Siemens TP501R09 zwart - Reviews

Specificaties
Koffie soort(en)
cappuccino, heet water, latte macchiato, thee
Kleur(en)
zwart
Fabrikant kleur(en)
piano zwart

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 49 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens TP501R09 zwart op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marinus De Kievit 18-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koffiemachine

Geschreven voor: Siemens TP501R09 zwart

Algemene score

8,0
We hebben de machine nog maar net uitgepakt. Maar voor de ingewikkelde cash-back-actie moest ik via dit scherm.
Geen goede info wie nu levert. Gekocht bij Bol.com, maar dat zou gaan via Gezamenlijk Voordeel BV, maar die staat weer niet op de verplichte invoerlijst voor de CashBack

Pluspunten

  • Eenvoudige bediening
  • ziet er goed uit

Minpunten

  • ingewikkelde cash-back
  • zie boven

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Bart 28-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi Disign

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TP501R09 zwart

Algemene score

8,0
Na 2 apparaten weer een Siemens gekocht. De vorige Siemens ook 10 jaar mee gedaan.
Apparaat is overzichtelijk en makkelijk in het gebruik

Pluspunten

  • Handig design
  • Grote waterinhoud

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Koffie plus 26-01-2021

Top systeem

Geschreven voor: Siemens TP501R09 zwart

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Geschreven recensies is niets mis mee. Makkelijk te installeren, lekkere koffie (zoeken naar de juiste bonen natuurlijk).
Gewoon top apparaat
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Chiel 25-01-2021

Handige koffiezetautomaat met veel mogelijkheden

Geschreven voor: Siemens TP501R09 zwart

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Deze koffiezetautomaat heeft veel instelmogelijkheden en een grote watertank. Het scherm geeft duidelijk aan als er iets geleegd of gevuld moet worden. De zetgroep is makkelijk schoon te maken. Het apparaat maakt veel minder lawaai dan mijn vorige apparaat van een bekend Nederlands merk. Dus: aanrader!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Anoniem 21-01-2021

Super apparaat

Geschreven voor: Siemens TP501R09 zwart

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Perfecte koffie smaakt heerelijk, Koffie heeft de juiste temperatuur. Daarnaast ook een heerlijk schuimlaagje op koffie met melkprodukten! Onderhoud is ook goed uit te voeren. Alleen de watertank vind ik niet zo handig.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Bastiaan 19-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Duidelijk en eenvoudig te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TP501R09 zwart

Algemene score

9,0
Eenvoudige machine die precies doet wat het moet doen en dat is een lekker bakkie koffie zetten. Zelf hoef ik niet alle toeters en bellen op zo'n machine te hebben en heb ik met de keuzes die hierop zijn vermeld ruim voldoende. Een bak koffie kan je makkelijk per sterkte instellen en smaakt zoals het moet horen!

Pluspunten

  • Eenvoudig
  • Mooi afgewerkt
  • Makkelijk met schoonmaken
  • Lekkere bak koffie

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Chiel 18-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima koffieautomaat, veel instelmogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TP501R09 zwart

Algemene score

8,0
Handige koffieautomaat, veel instelmogelijkheden, dus: eerst veel experimenteren met de instellingen, voor het lekkerste bakje koffie.

Pluspunten

  • veel instelmogelijkheden
  • grote watertank

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ramona 18-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TP501R09 zwart

Algemene score

8,0
Wij zijn al jaren fan van de koffiezetapparaten van Siemens. Vorige week is onze oude stuk gegaan (na heel veel jaren plezier), maar we wisten zeker dat het weer een Siemens moest worden. Hij is gebruiksvriendelijk, snel en mooie vormgeving. De smaak valt niet alleen te bepalen door het apparaat, de bonen maken ook de koffie.
Wij hopen niet zoveel plezier van dit koffiezetapparaat te hebben dan de vorige.

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • ziet er mooi uit

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anne 17-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer goede koffiemachine!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TP501R09 zwart

Algemene score

9,0
De koffiemachine is geweldig! Zeer gemakkelijk te gebruiken en te reinigen. Koffie kan naar smaak en sterkte gemaakt worden. Door het melkslangetje zijn ook latte’s en cappuccino’s gemakkelijk te maken! Tevens is reinigen heel eenvoudig doordat de koffie machine uit elkaar kan.

Pluspunten

  • Sterkte aan te passen
  • Makkelijk bedienbaar
  • Makkelijk te reinigen

Minpunten

  • Geeft niet aan wanneer de bonen op zijn
  • Lekbak moet vaak geleegd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Jantien 13-01-2021

Lekkere koffie!

Geschreven voor: Siemens TP501R09 zwart

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Erg lekkere koffie!. Goede keuze gemaakt.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

koffiemachine 11-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

een machine die makkelijk is te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TP501R09 zwart

Algemene score

10,0
de machine doet wat ik er van verwacht had een goed bak koffie met prima temperatuur en in diversen sterktes in te stellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tp501r09 Espressomachine 10-01-2021

Beoordeling koffiemachine

Geschreven voor: Siemens TP501R09 zwart

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] We hebben de machine nog maar kort maar we zouden deze niet meer kwijt willen, wat een een fijn apparaat makkelijk te bedienen en zeer lekkere koffie naar gelang je eigen instellingen en het maalsysteem is ook redelijk geruisloos ,kortom een mooi en fijn apparaat.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Siemens TP501R09 09-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Modern Design Siemens koffiemachine TP501R09

Geschreven voor: Siemens TP501R09 zwart

Algemene score

10,0
Dit is mijn tweede siemens koffiemachine (de eerste is afgeschreven ouderdom) wil nooit geen ander meer.
Werkt geweldig leuke nieuwe snufjes en prijskwaliteit zeer goed.
Water goed heet / Bediening gemakkelijk/ mooi design.
Echt een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Goos 09-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TP501R09 zwart

Algemene score

8,0
Dag in huis. 1e indruk, zeer goede aankoop.
Makkelijk, lekker en eenvoudige, doch goed gebruiksvriendelijk apparaat

Pluspunten

  • Snel
  • Simpele bediening
  • Mooi qua vorm

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jantien 07-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk in gebruik.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TP501R09 zwart

Algemene score

9,0
Handig in gebruik en zet lekkere koffie.
Mooie kwaliteit/prijs verhouding.
Een aanbeveling voor echte koffie liefhebbers.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik.
  • Lekkere koffie.
  • Melkopschuimer is makkelijk te bedienen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Koffiejuf 06-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke koffie, gemakkelijk schoon te maken.

Geschreven voor: Siemens TP501R09 zwart

Algemene score

9,0
Heerlijke koffie, cappuccino en latte. Onderdelen zijn gemakkelijk schoon te maken. ook fijn dat de sterkte van de koffie en de hoeveelheid is in te stellen.

Pluspunten

  • Gemakkelijk schoonmaken
  • Sterkte van de koffie is aan te passen
  • Hoeveelheid is aan te passen (kop/mok)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dirk 06-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TP501R09 zwart

Algemene score

9,0
Zeer gebruiksvriendelijk machine met erg veel mogelijkheden, lekkere koffie alles goed naar eigen smaak in te stellen, met uitstekende melk op schuimer prima apparaat voor het geld.

Pluspunten

  • weinig lawaai
  • overzichtelijk display

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Chielenan 05-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer gebruiksvriendelijk!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TP501R09 zwart

Algemene score

9,0
We hebben de koffie machine nu een paar weken en hij bevalt ons prima ! Hij is makkelijk te bedienen en ook makkelijk te onderhouden. En, niet onbelangrijk, alle koffie keus die we willen kunnen we thuis zetten. Een echte aanrader !

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Henny OG 05-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TP501R09 zwart

Algemene score

9,0
Koffie voor ons op een nieuwe wijze. Echte bonen maken het verschil en dat proef je met deze Siemens

Pluspunten

  • Smaakt uitstekend
  • Makkelijke te bedienen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

jerony 04-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

heerlijke koffie

Geschreven voor: Siemens TP501R09 zwart

Algemene score

9,0
Siemens EQ500 TP501R09 aangeschaft.
Makkelijk in onderhoud. heerlijke koffie en reiniging gaat erg simpel.

Pluspunten

  • heerlijke koffie
  • snel
  • onderhoudsvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews