Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Philips AJ3115/12

3,6 Lees 36 reviews

Vergelijkbare producten

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 36 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

3,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Slecht
  • Slecht
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

henri 10-01-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

slecht product

Algemene score

4,0
Dan gaat hij af dan weer niet geeft soms streepjes en doet het dan weer wat een rotding al een tijdje aan de kant gezet en nu weer opnieuw gebruikt nog steeds hetzelfde.
Geschreven voor: Philips AJ3115/12

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Sandra 16-12-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

3,0
Niet kopen. Waardeloos product. De tijdsinstelling verdwijnt regelmatig, dan moet je 'm opnieuw instellen.vhet geluid is te hard.
Geschreven voor: Philips AJ3115/12

Review criteria:

Slecht
Slecht
Onvoldoende
Officiele reactie van Philips Nederland 31-12-2015

Beste Sandra,

Hartelijk dank voor uw review. Via deze weg zou ik u vriendelijk willen vragen om contact met ons op te nemen. We zijn ervan overtuigd dat wij een passende oplossing voor u kunnen vinden.

Dit mag via telefoon, e-mail of chat: http://www.philips.be/c-w/support-home/support-contact-page.html Kiest u voor het tweede hoofdstuk; Home Cinema & Audio

Alternatief kunt u ons bereiken via Twitter (@PhilipsCare_BE) of Facebook (/PhilipsBeLux)

Met vriendelijke groet,
Pascal
Philips Webcare

Reageer

Arnold 28-01-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Zeer slechte kwaliteit wat zorgt voor te laat komen

Algemene score

1,0
Wij hebben nu drie wekkers van dit type en allemaal resetten ze zich zelf op de meest bizarre momenten naar --:-- .Zelfs hierdoor al te laat gekomen. Met de huidige naam van Philips, digitale revolutie en bestaan van digitale wekkers zou het toch geen kinderziektes moeten hebben. De goedkoopste in huis (action) werkt nog het beste en is geen Philips. En helaas geen bon meer, lijkt mij echt een soort prepaid product.

Mogelijk is er een terugroep actie want lees op internet allemaal van dit soort ervaringen. Vooralsnog geen Philips producten meer. Ben bang dat de oude vertrouwde Philipsshave ook spontaan niet meer werkt

Pluspunten

  • Design, maar dit wekt je niet

Minpunten

  • Reset zich zelf naar streepjes met gevolg te laat
Geschreven voor: Philips AJ3115/12

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

CeeDee 20-12-2017

Werkt prima

Algemene score

8,0
Prima prijs-kwaliteit. Doet wat het moet doen en na het lezen van de gebruikershandleiding eenvoudig in te stellen
Geschreven voor: Philips AJ3115/12
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

JW Hage 10-12-2017
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Heel slecht apparaat

Algemene score

1,0
Ik heb 3 van deze wekkers gekocht, 2 ervan resetten zich regelmatig uit zichzelf. Het is een zeer onbetrouwbaar product, dit zou niet gekocht mogen worden
Geschreven voor: Philips AJ3115/12

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Philips Sound 12-12-2017

Geachte JW Hage,

Hartelijk dank voor het schrijven van een review op deze website. U geeft aan dat twee van uw AJ3115’s zichzelf automatisch resetten. Vanzelfsprekend heeft dit onze aandacht nodig. We adviseren eerst de backup batterijen te vervangen. In ieder apparaat zitten twee standaard AAA-batterijen. Daarnaast kunt u controleren of de wekkerradio’s op diverse stopcontacten hetzelfde doen. Wissel ze bijvoorbeeld eens om.

Wilt u ons op de hoogte houden van de uitkomst? Wij zijn bereikbaar via telefoon, e-mail, chat, facebook en twitter. Ga naar http://philips.to/1JPX4fL en kies voor het tweede hoofdstuk: Home Cinema & Audio.

Met vriendelijke groet,
Philips Sound Team

Reageer

draaiertje 09-12-2017

Wekker reset zich regelmatig

Algemene score

2,0
Ik heb 3 van deze wekker aangeschaft, 2 ervan resetten zich regelmatig, dit is super irritant en zou niet mogen gebeuren. Deze wekkers zouden nooit verkocht mogen worden. Een terugroep actie zou hier op zn plaats zijn.
Geschreven voor: Philips AJ3115/12
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Tessie 05-12-2017

leuk

Algemene score

8,0
Ik vind het een fijn product en na even klooien ben ik erachter gekomen hoe die werkt :-) zat geen Nederlandse handleiding bij. Alleen als ik de radio aan wil zetten hoor ik alleen een ruis. Hoe komt dit?
Geschreven voor: Philips AJ3115/12
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Majelles 22-11-2017

Niet kopen

Algemene score

2,0
Als je kunt kiezen, niet doen!
Ik moet regelmatig de tijd opnieuw instellen en nu gooi ik hem echt weg want ik krijg ook regelmatig streepjes ipv getallen. Daar heb ik geen wekker voor.
Bonnetje niet bewaard dus ik koop een nieuwe maar dat zal zeker geen Philips zijn.
Geschreven voor: Philips AJ3115/12
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Ineke 11-06-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Geluid super slecht

Algemene score

2,0
Je kan 2 wekkers zetten. Dat is wel fijn. En dat is ook het enige. Het geluid is echt verschrikkelijk slecht. Hij stoort heel erg en het geluid gaat af en aan hard/zacht. Ook het instellen van zenders wil niet goed lukken. Ik beveel deze wekkerradio zeker NIET aan.

Pluspunten

  • 2 wekkers

Minpunten

  • Geluid
  • Stoort
Geschreven voor: Philips AJ3115/12

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende

Reageer

etienne 08-08-2016
  • Product paar dagen in bezit

Waardeloos

Algemene score

3,8
Helaas de reviews te laat gelezen. Wat een waardeloos product.De instelling schiet steeds weg en kun je weer opnieuw instellen. Ook is het geluid veel te hard (kan onvoldoende zacht gezet worden). gelukkig kan ik dit k... product nog terugbrengen (BCC). Niet kopen!!! Beter nog haal dit ding uit de verkoop.
Geschreven voor: Philips AJ3115/12

Review criteria:

Slecht
Slecht
Voldoende

Reageer

wbtje 01-08-2016

wat een drama met de philips wekkers

Algemene score

2,0
Nadat mijn wekkerradio van het type AJ3123 zichzelf constant resette kreeg ik na het melden hiervan direct ter vervanging de AJ3115/12 wekker omdat het reset kwaal bekent was bij de AJ3123.

Echter reset de nieuwe AJ3115/12 nu ook constant zichzelf!! al met al is het product geen haar beter dan de vorige.

Ik kan niet vertrouwen op mijn wekker omdat deze zichzelf reset..........

ik zou niet kiezen voor deze wekker omdat je er niet op kan bouwen.

ik verwacht ook van philips een passende oplossing!
Geschreven voor: Philips AJ3115/12
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Willie01 04-06-2016

Waardeloos apparaat

Algemene score

2,0
Net als bij diverse andere gebruikers, reset het apparaat zichzelf als je het licht aan zet. Echt super irritant.

Na diverse andere onbetrouwbare wekkers, deze keer maar eens een 'kwaliteitsmerk' gekocht..helaas dus.
Geschreven voor: Philips AJ3115/12
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

bataviaone 15-03-2016

onbetrouwbaar

Algemene score

2,0
Reset zich zodra je de schemerlamp of electische deken aan/uitdoet...met harde wind, als de stroom héél even een tikje wegvalt is het alweer allemaal streepjes....zelfs de batterijen werken dan niet. Erg onbetrouwbaar....ik heb er twee van, jammer...weggegooid geld!!
Voor ons geen Philips meer, of ze moeten met alternatieven komen....ik wil ze wel omruilen voor betrouwbare modellen!!
Geschreven voor: Philips AJ3115/12
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

klaas 12-11-2015
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

3,2
Niet kopen gaat op de raarste tijd op tilt, allemaal streepjes
Begrijp niet dat deze nog in de handel is.

Slecht, slecht, slecht
Geschreven voor: Philips AJ3115/12

Review criteria:

Slecht
Slecht
Voldoende
Officiele reactie van Philips Nederland 23-11-2015

Beste klaas,

Heel erg bedankt voor uw review. Uw wekkerradio lijkt niet helemaal te doen waar wij hem voor gemaakt hebben. Neemt u gerust contact met ons op, dan vinden we vast een oplossing. We zijn bereikbaar via telefoon, e-mail, chat, facebook en twitter.

http://www.philips.nl/c-w/support-home/support-contact-page.html of
https://twitter.com/Philipscare_NL of
https://www.facebook.com/PhilipsNederland

Met vriendelijke groet,
Philips Webcare

Reageer

Anoniem 01-11-2015

Na 3 maanden spontane reset

Algemene score

6,0
De wekkerradio heeft het 3 maanden zonder problemen gedaan, echter vannacht heeft het apparaat zichzelf spontaan gereset. Er stonden alleen streepjes op het display terwijl er wel volle backupbatterijen in zitten. Jammer dat Philips zo'n onbetrouwbaar apparaat in de markt zet. Lijkt me slecht voor de reputatie van het merk. Geen idee wat Philips voor haar klanten doet? Op internet lees ik heel veel klachten hierover dus het lijkt op een ontwerp- of productiefout bij dit model.
Geschreven voor: Philips AJ3115/12
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

KB44 05-10-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

4,5
Dit apparaat is zo gevoelig voor velden dat hij op tilt springt (ondanks backupbatterij) wanneer een ernaast staand nachtlampje wordt aangezet (op diverse plekken en met diverse lampen geprobeerd). Direct geretourneerd. NIET KOPEN dus!
Geschreven voor: Philips AJ3115/12

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Voldoende

Reageer

wisselma 02-10-2015

Dit apparaat valt regelmatig uit.

Algemene score

2,0
Ook bij ons viel deze klokradio regelmatig uit: je wordt dan (te laat) wakker met alleen streepjes op het paneel: onbetrouwbaar dus. Na lang tobben en veel ergernis bleek de oorzaak te zitten in de electrische bedverstelling die er voor zorgde dat het appparaat telkens uitviel. Erg onhandig: geen aanrader dus !!!!
Geschreven voor: Philips AJ3115/12
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Lieske57 20-05-2015

Onbetrouwbaar!

Algemene score

2,0
Sinds oktober 2014 de klokradio in bezit. Onbetrouwbaar reset zichzelf of loopt achter. Jammer van zo n betrouwbaar merk! Omruilen heeft zoals hieronder beschreven dus geen zin. Weggegooid geld dus. Op naar een ander merk. jammer Philips!
Geschreven voor: Philips AJ3115/12
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

robbter76 22-04-2015

wekker reset zichzelf

Algemene score

4,0
Ontzettend storingsgevoelig apparaat.
Ik heb de wekker nu een half jaar en mij is al 3x opgevallen dat de wekker zichzelf gereset heeft. Waarschijnlijk omdat mijn mobiel ernaast ligt.

Ik ga een andere aanschaffen want dit is niet betrouwbaar
Geschreven voor: Philips AJ3115/12
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

jobhaarlem 14-02-2015

Wekker reset zich zelf

Algemene score

2,0
De wekker is gevoelig voor storing van buitenaf
Wekker staat bij aquarium op slaapkamer van mijn dochter
slaat daarbij continu op tilt.

Ik heb van Philips een nieuw exemplaar gehad maar ook daarbij speelt het zelfde euvel. Heb de wekker nu 2 meter bij aquarium vandaan gezet en het lijkt er op dat hij het nu blijft doen.
Geschreven voor: Philips AJ3115/12
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Toon meer reviews