Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 35 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Remeha Calenta Ace op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,9

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Cris v 20-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Remeha calenta ace

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Calenta Ace

Algemene score

10,0
Ben erg blij met de ketel heb altijd remeha ketels en nooit geen problemen
Dus vandaar dat me nieuwe cv ketel weer een remeha is geworden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

p**1@g**l.com 21-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede ketel maar de app…….

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Calenta Ace

Algemene score

8,0
Deze ketel is compact en verwarmd goed en snel.
Wat erg handig is , dat je op je I-pad of telefoon alles kunt regelen.
Meerdere gebruikers kunnen dit doen.
Dus nooit meer thuis komen in een koud huis.
Wel even een tip aan de programmeerders van deze app.
Als je de app hebt gedownload staat op de thump nail altijd Remeha en 20 graden Celsius.
Het zou veel beter zijn om deze 20 graden mee te laten lopen met de actuele situatie.
Dan krijgt de gebruiker veel eerder de attentie om er wat mee te doen ( temperatuur verhogen of verlagen). Dus net als bv. De thumbnail van een datum app. Die staat ook op de datum van vandaag.
Tip dus.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

h**n@z**o.nl 03-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een slechte start voor hopelijk een goede ketel.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Calenta Ace

Algemene score

7,0
De installatie is wat stroef verlopen en eigenlijk nog niet helemaal naar wens.
Bij het vervangen was er in de ketel al een printplaat stuk waardoor de monteur na een werkdag van 08:00 tot 22:00 is bezig geweest om de nieuwe ketel draaiende te krijgen.
Dit is niet gelukt en de volgende dag heeft een Remeha monteur de printplaat vervangen.
Het bedieningspaneel voor de ketel is ook vervangen maar deze werkt niet goed.
Temperatuur regelen gaat goed maar de online optie werkt niet omdat hij zich zelf niet update.
Dus al met al een slechte start voor een nieuwe ketel.

Pluspunten

  • klein
  • stil
  • snele hulp van uit Remeha sevice

Minpunten

  • nog geen min punten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

b**s@h**e.nl 31-03-2022
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Calenta Ace

Algemene score

8,0
Tevreden over de CV ketel.
Totaal niet tevreden over de app. Deze werkt niet. Verbinding komt niet tot stand. Uit reviews blijkt dat ik niet de enige ben met dit probleem

Reageer

Koukleum utrecht 14-02-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Calenta Ace

Algemene score

8,0
We hadden al een Remeha maar dat was een oud beestje. De nieuwe Calenta is een verademing vergeleken met de vorige. De (warm)waterdruk is verviervoudigd en in plaats van het piezelstraaltje wat we hadden komt er nu een krachtige straal water uit de douchekop. Verder doet de verwarming wat hij moet doen en veel gelijkmatiger dan zijn oude broertje.
We zijn zeer tevreden met deze aanschaf

Pluspunten

  • geeft snel warm water
  • Vult zelf bij wanneer druk te laag is

Minpunten

  • nog geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Mechielsen Apeldoorn 13-10-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een fijne moderne CV-ketel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Calenta Ace

Algemene score

9,0
Ik heb uiteraard een survey op de diverse merken gedaan. Mijn keuze voor de Remeha Calenta Ace heb ik bewust gedaan, omdat de 'gaslos-garantie' mij zeer aansprak. Voor een hybride ketel moest ik teveel breekwerk laten uitvoeren, bovendien zij de kosten daarvan door mij op dit moment moeilijk op te brengen.
Tot op heden ben k zeer tevreden over de ketel. Natuurlijk moet deze doen waarvoor ik hem heb aangeschaft, maar de bediening is zeer eenvoudig met behulp van de intuïtieve thermostaat die overal vandaan te bedienen is.

Pluspunten

  • Doet in stilte zijn werk
  • Intuïtieve thermostaat
  • Dankzij i-net en wifi op afstand te bedienen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ron Putting 26-02-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Probleemloos... de eerste 3,5 jaar. Toch netje opgelost

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Calenta Ace

Algemene score

8,0
De Remeha Calenta doet het nu 3,5 jaar vlekkeloos. Prima apparaat. En toen ging hij stuk. Bij een gerenommeerde installateur een afspraak voor reparatie gemaakt, dachten wij, en toen kwam er een bedrijf voor de deur waar we nog nooit van gehoord hadden. Dussonderhoud. Maar de man deed het serieus en keurig. Nieuwe onderdelen erin, 3 uur werk en toen deed alles het weer. We waren toen wél 700 euro armer. Toch maar gereclameerd bij Remeha. En tot onze verrassing vergoed Remeha volledig de vervangen onderdelen. We krijgen 363 euro terug. Vinden wij netjes.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

albert 17-02-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Lekker geluidsarm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Calenta Ace

Algemene score

8,0
Wist niet dat zoveel minder geluid t.o.v. de vorige ketel, mogelijk was. Soms vraag je je af of hij wel werkt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

van den Berg 01-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

eTwist, slimme thermostaat

Geschreven voor: Remeha Calenta Ace

Algemene score

1,0
Zeer slechte thermostaat. Nu 3 dagen in gebruik en het is een rampending. Ga nu al op zoek naar een echte slimme thermostaat. De ketel geen opmerkingen over, doet wat het moet doen.

Minpunten

  • WIFI onthoudt het apparaat niet
  • Slechte communicatie qua temperatuur
  • Moeilijk te programmeren
  • Knoppen functioneren slecht
  • Programma’s nauwelijks in te stellen

Review criteria:

Goed
Slecht
Onvoldoende
Slecht

Reageer

Fred 14-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eindelijk constant warm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Calenta Ace

Algemene score

9,0
Hadden een twintig jarige ketel met boiler die gewoon niet deed wat je wilde, namelijk warm als het warm moet zijn op enig moment van de dag. Tevens zat daar een zeer gebruiksonvriendelijke thermostaat bij. Dus met al dat thuiswerken was het steeds een gepuzzel hoe de temperatuur omhoog of weer omlaag e krijgen. De Remeha is totaal het tegenover gestelde. Die tegelt het allemaal zelf. Direct al na montage en in bedrijfstelling was te merken dat de temperatuur in het hele huis veel aangenamer werd en dat met minimale instelinspanning. En ja de app ook gedownload en die is ook heel gebruiksvriendelijk en informatief. Kortom, wij zijn helemaal blij en tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 03-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goede CV ketel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Calenta Ace

Algemene score

9,0
Goede CV ketel, werkt zonder problemen. Echt een aanrader. Voldoende warmte voor de vloerverwarming en de bestaande radiatoren en zeker voldoende warm water voor de stort douche.

Pluspunten

  • voldoende verwarming vloerverwarming
  • voldoende warm water
  • maakt weinig tot geen geluid
  • tot nu geen enkel probleem

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Dennis v d 04-12-2020
  • Product gekocht

Super ketel, goede druk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Calenta Ace

Algemene score

10,0
Ketel icm boiler van 23 jaar oud vervangen door deze ketel.
Ik had al een goede druk in de douche maar is nu nog beter.
Water is heel snel warm. Mooi design.

Pluspunten

  • Mooi
  • Goedkoop

Minpunten

  • Niks
  • Niks

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique vERSTAPPEN 18-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heel duidelijk, makkelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Calenta Ace

Algemene score

9,0
Prijs/kwaliteit verhouding is goed. Energiezuinig. De monteur was een hele aardige man die ons aan alle kanten heeft geholpen.

Pluspunten

  • Kleine ketel, makkelijke thermostaat

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman 16-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie compacte ketel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Calenta Ace

Algemene score

10,0
Ik heb dit product op advies van Jansen Installatie te Kootwijkerbroek gekocht omdat deze Remeha voorzien is van de nieuwste techniek qua bediening en comfort en ook nog eens omgebouwd kan worden van gas naar waterstof. Dat geeft mij het gevoel dat ik een goed product koop die ook nog eens toekomst bestendig is.

Pluspunten

  • Bediengemak
  • Toekomst gericht door ombouw naar waterstof optie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ralphy75 24-09-2020
  • Product gekocht

Duurt even voor de douche warm wordt...

Geschreven voor: Remeha Calenta Ace

Algemene score

7,0
Ketel geeft veel warm water voor ons huis met 3 badkamers (2x tegelijk douchen merk je geen bijzonder drukverlies).

Nadelen: duurt best even voordat warm water uit de kraan komt, ookal zitten de kranen op 2/3 meter afstand.
Ketel maakt best wel geluid tijdens douchen/bad.

Pluspunten

  • Veel druk
  • Koppelbaar met tado thermostaten

Minpunten

  • Opwarmen kraanwater duurt lang
  • Geluid tijdens douchen

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Keurslagerij Gooskens 14-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Remeha Calenta Ace 40c CW5 ( met eTwist klokthermostaat )

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Calenta Ace

Algemene score

8,0
het is een mooie compacte C V ketel met een goed rendement en makkelijk te plaatsen
ook de mogelijkheid om via de app de temperatuur te regelen is een fijne gadget.

Pluspunten

  • compacte qua afmeting
  • te bedienen via telefoon
  • weer energie zuiniger dan de vorige HR ketel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Rietkerk 15-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lekker snel warm water

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Calenta Ace

Algemene score

9,0
Sinds een week overgestapt naar de nieuwe Remeha Calenta Ace 40C. Wat heerlijk, binnen de kortste tijd veel warm water en via de eTwist thermostaat is alles op afstand te bedienen.
Tot nu toe super tevreden.

Pluspunten

  • snel warm water
  • eenvoudig op afstand te bedienen

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Hans 16-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Slechte ervaring

Geschreven voor: Remeha Calenta Ace

Algemene score

1,0
Ketel heeft na installatie 3 dagen gewerkt. Storing in ketel. Heel veel moeite moeten doen om een monteur van remeha te krijgen. Deze heeft op dag 4 nieuwe printplaat geplaatst en alles nagekeken. 4 uur later weer storing. Weer veel moeite om een monteur te krijgen van remeha. Waarschijnlijk nu ook nog sensoren stuk. Zit weer te wachten op monteur. Ketel is al langer stuk dan dat hij gewerkt heeft.
Ben het vertrouwen al kwijt en men repareren maar geen nieuwe andere plaatsen.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Piet 28-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima combi ketel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Calenta Ace

Algemene score

9,0
Snelle installatie en alles doet het naar behoren. E twist app werkt en is gemakkelijk te bedienen. Lekker warm water en goede warmte gemakkelijk aan te passen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

piet 25-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne ketel met gebruiksvriendelijke termostaat !!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Calenta Ace

Algemene score

8,0
Ik heb gekozen voor deze Remeha vanwege de goede recentie's en vanwege de prijs.
De ketel is compact en stil en doet het prima!
Kan nu met een gerust gevoel de winter in.

Pluspunten

  • gunstige prijs
  • compact en stil
  • gebruiksvriendelijke termostaat

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews