Siemens EQ500 Classic TP507R04 - Reviews

Specificaties
Aansluitwaarde
1500 watt
Netfrequentie
50 Hz
Testoordeel
CE, Eurasian, Morocco, Ukraine, VDE

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 16 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens EQ500 Classic TP507R04 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

E2x 21-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijn koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ500 Classic TP507R04

Algemene score

8,0
Perfect, makkelijke koffiemachine met goede heerlijke koffie welke variant je ook kiest. Duidelijk in gebruik.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jo 12-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ500 Classic TP507R04

Algemene score

8,0
Mooi apparaat! Koffie had voor mij warmer gemogen vooral bij de latte magiato. Maar dat doen veel anderen ook. Warmere melk helpt. Het verwijderen van de druppelschaal is teveel handelingen. Daardoor zal er ook meer slijten. Ik hoop dat deze net zolang meegaat als de vorige Siemens (11 jaar en intensief gebruikt).

Pluspunten

  • Mooi
  • Veel mogelijkheden
  • Stil
  • Smaak van de koffie is prima

Minpunten

  • Druppelschaal verwijderen met reveel handelingen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jo 09-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ500 Classic TP507R04

Algemene score

8,0
Mooi apparaat! Koffie had voor mij warmer gemogen vooral bij de latte magiato. Maar dat doen veel anderen ook. Warmere melk helpt. Het verwijderen van de druppelschaal is teveel handelingen. Daardoor zal er ook meer slijten. Ik hoop dat deze net zolang meegaat als de vorige Siemens (11 jaar en intensief gebruikt).

Pluspunten

  • Mooi
  • Veel mogelijkheden
  • Stil
  • Smaak van de koffie is prima

Minpunten

  • Druppelschaal verwijderen met reveel handelingen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric Jongerius 06-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

geweldig apparaat, en heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ500 Classic TP507R04

Algemene score

9,0
afgelopen week zag in dit apparaat in de aanbieding en gelijk tot aankoop over gegaan. Gezien de prijs/prestatie een fantastisch apparaat, en voor de heerlijkste koffie, espresso, cappuccino of latte. absoluut een aanrader!

Pluspunten

  • gemakkelijk te bedienen
  • heerlijke koffie

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Robbie 03-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ500 Classic TP507R04

Algemene score

9,0
Top machine. Makkelijk te bedienen en een heerlijke koffie. Vele mogelijkheden t.a.v. het maken van een koffie.
Verder erg makkelijk in onderhoud.

Pluspunten

  • Makkelijke bediening
  • Vele keuzes

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Arie 22-06-2020

Supermaschine

Geschreven voor: Siemens EQ500 Classic TP507R04

Algemene score

10,0
Het is onze eerste machine.
Zijn er super blij mee,geweldig apparaat
Doet wat het moet doen,lekkere koffie zetten echt een aanrader [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Koffie kenner 21-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makelijk in gebruik

Geschreven voor: Siemens EQ500 Classic TP507R04

Algemene score

8,0
Voldoende mogelijkheden en makelijk in gebruik.
Uitstekende vormgeving past in ieder moderne keuken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

T. Donders 13-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel keuze mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ500 Classic TP507R04

Algemene score

10,0
Mooi en handig apparaat. Eenvoudig te bedienen, gemakkelijk schoon te maken en zeer lekkere koffie.

Pluspunten

  • eenvoudige bediening

Minpunten

  • geen minpunten

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marcel 08-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ500 Classic TP507R04

Algemene score

9,0
Prijs kwaliteit op hoog niveau, koffie is zeer lekker en warm. Moderne uitstraling , makkelijk menu.

Pluspunten

  • overzichtelijk menu
  • Warm
  • lekkere koffie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Frenk 06-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima koffie machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ500 Classic TP507R04

Algemene score

9,0
Geweldige machine koffie smaakt perfect. is gebruiksvriendelijk en makkelijk schoon te maken.
zou deze machine bij iedereen aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Wibo 28-05-2020
  • Product gekocht

Espresso

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ500 Classic TP507R04

Algemene score

9,0
Enorm fijn gebruiksvriendelijk apparaat met veel mogelijkheden maar vooral zet het heerlijke koffie
Temperatuur is in te stellen ook makkelijk het verwarmen van de kopjes

Pluspunten

  • Heerlijk eindproduct
  • Erg gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • Waterreservoir mag wat groter zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Wibo 28-05-2020
  • Product gekocht

Espresso

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ500 Classic TP507R04

Algemene score

9,0
Enorm fijn gebruiksvriendelijk apparaat met veel mogelijkheden maar vooral zet het heerlijke koffie
Temperatuur is in te stellen ook makkelijk het verwarmen van de kopjes

Pluspunten

  • Heerlijk eindproduct
  • Erg gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • Waterreservoir mag wat groter zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

J. 27-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Duidelijk scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ500 Classic TP507R04

Algemene score

9,0
veel keuze in verschillende soorten koffie, zowel bonen als gemalen koffie mogelijk.
cappuccino, espresso ,latte macchiato en nog veel meer en dan ook nog instelbaar hoeveelheid koffie.

Pluspunten

  • veel soorten koffie

Minpunten

  • vaak lekschaal legen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

J. 24-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Duidelijk scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ500 Classic TP507R04

Algemene score

9,0
veel keuze in verschillende soorten koffie, zowel bonen als gemalen koffie mogelijk.
cappuccino, espresso ,latte macchiato en nog veel meer en dan ook nog instelbaar hoeveelheid koffie.

Pluspunten

  • veel soorten koffie

Minpunten

  • vaak lekschaal legen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

B. koning 23-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eindelijk lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ500 Classic TP507R04

Algemene score

9,0
Ik heb het product genomen daar het mij de zekerheid hebt gegeven dat de koffie en de cappucino waar het ons om gaat van goede kwaliteit is. Bij thuiskomst en gelijk uitproberen, bleken we gelijk te hebben.

Pluspunten

  • Gemakkelijk bedienbaar
  • menu goed volgbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Siemens koffiezetapparaat TP507R04 30-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke koffie met 1 druk op de knop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ500 Classic TP507R04

Algemene score

9,0
Wij zijn super tevreden over de aanschaf van ons Siemens koffiezetapparaat.

Wat een luxe verwennerij In 2020 het nieuwe jaar
Ons kopje koffie is met 1 druk op de knop klaar
Espresso, cappuccino latte machiato of café crème maken
Siemens serveert snel koffie voor ieder zijn eigen smaken

Pluspunten

  • gemakkelijk bedienbaar
  • onderhoudsvriendelijk
  • groot waterreservoir

Minpunten

  • spoelbak is snel vol

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koffiemachine volautomatisch 28-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

KOFFIEMACHINE VOLAUTOMATISCH

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ500 Classic TP507R04

Algemene score

9,0
Wij hadden in 1e instantie gekozen voor de JURA machine met Cappuccino optie.
Helaas de Cappuccino was erg lauw en met behulp van zeer onvriendelijke helpdesk van Jura konden we hier niets aan verbeteren, telefonisch alle checks gedaan, dus machine was in orde en we moesten het hier maar mee doen punt uit.
Natuurlijk machine teruggebracht naar Expert en gekozen voor de Siemens Volautomatische machine TP507R04, waar we achteraf erg blij mee zijn, bovendien is bediening ook nog gebruiksvriendelijker.

Pluspunten

  • volautomatisch
  • alle soorten koffie
  • gebruikersvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer