Nikon COOLPIX A900 zilver - Reviews

Best Reviewed mei 2017 Nikon COOLPIX A900 zilver
Best Reviewed mei 2017
Specificaties
Megapixel
20,3 MP
Filmen in full-HD
Filmen in Full-HD
Optische zoom
35 x optische zoom
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 27 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Gerard 23-12-2016 Product paar maanden in bezit

4K filmpjes OK. Autostand foto's waardeloos

Algemene score

3,0
jammer. Hoop geld voor een camera die in auto-stand slechte foto's geeft met mane bij licht bewegende objecten zoals kinderen en dieren. Heeft dan een automatisch trage sluitertije met open diafragma. Bijna altijd "bewogen" opnamen!

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Onvoldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

B 20-02-2017 Product paar weken in bezit

Let op, fout in de camera

Algemene score

1,0
Heb deze camera gekocht bij Media Markt, tijdens test bleek dat met een bepaald diafragma en lichtinval er een paarse vlek op het scherm en de foto verschijnt. Heb bij Media markt een nieuwe gekregen, maar deze vertoonde hetzelfde probleem. Heb mijn geld terug gekregen. Ben naar plaatselijke fotograaf gegaan. Hij pakte willekeurige Nikon A900 uit zijn voorraad, en wat blijkt, wederom dezelfde fout. Fotograaf even tijdelijk dit model uit de schappen gehaald. Dus pas op met deze camera.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

LarsTerstegen 20-01-2017 Product paar weken in bezit

Tegenvallende snelheid

Algemene score

1,0
Ik heb de camera nu een week en hij valt me erg tegen. Hij is voornamelijk erg langzaam in autofocus waardoor ik veel onscherpe foto's heb. In slecht licht presteert hij dan nog minder. Pluspunt is de accuduur. Heb pas 1 keer opgeladen.

Pluspunten

  • Accuduur

Minpunten

  • Langzame autofocus
  • Veel waas bij slecht licht

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Goed
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Hubbie78 02-06-2017 Product paar weken in bezit

Makkelijk in de broekzak

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Gaat makkelijk in de broekzak ondanks het grote zoombereik. Erg moo en helder schermpje wat je in elke stand kunt zetten.

Pluspunten

  • Veel zoom
  • Past nog in je zak
  • Prijs

Minpunten

  • Geen touch scren
  • Zou nog beter kunnen in het donker

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Pieter Baars 31-05-2017 Product paar maanden in bezit

Veel zoom en toch nog aardig compact

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Eigenlijk heb ik deze camera gekozen omdat ik veel optische zoom zocht maar toch niet zo'n enorme bak wilde hebben. Ik kwam uit bij deze met 35x zoom. Camera bevalt heel goed. Wel problemen gehad met het verbinden met iphone. Ging niet goed en was echt een drama. Maar, nu werkt alles naar behoren en tevreden. Verder vond ik het kantelbare scherm en 4K video kwaliteit handig. Maar ook de mogelijkheid om de camera handmatig (PSAM) in te kunnen stellen.

Pluspunten

  • 35x optische zoom
  • toch nog heel compact
  • mooi kantelbaar scherm
  • 4K video
  • ook handmatig in te stellen

Minpunten

  • connectie met telefoon ingewikkeld (werkt wel)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

DikJPhoto 25-05-2017 Product half jaar of langer in bezit

Super inzoomen en scherpe foto's

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Met zijn handige formaat neem je de A900 gemakkelijk overal mee naar toe en dankzij de super zoomlens kun je ook prachtige foto's maken van objecten die verder weg staan. ondanks de zoom zorgt de camera voor stabiel beeld. Ook bij weinig licht kun je prima foto's maken zonder flits. De macrostand levert juist voor zeer dichtbij erg mooi beeld op met fraaie scherpte-diepte werking. En dan heb ik het nog niet eens over de vele instelmogelijkheden gehad. Bovendien vind ik het (vintage) uiterlijk erg mooi en de behuizing geeft een stevig en solide gevoel.

Pluspunten

  • compact formaat
  • gemakkelijke bediening
  • uitstekende zoomlens
  • ook goed bij weinig licht

Minpunten

  • digitale zoom minder mooi resultaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kick 19-08-2017 Product paar weken in bezit

Slechte foto's

Algemene score

3,0
Camera maakt zeer slechte foto's.
Valt me vreselijk tegen van Nikon.
Kost veel geld voor deze kwaliteit.

Pluspunten

  • Goede accu

Minpunten

  • Zeer slechte foto's
  • Paarse vlekken in de foto's

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Richard 12-08-2017 Product paar dagen in bezit

Nikon Coolpix A900 zilver

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede prijs kwaliteit verhouding. Aangeschaft bij de vestiging Den Haag van Kamera Express. Hier deskundig en objectief geadviseerd.

Pluspunten

  • Ideaal toestel voor op vakantie

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Lilian 04-08-2017 Product paar dagen in bezit

Mooi beeldscherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Nikon Coolpix A900 heeft een mooi groot beeldscherm welke handig kan klappen zodat je gemakkelijk opnames kan maken, heel laag of heel hoog.
Gekocht bij Kamera-express met een snelle levering.

Pluspunten

  • Groot scherm, klapbaar
  • zoomfunctie

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Janke de Boer 04-08-2017 Product paar weken in bezit

Goede zoom, intensieve kleuren, veel megapixels.

Algemene score

8,0
Camera met veel mogelijkheden. De camera is gemakkelijk in gebruik en niet zwaar om hem met je mee te dragen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Erik 04-08-2017 Product paar dagen in bezit

Na een dag retour

Algemene score

2,0
Na het lezen van een aantal slechte maar toch ook goede recenties dacht ik koop deze toch maar, het zal wel meevallen.

Maar inderdaad, bij de eerste test foto's in de kamer zag ik meteen de paarse vlek duidelijk in het midden van de foto. Tevens viel me ook de trage en niet accurate focus op. Ook de kwaliteit bij minder licht was naja....Iphone3 kwaliteit...korrelig, geeneens donker of late schemer.

Ik was er toen eigenlijk al klaar me. De flinke zoom is een pré maar dat weegt niet op tegen de nu al geconstateerde mankementen. Valt me eigenlijk zeer tegen van Nikon en had ik zeker niet verwacht dat dit zich zo zou openbaren.

Pluspunten

  • Ik heb er niet mee gewerkt, dag 1 retour!
  • Toegankelijk en intuitief menu
  • Flitser staat hoog boven de lens
  • 4k resolutie film

Minpunten

  • Paarse vlek in beeld
  • Focus traag
  • Geen externe acculader erbij
  • Geen RAW opname

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Herman Huizenga 15-06-2017 Product paar dagen in bezit

robuuste camera

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Tijdens het uitpakken viel het gewicht op , dat gaf meteen vertrouwen: robuust en sterk.Ik fotografeer al jaren met Nikon en heb nog nooit problemen met een van mijn camera"s gehad.Dat zegt iets over de kwaliteit.van hun producten, ook de kwaliteit van de foto"s voldoen aan al mijn criteria. Ik blijf trouw aan dit merk tot in lengte van dagen.

Pluspunten

  • enorm zoombereik
  • komt betrouwbaar over
  • heldere foto"s

Minpunten

  • nog geen gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem 27-05-2017 Product paar weken in bezit

Perfekte camera; veel mogelijkheden alleen accu is gauw leeg

Algemene score

9,0
Heb voor deze Nikon gekozen vanwege goede ervaringen met Nikon en aantrekkelijke prijs voor hetgeen de camera allemaal kan

Pluspunten

  • Veel mogelijkheden
  • Goede telelens

Minpunten

  • accu beperkte capaciteit

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Hoekies 25-05-2017 Product half jaar of langer in bezit

Krachtpatser!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ongeveer een half jaar in bezit. Dit is echt een hele goede camera!!
Klein van formaat (past makkelijk in je broek zak), groot in prestaties!
Camera maakt erg mooie, heldere en scherpe foto's.
Sinds kort een goede (snelle) SD-kaart gekocht en nu ook 4K filmpjes maken!
De 35x optische zoom is super.
Al met al zeer tevreden.
Een aanrader!

Pluspunten

  • heldere scherpe foto's
  • 35x optische zoom
  • Wifi en Bluetooth
  • 4K filmen

Minpunten

  • nog niet ontdekt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zandvoort 24-05-2017 Product paar maanden in bezit

Jaren eerder moeten aanschaffen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Camera is top en o zo makkelijk te bedienen.
Voor heen altijd foto's maken met de telefoon maar dit is voorbij.
Super scherp en zeer snel van de camera naar de telefoon of computer.
Tnx Nikon namens een blijde gebruiker

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jacqueline 24-05-2017 Product paar dagen in bezit

Mooi makkelijk toestel de nikon coolpix A900

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Is makkelijk in gebruik
Aan 1 gesloten toestel
Maakt mooie fotos
Er zit alles op en aan
Supper mooi toestel voor een mooie prijs
Ik had hier voor een nikon j1

Pluspunten

  • Lenz zit er aan vast

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Natascha 24-05-2017 Product half jaar of langer in bezit

Groot scherm, lange accuduur, handig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijne camera, helaas blijft de afdekking van de lens soms hangen, maar verder een aanrader als je een goede compacte camera ipv spiegelreflex wil, die toch een stuk onhandiger mee te nemen is.

Pluspunten

  • Goede foto's
  • Compact
  • Gemakkelijke bediening
  • Lange accu tijd

Minpunten

  • Bescherming lens blijft soms hangen
  • fragiele onderdelen, oa bij flitser

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Anoniem 24-05-2017 Product paar maanden in bezit

Klapscherm, goede zoomfunctie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een uitstekende camera. Het design van deze compactcamera is strak en functioneel. Ligt goed in de hand. Zeker voor het formaat zijn er genoeg functies voor een beginner om aardige kiekjes mee te maken. Mede door het klapscherm is het eenvoudig om selfies te maken en de zoom is geweldig, zeker voor het formaat van de camera.

Al met al een goede functionele camera. Niet te ingewikkeld dus prima voor de beginneners onder ons.

Pluspunten

  • Zoom
  • Klapscherm
  • Mooi design

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

J. G. van der Glas 24-05-2017 Product half jaar of langer in bezit

makkelijk formaat en gemakkelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Formaat: je steekt hem gemakkelijk in je zak. Met het draaibare scherm neem je foto's recht omhoog, terwijl je gewoon naar beneden kijkt, heel handig. Goede foto's, veel mogelijkheden van je foto's te bewerken.

Pluspunten

  • formaat
  • bedienings gemak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Julia van Gerwen 24-05-2017 Product paar maanden in bezit

Top kwaliteit in een compacte camera

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
goede kwaliteit, compact, gebruiksvriendelijk, ver in te zoomen, zelfs te gebruiken voor het nu zo populaire vloggen, al met al top!

Pluspunten

  • Compact
  • Uitklapscherm
  • Goede kwaliteit foto's
  • Gebruiksvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews