Siemens TP501R09 zwart - Reviews

Specificaties
Kleur(en)
zwart
Fabrikant kleur(en)
piano zwart
Aansluitwaarde
1500 watt

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 7 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens TP501R09 zwart op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rm 30-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Maakt goede koffie

Geschreven voor: Siemens TP501R09 zwart

Algemene score

7,0
Mooie machine
Makkelijk te bedienen
Alleen jammer dat de melk producten er lauw uit komen
Latte en cappuccino

Pluspunten

  • Makkelijke bediening

Minpunten

  • Latte en cappuccino zijn lauw niet heet

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Richard 25-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TP501R09 zwart

Algemene score

9,0
Makkelijk te bedienen en te onderhouden
En lekkere koffie allerlei verschillende soorten
Mogelijkheid tot cafeïne vrij toe te voegen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Fdqvdb 25-07-2020

Uitstekend

Geschreven voor: Siemens TP501R09 zwart

Algemene score

10,0
Precies wat we verwacht hebben!
Gebruiksgemak verbeterd doordat het deur voor onderhoud naar voren opengaat ipv de zijkant. Daarnaast is het waterreservoir makkelijk uit te nemen en terug te plaatsen. heerlijke koffie!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Djago 16-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

gebruiksgemak, makkelijk onderhoud, lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TP501R09 zwart

Algemene score

10,0
gebruiksgemak, makkelijk onderhoud, lekkere koffie.
Aanschaf van een ander apparaat overwogen, maar gezien het jarenlange gemak toch weer gekozen voor deze Siemens.
Iedereen binnen het huishouden is weer tevreden!

Pluspunten

  • gebruiksgemak
  • makkelijk onderhoud via de voorkant
  • lekkere koffie
  • goed formaat
  • voldoet aan onze eisen als gezin

Minpunten

  • niets op aan te merken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

j van son 16-07-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

makkelijke bediening-vol automaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TP501R09 zwart

Algemene score

10,0
goed apparaat voldoet goed aan mijn verwachting.degelijk. en makkelijk en de prijs is ook goed en niet te groot apparaat.
de koffie smaakt heel lekker , een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ado 27-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi design, compacte machine en vooral lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TP501R09 zwart

Algemene score

8,0
Buiten dat het een mooie compacte machine is komt er ook lekkere koffie uit, gewoon simpel en goed, makkelijk schoon te maken en een prima prijs/kwaliteitverhouding

Pluspunten

  • mooi strak design
  • makkelijk te vullen water en bonenreservoirs

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Olaf 17-04-2020

Prima espressoautomaat

Geschreven voor: Siemens TP501R09 zwart

Algemene score

10,0
Mooie espressoautomaat waarmee een groot aantal verschillende dranken met één druk op de knop zijn bereid, en de koffie(specialiteit) smaakt heerlijk. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Els 03-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk bedienbaar

Geschreven voor: Siemens TP501R09 zwart

Algemene score

7,0
Makkelijk bedienbaar apparaat. Veel mogelijkheden qua sterkte en hoeveelheid water. Jammer dat de koffie met melk niet heel warm is. Gelukkig beschikken wij over een kokend-waterkraan en kunnen we de glazen voorverwarmen. Wateropvangbak moet inderdaad vaak geleegd worden.

Pluspunten

  • sterkte koffie instelbaar
  • hoeveelheid water instelbaar
  • vrij rustig apparaat

Minpunten

  • temperatuur
  • lekbak snel vol

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan 23-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Iedereen kan voorzien worden van zijn eigen koffiesmaak

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TP501R09 zwart

Algemene score

8,0
Voorheen hebben we meerdere nespresso apparaten gehad, maar de cupjes zijn zeer prijzig en bovendien gingen de apparaten redelijk snel stuk. Lekkages en niet doorgeprikte cupjes.
Dit waren we helemaal zat hebben nu voor deze semi professionele koffiemachine gekozen die naar verwachting langer mee zal gaan. Tot nu toe bevalt het apparaat uitermate uitstekend. Echte aanrader!

Pluspunten

  • Verschillende sterkte
  • handig schoon te maken
  • Verschillende smaken
  • Verschillende hoeveelheden

Minpunten

  • maak redelijk wat geluid tijdens malen
  • redelijk vaak waterbak legen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer