Philips Sonicare FlexCare HX6912 - Reviews

Best Reviewed jul 2017 Philips Sonicare FlexCare HX6912
Best Reviewed juli 2017
Specificaties
Poetsstand
standaard/clean
Timer
Ja
Laadstation
Ja
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 14 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

OUIDAD 19-07-2017 Product paar dagen in bezit

uitstekende snelheid, poets uitstekend, reinigt diep

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
ik gebruik sonicare al jaren en ben zeer tevreden over de verzorging die het mijn gebit geeft. Mijn kinderen gebruiken het ook en kunnen niet zonder.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Jolanda 16-07-2017 Product paar dagen in bezit

Mooie vormgeving en grondige reiniging

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
schone tanden en gezond tandvlees.
Ligt goed in de hand en voelt zeer stabiel en reinigt grondig.
Buiten dat hij goed poetst is hij ook gewoon mooi, dat kun je niet van veel tandenborstels zeggen.

Pluspunten

  • reiniging
  • kleur
  • vormgeving
  • werking

Minpunten

  • valt snel om

Review criteria:

Goed

Reageer

Lenie Koot 13-07-2017

Heel goede tandenborstel ik raad hem iedereen aan

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mijn man heeft hem , nu heb ik hem in de vakantie gebruikt .
Hij is zo goed bevallen daarom heb ik hem nu ook gekocht

Pluspunten

  • goed schoonmaken
  • ligt lekker in de hand

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edward Kok 10-07-2017 Product paar dagen in bezit

Fijne tandenborstel voor echt schone gladde tanden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Door de wijze van poetsen heb je echt een gevoel van schone gladde tanden.
Kortom een fijne tandenborstel waarvan ik elke dag plezier beleef.

Pluspunten

  • goede poetsbeweging
  • lange batterijduur

Minpunten

  • accessoires relatief duur

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

JV 09-07-2017 Product paar dagen in bezit

Gweldig poetsresultaat!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Poetst gronding en effectief. Krachtige poetsbwegingen en lange accuduur. Ik kan deze tandeborstel zeker aanbevelen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Smile 05-07-2017 Product paar dagen in bezit

Gladde schone tanden

Algemene score

9,0
In de verpakking vind je twee volledige electrische tandenborstels. Eentje voor jezelf en eentje om te delen. De borstel doet goed zijn werk. Je merkt meteen na het poetsen, dat je tanden veel schoner en gladder zijn. Het is een hele verbetering ten opzichte van een handtandenborstel. Daarnaast weet ik nu ook zeker dat ik de aanbevolen twee minuten poets. De zwarte kleur maakt het een beetje anders dan de andere borstels.

Pluspunten

  • poets goed en gemakkelijk
  • prijs
  • twee volledige borstels ipv 1

Minpunten

  • een tweede reisetui zou fijn zijn

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Gewoon eerlijk 29-06-2017 Product paar dagen in bezit

schone mooie tanden heerlijk!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na het eerste keer gebruiken voel je alsof je net bij de tandarts bent geweest. heerlijk gladde tanden en het lijkt alsof ze ook witter zijn. Ik ga niet meer met de hand poetsen, voor mij blijft het bij de Sonicare, Philips dank jullie wel. Innovation that counts!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Philips flexcare 29-06-2017 Product half jaar of langer in bezit

Vaak snel kapot

Algemene score

5,0
3 x in 2 jaar in moeten ruilen jammer had van Philips betere kwaliteit verwacht gelukkig is er wel een correcte garantie service

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Jeroen 25-06-2017 Product paar dagen in bezit

Mooi zwarte uitvoering

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik gebruik al jaren de Philips Sonicare. Ik ben hier zeer tevreden over. Ook deze mooie zwarte FlexCare doet het prima. Veel instellingen. Goed poets resultaat en lange accu duur.

Pluspunten

  • Accuduur
  • Kleur zwart

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Brigitte 24-06-2017 Product paar dagen in bezit

Top föhn

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prijs/kwaliteit erg goed, voldoende standen voor ieder haartype! Sterke motor, fijn om vast te houden en mee te werken

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Wouter 21-06-2017 Product half jaar of langer in bezit

Geeft een tandartsschoongevoel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
We hebben de sonicare nu al een aantal jaar en de resultaten zijn verbluffend. Is echt een wereld van verschil ten opzichte van een gewone tandenborstel. Nadeel is wel dat de batterij het na een jaar heeft begeven dus moesten we een nieuwe kopen.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende

Reageer

Peter van Bemmelen 20-06-2017 Product half jaar of langer in bezit

Poetst zeer goed, levensduur minder

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Dit is mijn 4. Sonicare. De eerste 3 gingen allemaal na ca. 3 jaar kapot. Zelfde oorzaak: De verbinding tussen borstel en huis geeft de geest, waardoor de borstel niet meer meetrilt. Volgens de verschillende reviews komt dit vaker voor. Toch weer voor de sonicare gekozen, omdat het poetsresultaat zeer goed is en de accu lang stand houdt. Zou echter goed zijn als Philips de levensduur zou verbeteren

Pluspunten

  • Poetsresultaat
  • Accu

Minpunten

  • levensduur

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Johannes 03-07-2016 Product paar dagen in bezit

Fantastisch schoon gevoel

Algemene score

9,0
Erg blij met de aankoop. Kietelt in het begin een beetje je tong maar went snel. Poetst zeer schoon!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NLLeeuw 30-06-2016 Product paar dagen in bezit

Super sensationel special sonicare

Algemene score

10,0
Ik heb al ruim 7 jaar niks anders dan sonicare van Philips ,dus ik wist
al in het voren hoe goed de producten zijn.
Toch ben sta ik WEER versteld van deze nieuwe set!
Deze poets NOG beter dan m'n oude versie , die overigens ruim 7 jaar
mee is gegaan!
En nu met extra whitening functie?... Waauw!
Nooit gedacht dat het nog beter kon, sta echt weer versteld !

Thanks Philips !😋😋😋

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer