Remeha Calenta Ace 40c CW5 (met eTwist klokthermostaat) - Reviews

Best Reviewed jul 2019 Remeha Calenta Ace 40c CW5 (met eTwist klokthermostaat)
Best Reviewed - juli 2019
Specificaties
Gaskeur CW klasse
5
Vermogen
35,9 kW
Type cv-ketel
combi HR
Bekijk 1 andere uitvoering
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 17 reviews die zijn achtergelaten voor de Remeha Calenta Ace 40c CW5 (met eTwist klokthermostaat) op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Piet 28-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima combi ketel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Calenta Ace 40c CW5 (met eTwist klokthermostaat)

Algemene score

9,0
Snelle installatie en alles doet het naar behoren. E twist app werkt en is gemakkelijk te bedienen. Lekker warm water en goede warmte gemakkelijk aan te passen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

piet 25-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne ketel met gebruiksvriendelijke termostaat !!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Calenta Ace 40c CW5 (met eTwist klokthermostaat)

Algemene score

8,0
Ik heb gekozen voor deze Remeha vanwege de goede recentie's en vanwege de prijs.
De ketel is compact en stil en doet het prima!
Kan nu met een gerust gevoel de winter in.

Pluspunten

  • gunstige prijs
  • compact en stil
  • gebruiksvriendelijke termostaat

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

WN 23-10-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Slechte service en kwaliteit

Geschreven voor: Remeha Calenta Ace 40c CW5 (met eTwist klokthermostaat)

Algemene score

1,0
Een defect in een 4 jaar oude Remeha Calenta zorgde voor een kostenpost van bijna 800 euro. Contact opgenomen met Remeha Customer service.
Afhandeling we vergoeden het onderdeel (ongeveer 20 euro)

Dit is de service en kwaliteit die u bij dit bedrijf en product mag verwachten.

Minpunten

  • Service
  • Kwaliteit

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

Anja 02-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Eenvoudig en duidelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Calenta Ace 40c CW5 (met eTwist klokthermostaat)

Algemene score

9,0
De ketel is samen met de radiatoren vorige maand geïnstalleerd dus ik heb nog niet heel veel gebruik gemaakt van de verwarming. Wel ben ik tot zover behoorlijk tevreden.
We hebben namelijk onze boilers weg kunnen doen en het water ook met deze ketel verbonden. Het is, voor zover, een prima ketel die eenvoudig in gebruik is en in combinatie met de digitale thermostaat een goed product.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon Schutjes 20-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een goede cv ketel gebruiks vriendelijk ook de thermostaat.

Geschreven voor: Remeha Calenta Ace 40c CW5 (met eTwist klokthermostaat)

Algemene score

10,0
Ziet er goed uit zit technisch goed in elkaar energie label Aaaaaaaa wat voor mij ook belangrijk is.
Geplaatst door een vakkundige installateur met goede service in zijn vaandel.
Mijn advies aan jullie ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. Prijs-Wijnen 22-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compact en klaar voor de toekomst

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Calenta Ace 40c CW5 (met eTwist klokthermostaat en concentrisch rookgasafvoer)

Algemene score

9,0
Compacte ketel die te koppelen is met een warmtepomp en ook is om te bouwen voor een andere vorm van brandstof. Klaar voor de toekomst

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ruud van Gerwen 20-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Nieuwe cv ketel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Calenta Ace 40c CW5 (met eTwist klokthermostaat)

Algemene score

8,0
De nieuwe ketel is prima geplaatst. Hij neemt niet veel ruimte in en ziet er fraai uit.
Ik kan via de eTwist op mijn app zien hoeveel ik verbruik, zowel voor verwarming als voor de warm water voorziening. Deze zijn beide prima geregeld.

Pluspunten

  • Verbruiksgegevens te zien in app.
  • De prijs is heel billijk.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan Balkhoven 02-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie en goede ketel met een handige thermostaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Calenta Ace 40c CW5 (met eTwist klokthermostaat)

Algemene score

10,0
Na 23 jaar mijn oude nefit ketel om geruild voor een remeha ketel .
Via kennisen en instelateur vernomen dat deze op dit moment de beste in zijn klasse is.
Tot op heden zeker geen spijt van .
Is ook erg stil .
En zeker voordeliger dan de oude ketel.

Pluspunten

  • ZEER COMPACT
  • ZEERT GOEDE AFWERKING
  • ZUINIG IN GEBRUIK
  • BIJNA GERUISLOOS
  • MOOIE EN GOEDE THERMOSTAAT

Minpunten

  • TOT NU TOE GEEN

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wendy roelofs 26-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stille ketel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Calenta Ace 40c CW5 (met eTwist klokthermostaat)

Algemene score

9,0
Mooie stille ketel.
Mooi formaat.
Snel warm water.
Voordeel is dat deze ketel in de toekomst ook zonder gas kan.
Ook echt ideaal dat je de thermostaat kan bedienen met Wi-Fi. Kom je in een lekker warm huis.

Pluspunten

  • Stil
  • Klein formaat
  • Snelweg water
  • Ook met Wi-Fi instelbaar
  • Kan ook zonder gas met oog op de toekomst

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin 22-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Catlenta ace 40 Super ketel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Calenta Ace 40c CW5 (met eTwist klokthermostaat)

Algemene score

9,0
Het is een super ketel en geef veel heet water.
Voldoende voor ons bad en douche
Klein formaat en super uitgevoerd mooie binnen verlichting voor service van de installateur.
De energie besparing is enorm ten opzichte van onze 20 jaar oude ketel.
EEN AANRADER.

Pluspunten

  • Klein
  • Veel capaciteit

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

rvdh 05-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie compacte ketel en modern vormgegeven thermostaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Calenta Ace 40c CW5 (met eTwist klokthermostaat)

Algemene score

9,0
Deze ketel vervangt een Agpo Econline. De warmwateropbrengst is duidelijk beter dan bij de oude ketel. Ook snel warm water bij de keukenkraan. De ketel en thermostaat werken fijn samen, installatie van de thermostaat en de app op de smartphone was een fluitje van een cent.

Pluspunten

  • Compacte ketel
  • Modern interface voor de bediening
  • Thermostaat naadloos op de ketel afgestemd

Minpunten

  • Software eTwist is aan de trage kant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 28-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Modern uitziende mooi afgewerkte cv-ketel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Calenta Ace 40c CW5 (met eTwist klokthermostaat)

Algemene score

9,0
Ben zeer tevreden over de aanschaf van dit product van Remeha.
Tijdens het douchen wordt het water heel vlug warm en de ketel produceert totaal geen geluid.
Ook de kamerthermostaat functioneert prima; hij oogt zeer mooi en is simpel te bedienen.
En tenslotte: prijs/kwaliteit is dik in orde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Henriette 10-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijke grote ketel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Calenta Ace 40c CW5 (met eTwist klokthermostaat)

Algemene score

7,0
Hebben de ketel nu bijna een week.
Moesten wel de
Voldoende dag de e-twist zelf ijken want temperatuur kwam nier overeen .
Er mist oom een handleiding-boekje en dat is wel een gemis. Tot nu toe lijkt hij prima te werken.

Pluspunten

  • Snel opwarmen

Minpunten

  • E-twist zonder boekje moeilijk alles te vinden

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Jan Verhoeven 05-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi design, handige app, gebruiksvriendelijk

Geschreven voor: Remeha Calenta Ace 40c CW5 (met eTwist klokthermostaat)

Algemene score

9,0
De eTwist is een welkome investering om je warmtehuishouding in orde te houden. Het bied het benodigde gemak om je CV in te kunnen stellen. Bovendien is de combinatie handbediening en bediening met App of op afstand een mooie oplossing, zodat het voor elk gezin op zijn of haar manier toegankelijk is het apparaat makkelijk te kunnen gebruiken. Zee tevreden.

Pluspunten

  • handige app

Minpunten

  • zorg voor een goede wifi verbinding

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Richard PRINS PA 20-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Scherm blijft zwart en bewegingssensor werkt niet

Geschreven voor: Remeha Calenta Ace 40c CW5 (met eTwist klokthermostaat)

Algemene score

1,0
Voor deze thermostaat gekozen naar aanleiding van de monteur
Helaas is en blijft het scherm zwart
Als ik beweeg of langs loopt gaat scherm ook niet aan
Scherm gaat pas aan na aanraking van scherm

Pluspunten

  • Mooi uiterlijk

Minpunten

  • Scherm blijft zwart
  • Bewegings sensor werkt niet optimaal
  • Achteraf spijt van deze aankoop
  • Te duur na ervaring
  • Wateropbrengst te laag

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Slecht
Voldoende

Reageer

Guido Huijnen 09-02-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi over groot overzicht van het scherm op de cv-ketel.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Calenta Ace 40c CW5 (met eTwist klokthermostaat)

Algemene score

10,0
De cv-ketel verdoet aan al me wensen zo als ik het op internet heb gelezen. hele zuinige ketel.
De prijs met andere ketels is dit prijs gericht ook een goed kopen ketel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tjerk 31-12-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk douchen en dat tegelijk!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Calenta Ace 40c CW5 (met eTwist klokthermostaat)

Algemene score

9,0
Nieuwe cv-ketel in de plaats van een 14 jaar oude Nefit CW6 ketel met boiler. Het tegelijk douchen was vaak al na enkele minuten een probleem. De nieuwe ketel heeft hier geen moeite mee. Ook het verwarmen gaat probleemloos in onze vrijstaande woning.
De e-twist thermostaat is prachtig en eenvoudig in te stellen en te bedienen. Daarnaast is het ook prettig om de verwarming middels een handige app van Remeha via de telefoon te kunnen instellen. Kortom wij zijn erg tevreden over deze cv-ketel!

Pluspunten

  • Handig te bedienen
  • grote hoeveelheid warm tapwater

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer