De'Longhi ECAM 22.360.B - Reviews

Laagste prijzen
Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie, koffiebonen
Volautomatisch
ja (koffie)
Type
espresso machine
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Deze beoordeling is gebaseerd op het gemiddelde cijfer van reviews die geschreven zijn op Kieskeurig.nl

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

De Longhi volautomatische espresso machine 22.360b 03-01-2017 Product paar dagen in bezit

Mooi design, geluidsarm koffiezetten, lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Na wat wennen aan de handelingen om uit dit apparaat de gewenste koffie te krijgen werkt het apparaat naar verwachting. In eerste instantie leek de knop om cappuccino te maken niet naar behoren te werken; melkschuim voor de cappuccino werd wel gemaakt, de daaropvolgende koffie niet. Na enkele proef cappuccino's heb ik de maalgraad met de draaiknop aangepast; toen werkte de sneltoets voor cappuccino! Het apparaat hebben wij nu enkele dagen en lijkt het verder goed te doen. Automatische spoeling en schoonmaken van apparaat/ melkhouder is eenvoudig en zo gedaan.

Pluspunten

  • Makkelijk schoonmaken
  • Melkkan met stoompijpje
  • Automatische uitschakeling
  • Warmhoud plaatje voor kopjes

Minpunten

  • Fabrieksinstellingen belemmerde werking

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

P.Kok 27-12-2016 Product paar dagen in bezit

Koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Naar paar dagen in gebruik ben ik er blij mee. Die is makkelijk te bedienen en schoon te maken. Koffie smaakt lekker.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Johan & Hanna 23-12-2016 Product paar dagen in bezit

ECAM22.360.B Espressoapparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Al een hele tijd naar uit gekeken. Vond in eerste instantie te duur. Toch de stap gemaakt en nou willen we niet anders meer.

Pluspunten

  • constante smaak
  • bedienings gemak
  • hebben nog maar net maar genieten er nou volop van
  • begin er niet aan want je wil niks anders meer !!

Minpunten

  • Nog niets gevonden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Maurice 23-12-2016 Product paar dagen in bezit

Voor heerlijke koffie een Delonghi

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Product maakt heerlijke koffie en is makkelijk in gebruik. Zeer duidelijk door de mooie display. Het afstellen gaat makkelijk en de vormgeving is mooi

Pluspunten

  • Overzichtelijk in gebruik
  • Duidelijke handleiding

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Willem 19-12-2016 Product paar weken in bezit

Lekkere koffie!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het apparaat werkt prettig (even wennen), maar de koffie is heel lekker! Het water reservoir heeft een goed volume en ook de voorraadruimte voor de bonen is ruim, zodat je niet steeds blijft bijvullen.

Pluspunten

  • Lekkere koffie
  • Ook gebruiksgemak voor cappocino

Minpunten

  • Het apparaat reinigt zichzelf vaak (automatisch)
  • Melkhouder past niet in koelkastdeurvak

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

JvdG 17-12-2016 Product paar dagen in bezit

Delonghi ecam 22360

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima apparaat die een heerlijke bakkie koffie geeft. De aankoop bij BCC verliep ook heel soepel en netjes.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Koffie automaat 08-12-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi koffie automaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mooi uitziend koffieautomaat , via menu instelling makkelijk en gebruiksvriendelijk is in te stellen.
Na persoonlijke voorkeur instelling,heb je altijd konstante lekkere koffie.

Pluspunten

  • Mooi apparaat
  • Gebruiksvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 03-12-2016 Product half jaar of langer in bezit

Gewoon een perfecte machine

Algemene score

10,0
Dit is onze tweede DeLonghi volautomaat en wil nooit meer een andere. Gebruiksgemak is super en de kwaliteit van koffie, cappuccino of welke variant je ook kan kiezen, ze zijn van super kwaliteit. Een en ander hangt wel af van de kwaliteit bonen, maar met Illy of de Espresso Extra Dark Roast van Lidl geven uitstekende kwaliteit.

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Kwaliteit

Minpunten

  • Voor ons geen enkele

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cornelis vannRijn 26-11-2016 Product paar dagen in bezit

Mooie vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi design. Kleur en vorm goed. Handig in get gebruik. Makkelijk te bedienen. Makkelijk te reinigen en te onderhouden.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Makkelijk te bedienen

Minpunten

  • Duur
  • Weinig extra accessoires

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Stefan 17-11-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi apparaat, ziet er goed afgewerkt uit, lekkere espresso en cappuccino zonder moeite en in een handomdraai, maakt weinig geluid

Pluspunten

  • Design en overzichtelijk

Minpunten

  • Geen verlichting rond de bedieningsknopjes

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Julien 15-11-2016 Product paar dagen in bezit

Geweldige alleskunner

Algemene score

8,0
De Delonghi ECAM22.360B is een geweldige machine. Met een eenvoudige bediening serveer ik verschillende soorten koffie. Machine is makkelijk te onderhouden. Zeker de zetgroep is makkelijk uitneembaar. Genieten.

Pluspunten

  • Goede prijs/kwaliteit verhouding
  • Veel opties (cappuccino,glas melk,ristretto,lungo)

Minpunten

  • glas melk niet warm genoeg

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Reintjens 06-11-2016 Product paar dagen in bezit

Mooie vormgeving en kleur. Netjes afgewerkt

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Lekkere Cappacino voor eerlijke prijs. Wordt goed warm de koffie en de melk is goed opgeschuimd. De koffiemachine is heel mooi afgewerkt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FamVisser 06-11-2016 Product paar dagen in bezit

Prima apparaat, erg mooi vormgegeven en stil

Algemene score

9,0
Heerlijke koffie in Italiaanse stijl. Veel mogelijkheden en toch ook eenvoudig te bedienen. Het is in tegenstelling tot ons vorige apparaat erg stil.

Pluspunten

  • Heerlijke koffie
  • Vrij stil

Minpunten

  • Melkschuim spat soms op

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Elisabeth 04-10-2016 Product paar weken in bezit

Echt lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
n Heerlijk kopje vers gezette koffie, of je nu expresso, cappuchino, latte machiatto, of n kopje thee maakt met deze DeLonghi lukt het. Ben erg blij met deze aankoop, makkelijk in gebruik, kan niet mislukken en wat ben ik blij dat ik geen padjesmachine meer nodig heb nu ,want deze koffie smaakt 10 keer beter. Schoonmaken wordt automatisch gedaan en de melkkan kun je zo in de koelkast zetten voor later gebruik. Eenvoudige handleiding en eenvoudige bediening.
Ik kan dit product echt aanbevelen. Machine geeft zelfs aan op het display wat je moet doen.
Wat duurder in aanschaf maar je hebt dan ook dagelijks heerlijke "verser- kan- het -niet- koffie".

Pluspunten

  • heerlijke koffie
  • eenvoudige bediening
  • eenvoudig schoonmaken
  • slimme machine

Minpunten

  • prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

boertje10 20-08-2016 Product paar dagen in bezit

Heerlijke koffie

Algemene score

6,0
De koffie is heerlijk,maar dit ligt aan de koffiebonen. Instellen is erg eenvoudig,onderhoud ook. Maar na 2 heerlijke cappuccino's gaf de machine bij het derde bakje maar een klein beetje melk,om vervolgens bij het vierde helemaal geen melk en melkschuim te geven. Geprobeerd om alleen melk te laten geven,maar dit deed hij ook niet meer,alleen stoom en een beetje water,de melk kwam maar tot halverwege het melkpijpje. Ben behoorlijk teleur gesteld voor best een dure machine. Apparaat wordt terug gestuurd,en ze zouden een andere opsturen. Hopelijk gaat deze wel langer mee dan 3 cappuccino's

Pluspunten

  • Heerlijke koffie
  • Makkelijk te bedienen
  • Eenvoudig in onderhoud
  • Mooi design

Minpunten

  • Na 3 cappuccino's defect

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Slecht
Officiele reactie van De’Longhi 26-08-2016

Geachte ontvanger,

Onze excuses voor deze vervelende ervaring.
De afdeling klantenservice zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen ivm. dit euvel.

Met vriendelijke groet,

De'Longhi Group Nederland.

boertje10 01-09-2016

Ben benieuwd hoe/wat DeLonghi gaat reageren

Reageer

ans 19-06-2016 Product paar dagen in bezit

Fijn expreso apparaat en makkelijk te bedienen.

Algemene score

9,2
Fijn expresso apparaat en makkelijk in bediening. Alles wijst zichzelf en zet verschillende soorten lekkere koffie. Duurzaamheid kan ik nog niet oordelen.Past goed onder een keukenkast omdat het waterreservoir naar voren uitschuift.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Johanj. 22-06-2016

hoi,kun je hier ook gewone koffie mee maken

Reageer

Minnie3 04-06-2016 Product paar dagen in bezit

de longhi volautomatische espressoapparaat

Algemene score

10,0
een mooi en zeer gebruiksvriendelijk apparaat,schoonmaken is een fluitje van een cent geen gedoe meer met invetten van onderdelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer