit

zeer gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Uitstekende prijs / kwaliteitsverhouding.
Duidelijk goed bedienbaar apparaat. Niet onnodig slangetjes hoeven los te halen om meld te spoelen.
Zeer gebruiksvriendelijk en overzichtelijk met wat je doet al na gelang je wensen!

Pluspunten

  • Zeer duidelijk
  • goed warm. Diversiteit in sterktes.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

T. Smits 11-11-2016 Product paar dagen in bezit

Espresso koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Gewend aan een half automaat, nu na enkele dagen wil ik niets anders dan koffie uit mijn nieuwe Siemens espressomachine. Het gemak om verschillende koffies te zetten en persoonlijk in te stellen maken mijn koffiewereld uitgebreider en van betere kwaliteit.

Pluspunten

  • Gemak
  • kwaliteit kopje koffie
  • staat mooi in de keuken
  • de mogelijkheid om andere koffie toe te voegen

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

D 11-11-2016 Product paar weken in bezit

Lekker bakkie

Algemene score

9,0
Simpel en goed ding. Ik zou hem zeker aan mensen aanraden die van koffie houden. Goede koffie en zelfs mijn vrouw kan ermee overweg en die kan niet eens met mij overweg!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joo48 06-11-2016 Product paar weken in bezit

Siemens TE803209

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Nette machine met voldoende functies voldoet geheel aan onze verwachting .
Doorslaggevend was dat het apparaat erg stil is tov andere merken goed schoon te houden en dat deze is voorzien van gebruikersprofielen, tevens niet onbelangrijk het systeem is uitgevoerd met keramische maalstenen ipv staal.
duurzaamheid: kunnen we nu niet beoordelen.

Pluspunten

  • Vormgeving
  • Stil
  • gemakkelijk schoonmaken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Di 30-08-2016 Product paar dagen in bezit

Lekker bakkie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De Siemens EQ8 is zowel klein-zakelijk als privé een geweldig apparaat. Stijlvol design, mooi vormgegeven. Perfecte kwaliteit koffie en een zeer gebruikersvriendelijke display, voor zakelijk gebruik een pré. Niet alleen ik ben enthousiast, mijn collega's ook! Ook zij zijn erg onder de indruk van deze koffiemachine. Alleen maar positief lijkt wat overdreven maar dat is niet zo, het is gewoon de waarheid, en de waarheid mag gezegd worden. Een dikke 10!

Pluspunten

  • Perfecte koffie
  • Gebruikersvriendelijk
  • Mooi design

Minpunten

  • N.v.t.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sevgi Karakoyun 14-06-2016 Product paar dagen in bezit

Fantastisch precies wat ik van een koffieapparaat verwacht!

Algemene score

9,6
Het apparaat viel alleen maar tegen omdat ik het niet zo groot had verwacht. Vandaar een 9 voor Vormgeving. Ik geef een 9 aan smaak omdat de cafe creme een te dun schuimlaagje heeft. Terwijl de espresso als cappucino/ macchiato een perfect schuimlaag heeft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marga 22-05-2016 Product paar dagen in bezit

super mooie koffiemachine

Algemene score

10,0
Super mooie koffiemachine erg makkelijk in gebruik een echte aanrader voor de echte koffie drinker wat ook zo gemakkelijk is je kan je sterkte voor elke gebruiker anders zetten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Milco Texier 15-05-2016 Product paar dagen in bezit

Top product

Algemene score

9,8
Zeer gebruikersvriendelijk, met 1 druk op de knop een expresse, Latte, koffie creme of cappuccino.
Geeft zelf aan wanneer schoongemaakt of bijgevuld moet worden.
Doet zijn werk zeer stil en is een sieraad in de keuken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 06-05-2016 Product paar dagen in bezit

supermooi apparaat met veel mogelijkheden

Algemene score

8,8
Apparaat ziet er superstrak uit en het mooie is dat de koffie ook nog super smaakt. Melk moet wel lauw zijn om cappuccino's te maken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

JWL1 08-02-2016 Product half jaar in bezit

Algemene score

9,2
> 6 mnd in gebruik. Zeer tevreden over gebruiksgemak smaak en aantal koffiezet mogelijkheden. Automatisch schoonmaakprogramma werkt perfect. Qua design strak en fraai vorm gegeven met uitstekende materialen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 30-01-2016 Product maand in bezit

Algemene score

9,2
koffiemachine is superhandig in gebruik, erg stil en makkelijk schoon te houden (ook de melkslang..). Zeer tevreden en heerlijke koffie. De sterkte is goed in te stellen voor elke gebruiker.. Voorprogrammeren is bij meer gebruikers ook erg handig! tevreden dus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marly max 25-01-2016 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Wij hebben deze machine nu vanaf de kerst in ons bezit.
Wat ons als eerste opviel,hoe stil dit apparaat is.
Wat ook erg handig is dat je je eigen persoonlijke keuze in kan stellen.
De melk opschuimer vind ik erg veel rommel maken,dus dat doe ik nog met mijn opschuimer van nespresso,ook omdat de schuim hiervan
beter is.
Verder is de vormgeving,vinden wij,erg mooi,maar dat is natuurlijk persoonlijk.
Voordat we dit apparaat kochten hebben we altijd een jura gehad,uit het duurdere segment,die ons altijd erg goed is bevallen.
Wat de duurzaamheid betreft van deze machine dat moet de tijd nog leren.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 07-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
strak modern uitziende koffiemachine, zeer intuitieve bediening. Uitermate geruisarm met veel persoonlijke instelmogelijkheden zonder hiervoor een complete studie nodig is om het te snappen. Mooie detailverbeteringen ten opzichte van ons voorgaande model van 6 jaar geleden. Aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

PietJan Wagenaar 26-12-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Heerlijke koffie! Het apparaat is geakkelijk in gebruik, zeker in combinatie met een thermosbeker voor de melk.
's Ochtends even aandoen, alles legen/schoonmaken en daarna genieten. Het schoonmaken is gemakkelijk te doen en kost weinig tijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

zunnebel 22-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
We hebben het apparaat nu een paar dagen in huis en zijn super enthousiast.
Hiervoor binnen een jaar tijd 2x een ander merk gehad nou dat was een drama, helaas wisten niemand de e oplossing dus konden we netjes alles terug sturen.

Onze keuze om over te stappen op een ander merk lijkt tot nu toe goed te zijn. Ik ben een echte koffieleut dus de voordelen zijn er echt wel;
een groot water reservoir, reservoir voor de koffie bonen is ook super.
Maar vooral je hoort hem bijna niet!!!! (dat was nl bij die andere wel anders)
alles prima in te stellen en de optie om voor ieder in te stellen hoe je je koffie wilt vind ik ook een super optie.

Als het blijft zoals het nu is, dan kan ik echt wel voor alles een 10 geven.
Het is een stevig en degelijk apparaat en hopelijk hebben we er nog heel lang plezier van.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bianca 18-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Mooie vormgeving. Je kunt tot 6 profielen invullen voor eigen smaakbeleving. Je kunt de machine instellen wat waterhardheid betreft. Er wordt een teststaafje meegeleverd. Duidelijke handleiding. De koffie is heerlijk warm en zeer gebruiksvriendelijk.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews