Siemens TP501R09 - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 50 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens TP501R09 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marinus De Kievit 18-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koffiemachine

Geschreven voor: Siemens TP501R09

Algemene score

8,0
We hebben de machine nog maar net uitgepakt. Maar voor de ingewikkelde cash-back-actie moest ik via dit scherm.
Geen goede info wie nu levert. Gekocht bij Bol.com, maar dat zou gaan via Gezamenlijk Voordeel BV, maar die staat weer niet op de verplichte invoerlijst voor de CashBack

Pluspunten

  • Eenvoudige bediening
  • ziet er goed uit

Minpunten

  • ingewikkelde cash-back
  • zie boven

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Ria 20-03-2021
  • Product gekocht

Mijn geweldige koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TP501R09

Algemene score

9,0
Ik heb deze machine nu al een poosje en vindt hem nog steeds geweldig. Lekkere koffie, goed op temperatuur, lekkere verwenbakjes, makkelijk schoon te houden. Gebruiksvriendelijk. Een puntje is wel dat de opvangbak wat klein is, maar een voordeel hieraan is weer dat hij schoner blijft omdat de prut vaker eruit gehaald wordt. #lovethismachine#

Pluspunten

  • Heerlijk koffie
  • Gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • Opvangbak mocht wel iets groter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gerben 05-03-2021
  • Product gekocht

Geweldig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TP501R09

Algemene score

8,0
Het is een mooi apparaat om te zien en zeer makkelijk in gebruik. Het geluid is in vergelijking met andere apparaten minder (ceramisch maalwerk). Ik vind het het geluid van een vers bakje koffie. Het apparaat is snel gebruiksklaar en schakelt zich zelf uit (instelbaar). Het maken van cappuccino of latte macchiato is kinderspel, het slangetje in een melkpak hangen en klaar. Daardoor hoef je niets schoon te maken. (Alleen buitenkant van het slangetje afvegen). Het pak melk zet je gewoon terug in de koelkast. De machine doet de rest. De maalgraad is instelbaar. De sterkte van de koffie is instelbaar. Het aantal ml. Is instelbaar. De temperatuur is instelbaar. Alle instellingen in jip en Janneke taal!

Deze tekst heb ik geschreven toen ik hem gekocht had en sta daar nog volledig achter. Nu naar drie maanden gebruik kon ik er achter dat de koffie na het opstarten niet heet is. Ik heb Siemens gebeld en ze zeiden dat dan de leidingen nog koud zijn. Het tweede kopje is wel warm. Ik vind dat dat niet moet kunnen bij een machine van €550'-. Maar goed, ik heb dat opgelost door de machine twee keer te laten opstarten. ( Duurt niet lang)
De klantenservice van Siemens kon geen oplossing bedenken, dat vind ik wel vreemd.

Al met al een hele fijne machine maar met een minpuntje.

Pluspunten

  • Eenvoudig in gebruik
  • Redelijk stil

Minpunten

  • Temperatuur van de koffie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Bart 28-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi Disign

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TP501R09

Algemene score

8,0
Na 2 apparaten weer een Siemens gekocht. De vorige Siemens ook 10 jaar mee gedaan.
Apparaat is overzichtelijk en makkelijk in het gebruik

Pluspunten

  • Handig design
  • Grote waterinhoud

Minpunten

  • Spoelt relatief veel water weg

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bastiaan 19-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Duidelijk en eenvoudig te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TP501R09

Algemene score

9,0
Eenvoudige machine die precies doet wat het moet doen en dat is een lekker bakkie koffie zetten. Zelf hoef ik niet alle toeters en bellen op zo'n machine te hebben en heb ik met de keuzes die hierop zijn vermeld ruim voldoende. Een bak koffie kan je makkelijk per sterkte instellen en smaakt zoals het moet horen!

Pluspunten

  • Eenvoudig
  • Mooi afgewerkt
  • Makkelijk met schoonmaken
  • Lekkere bak koffie

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Chiel 18-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima koffieautomaat, veel instelmogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TP501R09

Algemene score

8,0
Handige koffieautomaat, veel instelmogelijkheden, dus: eerst veel experimenteren met de instellingen, voor het lekkerste bakje koffie.

Pluspunten

  • veel instelmogelijkheden
  • grote watertank

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ramona 18-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TP501R09

Algemene score

8,0
Wij zijn al jaren fan van de koffiezetapparaten van Siemens. Vorige week is onze oude stuk gegaan (na heel veel jaren plezier), maar we wisten zeker dat het weer een Siemens moest worden. Hij is gebruiksvriendelijk, snel en mooie vormgeving. De smaak valt niet alleen te bepalen door het apparaat, de bonen maken ook de koffie.
Wij hopen niet zoveel plezier van dit koffiezetapparaat te hebben dan de vorige.

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • ziet er mooi uit

Minpunten

  • waterreservoir zit aan de achterkant

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anne 17-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer goede koffiemachine!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TP501R09

Algemene score

9,0
De koffiemachine is geweldig! Zeer gemakkelijk te gebruiken en te reinigen. Koffie kan naar smaak en sterkte gemaakt worden. Door het melkslangetje zijn ook latte’s en cappuccino’s gemakkelijk te maken! Tevens is reinigen heel eenvoudig doordat de koffie machine uit elkaar kan.

Pluspunten

  • Sterkte aan te passen
  • Makkelijk bedienbaar
  • Makkelijk te reinigen

Minpunten

  • Geeft niet aan wanneer de bonen op zijn
  • Lekbak moet vaak geleegd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

koffiemachine 11-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

een machine die makkelijk is te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TP501R09

Algemene score

10,0
de machine doet wat ik er van verwacht had een goed bak koffie met prima temperatuur en in diversen sterktes in te stellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Siemens TP501R09 09-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Modern Design Siemens koffiemachine TP501R09

Geschreven voor: Siemens TP501R09

Algemene score

10,0
Dit is mijn tweede siemens koffiemachine (de eerste is afgeschreven ouderdom) wil nooit geen ander meer.
Werkt geweldig leuke nieuwe snufjes en prijskwaliteit zeer goed.
Water goed heet / Bediening gemakkelijk/ mooi design.
Echt een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Goos 09-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TP501R09

Algemene score

8,0
Dag in huis. 1e indruk, zeer goede aankoop.
Makkelijk, lekker en eenvoudige, doch goed gebruiksvriendelijk apparaat

Pluspunten

  • Snel
  • Simpele bediening
  • Mooi qua vorm

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jantien 07-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk in gebruik.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TP501R09

Algemene score

9,0
Handig in gebruik en zet lekkere koffie.
Mooie kwaliteit/prijs verhouding.
Een aanbeveling voor echte koffie liefhebbers.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik.
  • Lekkere koffie.
  • Melkopschuimer is makkelijk te bedienen.

Minpunten

  • Vrij groot. Al is dat ook normaal.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Koffiejuf 06-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke koffie, gemakkelijk schoon te maken.

Geschreven voor: Siemens TP501R09

Algemene score

9,0
Heerlijke koffie, cappuccino en latte. Onderdelen zijn gemakkelijk schoon te maken. ook fijn dat de sterkte van de koffie en de hoeveelheid is in te stellen.

Pluspunten

  • Gemakkelijk schoonmaken
  • Sterkte van de koffie is aan te passen
  • Hoeveelheid is aan te passen (kop/mok)

Minpunten

  • Lekbak snel vol

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dirk 06-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TP501R09

Algemene score

9,0
Zeer gebruiksvriendelijk machine met erg veel mogelijkheden, lekkere koffie alles goed naar eigen smaak in te stellen, met uitstekende melk op schuimer prima apparaat voor het geld.

Pluspunten

  • weinig lawaai
  • overzichtelijk display

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Chielenan 05-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer gebruiksvriendelijk!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TP501R09

Algemene score

9,0
We hebben de koffie machine nu een paar weken en hij bevalt ons prima ! Hij is makkelijk te bedienen en ook makkelijk te onderhouden. En, niet onbelangrijk, alle koffie keus die we willen kunnen we thuis zetten. Een echte aanrader !

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Henny OG 05-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TP501R09

Algemene score

9,0
Koffie voor ons op een nieuwe wijze. Echte bonen maken het verschil en dat proef je met deze Siemens

Pluspunten

  • Smaakt uitstekend
  • Makkelijke te bedienen

Minpunten

  • Schoonmaken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

jerony 04-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

heerlijke koffie

Geschreven voor: Siemens TP501R09

Algemene score

9,0
Siemens EQ500 TP501R09 aangeschaft.
Makkelijk in onderhoud. heerlijke koffie en reiniging gaat erg simpel.

Pluspunten

  • heerlijke koffie
  • snel
  • onderhoudsvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Angelique 04-01-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TP501R09

Algemene score

8,0
Een super apparaat. Handig in gebruik en goed schoon te maken. Enige minpuntje is dat de koffie (milde variant) toch voor een aantal mensen hier te sterk is

Pluspunten

  • mooi design
  • makkelijk schoon te maken
  • veel koffievariaties

Minpunten

  • lekbak snel vol
  • koffie aan de sterke kant
  • cappucino wat lauw

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

wouter 31-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

makkelijk in gebruik

Geschreven voor: Siemens TP501R09

Algemene score

8,0
Uitpakken en bijna direct gebruiken.
Overzichtelijk, zet goede koffie en je kan je persoonlijke smaak makkelijk instellen.

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • je sterkte zelf bepalen.
  • warmte instelbaar

Minpunten

  • maakt redelijk veel geluid
  • vorm water reservoir
  • niet strak tegen muur te plaatsen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

w.steggerda 29-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

uitstekend koffie apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TP501R09

Algemene score

9,0
deze koffie machine bevalt ons uitstekend. het is een vervanging van onze vorige die stuk ging. deze heeft vele mogelijkheden waar ik dan ook dankbaar gebruik van maak. een zeer duidelijk dispay om aan te geven wat je moet doen. de temperatuur is geweldig, beter dan mijn vorige. ik ben heel blij dat ik voor deze heb gekozen en kan iedereen deze aanraden

Pluspunten

  • 'heerlijke hete koffie
  • goed display
  • keuzes voor koffie en evt thee

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews