Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Inventum HNA6111L

Vergelijkbare producten

Inventum HN1312V

Inventum HN1312V Best Reviewed 6 keer dec 2018
9,1 (48)
Best Reviewed 6 keer dec 2018
Bekijk alle Elektrische dekens
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 19 reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum HNA6111L op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

mario1971 12-11-2012
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

6,2
Op zich een prima deken. Twee stuks van aangeschaft. binnen 2 jaar na aanschaf is er een gaan smeulen bij de aansluiting. (verbrand matras). Retourneren en vervangen verliep erg moeizaam bij Inventum.

Nu twee jaar later is ook het twee dekbed (nu 4 jaar oud)gaan smeulen op exact dezelfde plaats. Gezien mijn vorige ervaring heb ik nu niet Inventum maar de VWA geinformeerd.

Ik koop dus nooit meer een Inventum. Service is belabberd maar ik heb er dus ook twee keer bijna brand door gehad. Twee keer toe waren we er gelukkig bij en hebben we er op tijd de stekker uit kunnen trekkken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Slecht

Reageer

Marcelloh21 17-05-2012
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

6,8
Na 3 jaar gaf de deken het op en warmt niet meer op; veel te kort leven voor zo'n electrische deken naar mijn smaak. Helaas blijken veel electrische dekens hetzelfde te scoren in levensduur.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Slecht

Reageer

FritzTheCat 06-01-2012
  • Product maand in bezit

Algemene score

8,8
Gekocht voor men vriendin die altijd ligt te bibberen in bed van de koude.

Past perfect om matras.
Eenvoudige bediening
Heerlijk zacht en amper voelbaar
Snel warm.

Voor haar is dit een geschenk uit de hemel en voor mij nu ook, ze heeft geen pyjama en sokken aan in bed....(-;

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Sandra03 26-12-2011
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,2
Ik schrok van de andere recenties, maar toen had ik m al gekocht. Mijn ervaring:
+snel warm
+niet stug of hard
+rand rondom niet bijzonder kwetsbaar
+past mooi om matras, mits 90-2.00 m.

-mijn matras is 80-2.10, haast onmogelijk
-stekker linksboven naast hoofdeinde
-als ie uit staat bleef mn bed zo warm dat ik zwetend wakker werd een paar keer per nacht.

Voor mij helaas een miskoop.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

tesse 1963 16-01-2011
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

6,8
De deken past mooi om het matras al is hij wel heel ruim voor 90x200. De hoes is van een soort papier wat kwetsbaar is en snel scheurt. De deken zelf voelt stug aan en is stijf zodat het comfort van je matras minder wordt. Ik vind hem daarnaast, ook als hij niet aan staat, heel zweterig net of je op een plastic onderlegger ligt.

Review criteria:

Onvoldoende
Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Grumpy63 09-01-2011
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

6,0
Het hele eenpersoonsbed is goed te verwarmen.
Wat ernstig tegenvalt is de stugheid van de verwarmingsdeken: van het soepele comfort van de -speciaal daarvoor gekozen- matras blijft niets over. Het is of je op een plaat karton ligt. Na 8 dagen de deken weer van het bed gehaald en in de doos opgeborgen. Ik leg wel weer een warme kruik in bed. Een miskoop!

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

ttweety 11-11-2010
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,0
al meerdere gehad, maar er gaat niets boven deze... je schouders en je voeten zijn warm...perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

martin van sonsbeek 04-11-2010
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Echt een heerlijke deken die je perfect om je matras heen kan trekken. De deken wordt snel warm en het mooie is dat er een ingebouwde timer in zit.
Het enige nadeel vind ik dat de zijkanten van de deken erg slap zijn, je trekt ze zo stuk. Hier moet je erg voorzichtig mee zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

pilot john 03-02-2010
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Heb het deken nu 2 dagen in gebruik. Het is een erg licht en handzaam deken. Je trekt het als een hoes over je matras. Wel moet je voorzichtig zijn met de zijkanten, die zijn erg kwetsbaar.
Verder is het deken perfect in te stellen in diverse standen.
Gewoon een erg fijn deken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Liddin 21-01-2010
  • Product maand in bezit

Algemene score

8,7
Zeer prettige deken. Onder een velours hoeslaken voel je hem niet liggen. Tov andere dekens een enorm pluspunt dat hij het hele matras van 90 cm breed en 2 mt lang afdekt en door de omgeslagen randen (als een hoeslaken) blijft hij op de plek en voel je nergens randjes zoals bij alle andere dekens wel het geval is. Tot aan de rand wordt het warm. Warmte is uitstekend, na 15 min op stand 6 al lekker warm, na een half uur zeer warm.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dick001 26-08-2009
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

6,8
Mijn vrouw heeft deze deken nu enkele maanden in gebruik. Werkt inderdaad prima, alleen jammer dat de schakelaar aan de 'verkeerde' kant zit. En echt een groot probleem: de zijkanten die om het matras heengeslagen kunnen worden slijten bijzonder snel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Slecht

Reageer

Peter ti 15-06-2009
  • Product half jaar in bezit

Algemene score

8,5
Het is handig dat hij om de matras heen kan.Het is heeft maar 1 nadeel en dat is het koppelstuk wat er af kan als je moet wassen zit rechts.Voor ons niet handig.Het geheel omdraaien zodat voeten eind boven komt is niet handig want dan is hoorfdeind aan voetenkant en die wordt niet warm.Ook zit het koppelstuk ter hoogte van je schouder en dat voel je heel goed als hard ding.
groetjes Paulien

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Saskia1969 17-02-2009
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
Heerlijke deken! Is binnen een kwartier echt goed warm/heet. Ideaal dat je hem in kan stellen of hij de hele nacht aan blijft of na een aantal uren (zelf in te stellen) uit moet gaan. Als het niet te koud is buiten kun je hem dus even aan zetten zodat het lekker is als je in bed stapt en dan stel je in dat hij bv na 2 uur uit moet gaan. Bespaart weer energie! Wat ook ideaal is; hij kan in de wasmachine! Absoluut een motivatie geweest om deze te kopen. Moet er niet aan denken om zo'n lel op de hand te wassen ook al doe je dat niet iedere week.

De deken verwarmt ook helemaal in zijn geheel (behalve waar je kussen ligt en klein randje aan zijkanten) dus geen last van koude plekken. Naar mijn mening zeker een goede koop geweest en de voordelen zijn het geld meer dan waard!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

punter 05-01-2009
  • Product maand in bezit

Algemene score

10,0
Een prima elektrische deken.
- deken is snel warm
- heeft voldoende warmte standen
- zit een timer op
- de elektrische deken is een hoes die prima om een 70x200 matras past (heb nog ruimte over)

Nadeel:
- ongeveer 2 cm aan beide zijden is de deken niet verwarmd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen1974Utrecht 27-09-2008
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Ben zeer tevreden over de deken, wordt heel snel warm/heet echt heerlijk, en hij past heel mooi om het matras heen en verschuift niet heel mooi passent dus.
Ook de timer van 2-6-8 uur vindt ik iddeaal en de anti huisstofmijt en hij is beschermt met een speciale guard voor dat.

Enigste nadeel vindrt ik dat hij een 20 cm niet verwarmt van de deken, dus het hele kussengedeelte verwarmt hij niet, en dat vermelden de niet bij Inventum dat vindt ik wel jammer

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

AnAn 19-08-2008
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

5,5
Helaas moet ik constateren dat mijn dken het goed deeed, tot een aantal dagen geleden, hij is er wel erg abdrupt mee gestopt!!!!

Hij wordt niet meer warm, hij blijft koud. Het lampje blijft branddden, maar nee helemaal niets meer. Niet leuk, ik baal ervan! Goedkoop was hij niet, nog geen jaar oud, gemiddeld gebruike en hij stopt ermee??

nu moet ik opzoek naar een nieuwe en nee, geen inventum meer voor mij......

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

leendert 06-06-2007
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
heb nu 14 dagen nieuwe deken
deken is weer terug gestuurd geweest, kon via antwoordnummer, heb nu deken die wel ok is, bedrading stopt aan weerszijde op ongeveer 8 cm waarom ben ik dan aan een lijntje gehouden, ondanks het weer tocht uit geprobeerd
ben nu tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Singeltje 11-03-2007
  • Product half jaar in bezit

Algemene score

10,0
Hai Leendert,
Ik heb jouw verhaal gelezen en heb er speciaal op gelet of dat bij mij ook zo was.. maar beide kanten worden .. wat afstand betreft .. helemaal verwarmd.. Dus geen 15-20 cm aan een kant die niet verwarmd zou worden. Ik zou dus inderdaad teruggaan naar de winkel en deze voor de 3de keer ruilen want die deken is niet in orde voor mijn gevoel.

Succes ermee en misschien lees ik het nog wel een keer. Groetjes van een nog steeds zeer tevreden gebruikster.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ludmila 30-12-2006
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,8
Is wel wat duurder maar is zeer goed doordacht.
De juiste vochtopnemende materialen.
Unieke matrasbekleding; komt solide over
Zeer eenvoudige doordachte bediening
Voorzien van alle veiligheden
Grote afmeting
Het enige nadeel is dat je het door je laken toch een klein beetje voelt, doch
niet vervelend; wellicht is dat ook bij andere elektrische onderdekens.
Een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer