Panasonic Lumix DC-TZ200 grijs - Reviews

Specificaties
Megapixel
20 megapixel
Filmen in full-HD
Filmen in Full-HD
Optische zoom
15 x optische zoom
Bekijk 1 andere uitvoering
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten voor de Panasonic Lumix DC-TZ200 grijs op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

jac. 28-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

prima reiscamera

Geschreven voor: Panasonic Lumix DC-TZ200 zwart

Algemene score

9,0
de TZ 200 is een gemakkelijk mee te nemen camera en overtuigd met uitstekende foto's. De handleiding vergt enige studietijd maar in de stand " automaat " zijn de resultaten eveneens van zeer goede kwaliteit. Kortom een uitstekende keus.

Pluspunten

  • sdcherpe foto's
  • makkelijk te hanteren

Minpunten

  • geen, een extra batterij is aan te bevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Geert 19-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Perfecte camera voor op reis

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Panasonic Lumix DC-TZ200 grijs

Algemene score

9,0
De camera is compact maar is toch goed vast te houden. De EVF werkt zeer goed, dus ook bij veel zonlicht goed zicht op het onderwerp. Opstarten van de camera en het scherpstellen gaat zeer snel. Het menu werkt intuïtief. Dit is mijn eerste camera van Panasonic maar ik kan de weg in het menu goed vinden. Een aanrader!

Pluspunten

  • Compact
  • Snel opstarten en scherpstellen
  • Menu werkt intuïtief

Minpunten

  • Scherm niet kantelbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Robin Vos 03-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super camera voor elk doeleinde

Geschreven voor: Panasonic Lumix DC-TZ200 zwart

Algemene score

9,0
We zijn bij Cameraexpress geweest om informatie in te winnen over een all in compacte camera voor onze vakanties, heel goed geholpen en uiteindelijk tot het besluit gekomen om deze (wel wat aan de dure kant) compact camera aan te schaffen. De 15x zoom is echt een toegevoegde waarde. Het 4k filmen en via de film een foto op kunnen slaan is een heel erg handige functie tijdens actiescènes. Per foto is in te stellen op welk punt je scherp wil stellen net zoals bij een spiegel reflex camera. Helaas is de capaciteit van de batterij aan de lage kant waardoor er maar ca 300 foto's te maken zijn met een volle accu. Qua filmen weet ik niet hoe lang de batterij mee gaat omdat ik de camera pas 2 weken in bezit heb.

Overall : hele goede camera, mooie scherpe fotos. klein formaat, goede zoom.
Aan te raden voor een all in 1 camera voor op reis.
Wat ze wel kunnen toevoegen in de volgende serie is een grip aan de achterzijde voor de duim voor iets meer grip tijdens het fotograferen.

Pluspunten

  • Kwaliteit foto's
  • Mogelijkheden
  • Touch screen

Minpunten

  • Batterij capaciteit
  • Prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Emmy 18-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

super compact

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Panasonic Lumix DC-TZ200 zwart

Algemene score

9,0
Op zoek naar een goede, kleine compactcamera had mijn onderzoek twee kandidaten opgeleverd: de Sony RX100VI en de Panasonic Lumix DZ200. Kamera Express had beide modellen op voorraad, dus ik kon ze uitgebreid proberen. Er wordt ruim de tijd genomen om je advies te geven en te luisteren naar je wensen.

De Sony was ietsje beter getest dan de Lumix, maar kost 2x zoveel. De Lumix biedt geen uitklapbaar scherm en heeft een iets tragere lens, maar de interface vond ik iets intuïtiever en de kwaliteitsverschillen zijn minimaal.

De Lumix dus. Mooi alternatief voor het uitklapbaar schermpje is de verbinding met je mobiel, waarbij je de Lumix compleet met je mobiel kunt aansturen. Ook het beeld wordt op je mobiel weergegeven. Ik ben amateurfotograaf met vrij hoge kwaliteitseisen. Onderwerpen zijn macro, landschap, vogels. De eerste resultaten voldoen ruimschoots aan mijn wensen. Een goede keuze dus, die Lumix. bedankt voor de service Kamera express

Pluspunten

  • klein/compact
  • aansturen via de app
  • zoombereik
  • touch screen

Minpunten

  • geen kantelbaarscherm
  • geen interngeheugen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AtM 24-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Panasonic Lumix DC-TZ200 zwart

Algemene score

9,0
Getwijfeld tussen de TZ200 en een Sony RX100-VI, maar die laatste kost bijna 2x zo veel. De kwalificaties zijn weliswaar een haar beter, maar het prijsverschil niet waard.
Daarnaast is de Lumix door z'n afmeting en betere ergonomie makkelijker in het gebruik. Ook de extra zoom ruimte geeft voor mij de doorslag.
Uitstekende camera!

Pluspunten

  • ergonomie
  • zoombereik
  • prijs/kwaliteit

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 17-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top toestel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Panasonic Lumix DC-TZ200 zwart

Algemene score

9,0
Op zoek naar een simpel toestel kwam ik deze compact camera tegen en was na het lezen van diverse reviews meteen verkocht. Maar de TZ200 beschikt over zoveel instelmogelijkheden dat het voor mij wel even tijd zal kosten om deze onder de knie te krijgen. Als dat al lukt. Het touchscreen reageert prima op aanraking. Het inzoomen en scherpstellen gebeuren razendsnel. De foto's en video's zijn van topkwaliteit. De camera ligt ligt goed in de hand en voelt prettig aan. Ik denk dat het op dit moment de meest veelzijdige compactcamera is met het grootste zoombereik voor op reis. Helaas zal ik mijn spiegelreflex minder gaan gebruiken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

stephan 09-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

kwaliteit!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Panasonic Lumix DC-TZ200 grijs

Algemene score

10,0
mooi groot scherm, de zoom en kwaliteit van de sensor en foto's is prachtig! Het is een gemakkelijk menu om mee te werken, de foto's staan in korte tijd op de iPad of telefoon. Goed gedaan mensen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

René 31-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design. Ligt heerlijk in de hand. Geweldige zoom

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Panasonic Lumix DC-TZ200 grijs

Algemene score

9,0
TZ 200 van Lumix gekocht in de winkel van camera Express Rotterdam. Camera Ligt heerlijk in de hand. Eenvoudig in gebruik een kind kan de was doen. Maakt prachtige foto's en de zoom is geweldig

Pluspunten

  • Zoom
  • Disign
  • Ligging in de hand

Minpunten

  • Gewicht (klein minpuntje)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer