Remeha Calenta Ace - Reviews

Bekijk 1 andere uitvoering
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 29 reviews die zijn achtergelaten voor de Remeha Calenta Ace op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,8

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Hans 16-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Slechte ervaring

Geschreven voor: Remeha Calenta Ace

Algemene score

1,0
Ketel heeft na installatie 3 dagen gewerkt. Storing in ketel. Heel veel moeite moeten doen om een monteur van remeha te krijgen. Deze heeft op dag 4 nieuwe printplaat geplaatst en alles nagekeken. 4 uur later weer storing. Weer veel moeite om een monteur te krijgen van remeha. Waarschijnlijk nu ook nog sensoren stuk. Zit weer te wachten op monteur. Ketel is al langer stuk dan dat hij gewerkt heeft.
Ben het vertrouwen al kwijt en men repareren maar geen nieuwe andere plaatsen.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

WN 23-10-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Slechte service en kwaliteit

Geschreven voor: Remeha Calenta Ace

Algemene score

1,0
Een defect in een 4 jaar oude Remeha Calenta zorgde voor een kostenpost van bijna 800 euro. Contact opgenomen met Remeha Customer service.
Afhandeling we vergoeden het onderdeel (ongeveer 20 euro)

Dit is de service en kwaliteit die u bij dit bedrijf en product mag verwachten.

Minpunten

  • Service
  • Kwaliteit

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

Ron Putting 26-02-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Probleemloos... de eerste 3,5 jaar. Toch netje opgelost

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Calenta Ace

Algemene score

8,0
De Remeha Calenta doet het nu 3,5 jaar vlekkeloos. Prima apparaat. En toen ging hij stuk. Bij een gerenommeerde installateur een afspraak voor reparatie gemaakt, dachten wij, en toen kwam er een bedrijf voor de deur waar we nog nooit van gehoord hadden. Dussonderhoud. Maar de man deed het serieus en keurig. Nieuwe onderdelen erin, 3 uur werk en toen deed alles het weer. We waren toen wél 700 euro armer. Toch maar gereclameerd bij Remeha. En tot onze verrassing vergoed Remeha volledig de vervangen onderdelen. We krijgen 363 euro terug. Vinden wij netjes.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

albert 17-02-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Lekker geluidsarm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Calenta Ace

Algemene score

8,0
Wist niet dat zoveel minder geluid t.o.v. de vorige ketel, mogelijk was. Soms vraag je je af of hij wel werkt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

van den Berg 01-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

eTwist, slimme thermostaat

Geschreven voor: Remeha Calenta Ace

Algemene score

1,0
Zeer slechte thermostaat. Nu 3 dagen in gebruik en het is een rampending. Ga nu al op zoek naar een echte slimme thermostaat. De ketel geen opmerkingen over, doet wat het moet doen.

Minpunten

  • WIFI onthoudt het apparaat niet
  • Slechte communicatie qua temperatuur
  • Moeilijk te programmeren
  • Knoppen functioneren slecht
  • Programma’s nauwelijks in te stellen

Review criteria:

Goed
Slecht
Onvoldoende
Slecht

Reageer

Fred 14-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eindelijk constant warm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Calenta Ace

Algemene score

9,0
Hadden een twintig jarige ketel met boiler die gewoon niet deed wat je wilde, namelijk warm als het warm moet zijn op enig moment van de dag. Tevens zat daar een zeer gebruiksonvriendelijke thermostaat bij. Dus met al dat thuiswerken was het steeds een gepuzzel hoe de temperatuur omhoog of weer omlaag e krijgen. De Remeha is totaal het tegenover gestelde. Die tegelt het allemaal zelf. Direct al na montage en in bedrijfstelling was te merken dat de temperatuur in het hele huis veel aangenamer werd en dat met minimale instelinspanning. En ja de app ook gedownload en die is ook heel gebruiksvriendelijk en informatief. Kortom, wij zijn helemaal blij en tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 03-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goede CV ketel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Calenta Ace

Algemene score

9,0
Goede CV ketel, werkt zonder problemen. Echt een aanrader. Voldoende warmte voor de vloerverwarming en de bestaande radiatoren en zeker voldoende warm water voor de stort douche.

Pluspunten

  • voldoende verwarming vloerverwarming
  • voldoende warm water
  • maakt weinig tot geen geluid
  • tot nu geen enkel probleem

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Dennis v d 04-12-2020
  • Product gekocht

Super ketel, goede druk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Calenta Ace

Algemene score

10,0
Ketel icm boiler van 23 jaar oud vervangen door deze ketel.
Ik had al een goede druk in de douche maar is nu nog beter.
Water is heel snel warm. Mooi design.

Pluspunten

  • Mooi
  • Goedkoop

Minpunten

  • Niks
  • Niks

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique vERSTAPPEN 18-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heel duidelijk, makkelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Calenta Ace

Algemene score

9,0
Prijs/kwaliteit verhouding is goed. Energiezuinig. De monteur was een hele aardige man die ons aan alle kanten heeft geholpen.

Pluspunten

  • Kleine ketel, makkelijke thermostaat

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ralphy75 24-09-2020
  • Product gekocht

Duurt even voor de douche warm wordt...

Geschreven voor: Remeha Calenta Ace

Algemene score

7,0
Ketel geeft veel warm water voor ons huis met 3 badkamers (2x tegelijk douchen merk je geen bijzonder drukverlies).

Nadelen: duurt best even voordat warm water uit de kraan komt, ookal zitten de kranen op 2/3 meter afstand.
Ketel maakt best wel geluid tijdens douchen/bad.

Pluspunten

  • Veel druk
  • Koppelbaar met tado thermostaten

Minpunten

  • Opwarmen kraanwater duurt lang
  • Geluid tijdens douchen

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Keurslagerij Gooskens 14-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Remeha Calenta Ace 40c CW5 ( met eTwist klokthermostaat )

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Calenta Ace

Algemene score

8,0
het is een mooie compacte C V ketel met een goed rendement en makkelijk te plaatsen
ook de mogelijkheid om via de app de temperatuur te regelen is een fijne gadget.

Pluspunten

  • compacte qua afmeting
  • te bedienen via telefoon
  • weer energie zuiniger dan de vorige HR ketel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Rietkerk 15-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lekker snel warm water

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Calenta Ace

Algemene score

9,0
Sinds een week overgestapt naar de nieuwe Remeha Calenta Ace 40C. Wat heerlijk, binnen de kortste tijd veel warm water en via de eTwist thermostaat is alles op afstand te bedienen.
Tot nu toe super tevreden.

Pluspunten

  • snel warm water
  • eenvoudig op afstand te bedienen

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

piet 25-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne ketel met gebruiksvriendelijke termostaat !!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Calenta Ace

Algemene score

8,0
Ik heb gekozen voor deze Remeha vanwege de goede recentie's en vanwege de prijs.
De ketel is compact en stil en doet het prima!
Kan nu met een gerust gevoel de winter in.

Pluspunten

  • gunstige prijs
  • compact en stil
  • gebruiksvriendelijke termostaat

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Anja 02-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Eenvoudig en duidelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Calenta Ace

Algemene score

9,0
De ketel is samen met de radiatoren vorige maand geïnstalleerd dus ik heb nog niet heel veel gebruik gemaakt van de verwarming. Wel ben ik tot zover behoorlijk tevreden.
We hebben namelijk onze boilers weg kunnen doen en het water ook met deze ketel verbonden. Het is, voor zover, een prima ketel die eenvoudig in gebruik is en in combinatie met de digitale thermostaat een goed product.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon Schutjes 20-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een goede cv ketel gebruiks vriendelijk ook de thermostaat.

Geschreven voor: Remeha Calenta Ace

Algemene score

10,0
Ziet er goed uit zit technisch goed in elkaar energie label Aaaaaaaa wat voor mij ook belangrijk is.
Geplaatst door een vakkundige installateur met goede service in zijn vaandel.
Mijn advies aan jullie ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Balkhoven 02-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie en goede ketel met een handige thermostaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Calenta Ace

Algemene score

10,0
Na 23 jaar mijn oude nefit ketel om geruild voor een remeha ketel .
Via kennisen en instelateur vernomen dat deze op dit moment de beste in zijn klasse is.
Tot op heden zeker geen spijt van .
Is ook erg stil .
En zeker voordeliger dan de oude ketel.

Pluspunten

  • ZEER COMPACT
  • ZEERT GOEDE AFWERKING
  • ZUINIG IN GEBRUIK
  • BIJNA GERUISLOOS
  • MOOIE EN GOEDE THERMOSTAAT

Minpunten

  • TOT NU TOE GEEN

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

rvdh 05-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie compacte ketel en modern vormgegeven thermostaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Calenta Ace

Algemene score

9,0
Deze ketel vervangt een Agpo Econline. De warmwateropbrengst is duidelijk beter dan bij de oude ketel. Ook snel warm water bij de keukenkraan. De ketel en thermostaat werken fijn samen, installatie van de thermostaat en de app op de smartphone was een fluitje van een cent.

Pluspunten

  • Compacte ketel
  • Modern interface voor de bediening
  • Thermostaat naadloos op de ketel afgestemd

Minpunten

  • Software eTwist is aan de trage kant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 28-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Modern uitziende mooi afgewerkte cv-ketel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Calenta Ace

Algemene score

9,0
Ben zeer tevreden over de aanschaf van dit product van Remeha.
Tijdens het douchen wordt het water heel vlug warm en de ketel produceert totaal geen geluid.
Ook de kamerthermostaat functioneert prima; hij oogt zeer mooi en is simpel te bedienen.
En tenslotte: prijs/kwaliteit is dik in orde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Richard PRINS PA 20-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Scherm blijft zwart en bewegingssensor werkt niet

Geschreven voor: Remeha Calenta Ace

Algemene score

1,0
Voor deze thermostaat gekozen naar aanleiding van de monteur
Helaas is en blijft het scherm zwart
Als ik beweeg of langs loopt gaat scherm ook niet aan
Scherm gaat pas aan na aanraking van scherm

Pluspunten

  • Mooi uiterlijk

Minpunten

  • Scherm blijft zwart
  • Bewegings sensor werkt niet optimaal
  • Achteraf spijt van deze aankoop
  • Te duur na ervaring
  • Wateropbrengst te laag

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Slecht
Voldoende

Reageer

Tjerk 31-12-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk douchen en dat tegelijk!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Calenta Ace

Algemene score

9,0
Nieuwe cv-ketel in de plaats van een 14 jaar oude Nefit CW6 ketel met boiler. Het tegelijk douchen was vaak al na enkele minuten een probleem. De nieuwe ketel heeft hier geen moeite mee. Ook het verwarmen gaat probleemloos in onze vrijstaande woning.
De e-twist thermostaat is prachtig en eenvoudig in te stellen en te bedienen. Daarnaast is het ook prettig om de verwarming middels een handige app van Remeha via de telefoon te kunnen instellen. Kortom wij zijn erg tevreden over deze cv-ketel!

Pluspunten

  • Handig te bedienen
  • grote hoeveelheid warm tapwater

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews