Braun Silk-épil 9-561 - Reviews

Specificaties
Bruikbaar onder de douche
Ja
Afspoelbaar
Ja
Bedrijfstijd
40 min.
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 12 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun Silk-épil 9-561 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Nicole van Groningen 24-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Silk Epil 9 Eipleerapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-épil 9-561

Algemene score

8,0
De Silk Epil 9 van Braun de afgelopen weken gebruikt. Wat ik fijn vind aan het apparaat is dat het een mooi glad resultaat geeft. De haartjes op de benen komen veel zachter terug en als je goed scrubt dan heb je ook geen last van ingegroeide haartjes.
Wat me op viel was dat er een lampje op zit om te zien waar je bezig bent, als je te hard drukt gaat er een rood lampje branden. Dan pakt hij de haartjes niet goed dus moet je wat minder druk uitoefenen, dit is wel een handige functie.
Ook zijn de opzetstukken voor de verschillende locaties die te epileren zijn makkelijk. Ze passen goed en je kan in het boekje zien voor welke locatie je welk opzetstukje moet gebruiken.
Dat je hem onder de douche kan gebruiken vind ik niet echt iets voor mij. De ruimte te klein en kan er dan toch minder goed bij en heb er dan de tijd niet voldoende voor. Wat wel goed is van het waterdichte dat je hem dus goed kan schoonmaken onder de kraan.
Batterij duur is prima je kan makkelijk je hele lichaam doen en dan is hij nog niet op. Wat wel jammer is dat wanneer je hem niet opgeladen heb en je hem wil gebruiken je wel even geduld moet hebben voor hij weer klaar is voor gebruik, want met het snoer eraan doet hij het niet.
Kortom een goed product met een langdurig prettig resultaat!

Pluspunten

  • Waterdicht
  • Goed schoon te maken
  • langdurig glad resultaat
  • rood lampje bij te veel druk

Minpunten

  • onder de douche gebruik niet zo prettig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

MarionRo 26-04-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk te gebruiken apparaat met een goed resultaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-épil 9-561

Algemene score

9,0
Wat een prettig apparaat is de Braun Silk Epil 9 om je benen mee te ontharen. Mijn benen voelen heel zacht en glad aan. De haartjes blijven zeker 2 weken weg. Ik gebruik het vooral onder de douche omdat het dan minder pijnlijk is. Mijn bikinilijn en oksels onthaar ik er niet mee, dat is bij mij best gevoelig. Er zit ook een lichtje op, erg handig in gebruik. De Silk Epil kreeg ik ongeveer 2 maanden geleden gratis om te testen. Het is een blijvertje.

Pluspunten

  • mooi glad resultaat
  • handig in gebruik
  • ook onder de douche te gebruiken

Minpunten

  • toch gevoelig bij oksels en bikinilijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Liesbeth31 22-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

F-A-N-T-A-S-T-I-S-C-H

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-épil 9-561

Algemene score

10,0
Sinds enkele weken ben ik in het bezit van deze Braun epilator SE9/879. Ik heb hem al meermaals gebruikt en vind hem gewoon fantastisch! Een zeer mooi design, dat bovendien goed in de hand ligt. Dankzij zijn draadloosheid hoef ik geen plekje meer te maken naast een stopcontact. Daarenboven kan ik er nu ook mee onder de douche of in bad, wat het ontharen toch wel minder pijnlijk maakt. Het maakt tevens veel minder geluid dan zijn voorgangers, wat het ontharen aangenamer maakt. De flexibele kopt zorgt voor meer efficiëntie bij de knieën en oksels. Sinds ik deze gratis ontving om uit te testen, gebruik ik alleen nog deze! Mijn oudere versie komt de kast niet meer uit. Een echte aanrader dus, 10 punten meer dan waard.

Pluspunten

  • Ligt goed in de hand
  • Draadloos
  • Wet&Dry
  • Minder geluid t.o.v andere
  • Flexibele kop

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FMoors 14-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Erg fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-épil 9-561

Algemene score

9,0
Sinds enkele weken heb ik deze Braun epilator SE9/ 870 gekregen. Ik heb hem drie keer gebruikt en de eerste indruk is top. Het blijft een beetje pijnlijk maar veel minder dan zijn voorganger. Het nieuwe kopje zorgt ervoor dat hij beter de haren uittrekt, het lijkt wel alsof hij beter op de huid staat. hij kan onder water en is makkelijk schoon te maken. Door het lampje erop zie je beter waar je geweest bent. Ik ben er super content mee en ik ben erg blij dat ik dit product gratis heb ontvangen om te kunnen testen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JAcqueline K 31-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Snel en effectief!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-épil 9-561

Algemene score

7,0
De epilator mocht ik gratis gebruiken om te reviewen .
Hij doet wat hij moet doen. Onthaart goed, is niet! pijnloos maar dat half uurtje per 6 weken heb ik er wel voor over. Er zit een lampje op wat fel schijnt zodat je nix mist. Wat hulpstukken en een borsteltje voor de schoonmaak en een tasje voor de spullen

Pluspunten

  • Effectief
  • Snel

Minpunten

  • niet pijnloos

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Aline 09-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Dik ok

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-épil 9-561

Algemene score

9,0
Dit artikel gratis gekregen. Het overtrof mijn verwachtingen. Zowel gewoon te gebruiken op een droge huid als onder de douche. Onder de douche voelt het iets comfortabeler aan en doet het iets minder pijn. De kop plooit lichtjes mee bij het epileren wat het ook aangenamer maakt.
De draaiknop om het toestel aan te zetten vind ik persoonlijk minder handig, je moet er nogal goed aan kunnen draaien. Een drukknop was handiger geweest.
Bij het aanzetten van het product gaat er ook een extra lampje branden zodat je meer licht hebt, dit is handig zodat je zeker alles ziet en geen haartje overslaat.
In het algemeen ben ik tevreden en raad ik het product aan.

Pluspunten

  • kwaliteit
  • lichtje

Minpunten

  • aan en uit knop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Riajoey 13-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Doeltreffend

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-épil 9-561

Algemene score

7,0
Het artikel nu een paar weken in gebruik.
Op de benen werkt het perfect en blijven de haartjes iets langer weg.
Voelt goed zacht aan
Voor de bikinilijn vind ik het af en toe een pijnlijke aangelegenheid.
Toch tevreden door het resultaat.

Pluspunten

  • Veel extra s
  • Makkelijk mee te nemen
  • Makkelijk onder de douche te gebruiken

Minpunten

  • Pijnlijk

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

lvanerp 13-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Goed product, gemakkelijk in gebruik

Geschreven voor: Braun Silk-épil 9-561

Algemene score

8,0
Ontharen wordt zo goed als pijnloos door alle extra opzetstukken. De huid wordt zijdezacht en blijft dit ook gedurende weken. Het epilator is gemakkelijk in gebruik en het lampje is een groot pluspunt!

Pluspunten

  • opzetstukken
  • lampje

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JLee88 12-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Handige grip met veel hulpstukken!

Geschreven voor: Braun Silk-épil 9-561

Algemene score

9,0
Het is een zeer handige Epilator en komt met allerlei hulpstukken. Ik zocht vooral gemak en snelheid, en daar is deze Braun perfect voor. Voor ieder lichaamsdeel zit er een passend hulpstuk bij, voor het optimale epileer (en zelf scheer) gemak. Hij is snel opgeladen en kan dan ook zeer lang mee!

Bij minder licht zie je alles nog steeds perfect dankzij het licht wat automatisch aangaat wanneer je begint met epileren. De twee standen maken het ook gemakkelijker om per lichaamsdeel op de juiste manier te epileren.

Tot slot is hij prima schoon te maken met het borsteltje, en de hulpstukjes kun je in het zakje stoppen zodat alles bij de hand is wanneer je hem mee neemt.

Het is echt een aanrader, je betaalt er een bedrag voor, maar krijgt er ook erg veel voor terug!

Pluspunten

  • Veel hulpstukken
  • Handig zakje
  • Snel opgeladen & Lange levensduur
  • Lampje voor optimaal zicht

Minpunten

  • Redelijk prijzig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JannyvH 10-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Mooi design goed product

Geschreven voor: Braun Silk-épil 9-561

Algemene score

8,0
Enige weken heb ik de braun silk epil nu in mijn bezit.
Ik had er hoge verwachtingen van. Mijn vorige epileer apparaat is tenslotte al heel oud.
De tijd heeft inderdaad niet stilgestaan.
Het apparaat is een stuk stiller, heeft tegenwoordig een mooi lichtje zodat je precies ziet waar er nog haartjes zitten.
Een groot pluspunt draadloos en bestand tegen water.
Super handig Dus!. Gewoon onder de douche ermee.
Ik zou het apparaat zeker aanbevelen aan anderen.

Pluspunten

  • Draadloos
  • Waterbestendig
  • Lichtje in de kop

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Miriam1670 10-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Prima product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-épil 9-561

Algemene score

8,0
Het product nu een aantal keren gebruikt, zowel nat als droog. Omdat het vrij lang duurt, ben ik overgestapt op droog. Voor oksels en benen werkt dat prima, het wordt ook steeds minder pijnlijk. Ik krijg niet alle haren weg, maar het voelt wel glad. Het apparaat is makkelijk in gebruik, maar je moet er echt even tijd voor nemen. Ik ga er vanuit dat ik steeds sneller klaar ben en het steeds minder pijnlijk wordt.

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • weinig geluid

Minpunten

  • duurt lang
  • pakt niet alle haren

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Debbie 07-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Zeer tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-épil 9-561

Algemene score

8,0
Super fijn om mee te werken meerde koppen die je kan gebruiken en maak alles goed glad . Doe geen pijn met scheren en top in hand liging zou hem zo kopen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer