Braun Epilator Senso Smart Silk Epil 7 - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 12 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Christa 25-05-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Fantastisch product met fijne hulpstukken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is fijn dat ik dit product, de Braun epilator SE7/880, gratis heb mogen ontvangen en testen. Ik zou nu niet anders meer willen. Het geeft comfort en onder andere mijn benen zijn echt haarvrij. Heerlijk onder de douche snel en eenvoudig van haren af. In het begin niet helemaal pijnloos, naarmate ik het apparaat vaker heb gebruikt werd dit minder. . Alle ongewenste haren zijn weg door het gebruik van de epilator. Een aanrader voor alle vrouwen & mannen.

Ja, ik beveel dit product aan!

Pluspunten

  • waterdicht
  • draadloos

Minpunten

  • niet helemaal pijnloos eerste maal
Geschreven voor: Braun Epilator Senso Smart Silk Epil 7

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jami 24-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Zeer goed apparaat met goed resultaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb nu een paar maanden de Braun epilator gebruikt en ben zeer tevreden over jet resultaat.
Mn benen blijven weken glad en de haren komen veel minder snel terug. In het begin moest ik erg wennen aan het gevoel bij gebruik. Maar daar ben ik inmiddels aan gewerkt.
Het apparaat is makkelijk in gebruik, goed schoon te maken en geeft aan wanneer je teveel druk geeft op je benen.
Ook zitten er allerlei opzetstukjes bij en een super handig pincet(met lichtje).
Onder de douche is het wennen merk ik. Soms heb ik het idee dat niet al mijn haartjes dan gepakt worden.
Maar ik blijf zeker de epilator gebruiken. Ik ben blij dat ik de kans heb gekregen om hem te mogen testen. Ik ben overtuigd en raad hem iedereen aan!!!

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Wekenlang gladde benen
  • Haren blijven langer weg

Minpunten

  • Kan ik het begin wat pijn doen bij gebruik
Geschreven voor: Braun Epilator Senso Smart Silk Epil 7

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mearle O 18-05-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Zeer goed resultaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb de Silk epil 7 nu een paar maanden gebruikt. In het begin vond ik hem pijnlijk, daarna ben ik hem onder de douche gaan gebruiken. Hierdoor was mijn huid veel minder rood en minder pijnlijk. Nu na paar maanden gebruik geen last meer, mijn benen voelen lekker zacht aan. Fijn dat ik hem gratis mocht ontvangen, ik raad hem ook iedereen aan.

Pluspunten

  • Goed resultaat
  • Gebruik onder de douche

Minpunten

  • Begin pijnlijk
Geschreven voor: Braun Epilator Senso Smart Silk Epil 7

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

DTCsjoerd 09-05-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Zeker een aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Voorheen nooit een epilator gebruikt, het leek me maar pijnlijk & onhandig t.o.v. bijvoorbeeld ontharingscreme/scheermesjes. Nadat te horen kreeg dat ik dit apparaat kosteloos mocht uittesten heb ik het toch maar een kans gegeven.. En wat bleek? Dit apparaat is ideaal!

Dankzij het handige lampje mis je geen enkel haartje, want dit lampje schijnt precies mee in de richting. Dit is natuurlijk super handig aangezien je precies ziet welke haartjes je nog moet meepakken. Verder ligt dit apparaat fijn in de hand, en is zeer makkelijk in gebruik. Het formaat is fijn, en je zou hem dus ook mee kunnen nemen. Vrijwel pijnloos verwijderd hij de haartjes, en deze blijven zeker tot wel 3 weken weg! Bij de gevoelige zones (oksels) is het uiteraard niet pijnloos, maar hij verwijderd haartjes snel waardoor je niet lang bezig bent. De batterij gaat lang mee! Het design is mooi, en tijdloos.

Pluspunten

  • Lampje
  • Ligt fijn in de hand
  • Batterij gaat lang mee

Minpunten

  • Gevoelige zones wel pijnlijk
Geschreven voor: Braun Epilator Senso Smart Silk Epil 7

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Marlon 06-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

De accu van dit apparaat is fantastisch!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Allereerst: De accu van dit apparaat is fantastisch! Ik heb hem nu ruim een maand en heb hem alleen voor het allereerste gebruik opgeladen en daarna al meerdere keren gebruikt!

Het apparaat zelf is erg fijn. Ik heb hem alleen droog gebruikt, maar hij kan ook mee onder de douche of in bad. Hij bevat een 'smartlight' dus je kunt alles goed zien, ook in donkerder ruimtes. Het is niet zo dat je elk oppervlak maar 1 keer hoeft te doen, maar hij pakt de meeste haartjes wel. Je moet dus een paar keer over dezelfde plek, maar daarna is alles dus weg.

De extra opzetstukken (van type 890) heb ik nog niet nodig gehad en ook de bijgeleverde bikinistyler nog niet, maar wellicht komen die in de toekomst nog van pas. Er zit el een zakje bij waar alles in kan, maar niet alles tegelijk. Een opbergetui erbij zou dus handig zijn voor als je hem mee wilt nemen.

Ik heb het apparaat gekregen om te testen en hij bevalt me prima! Gelukkig mag ik hem houden! Ik hoop er nog vele jaren plezier van te hebben!

Pluspunten

  • Lange accuduur
  • Compact apparaat
  • Smartlight

Minpunten

  • Geen handig etui
Geschreven voor: Braun Epilator Senso Smart Silk Epil 7

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Helena 02-05-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Fijn apparaat, soepel in de hand en fijn lichtje!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb deze Braun SE7 zo een anderhalve maand in gebruik gehad en heb mijn best gedaan om de verschillende mogelijkheden uit te testen alvorens een review te plaatsen, zodat de review zo volledig en nuttig is als mogelijk. Ik heb dit product gratis gekregen om uit te testen en te reviewen.

Dit epileer apparaat is geschikt voor iedereen en krijgt een mooi glad resultaat bij iedere epileerbeurt.Wat ik erg fijn vind aan het apparaat is het lampje wat erop zit. Dit zorgt ervoor dat het te behandelen gebied goed verlicht is waardoor je dit goed kunt bekijken. De accu gaat lang genoeg mee om hem ergens mee naar toe te nemen in de bijgeleverde hoes als dat nodig is. Wat minder fijn is aan het apparaat is dat er geen scheerkop bij zit en dat er toch wel sprake was van wat ingegroeide haren ( maar ik verwacht dat dit meer persoonsgebonden is dan apparaat gebonden)
Grootste nadeel vond ik het schoonmaken, hier was ik toch wel even mee bezig.
Op de paar kleine minpunten na, is het ‘relatief fijn’ om te epileren met dit apparaat. In vrijwel alle gevallen was het apparaat gewoonweg goed tot zeer goed te noemen.
Overall raad ik dit apparaat zeker aan. Verwacht geen wonderen en let op dat dit alleen maar een apparaat is met epileer functie, maar verwacht wel een top resultaat met weinig tijd en inspanning.

Pluspunten

  • Lampje
  • Verschillende kopjes
  • accu duur

Minpunten

  • Geen scheerkop
  • Lastig schoon te maken
Geschreven voor: Braun Epilator Senso Smart Silk Epil 7

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

xariannetje 25-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Super fijn!

Algemene score

9,0
Deze epilator is echt zo fijn en werkt echt super goed. Zelf had ik er 1 van een ander merk en deze mocht ik testen. Nou, voor mij geen andere meer. Zelfs de kleinste haartjes gaan mee. Het lampje op het apparaat is handig als je in een wat donkere ruimte bent. Ideaal is ook dat hij op een accu werkt, geen gedoe met snoer. Wat ook erg fijn is dat je deze gewoon onder de douche kan gebruiken. Zorg er wel voor dat je huid goed nat is anders glijd de epilator niet goed langs de huid. Echt een aanrader!

Pluspunten

  • Super makkelijk in gebruik
  • pakt vrijwel alle haartjes

Minpunten

  • Begin is pijnlijk
Geschreven voor: Braun Epilator Senso Smart Silk Epil 7

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Braun Epilator SE7/870 22-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Braun Epilator SE7 /870

Algemene score

8,0
Ik heb de Braun Epilator gekregen om te testen!
Ik vind het een heel fijn apparaat,hij maakt niet veel lawaai en hij gaat soepel over je benen heen en de eerste keer als je nog veel haar hebt is dat best pijnlijk maar ala je het straks om de 2 weken bij houdt valt de pijn reuze mee !
Ik vindt het een fijn apparaatje en het ligt goed in de hand.

Pluspunten

  • Licht gewicht
  • Maakt geen lawaai vind ik
  • Batterij gaat lang mee

Minpunten

  • Folder niet zo goed uitgelegd
Geschreven voor: Braun Epilator Senso Smart Silk Epil 7

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Robin 22-04-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Snel, gemakkelijk in gebruik en makkelijk mee te nemen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De Braun Epilator is een fijne en makkelijk te gebruiken Epilator. Door de verschillende opzet stukken kan hij ook goed gebruikt worden op sensitieve plekken. Hij is gemakkelijk schoon te maken. Het is wel even wennen, omdat het een vervelend gevoel is. Het verschil tussen epileren en scheren is wel goed zichtbaar. Mijn oksels bleven een hele week haar vrij.

Pluspunten

  • Waterdicht
  • Snel en gemakkelijk in gebruik
Geschreven voor: Braun Epilator Senso Smart Silk Epil 7

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Annelies 19-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Snel, precies en soepel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De Senso Smart Silk Epil 7 van Braun is voor mij een verademing. Snel en langdurig ontharen, waarbij ik de 'massagekop' vooral heel fijn vindt: niet dat die echt 'masseert', maar omdat deze soepel meebeweegt met je lichaam. Het lampje op de body van het epileerapparaat is ook erg handig: hierdoor heb je nooit het probleem dat je in je eigen licht zit te prutsen (geldt ook voor de bijgeleverde pincet met lampje).

Na een eerder epileerapparaat met een snoer, wilde ik graag ook onder de douche kunnen epileren. Ik vond het dan ook fijn dat ik de Silk Epil 7 mocht testen, want dit apparaat is waterbestendig. Het is me echter niet echt goed bevallen: je huid wordt week en water maakt stroef, dus epileren onder de douche is wat mij betreft geen succes. Dat ligt dus niet aan dit apparaat, ik denk dat ik dit met iedere epilator zou hebben.

Voor mij is de Silk Epil 7 absoluut een aanrader!

Pluspunten

  • Soepel: beweegt met het lichaam mee
  • Verlichting
  • Extra: pincet met verlichting

Minpunten

  • Waterbestendigheid voegt niet veel toe
Geschreven voor: Braun Epilator Senso Smart Silk Epil 7

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lidwien B 19-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Zeer tevreden

Algemene score

9,0
Ik ben zeer tevreden over deze epilator. Ik ben een epilator gewend, dus voor mij al geen ongemakken met gebruik en gevoel van de epilator. De Silk Epil 7 maakt mijn benen en oksels haarvrij en glad, en dat gaat sneller dan bij mijn vorige apparaat. Ik heb de epilator gekregen om te testen en ik ben aangenaam verrast over het gebruiksgemak en het resultaat.

Pluspunten

  • Gebruik
  • Design
  • Effectief
Geschreven voor: Braun Epilator Senso Smart Silk Epil 7

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Anna V 18-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Meer dan prima epilator!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De Braun Epilator SE7/870 is één van de betere epilators die ik tot nu toe gebruikt heb. Ik heb dit product gratis mogen ontvangen en heb er zeer veel gemak van. Doordat je de epilator onder water kunt gebruiken wordt de pijn erg verlicht. Minpunt van het gebruik onder water is wel dat de epilator uit je handen kan glijden doordat het niet veel grip heeft, maar als je dit wegdenkt is deze epilator uitstekend! Ook de extra's die erbij worden geleverd komen erg van pas en ben ik vooral fan van het pincet met het lampje.

Pluspunten

  • Pincet met lichtje
  • Epilator met lichtje
  • Te gebruiken onder water

Minpunten

  • Glijdt uit handen als je het in water gebruikt
Geschreven voor: Braun Epilator Senso Smart Silk Epil 7

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer