Siemens EQ.500 TP501R09 Volautomatische Espressomachine - Zwart - Espressomachines

Siemens EQ.500 TP501R09 Volautomatische Espressomachine - Zwart
Siemens EQ.500 TP501R09 Volautomatische Espressomachine - Zwart
Dit product wordt aangeboden door 2 aanbieders met een prijs vanaf € 790,00 Bekijk alle aanbieders
8.5

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 71 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens EQ.500 TP501R09 Volautomatische Espressomachine - Zwart op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Chiel18-01-2021

Prima koffieautomaat, veel instelmogelijkheden

Handige koffieautomaat, veel instelmogelijkheden, dus: eerst veel experimenteren met de instellingen, voor het lekkerste bakje koffie.
Pluspunten
  • veel instelmogelijkheden
  • grote watertank
Ramona18-01-2021

Zeer tevreden

Wij zijn al jaren fan van de koffiezetapparaten van Siemens. Vorige week is onze oude stuk gegaan (na heel veel jaren plezier), maar we wisten zeker dat het weer een Siemens moest worden. Hij is gebruiksvriendelijk, snel en mooie vormgeving. De smaak valt niet alleen te bepalen door het apparaat, de bonen maken ook de koffie. Wij hopen niet zoveel plezier van dit koffiezetapparaat te hebben dan de vorige.
Pluspunten
  • makkelijk in gebruik
  • ziet er mooi uit
Minpunten
  • waterreservoir zit aan de achterkant
Marinus De Kievit18-01-2021

Koffiemachine

We hebben de machine nog maar net uitgepakt. Maar voor de ingewikkelde cash-back-actie moest ik via dit scherm. Geen goede info wie nu levert. Gekocht bij Bol.com, maar dat zou gaan via Gezamenlijk Voordeel BV, maar die staat weer niet op de verplichte invoerlijst voor de CashBack
Pluspunten
  • Eenvoudige bediening
  • ziet er goed uit
Minpunten
  • ingewikkelde cash-back
  • zie boven
Anne17-01-2021

Zeer goede koffiemachine!

De koffiemachine is geweldig! Zeer gemakkelijk te gebruiken en te reinigen. Koffie kan naar smaak en sterkte gemaakt worden. Door het melkslangetje zijn ook latte’s en cappuccino’s gemakkelijk te maken! Tevens is reinigen heel eenvoudig doordat de koffie machine uit elkaar kan.
Pluspunten
  • Sterkte aan te passen
  • Makkelijk bedienbaar
  • Makkelijk te reinigen
Minpunten
  • Geeft niet aan wanneer de bonen op zijn
  • Lekbak moet vaak geleegd
koffiemachine11-01-2021

een machine die makkelijk is te bedienen

de machine doet wat ik er van verwacht had een goed bak koffie met prima temperatuur en in diversen sterktes in te stellen
Siemens TP501R0909-01-2021

Modern Design Siemens koffiemachine TP501R09

Dit is mijn tweede siemens koffiemachine (de eerste is afgeschreven ouderdom) wil nooit geen ander meer. Werkt geweldig leuke nieuwe snufjes en prijskwaliteit zeer goed. Water goed heet / Bediening gemakkelijk/ mooi design. Echt een aanrader.
Goos09-01-2021

Fijn apparaat

Dag in huis. 1e indruk, zeer goede aankoop. Makkelijk, lekker en eenvoudige, doch goed gebruiksvriendelijk apparaat
Pluspunten
  • Snel
  • Simpele bediening
  • Mooi qua vorm
Jantien07-01-2021

Makkelijk in gebruik.

Handig in gebruik en zet lekkere koffie. Mooie kwaliteit/prijs verhouding. Een aanbeveling voor echte koffie liefhebbers.
Pluspunten
  • Makkelijk in gebruik.
  • Lekkere koffie.
  • Melkopschuimer is makkelijk te bedienen.
Minpunten
  • Vrij groot. Al is dat ook normaal.
Koffiejuf06-01-2021

Heerlijke koffie, gemakkelijk schoon te maken.

Heerlijke koffie, cappuccino en latte. Onderdelen zijn gemakkelijk schoon te maken. ook fijn dat de sterkte van de koffie en de hoeveelheid is in te stellen.
Pluspunten
  • Gemakkelijk schoonmaken
  • Sterkte van de koffie is aan te passen
  • Hoeveelheid is aan te passen (kop/mok)
Minpunten
  • Lekbak snel vol
Dirk06-01-2021

gebruiksvriendelijk

Zeer gebruiksvriendelijk machine met erg veel mogelijkheden, lekkere koffie alles goed naar eigen smaak in te stellen, met uitstekende melk op schuimer prima apparaat voor het geld.
Pluspunten
  • weinig lawaai
  • overzichtelijk display
Minpunten
  • nog niet ontdekt
Chielenan05-01-2021

Zeer gebruiksvriendelijk!

We hebben de koffie machine nu een paar weken en hij bevalt ons prima ! Hij is makkelijk te bedienen en ook makkelijk te onderhouden. En, niet onbelangrijk, alle koffie keus die we willen kunnen we thuis zetten. Een echte aanrader !
Henny OG05-01-2021

Lekkere koffie

Koffie voor ons op een nieuwe wijze. Echte bonen maken het verschil en dat proef je met deze Siemens
Pluspunten
  • Smaakt uitstekend
  • Makkelijke te bedienen
Minpunten
  • Schoonmaken
jerony04-01-2021

heerlijke koffie

Siemens EQ500 TP501R09 aangeschaft. Makkelijk in onderhoud. heerlijke koffie en reiniging gaat erg simpel.
Pluspunten
  • heerlijke koffie
  • snel
  • onderhoudsvriendelijk
Angelique04-01-2021

Mooi apparaat

Een super apparaat. Handig in gebruik en goed schoon te maken. Enige minpuntje is dat de koffie (milde variant) toch voor een aantal mensen hier te sterk is
Pluspunten
  • mooi design
  • makkelijk schoon te maken
  • veel koffievariaties
Minpunten
  • lekbak snel vol
  • koffie aan de sterke kant
  • cappucino wat lauw
wouter31-12-2020

makkelijk in gebruik

Uitpakken en bijna direct gebruiken. Overzichtelijk, zet goede koffie en je kan je persoonlijke smaak makkelijk instellen.
Pluspunten
  • makkelijk in gebruik
  • je sterkte zelf bepalen.
  • warmte instelbaar
Minpunten
  • maakt redelijk veel geluid
  • vorm water reservoir
  • niet strak tegen muur te plaatsen
w.steggerda29-12-2020

uitstekend koffie apparaat

deze koffie machine bevalt ons uitstekend. het is een vervanging van onze vorige die stuk ging. deze heeft vele mogelijkheden waar ik dan ook dankbaar gebruik van maak. een zeer duidelijk dispay om aan te geven wat je moet doen. de temperatuur is geweldig, beter dan mijn vorige. ik ben heel blij dat ik voor deze heb gekozen en kan iedereen deze aanraden
Pluspunten
  • 'heerlijke hete koffie
  • goed display
  • keuzes voor koffie en evt thee
Elkin22-12-2020

Weinig in te stellen

Goede koffie binnen de vaste parameters gegeven door het apparaat. Vrijwel niks in te stellen. Koffie naar smaak te zettenpuur door hoeveel water erdoor stroomt. Kan noet dubbel shot of 2 “normale” koffie in 1 maling maken.
Pluspunten
  • Smaakt goed
  • Melk via opzuiger werkt goed
Minpunten
  • Instellingen
  • De duur van het maken van meerdere kopjes koffie
Regina20-12-2020

Makkelijk te bedienen en heerlijke koffie

Het apparaat is makkelijk te bedienen door de tip toetsen alles is erg duidelijk, er kan niks misgaan. Ook fijn dat je alles op persoonlijke voorkeur kan instellen, sterkte, hoeveel, ideaal. De lekbak is wel vrij snel vol, maar ook weer makkelijk te legen. We hebben hem nu een week en wil niet meer zonder.
Pluspunten
  • Makkelijk te bedienen
  • Op persoonlijke voorkeur in te stellen
  • Sierraad op het aanrecht
  • Veel variatie in koffie.
Minpunten
  • Lekbak snel vol
Elkin19-12-2020

Weinig in te stellen

Pluspunten
  • Smaakt goed
  • Melk via opzuiger werkt goed
Minpunten
  • Instellingen
  • De duur van het maken van meerdere kopjes koffie
Chantal19-12-2020

Goede koop

Fijn apparaat Makkelijk te bedienen en schoon te houden Heerlijk warme koffie en genoeg keuzes in koffie.
Pluspunten
  • Makkelijk te bedienen
  • Heerlijk warme koffie
Minpunten
  • Beetje kleine lekbak
Robert19-12-2020

Prachtig apparaat en heerlijke koffie!

De siemens TP501R09 van de week gekocht. Wat een prachtig apparaat en wat een heerlijke koffie. Alles is in te stellen, bijv maalgraad en temperatuur van de koffie. Daarnaast is het apparaat zeer gebruiksvriendelijk en makkelijk in gebruik. Formaar is ook perfect en hij maakt zeer weinig geluid bij de malen van de koffie. Echt een aanrader.
Pluspunten
  • Gebruiksvriendelijk
  • Geluid is minimaal
  • reiniging gaat van zelf
  • Mooie machine om te zien
  • Veel mogelijkheden
Leonard117-12-2020

Siemens TP501R09 zwart Classic

Sinds een paar dagen heb ik de volautomatische koffiezetmachine van Siemens de TP501R09 zwart Classic in gebruik. Ik ben zeer tevreden over deze koffiezetmachine. De kwaliteit van de koffie gezet met deze koffiemachine is prima, heerlijke espresso, lungo, cappucino of latte macchiato, de kwaliteit is bijzonder goed. Ik heb alle variaties uitgeprobeerd en kan niets anders zeggen dat ik zeer tevreden ben, een prachtige schuimlaag op de koffie, vers gemalen door het koffiezetapparaat, maar ook de cappucino en latte macchiato zijn prima. Ook ben ik tevreden over de temperatuur van zowel koffie met of zonder melk. Kortom een echte aanrader!
Pluspunten
  • Snelle bereiding
  • Goede kwaliteit van de koffie
  • mogelijkheid om de koffiesterkte te regelen
Es16-12-2020

Heerlijke koffie

Doet wat die moet doen, heerlijke koffie . Makkelijk schoon te maken. Makkelijke bediening. Veel mogelijkheden
Kappi16-12-2020

Siemens TP501R09

Eenvoudig simpel Bediening, geen poespas duidelijk display, met een knop naar keuze lekker Koffie. Ik bevel het product zeker aan.
Pluspunten
  • Overzichtelijk
  • Simpel bediening
fam Niemeijer10-12-2020

volautomatische koffiemachine

toen onze oude koffiemachine stuk ging hadden we een paniek moment wat nu?! naar onze vaste huishoudelijk apparatuur winkel en ons daar laten voorlichten kwamen we op de keus een Siemens koffiemachine aan te schaffen... Bij thuis komst stekker erin en de rest ging eigenlijk volkomen automatisch heel gebruiksvriendelijk en alles bovenop het display gemakkelijk te doorlopen. Later ook een latte gemaakt en ook dat was in 1 woord super ! ook het reinigen van het melk systeem ging makkelijk. Dus tot zover alleen maar erg tevreden de smaak is per kopje in te stellen zonder dat je eerst heel erg veel moet lezen de machine voldoet voor de volle 100 procent aan onze verwachtingen en eigenlijk nog meer....een echte aanrader vroeger ook al eens een machine van Siemens gehad en het is nog steeds kwaliteit! ook de voorlichting in de winkel was eerlijk en duidelijk blij met onze keus
Pluspunten
  • duidelijke bediening op het apparaat
  • per kopje sterkte instelbaar
  • met 1 druk op de knop ook een latte of cappuchino
  • mooi design
  • makkelijk reinigbaar
Minpunten
  • nog niets kunnen ontdekken