Philips AJ3115/12 - Reviews

Specificaties
Type tuner
digitaal
Weklamp
Nee
iPod dock
Nee
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 29 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

4,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Slecht
  • Onvoldoende
  • Slecht
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

henri 10-01-2017 Product half jaar of langer in bezit

slecht product

Algemene score

4,0
Dan gaat hij af dan weer niet geeft soms streepjes en doet het dan weer wat een rotding al een tijdje aan de kant gezet en nu weer opnieuw gebruikt nog steeds hetzelfde.

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

etienne 08-08-2016 Product paar dagen in bezit

Waardeloos

Algemene score

3,8
Helaas de reviews te laat gelezen. Wat een waardeloos product.De instelling schiet steeds weg en kun je weer opnieuw instellen. Ook is het geluid veel te hard (kan onvoldoende zacht gezet worden). gelukkig kan ik dit k... product nog terugbrengen (BCC). Niet kopen!!! Beter nog haal dit ding uit de verkoop.

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Slecht
Voldoende

Reageer

wbtje 01-08-2016

wat een drama met de philips wekkers

Algemene score

2,0
Nadat mijn wekkerradio van het type AJ3123 zichzelf constant resette kreeg ik na het melden hiervan direct ter vervanging de AJ3115/12 wekker omdat het reset kwaal bekent was bij de AJ3123.

Echter reset de nieuwe AJ3115/12 nu ook constant zichzelf!! al met al is het product geen haar beter dan de vorige.

Ik kan niet vertrouwen op mijn wekker omdat deze zichzelf reset..........

ik zou niet kiezen voor deze wekker omdat je er niet op kan bouwen.

ik verwacht ook van philips een passende oplossing!
Oorspronkelijk gepost op philipsbrand-nl_nl

Reageer

Willie01 04-06-2016

Waardeloos apparaat

Algemene score

2,0
Net als bij diverse andere gebruikers, reset het apparaat zichzelf als je het licht aan zet. Echt super irritant.

Na diverse andere onbetrouwbare wekkers, deze keer maar eens een 'kwaliteitsmerk' gekocht..helaas dus.
Oorspronkelijk gepost op philipsbrand-nl_nl

Reageer

bataviaone 15-03-2016

onbetrouwbaar

Algemene score

2,0
Reset zich zodra je de schemerlamp of electische deken aan/uitdoet...met harde wind, als de stroom héél even een tikje wegvalt is het alweer allemaal streepjes....zelfs de batterijen werken dan niet. Erg onbetrouwbaar....ik heb er twee van, jammer...weggegooid geld!!
Voor ons geen Philips meer, of ze moeten met alternatieven komen....ik wil ze wel omruilen voor betrouwbare modellen!!
Oorspronkelijk gepost op philipsbrand-nl_nl

Reageer

Sandra 16-12-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

3,0
Niet kopen. Waardeloos product. De tijdsinstelling verdwijnt regelmatig, dan moet je 'm opnieuw instellen.vhet geluid is te hard.

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Slecht
Onvoldoende
Officiele reactie van Philips Nederland 31-12-2015

Beste Sandra,

Hartelijk dank voor uw review. Via deze weg zou ik u vriendelijk willen vragen om contact met ons op te nemen. We zijn ervan overtuigd dat wij een passende oplossing voor u kunnen vinden.

Dit mag via telefoon, e-mail of chat: http://www.philips.be/c-w/support-home/support-contact-page.html Kiest u voor het tweede hoofdstuk; Home Cinema & Audio

Alternatief kunt u ons bereiken via Twitter (@PhilipsCare_BE) of Facebook (/PhilipsBeLux)

Met vriendelijke groet,
Pascal
Philips Webcare

Reageer

klaas 12-11-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

3,2
Niet kopen gaat op de raarste tijd op tilt, allemaal streepjes
Begrijp niet dat deze nog in de handel is.

Slecht, slecht, slecht

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Voldoende
Officiele reactie van Philips Nederland 23-11-2015

Beste klaas,

Heel erg bedankt voor uw review. Uw wekkerradio lijkt niet helemaal te doen waar wij hem voor gemaakt hebben. Neemt u gerust contact met ons op, dan vinden we vast een oplossing. We zijn bereikbaar via telefoon, e-mail, chat, facebook en twitter.

http://www.philips.nl/c-w/support-home/support-contact-page.html of
https://twitter.com/Philipscare_NL of
https://www.facebook.com/PhilipsNederland

Met vriendelijke groet,
Philips Webcare

Reageer

Anoniem 01-11-2015

Na 3 maanden spontane reset

Algemene score

6,0
De wekkerradio heeft het 3 maanden zonder problemen gedaan, echter vannacht heeft het apparaat zichzelf spontaan gereset. Er stonden alleen streepjes op het display terwijl er wel volle backupbatterijen in zitten. Jammer dat Philips zo'n onbetrouwbaar apparaat in de markt zet. Lijkt me slecht voor de reputatie van het merk. Geen idee wat Philips voor haar klanten doet? Op internet lees ik heel veel klachten hierover dus het lijkt op een ontwerp- of productiefout bij dit model.
Oorspronkelijk gepost op philipsbrand-nl_nl

Reageer

KB44 05-10-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

4,5
Dit apparaat is zo gevoelig voor velden dat hij op tilt springt (ondanks backupbatterij) wanneer een ernaast staand nachtlampje wordt aangezet (op diverse plekken en met diverse lampen geprobeerd). Direct geretourneerd. NIET KOPEN dus!

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Slecht
Voldoende

Reageer

wisselma 02-10-2015

Dit apparaat valt regelmatig uit.

Algemene score

2,0
Ook bij ons viel deze klokradio regelmatig uit: je wordt dan (te laat) wakker met alleen streepjes op het paneel: onbetrouwbaar dus. Na lang tobben en veel ergernis bleek de oorzaak te zitten in de electrische bedverstelling die er voor zorgde dat het appparaat telkens uitviel. Erg onhandig: geen aanrader dus !!!!
Oorspronkelijk gepost op philipsbrand-nl_nl

Reageer

Lieske57 20-05-2015

Onbetrouwbaar!

Algemene score

2,0
Sinds oktober 2014 de klokradio in bezit. Onbetrouwbaar reset zichzelf of loopt achter. Jammer van zo n betrouwbaar merk! Omruilen heeft zoals hieronder beschreven dus geen zin. Weggegooid geld dus. Op naar een ander merk. jammer Philips!
Oorspronkelijk gepost op philipsbrand-nl_nl

Reageer

robbter76 22-04-2015

wekker reset zichzelf

Algemene score

4,0
Ontzettend storingsgevoelig apparaat.
Ik heb de wekker nu een half jaar en mij is al 3x opgevallen dat de wekker zichzelf gereset heeft. Waarschijnlijk omdat mijn mobiel ernaast ligt.

Ik ga een andere aanschaffen want dit is niet betrouwbaar
Oorspronkelijk gepost op philipsbrand-nl_nl

Reageer

jobhaarlem 14-02-2015

Wekker reset zich zelf

Algemene score

2,0
De wekker is gevoelig voor storing van buitenaf
Wekker staat bij aquarium op slaapkamer van mijn dochter
slaat daarbij continu op tilt.

Ik heb van Philips een nieuw exemplaar gehad maar ook daarbij speelt het zelfde euvel. Heb de wekker nu 2 meter bij aquarium vandaan gezet en het lijkt er op dat hij het nu blijft doen.
Oorspronkelijk gepost op philipsbrand-nl_nl

Reageer

19skippy69 19-01-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

3,0
Waardeloze wekker. Hebben voor onze beide dochters één gekocht. Beide wekkers resetten zichzelf om de haverklap. zelfs wanneer er backup batterijen in worden geplaatst.
snap niet dat Philips deze wekkers nog durft te verkopen. Wanneer je op internet zoekt blijkt dat deze problemen al een behoorlijke tijd spelen er er erg veel van deze zelfde klachten worden gemeld.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Voldoende

Reageer

Ab22 08-01-2015

Reset zichzelf.

Algemene score

4,0
Ik heb 2 van deze wekkers allebei met hetzelfde euvel, de wekker reset zichzelf waardoor hij dus ook niet af gaat.
Alles gedaan, stekker zit er goed in batterijen zijn nieuw en goed geplaatst.

Jammer dat Philips dit probleem nog steeds niet heeft opgelost.
Oorspronkelijk gepost op philipsbrand-nl_nl

Reageer

sbarm 04-01-2015

slecht door resetten

Algemene score

2,0
Nieuwe wekkerradio gekocht de AJ3115, maar inmiddels omgeruild in de winkel want deze ging steeds resetten. Nu de AJ 3123 maar helaas is het met deze het zelfde euvel, resetten.
Philips doe hier iets mee....................want deze wekkerradio`s zijn dus niet betrouwbaar!!!!!

mvg. S
Oorspronkelijk gepost op philipsbrand-nl_nl

Reageer

sander12385 12-06-2014

reset steeds van zelf

Algemene score

2,0
op zich een nette wekker
maar vervelend dat hij zich zelf reset
heb hem nu een poos
en heb geluk dat mn vrouw niet dezelfde heeft
en dat heeft al een paar keer voorkomen
dat ik me niet verslaap steeds

en jammer om te lezen dat er meer mensen zijn met dit probleem
zou zeggen doe er wat mee
mijn nieuwe wordt in ieder geval geen philips meer
Oorspronkelijk gepost op philipsbrand-nl_nl

Reageer

teddyboy 03-06-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

5,2
Wat een K.. ding is dit zeg. Ik heb hem nu 3 dagen en iedere nacht gaat alles uit. De tijd is weg, alarm staat niet meer aan, allemaal streepjes. Gelukkig had ik voor de zekerheid mijn alarm op mijn telefoon gezet anders zit je er mooi mee.Onbetrouwbaar dus. De (te)kleine knopjes zijn in het donker erg slecht te vinden, zeker omdat ze ook nog eens zwart zijn en niet oplichten. Inmiddels weer in de doos gedaan en van de week lekker terug naar de winkel brengen. Ciao

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Slecht
Goed

Reageer

Pietje2345697838 04-04-2014

Iedere +/- 2 weken reset de wekker zich naar --:--

Algemene score

2,0
Prima wekker maar iedere +/- 2 weken reset de wekker zich naar --:-- alsof de stroom er even weg was, maar dit is nooit het geval geweest.

Moet je weer het hele ding instellen (tijd, alarm, zenders). Vind ik waardeloos.
Oorspronkelijk gepost op philipsbrand-nl_nl

Reageer

Mikee 21-02-2014

Wekkerradio reset steeds naar --:--

Algemene score

4,0
De wekkerradio reset zich steeds als ik een lampje aan en uit doe wat in hetzelfde stopcontact zit. Wat is hier de oorzaak van, kan Philips mij een oplossing aanbieden.
Oorspronkelijk gepost op philipsbrand-nl_nl

Reageer

Toon meer reviews