Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Inventum HN131MW

7,7 Lees 13 reviews

Vergelijkbare producten

Cresta KTS100

Geschikt voor
1 persoon
Type deken
onderdeken
Breedte
80 cm
Cresta KTS100

Beurer UB64 Elektrische Deken en Matrashoes

Geschikt voor
1 persoon
Type deken
onderdeken
Lengte
198 cm
Beurer UB64 Elektrische Deken en Matrashoes

Inventum HNK247

Geschikt voor
1 persoon
Schakelaar afneembaar
Ja
Lengte
69 cm
Inventum HNK247
9,0 (1)

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 13 reviews

7,7

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Voldoende
  • Goed
  • Voldoende
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marion 08-11-2016 Product paar dagen in bezit

lekker warm in koude nachten

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heerlijke deken in koude nachten. Mijn bedje is in nood-time warm en dat slaapt zo heerlijk in...
welterusten...

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Janny 26-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Super deken Kwaliteit en Veiligheid staat voorop'.
Al 45 jaar gebruiker van Inventum onderdeken!!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Angela 19-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Een goede deken! Hij word lekker warm! Het is erg fijn als je een koude slaapkamer hebt zoals ik dat je dan een lekker warm bed in kunt stappen! de deken ligt verder goed en je voelt niet echt dat er een elektrische deken onder ligt!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
NMF 11-01-2015 Product maand in bezit

Algemene score

9,0
Simpel en doeltreffend.
Mijn eerste deken ging 8 jaar mee, de volgende 2 maanden; deze ziet er degelijk uit
Zou zeker 10-15 centimeters langer mogen zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
mbonnes 20-12-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
Prima elektrische deken. Heb hem al een keer moeten wassen, dit ging prima. De stand is 's nachts goed te lezen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
SlaapTonio 15-12-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,5
Heerlijk om zo in een voorverwarmd bed te stappen. Je bent zo in dromenland.
Zit netjes verpakt.
Handleiding is zeer duidelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
HAMA2014 14-12-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
Superfijn met zelfs 3 standen, makkelijk te bedienen.
Heerlijk om zo in je bed te komen! Dat geeft een uitgerust gevoel de volgende ochtend.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
cindybles 13-02-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,5
Ik vind het een topproduct.
In de gebruiksaanwijzing staat duidelijk dat je hem 30 minuten van tevoren moet aanzetten voor optimale warmte.
En dan is mijn bed heerlijk warm.

Ik heb hem om medische redenen aangeschaft (gekregen) en hij doet wat hij moet doen, namelijk mijn onderrug, benen en voeten opwarmen omdat die altijd koud zijn. Ik kom sindsdien stukken beter in slaap. Het zal ook aan je lichaamslengte liggen, maar voor mij is de deken groot genoeg. Van oksel tot tenen wordt ik lekker warm. Hoofd en schouders liggen op een kussen, dus daar hoeft geen warmte-deken onder.
Ik zal hem zeker aanbevelen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Huub2007 15-01-2011 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,2
Werkt goed en is goed in te stellen, bed is lekker warm. Ziet er "degelijk" uit
Is wel iets aan de kleine kant.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
debby1976 08-11-2009 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,7
Het is maar net hoe veeleisend je bent. Je moet niet teveel verwachten,maar als jij op zoek bent naar een deken die je bed van te voren lekker verwarmd, dan is dit een prima onderdeken. Ik ben het er mee eens dat ie wat aan de kleine kant is, maar voor mij verder geen probleem (ook al ben ik zelf heel lang). Ik ben er in ieder geval blij mee.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Anoniem 14-01-2008 Product kwartaal in bezit

Algemene score

5,5
In mijn review van November meldde ik dat mijn toen pas 2 weken oude HN131MW een vouw in de lengte ging vertonen. Omdat je een elektrische deken niet mag gebruiken in gevouwen toestand (!) heb ik hem zaterdag teruggebracht en omgeruild voor een duurder type, de HN1311V (met aparte voetenverwarming). Die lijkt erg op de Inventum die ik jarenlang naar alle tevredenheid heb gebruikt.
En inderdaad, de lengte (20 cm langer) is weer een verademing!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Slecht
wim.koorn 28-12-2006 Product kwartaal in bezit

Algemene score

4,0
De HN 131 is in mijn ogen een slecht product. Bij gebruik op een twee persoons
bed ben je verplicht een deken om te draaien anders kun je deze niet bedienen.
Als je de deken omdraait ontstaat een kleur verschil wit /blauw. Bijkomend
effect is dan dat de aansluit stekker nog meer uitsteekt en je `s nachts wakker
wordt van de pijn door het liggen op een blok plastic. De lengte maat is erg
benepen en wil je geen koude voeten dan moet je wel op de aansluit stekker
liggen.Verlenging van het snoer zou een oplossing zijn. Gevraagd bij Inventum
krijg je een antwoord dat niets bijdraagt aan een oplossing! Niet kopen dus!!

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Onvoldoende
Slecht
R. de Rooij 27-12-2006 Product paar dagen in bezit

Algemene score

5,5
Duurt zeker een half uur voordat deze warm is. Daarnaast is de maat gewoon echt
te klein, je hele lijf warm, behalve je voeten....en laat dat nou net zijn wat
je warm wilt hebben! Zou deze dus niet aanraden.

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Voldoende
Onvoldoende