Inventum HN131MW - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 30 reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum HN131MW op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,1

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Mevr. Kruithof 18-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekker warm niet duur 3 standen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HN131MW

Algemene score

10,0
Ik vind dit een super deken .juiste maat drie standen en voor mij erg belangrijk wasbaar.ik ben net geopereerd nieuwe knie daardoor worden mijn voeten niet snel genoeg warm en is alles bij elkaar erg pijnlijk duurt te lang 🎶🎶duurt te lang🎶🎶maar nu met deze heerlijk deken lekker snel warme voeten dus ook minder pijn en weet je wat de inzak voor mijn knie kan gewoon mee het bed in prima combinatie. Ik raad deze deken voor iedereen aan super.

Pluspunten

  • Snel warm
  • 3 standen

Minpunten

  • Geen minpunt
  • Geen minpunt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo de Jong 15-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk warm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HN131MW

Algemene score

9,0
Deze elektrische deken doet waarvoor deze is aangeschaft. Prima prijs, behaaglijke temperatuur. Medisch noodzakelijk en tegelijk comfortabel. Een aanrader.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Heleen 26-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede kwaliteit en veilig.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HN131MW

Algemene score

9,0
We hebben weer voor een Inventum elektrisch onderdeken gekozen omdat we veiligheid erg belangrijk vinden. Je kunt hem uitwassen in de machine en dat is ook super!
We hebben er goede ervaringen mee, dus kozen we weer voor dit merk.

Pluspunten

  • Als je hem dwars legt hebben we warme voeten.
  • Veilig
  • Wasbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Annelies 01-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

lekker warm instappen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HN131MW

Algemene score

9,0
een half uurtje van tevoren aanzetten en je stap in een lekker warm bed. Gelijk inslapen zonder wakker liggen van de kou. Goed voor een ontspannen nachtrust

Pluspunten

  • Snel warm

Minpunten

  • geen automatische uitschakeling

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Rob 05-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekker warm!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HN131MW

Algemene score

10,0
Als de centrale verwarming uitvalt is deze 131 MegaWatts deken een welkome hulp in het droog en warm houden van je slaapplaats :) (De deken is slechts 50 W, maar als technicus kon ik het grapje dat in het type nummer zit opgesloten niet laten liggen.)

Pluspunten

  • eenvoudig te installeren
  • door maar 3 standen eenvoudig in te stellen

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Marion 08-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

lekker warm in koude nachten

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HN131MW

Algemene score

9,0
Heerlijke deken in koude nachten. Mijn bedje is in nood-time warm en dat slaapt zo heerlijk in...
welterusten...

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Janny 26-11-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Super deken Kwaliteit en Veiligheid staat voorop'.
Al 45 jaar gebruiker van Inventum onderdeken!!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Angela 19-11-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Een goede deken! Hij word lekker warm! Het is erg fijn als je een koude slaapkamer hebt zoals ik dat je dan een lekker warm bed in kunt stappen! de deken ligt verder goed en je voelt niet echt dat er een elektrische deken onder ligt!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

NMF 11-01-2015
  • Product maand in bezit

Algemene score

9,0
Simpel en doeltreffend.
Mijn eerste deken ging 8 jaar mee, de volgende 2 maanden; deze ziet er degelijk uit
Zou zeker 10-15 centimeters langer mogen zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mbonnes 20-12-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
Prima elektrische deken. Heb hem al een keer moeten wassen, dit ging prima. De stand is 's nachts goed te lezen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

SlaapTonio 15-12-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,5
Heerlijk om zo in een voorverwarmd bed te stappen. Je bent zo in dromenland.
Zit netjes verpakt.
Handleiding is zeer duidelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HAMA2014 14-12-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
Superfijn met zelfs 3 standen, makkelijk te bedienen.
Heerlijk om zo in je bed te komen! Dat geeft een uitgerust gevoel de volgende ochtend.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cindybles 13-02-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,5
Ik vind het een topproduct.
In de gebruiksaanwijzing staat duidelijk dat je hem 30 minuten van tevoren moet aanzetten voor optimale warmte.
En dan is mijn bed heerlijk warm.

Ik heb hem om medische redenen aangeschaft (gekregen) en hij doet wat hij moet doen, namelijk mijn onderrug, benen en voeten opwarmen omdat die altijd koud zijn. Ik kom sindsdien stukken beter in slaap. Het zal ook aan je lichaamslengte liggen, maar voor mij is de deken groot genoeg. Van oksel tot tenen wordt ik lekker warm. Hoofd en schouders liggen op een kussen, dus daar hoeft geen warmte-deken onder.
Ik zal hem zeker aanbevelen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Huub2007 15-01-2011
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,2
Werkt goed en is goed in te stellen, bed is lekker warm. Ziet er "degelijk" uit
Is wel iets aan de kleine kant.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

debby1976 08-11-2009
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,7
Het is maar net hoe veeleisend je bent. Je moet niet teveel verwachten,maar als jij op zoek bent naar een deken die je bed van te voren lekker verwarmd, dan is dit een prima onderdeken. Ik ben het er mee eens dat ie wat aan de kleine kant is, maar voor mij verder geen probleem (ook al ben ik zelf heel lang). Ik ben er in ieder geval blij mee.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Anoniem 14-01-2008
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

5,5
In mijn review van November meldde ik dat mijn toen pas 2 weken oude HN131MW een vouw in de lengte ging vertonen. Omdat je een elektrische deken niet mag gebruiken in gevouwen toestand (!) heb ik hem zaterdag teruggebracht en omgeruild voor een duurder type, de HN1311V (met aparte voetenverwarming). Die lijkt erg op de Inventum die ik jarenlang naar alle tevredenheid heb gebruikt.
En inderdaad, de lengte (20 cm langer) is weer een verademing!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Slecht

Reageer

wim.koorn 28-12-2006
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

4,0
De HN 131 is in mijn ogen een slecht product. Bij gebruik op een twee persoons
bed ben je verplicht een deken om te draaien anders kun je deze niet bedienen.
Als je de deken omdraait ontstaat een kleur verschil wit /blauw. Bijkomend
effect is dan dat de aansluit stekker nog meer uitsteekt en je `s nachts wakker
wordt van de pijn door het liggen op een blok plastic. De lengte maat is erg
benepen en wil je geen koude voeten dan moet je wel op de aansluit stekker
liggen.Verlenging van het snoer zou een oplossing zijn. Gevraagd bij Inventum
krijg je een antwoord dat niets bijdraagt aan een oplossing! Niet kopen dus!!

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Onvoldoende
Slecht

Reageer

R. de Rooij 27-12-2006
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

5,5
Duurt zeker een half uur voordat deze warm is. Daarnaast is de maat gewoon echt
te klein, je hele lijf warm, behalve je voeten....en laat dat nou net zijn wat
je warm wilt hebben! Zou deze dus niet aanraden.

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Ans Honders 20-11-2020
  • Product gekocht

Topdeken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HN131MW

Algemene score

10,0
Ik vind dit na een nacht gebruik een buitengewoon fantastisch product van ambachtelijke maak van het adres van Inventum! De deken is al opgewarmd voordat je ‘is ‘ie al warm?’ kunt zeggen. Naast het snelle opwarmen blijft de deken lang warm. Het opperste comfort en flamboyante luxe. Na al eerder met producten van Inventum gewerkt te hebben is dit wederom een succesvolle aankoop.
Is het je in bed niet warm? Koop dan snel Inventum, dat maakt je nooit arm!

Pluspunten

  • Snel warm
  • Lang warm

Minpunten

  • Materiaal lijkt wat goedkoop

Reageer

Dirk W. Wieringa 02-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fantastische goedkope electrische denken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HN131MW

Algemene score

9,0
Wij hebben de elektrische deken HN131MW gekocht aangezien ik diabetes type 2 heb en daardoor vaak koude voeten en mijn vrouw het ook wel lekker vindt om warme voeten te hebben. Wij hebben de deken in de breedte op het voeteneind gelegd. Hierdoor hebben we nu samen warme voeten en is het een lust om samen naar bed te gaan. Wat verder een voordeel is dat de deken wasbaar en beveilid
met het Inventum Safety System en geen trafo heeft zoals onze oude deken. Deze was al meer dan 40 jaar en hebben we direct naar de gemeente gebracht voor recycling.

Pluspunten

  • Wasbaar door afkoppelbaar snoer
  • Snoer afkoppelbaar en gemakkelijk opvouwbaar
  • Veilig Inventum Safety System
  • Geen transformator daardoor hoog rendement
  • Weinig vermogen 3 warmte standen.

Minpunten

  • Ik zou het niet weten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews