Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Inventum HN131MW

Vergelijkbare producten

Medisana HU A 61 warmtedeken wasbaar

Medisana HU A 61 warmtedeken wasbaar
10,0 (2)
Bekijk alle Elektrische dekens
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 29 reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum HN131MW op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Voldoende
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Mevr. Kruithof 18-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekker warm niet duur 3 standen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HN131MW

Algemene score

10,0
Ik vind dit een super deken .juiste maat drie standen en voor mij erg belangrijk wasbaar.ik ben net geopereerd nieuwe knie daardoor worden mijn voeten niet snel genoeg warm en is alles bij elkaar erg pijnlijk duurt te lang 🎶🎶duurt te lang🎶🎶maar nu met deze heerlijk deken lekker snel warme voeten dus ook minder pijn en weet je wat de inzak voor mijn knie kan gewoon mee het bed in prima combinatie. Ik raad deze deken voor iedereen aan super.

Pluspunten

  • Snel warm
  • 3 standen

Minpunten

  • Geen minpunt
  • Geen minpunt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo de Jong 15-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk warm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HN131MW

Algemene score

9,0
Deze elektrische deken doet waarvoor deze is aangeschaft. Prima prijs, behaaglijke temperatuur. Medisch noodzakelijk en tegelijk comfortabel. Een aanrader.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Dirk W. Wieringa 02-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fantastische goedkope electrische denken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HN131MW

Algemene score

9,0
Wij hebben de elektrische deken HN131MW gekocht aangezien ik diabetes type 2 heb en daardoor vaak koude voeten en mijn vrouw het ook wel lekker vindt om warme voeten te hebben. Wij hebben de deken in de breedte op het voeteneind gelegd. Hierdoor hebben we nu samen warme voeten en is het een lust om samen naar bed te gaan. Wat verder een voordeel is dat de deken wasbaar en beveilid
met het Inventum Safety System en geen trafo heeft zoals onze oude deken. Deze was al meer dan 40 jaar en hebben we direct naar de gemeente gebracht voor recycling.

Pluspunten

  • Wasbaar door afkoppelbaar snoer
  • Snoer afkoppelbaar en gemakkelijk opvouwbaar
  • Veilig Inventum Safety System
  • Geen transformator daardoor hoog rendement
  • Weinig vermogen 3 warmte standen.

Minpunten

  • Ik zou het niet weten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Heleen 26-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede kwaliteit en veilig.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HN131MW

Algemene score

9,0
We hebben weer voor een Inventum elektrisch onderdeken gekozen omdat we veiligheid erg belangrijk vinden. Je kunt hem uitwassen in de machine en dat is ook super!
We hebben er goede ervaringen mee, dus kozen we weer voor dit merk.

Pluspunten

  • Als je hem dwars legt hebben we warme voeten.
  • Veilig
  • Wasbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Annelies 01-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

lekker warm instappen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HN131MW

Algemene score

9,0
een half uurtje van tevoren aanzetten en je stap in een lekker warm bed. Gelijk inslapen zonder wakker liggen van de kou. Goed voor een ontspannen nachtrust

Pluspunten

  • Snel warm

Minpunten

  • geen automatische uitschakeling

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Rob 05-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekker warm!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HN131MW

Algemene score

10,0
Als de centrale verwarming uitvalt is deze 131 MegaWatts deken een welkome hulp in het droog en warm houden van je slaapplaats :) (De deken is slechts 50 W, maar als technicus kon ik het grapje dat in het type nummer zit opgesloten niet laten liggen.)

Pluspunten

  • eenvoudig te installeren
  • door maar 3 standen eenvoudig in te stellen

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Marion 08-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

lekker warm in koude nachten

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HN131MW

Algemene score

9,0
Heerlijke deken in koude nachten. Mijn bedje is in nood-time warm en dat slaapt zo heerlijk in...
welterusten...

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Janny 26-11-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Super deken Kwaliteit en Veiligheid staat voorop'.
Al 45 jaar gebruiker van Inventum onderdeken!!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Angela 19-11-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Een goede deken! Hij word lekker warm! Het is erg fijn als je een koude slaapkamer hebt zoals ik dat je dan een lekker warm bed in kunt stappen! de deken ligt verder goed en je voelt niet echt dat er een elektrische deken onder ligt!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

NMF 11-01-2015
  • Product maand in bezit

Algemene score

9,0
Simpel en doeltreffend.
Mijn eerste deken ging 8 jaar mee, de volgende 2 maanden; deze ziet er degelijk uit
Zou zeker 10-15 centimeters langer mogen zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mbonnes 20-12-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
Prima elektrische deken. Heb hem al een keer moeten wassen, dit ging prima. De stand is 's nachts goed te lezen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

SlaapTonio 15-12-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,5
Heerlijk om zo in een voorverwarmd bed te stappen. Je bent zo in dromenland.
Zit netjes verpakt.
Handleiding is zeer duidelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HAMA2014 14-12-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
Superfijn met zelfs 3 standen, makkelijk te bedienen.
Heerlijk om zo in je bed te komen! Dat geeft een uitgerust gevoel de volgende ochtend.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cindybles 13-02-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,5
Ik vind het een topproduct.
In de gebruiksaanwijzing staat duidelijk dat je hem 30 minuten van tevoren moet aanzetten voor optimale warmte.
En dan is mijn bed heerlijk warm.

Ik heb hem om medische redenen aangeschaft (gekregen) en hij doet wat hij moet doen, namelijk mijn onderrug, benen en voeten opwarmen omdat die altijd koud zijn. Ik kom sindsdien stukken beter in slaap. Het zal ook aan je lichaamslengte liggen, maar voor mij is de deken groot genoeg. Van oksel tot tenen wordt ik lekker warm. Hoofd en schouders liggen op een kussen, dus daar hoeft geen warmte-deken onder.
Ik zal hem zeker aanbevelen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ayla1960 29-12-2013
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

5,8
Dit is al de tweede keer dat ik deze deken heb. De eerste keer was hij na twee maanden al stuk. De tweede die ik nu heb is nu ruim een jaar en hij is er nu al mee opgehouden. Het aparte voetverwarming deel werkt niet meer. Ik koop deze dus nooit meer!

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Slecht

Reageer

Els Appel 03-11-2012
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

9,5
Ik vind dit de ideale electrische onderdeken. Ik zou hem iedereen aanbevelen en als ie ooit versleten is, zou ik dezelfde weer willen hebben. Ik heb hem nu al 5 jaar.
Ik heb hem aangesloten op een tijdklok. Dit omdat ik ZELF wil bepalen wanneer hij uitgaat en niet op een moment dat de fabrikant dat bedacht heeft. (Ik ga ook niet elke dag op dezelfde tijd naar bed, dus in het weekend zou ik met een automatische afslag toch in een koud bed stappen)
Waarom dan toch geen 10 voor gebruiksgemak?
Deze electrische onderdeken is gemaakt door een Franse fabrikant voor Franse mensjes, die klaarblijkelijk kleiner zijn dan ik. Hij is dus te kort. Ik moet altijd kiezen tussen koude schouders of koude voeten. En als buikslaper lig ik dus meestal ongemakkelijk in elkaar gedrongen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ceescanon 16-11-2011
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

5,5
Al 2 keer deze deken gekocht. Het eerste jaar gaat het goed, daarna steeds meer problemen. Eerst gaan één voor één de lampjes van de schakelaar uit. Daarna doet eerst één warmtestand het niet meer en vervolgens alleen nog voetenwarmte. Helaas beginnen de problemen steeds net na afloop van de garantie. Deze koop ik dus nooit meer.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Slecht
Ineke M. 11-12-2011

Misschien heb je bij de eerste deken pech gehad. Ik heb deze deken nu 2 weken en ik vind het een prima aanwinst. Hoewel het mijn eerste elektrische deken is, bevalt hij heel goed. Het is na een half uurtje goed warm en makkelijk te bedienen.

Reageer

Huub2007 15-01-2011
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,2
Werkt goed en is goed in te stellen, bed is lekker warm. Ziet er "degelijk" uit
Is wel iets aan de kleine kant.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

arie8484 31-12-2010
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,3
Een prima deken
ik vind de prijsverschillen op dit bedrag behoorlijk
bij een plaatselijke elektrozaak €75,00 gekocht
nadien Bij blokker geweest honderd meter daarvandaan € 60,00
das toch20% voordeliger
over gunnen aan de plaatselijke ondernemer denk ik volgende keer beter na.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ed321 10-12-2010
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
Prima deken, wordt lekker warm over gehele lengte, dus m.a.w. prima deken voor deze niet te dure prijs.
Daarom voor alles een 10 omdat hij geheel aan onze verwachtingen voldoed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews