Saeco Intuita Automatic espresso HD8750/11 - Reviews

7,9 Lees 52 reviews
Laagste prijzen
Specificaties
Zetgroep uitneembaar
Ja
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 52 reviews

7,9

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Voldoende
  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

inge 12-08-2016 Product half jaar of langer in bezit

lekkere koffie maar steeds meer schoonmaakgedoe

Algemene score

6,0
De koffie is lekker. Maar ik moet het apparaat wel 3 keer per week helemaal uit elkaar halen om overal de koffieprut tussenuit te vissen. Ik ben echt bijna geneigd hem hierom te vervangen voor een ander merk. Heeft grote ergernis. Als zit onder de koffieprut.
Ook de te kleine lekbak stoort enorm.

Pluspunten

  • lekkere koffie

Minpunten

  • het schoonmaken
  • kleine lekbak
  • vaak ontkalken
  • stoompijp koekt aan

Review criteria:

Goed
Voldoende
Onvoldoende
Goed
Voldoende
E. van Lis 09-02-2016 Product kwartaal in bezit

Algemene score

6,0
Zetgroep reinigen is een gedoe; via het klepje bovenop is het niet mogelijk. Het opstoompijpje is na gebruik al ingebrand zodat hij eigenlijk na ieder gebruik schoongebikt moet worden met een mesje.
Hiervoor hadden we een melkkan en dat was enorm gebruiksvriendelijker!!!

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht
Goed
Joyce 22-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Prima apparaat wat makkelijk te bedienen is. De handleiding is voorzien van afbeeldingen.
De koffie is heerlijk en goed van temperatuur.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Freddie69 01-12-2015 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

6,2
Ik had al eens een review geschreven over deze machine. Vooral positief.
Maar na een kleine 2,5 jaar moet ik toch iets negatiefs vermelden.
Het apparaat valt in storing, alle lampjes branden.
Volgens de helpdesk , boiler oid stuk. Verwarmt niet.
De reparatie afdelingen doen geen prijsopgave voor ze het apparaat gezien hebben.
Geen garantie , geen coulance regeling .
Jammer Dat philips apparaten maakt die net het garantie termijn overlappen.
Ik eb het apparaat afgeschreven , en ander gekocht, maar geen philips!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende
Slecht
rjmeijdems 11-10-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,8
Goed werkende koffiemachine. Koffie smaakt prima en is goed heet. Genoeg mogelijkheden. Lan gezocht en vergeleken met andere machines in deze prijsklasse. In juni door de consumentenbond getest en hierbij een goede score opgeleverd.Dit heeft mij besloten om deze Saeco te kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Timandy 06-08-2015 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

6,6
Het apparaat medio 2013 gekocht en in de afgelopen periode 2 reparaties gehad i.v.m. Niet doorlopen en hele natte afvalbak van de koffiedrab. Daarbij is het hele binnenwerk vervangen maar nu is weer de koffiedrab heel nat en moeilijk te verwijderen uit de afvalbak. Zijn er meer mensen met deze klachten?

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende
Slecht
Paul de Keijzer 26-07-2015 Product half jaar in bezit

Algemene score

9,8
Soms kun je zo blij zijn met een aankoop dat je het nogmaals wilt delen op kieskeurig. Inmiddels een half jaar in bezit. diverse bonen geprobeerd en kom uit op bonnen van de Lidl. Nu werkelijk de beste koffie die ooit gedronken heb.Uiteraard smaken verschil.Deze philips is een zeer makkelijk in gebruik met vele instel mogelijkheden en een mooie vormgeving. Voor deze prijs doet hij niet onder voor vele duurde apparaten die ik inmiddels heb geproefd. Vindt deze zelfs beter. Echt een zeer goede koop en aanrader voor iedereen die niet veel wilt uitgeven en heerlijke koffie wil.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
anita schmetz 14-07-2015 Product half jaar in bezit

Algemene score

8,0
De machine maakt lekkere koffie, de temperatuur is ook goed.
Het gebruiksgemak is een 7, omdat het water- en het afvalreservoir voor de koffie en de lekbak voor het water vrij klein zijn. Je moet ook oppassen dat er genoeg water in zit voor het laatste kopje, anders heb je een half bakje. Hij stopt namelijk gewoon als het water bijna op is en pas dan gaat het lampje voor het water knipperen.
Het schoonmaken en ontkalken is ook best wat werk.
De duurzaamheid kan ik nog weinig over zeggen, na een half jaartje mag ik er vanuit gaan dat hij gewoon nog goed werkt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed
lrklrk 06-04-2015 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

7,6
Na een Delonghi machine te hebben gehad voor 5 jaar overgestapt naar deze Saeco wegens de lage prijs. Inmiddels bijna twee jaar in gebruik. Nadeel van deze tov de Delonghi is dat de stoom niet te regelen is. Dit betekent dat je niet gemakkelijk, voordat je melk opstoomt, even al het water uit het stoompijpje kan laten lopen dat altijd aan het begin meekomt. Verder is het stoompijpje na een paar maanden niet meer chroomkleurig, aangezien het pijpje dun verchroomd is en dit komt er snel vanaf. De reservoirs zijn iets aan de kleine kant, waardoor je redelijk vaak water moet bijvullen en ook koffie moet verwijderen. Het is niet onoverkomelijk, maar kan beter. Verder is de machine recent ter reparatie geweest omdat de zetgroep vast zat en niet meer los ging. Philips klantenservice is wat dat betreft perfect. Geen gezeur en in 1.5 week gratis gerepareerd. Philips heeft ook gelijk de software geupdate, aangezien het merkbaar is dat de machine nu iets anders schakelt voor en na het koffie zetten. Dus wellicht is hiermee het probleem van vastzitten opgelost. Nog 3 jaar verlengde garantie te gaan, dus voorlopig blijft dit toestel in gebruik! Over drie jaar zal ik toch wellicht hetzelfde apparaat kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Voldoende
anita schmetz 24-03-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,5
Goede machine, maakt lekkere koffie, temperatuur is goed. Bediening is gemakkelijk. De Senseo hebben we hiervoor de deur uit gedaan.

Over de duurzaamheid kan ik nog niet veel zeggen, want we hebben hem pas 3,5 maand.

Jammer is dat hij snel uitschakelt en dan gaat spoelen. Door dat spoelen verbruikt hij veel water, dat je dan weer moet bijvullen. De lekbak is snel vol, ik zet er meestal een kopje onder om het spoelwater op te vangen. Het is ook vervelend dat je hem niet gewoon kunt uitzetten, maar dat je de stekker eruit moet trekken, anders blijft voortdurend een rood lampje knipperen.

Al met al een fijne machine, die nog wat verbetering kan gebruiken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
WillemM1949 30-01-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

6,8
Ik had hiervoor de Saeco Talea Ring. Uitstekend apparaat. De Intuita heb ik nu twee weken in gebruik. De koffie die ermee gezet wordt is goed van temperatuur en de smaak is ook goed. Meerdere instellingen zijn hiervoor aanwezig.
Niet prettig is dat het apparaat na ongeveer een 1/2 uur op stand-by springt en vervolgens ook gaar spoelen. Wanneer je weer inschakelt begint de spoeling weer. Veel water wordt verbruikt door het spoelen. De tijd voor de stand-by stand is helaas niet in te stellen. Heel vervelend is het feit dat het apparaat niet uit te schakelen is. Kan wel maar dan moet de steker eruit. Er blijft dan ook steeds een irritant rood lampje knipperen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Onvoldoende
Goed
fghr1949 07-12-2014 Product maand in bezit

Algemene score

7,0
Ruim een maand in gebruik. Mijn vorige machine was de Saeco RI9755. Na een aantal reparaties (tijdens de garantieperiode) ging het apparaat na 3 jaar weer stuk (onvoldoende water werd verwarmd tijdens het productieproces - reparatiekosten hoog). De Saeco type HD8750/11 gekocht. Deze machine produceert lekkere koffie. Een vervelend aspect is dat deze machine veel (spoel)water verbruikt. Indien ik verspreid over de dag 6 keer koffie maak, dan spoelt de machine 6 keer met water: voor het koffie zetten en telkens na 30 minuten vooraf de stand-by mode. Bij de Philips helpdesk wordt verteld dat het vaak spoelen de levensduur van de machine aanzienlijk verlengt. De wateropvangbak onder in de machine is te klein om het spoelwater van een dag gebruik op te vangen en ook zeer onhandig om te ledigen. Een euvel wat (nog) niet verholpen is, is de check op voldoende watervoorraad voor minimaal 1 kop koffie. Tijdens het productieproces kan het gebeuren dat de machine, zonder waarschuwing vooraf, plotseling stopt met koffie zetten omdat er te weinig water in het reservoir zit.

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende
Voldoende
anita schmetz 04-12-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Heel tevreden met dit apparaat. De sterkte van de koffie is instelbaar op drie standen met een knop, maar ook door instellen van de fijnheid van malen door de ingebouwde keramische molen.
Koffie is lekker warm en hij heeft de mogelijkheid voor espresso, gewone koffie, warm water en er zit een melkopschuimer op, waarmee je eenvoudig een goede cappuccino kunt maken van je espresso.
Duurzaamheid kan ik nog niets over zeggen, want ik heb hem pas 2 dagen in bezit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
SalimSelvi 02-12-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Deze espressomachine is makkelijk te bedienen en overzichtelijk. Je kan kiezen uit 3 sterktes koffie en de hoeveelheid van de koffie. Het bijvullen van de koffiebonen is zo gedaan.
Daarnaast heeft het erg lekkere koffie. Sinds we deze hebben gebruiken we de senseo nauwelijks.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
marri37 29-11-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Makkelijk te bedienen, smaak is uitstekend
Duurzaamheid kan ik nog niet beoordelen 1 dag in bezit
maar op voorhand is dit een uitstekende keus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
akkerman192 25-11-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
De saeco intuita is een sieraad in de keuken, en is met de handleiding snel en makkelijk in gebruik te nemen. De bediening is verder kinderspel. Het apparaat ziet en voelt degelijk aan en de koffie is lekker heet en naar ieders smaak goed in te stellen.
Kortom een apparaat wat doet wat ie moet doen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
niek1967 20-11-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,8
plus: lekkere goed hete koffie, perfecte melkopschuimer
min: geen aan/uit knop, veel water verbruik vanwege veel spoelen na starten en stoppen apparaat.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Voldoende
leobeaard 17-11-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,2
Pluspunten: Apparaat zet goede koffie, sterkte prima te regelen, makkelijk schoon te maken
Minpunten: Geen aan/uit schakelaar, alleen roodknipperend standby knop, alleen uit te schakelen door stekker eruit te trekken.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende
Voldoende
koffiegenieter123 13-11-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,2
Echte aanrader voor wie een eenvoudige machine wil voor heerlijke koffie / espresso.
Eenvoudige bediening, grote reservoirs voor water, bonen en koffieprut.
Nu 3 weken in gebruik en nog geen seconde spijt. Met dezelfde bonen toch een wereld van verschil met de vorige machine.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Enrique17 01-11-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Ik kocht dit apparaat een paar dagen geleden. Rijke koffiearoma en gebruiksvriendelijk. Heerlijke cappuccino. Wat onderhoud nodig, maar ik hoop dat het lijkt snel te zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Voldoende
Toon meer reviews