Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Fujifilm S-5600 NON 5100000pix 16MB 10xopt zwart

9,1 Lees 64 reviews

Vergelijkbare producten

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 64 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Goitske 30-03-2008
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

9,4
Zeer goede camera, gebruik hem al zeker 2 jaar voor fotografie van voetbal wedstrijden en sieraden naast de normale huis tuin en keuken kiekjes.

Ook 's avonds in de stadions zijn de foto's goed scherp, geen grove korrels bij de juiste instellingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D.Schepers 14-10-2007
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

10,0
Net als alle fujifilm toestellen bewijst ook deze zijn ongekende klasse.
Wij hebben een hele fotoreportage gemaakt in oostenrijk met dit toestel en het resultaat is echt verbluffend.De foto's zijn heel mooi scherp en in de juiste stand kun je zelfs professioneel fotograferen.
Wij zijn supertevreden over het toestel en over fujifilm in het algemeen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

geryt 18-09-2007
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

7,4
toestel ongeveer een jaar in bezit,
maar ik vind de beeldkwaliteit niet zo goed.
Ik vind de foto's onscherp.
Kan iemand mij advies geven?

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

HPnerd 15-09-2007
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

10,0
al een jaartje in bezit, maar nog steeds geweldig blij met dit fototoestel. Werkt heel makkelijk, en is voor alles goed; familiekiekjes, natuurfoto's, vakantiefoto's, wat niet! De kwaliteit is echt geweldig voor een camera voor zo weinig geld! en de filmpjes zijn ook heel makkelijk te maken en lukken altijd hartstikke leuk!!

en ik las trouwens de revieuw van cor123;
....maar gewoon op de autostand foto's nemen is er echt niet bij met dit toestel
maar ik vind dat juist wel! maarja, ieder zijn mening ;)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

1ste Hans 15-08-2007
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Gelukkig nog net een exemplaar kunnen kopen voordat de S5600 uit de handel is. De s5700 heeft meer pixels en een iets groter schermpje maar ik vraag mij af of je die 2 Mpixels extra wel nodig bent. Wat een kanjer van een toestel voor deze prijs, ietsje duurder dan een goede compactcamera maar dat is het ook meer dan waard. Supersnelle opslag en in auto-stand kan je er meer dan genoeg mee. Moet het nóg beter dan kun je nog kiezen voor de 5M Fine stand of RAW voor TIFF-plaatjes. Let op: De gebruikte XD-kaart is op dit moment zeer slecht leverbaar, ik moest bij 5 winkels langs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Johan01 13-06-2007
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

7,8
Zeker nu, afgeprijsd, voor het geld een heel goede camera!
Persoonlijk ben ik heel blij met de ondersteuning van het RAW-formaat. De bediening had op punten wel beter gekund, en het beeld door de zoeker is ook niet perfect. Maar de fotokwaliteit is uitstekend, en daar gaat het me om,

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

theo1700 31-05-2007
  • Product half jaar in bezit

Algemene score

9,0
Hoi allemaal

Ik ben nu ruim een half jaar in het bezit van deze camera en vind hem echt top!
Sta telkens weer versteld van de prachtige resultaten die ik er mee behaal, terwijl ik helemaal niet zo'n goede fotograaf ben.
Ik ben dan ook nog steeds bezig met alle handmatige opties uit te testen. Ook met de voorgeprogrameerde opties behaal ik mooie resultaten.
Zo heb ik 2de pinksterdag foto's gemaakt van een vriendschappelijk voetbaltoernoeitje in de automatische anti-bewegingsstand, echt prachtig zijn de foto's.

Nu heb ik echter één vraag en hoop dat iemand die kan beantwoorden:
Heb nu een XD-kaartje van 256mb, maar ga over een aantal weken op vakantie en denk dat dit een beetje te weinig geheugen is. Nu is deze kaart van Fuji zelf, maar normaal gesproken heb ik hier ruim voldoende aan(over zetten op pc), daarom wil ik liever weer niet zo'n dure van Fuji maar van liever een goedkopere van Scandisk.
Nu is mijn vraag accepteert de camera deze XD-geheugenkaartjes van Scandisk wel?? En zo ja, welk type moet ik dan nemen? Alvast bedankt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

marliesvankampen 19-03-2007
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
Geweldige camera! Supersnel, superscherp en superzoom! Echt een wereldding! Veel mogelijkheden, jammer genoeg geen zwart/wit of sepia optie maar dat doen we dan maar met photoshop ;)
Ook erg zuinig, doet heel lang met batterijen, zeker 500 foto's gemaakt met de bijgeleverde alkaline.
Het is wel even wennen hoe het handmatig gaat, maar dat lukt op den duur ook goed! En de automatische stand is sowieso ook goed.
Een echte aanrader, voor een zacht prijsje.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Keet 26-02-2007
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,8
Gelukkig een camera die snel foto's maakt. Ook achterelkaar.
Snel wisselen van met of zonder flitser werken.

Ik heb nog niet alle mogelijkheden ondekt, maar het is in ieder geval weer een plezier om foto's te maken. Mijn vorige camer was of overbelicht of te donker.

Enige nadeel is dat je de camera niet zo in de zak steekt, maar meestal maak ik de foto's toch thuis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Cor123 11-02-2007
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

6,2
Nu 3 week in bezit. Mooi toestel om te zien. In het weekend lekker veel foto's weggeknipt +/- 400, waarvan ik denk 9 scherp....
Er zullen zeker heelveel instellingen te doen zijn, maar gewoon op de autostand foto's nemen is er echt niet bij met dit toestel

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Onvoldoende
Goed

Reageer

Bernard en Helma 30-12-2006
  • Product half jaar in bezit

Algemene score

9,8
Geweldige camera die aan al mijn wensen voldoet. Mooie foto's, snel, een
veelheid aan mogelijkheden. Ligt heerlijk in de hand. Doet een eeuw met zijn
batterijen. Nog geen moment spijt van gehad, wel héél veel fotoplezier.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EddieEddie 22-11-2006
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,4
Ik ben naar aanleiding van een aanbieding pas op deze camera gekomen, en ik ben
super tevreden met de camera! Echt SUPER strakke foto's - wel eerst even het
boekje lezen. Batterij verbruik is verbluffend - de standaard batterijen deden
dienst voor ongeveer 700 foto's!!

Absolute aanrader!!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

nodewu 22-11-2006
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,8
ik heb ook een 5600 en idd,het flitsbereik is
onvoldoende.Ik neem hoofdzakelijk foto's op bluesoptredens
en dacht met bestaand licht te werken.
Hoge iso waarde weet je wel,maar alle foto's
zijn bewogen onscherp,
Ben ik gaan speuren om een oplossing,goed en
betaalbaar.
Kwam ik een Digi flash trigger grip SB-50 tegen van Soligor.

Toestel eropvastzetten,flitser opschuiven en trekken maar die hap.Mogelijheden
zat om pre-flitsen op te vangen,ie werkt idd als slave,deze grip,en je kan
lekker je eigen opzetflash gebuiken.
Thx Soligor

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nachtzuster 21-11-2006
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Lang verwacht....en nu gekomen. Een dsrl was toch iets te stevig voor mijn
budget, maar aan de hand van onderstaande reviews en verschillende forums nu
toch overstag gegaan voor deze 5600. De 6500fd zou kwalitatief wel iets beter
zijn, maar de verslagen en verschillende forums waren niet overtuigend voor
mij. Samen met een 512 kaartje en 2600 mha batterijen een zeer lucratieve
combinatie. Eerste resultaten zijn helemaal niet gek, zeker niet vergeleken met
mijn 'ouderwetse' Canon EOS 1000 en 500. Scherpstellen gaat gewoon lekker rap,
alleen s'avonds wat meer moeite. Manueel scherpstellen is dan een betere optie,
al moet je daar wel wat geduld voor hebben. Menu is uitgebreid, maar goed te
doen. RAW geeft mooie resultaten, maar ook JPegs zijn zeker niet gek. Ben nog
lang niet uitgekeken op mijn nieuwe hebbedingetje en kan niet wachten om hem
eens flink op de proef te stellen. Wat prijs kwaliteit betreft op alle vlakken
een 10!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter105 22-09-2006
  • Product half jaar in bezit

Algemene score

9,2
Ik heb de camera nu ongeveer 10 manden in mijn bezit en ben er uitermate
tevreden over.
Momenteel ben ik bezig met een cursus digitale fotografie en qua mogelikheden
doet de camera niet veel onder voor een spiegelreflex. Het enige minpuntje
vindt ik persoonlijk dat de difragmakeuze enigzins beperkt is. Deze is bij een
spiegelreflexcamera uitgebreider.
Verder een prima camera met erg veel mogelijkheden en naar mijn mening voor
zowel de beginnende als de gevorderde gebruiker een echte aanrader.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michel W. 10-09-2006
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,0
Ik ben bijzonder tevreden met mijn aankoop. Ik had hem afgewogen tegen Olympus
SP-500 en Kodak Z740. Maar wat een mogelijkheden en kwaliteit voor dat geld!
Grote voordelen (persoonlijk): zeer snel klikklaar, zeer geringe
sluitervertraging, flinke optische zoom + mogelijkheid van voorzetlenzen
(tele-, supermacro), ook zonder converter geschikt voor macro, uitstekende
fotokwaliteit.
Mijn vrouw moest even wennen aan het flinke formaat ;-) , maar ik vind de
degelijke, robuuste vormgeving juist prettig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ilja_nl 07-09-2006
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,4
Na lang zoeken bij deze camera beland en ik moet zeggen een groot verschil met
andere compact camera's in deze prijsklasse. Het inzoomen is fantastisch en
zelfs met de digitale zoom (dus totaal max 50x) krijg je alles dichtbij. De
foto's zijn mooi, scherp en natuurlijk. Wat me opviel is dat ook de filmpjes
van een zeer goede kwaliteit zijn. Even wennen wanneer de flitser openschiet en
je vinger er op zit. De bediening is eenvoudig, toch kost het even tijd om alle
mogelijkheden uit te proberen. Het is echt een toestel om mee op pad te gaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pixshooter 01-09-2006
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,4
geen camera voor mensen die alleen maar vakantiekiekjes willen maken.je heb een
tijdje nodig om alle mogelijkheden uit te proberen. ligt lekker in de hand.(een
spiegelreflexmodel).past ook goed op een statief.een fotograaf vertelde mij dat
hij ook hele mooie afdrukken maakt.minstens even goed als menig spiegelreflex ,
zoniet beter.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

snowman21 30-08-2006
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,4
Dit is een ontzettend fijne camera voor de prijs.
Hij start snel op, maakt ook rap foto's en luistert gewoon goed naar wat je
wil, geen bugs in de knoppen of het menu.
De sluitertijd kun je op best lang instellen, ISO waarden gaan hoog dus je kunt
ook met weinig licht goed foto's maken als je er maar de tijd voor neemt.
Verder doe je er verstandig aan om meteen een grote geheugenkaart te kopen, met
het bijgeleverde kaartje maak je maar ongeveer 10 foto's! (16 MB)
Resolutie van de video is hoog genoeg om op de computer full screen te kunnen
kijken.
Kortom een prima ding! En denk erom, het gaat niet alleen maar om megapixels,
5.1 is genoeg om zelfs op A3 formaat af te drukken want de CCD-sensor maakt de
foto's heel netjes.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

daafje28 27-08-2006
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,4
In een woord verschrikkelijk!!
Het toestel gaat dan ook meteen terug.
er is geen goede foto mee te maken op welke instelling dan ook
Ik snap ook niet dat fujifilm zo iets op de markt durft te brengen.

Review criteria:

Slecht
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews