Remeha Calenta Ace 40c CW5 (met eTwist klokthermostaat) - Reviews

Specificaties
Gaskeur CW klasse
5
Vermogen
35,9 kW
Type cv-ketel
combi HR
Bekijk 1 andere uitvoering
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 26 reviews die zijn achtergelaten voor de Remeha Calenta Ace 40c CW5 (met eTwist klokthermostaat) op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Hans 16-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Slechte ervaring

Geschreven voor: Remeha Calenta Ace 40c CW5 (met eTwist klokthermostaat)

Algemene score

1,0
Ketel heeft na installatie 3 dagen gewerkt. Storing in ketel. Heel veel moeite moeten doen om een monteur van remeha te krijgen. Deze heeft op dag 4 nieuwe printplaat geplaatst en alles nagekeken. 4 uur later weer storing. Weer veel moeite om een monteur te krijgen van remeha. Waarschijnlijk nu ook nog sensoren stuk. Zit weer te wachten op monteur. Ketel is al langer stuk dan dat hij gewerkt heeft.
Ben het vertrouwen al kwijt en men repareren maar geen nieuwe andere plaatsen.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

WN 23-10-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Slechte service en kwaliteit

Geschreven voor: Remeha Calenta Ace 40c CW5 (met eTwist klokthermostaat)

Algemene score

1,0
Een defect in een 4 jaar oude Remeha Calenta zorgde voor een kostenpost van bijna 800 euro. Contact opgenomen met Remeha Customer service.
Afhandeling we vergoeden het onderdeel (ongeveer 20 euro)

Dit is de service en kwaliteit die u bij dit bedrijf en product mag verwachten.

Minpunten

  • Service
  • Kwaliteit

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

Fred 14-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eindelijk constant warm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Calenta Ace 40c CW5 (met eTwist klokthermostaat)

Algemene score

9,0
Hadden een twintig jarige ketel met boiler die gewoon niet deed wat je wilde, namelijk warm als het warm moet zijn op enig moment van de dag. Tevens zat daar een zeer gebruiksonvriendelijke thermostaat bij. Dus met al dat thuiswerken was het steeds een gepuzzel hoe de temperatuur omhoog of weer omlaag e krijgen. De Remeha is totaal het tegenover gestelde. Die tegelt het allemaal zelf. Direct al na montage en in bedrijfstelling was te merken dat de temperatuur in het hele huis veel aangenamer werd en dat met minimale instelinspanning. En ja de app ook gedownload en die is ook heel gebruiksvriendelijk en informatief. Kortom, wij zijn helemaal blij en tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 03-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goede CV ketel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Calenta Ace 40c CW5 (met eTwist klokthermostaat)

Algemene score

9,0
Goede CV ketel, werkt zonder problemen. Echt een aanrader. Voldoende warmte voor de vloerverwarming en de bestaande radiatoren en zeker voldoende warm water voor de stort douche.

Pluspunten

  • voldoende verwarming vloerverwarming
  • voldoende warm water
  • maakt weinig tot geen geluid
  • tot nu geen enkel probleem

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Dennis v d 04-12-2020
  • Product gekocht

Super ketel, goede druk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Calenta Ace 40c CW5 (met eTwist klokthermostaat)

Algemene score

10,0
Ketel icm boiler van 23 jaar oud vervangen door deze ketel.
Ik had al een goede druk in de douche maar is nu nog beter.
Water is heel snel warm. Mooi design.

Pluspunten

  • Mooi
  • Goedkoop

Minpunten

  • Niks
  • Niks

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique vERSTAPPEN 18-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heel duidelijk, makkelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Calenta Ace 40c CW5 (met eTwist klokthermostaat)

Algemene score

9,0
Prijs/kwaliteit verhouding is goed. Energiezuinig. De monteur was een hele aardige man die ons aan alle kanten heeft geholpen.

Pluspunten

  • Kleine ketel, makkelijke thermostaat

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman 16-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie compacte ketel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Calenta Ace 40c CW5 (met eTwist klokthermostaat)

Algemene score

10,0
Ik heb dit product op advies van Jansen Installatie te Kootwijkerbroek gekocht omdat deze Remeha voorzien is van de nieuwste techniek qua bediening en comfort en ook nog eens omgebouwd kan worden van gas naar waterstof. Dat geeft mij het gevoel dat ik een goed product koop die ook nog eens toekomst bestendig is.

Pluspunten

  • Bediengemak
  • Toekomst gericht door ombouw naar waterstof optie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ralphy75 24-09-2020
  • Product gekocht

Duurt even voor de douche warm wordt...

Geschreven voor: Remeha Calenta Ace 40c CW5 (met eTwist klokthermostaat)

Algemene score

7,0
Ketel geeft veel warm water voor ons huis met 3 badkamers (2x tegelijk douchen merk je geen bijzonder drukverlies).

Nadelen: duurt best even voordat warm water uit de kraan komt, ookal zitten de kranen op 2/3 meter afstand.
Ketel maakt best wel geluid tijdens douchen/bad.

Pluspunten

  • Veel druk
  • Koppelbaar met tado thermostaten

Minpunten

  • Opwarmen kraanwater duurt lang
  • Geluid tijdens douchen

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Keurslagerij Gooskens 14-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Remeha Calenta Ace 40c CW5 ( met eTwist klokthermostaat )

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Calenta Ace 40c CW5 (met eTwist klokthermostaat)

Algemene score

8,0
het is een mooie compacte C V ketel met een goed rendement en makkelijk te plaatsen
ook de mogelijkheid om via de app de temperatuur te regelen is een fijne gadget.

Pluspunten

  • compacte qua afmeting
  • te bedienen via telefoon
  • weer energie zuiniger dan de vorige HR ketel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Rietkerk 15-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lekker snel warm water

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Calenta Ace 40c CW5 (met eTwist klokthermostaat)

Algemene score

9,0
Sinds een week overgestapt naar de nieuwe Remeha Calenta Ace 40C. Wat heerlijk, binnen de kortste tijd veel warm water en via de eTwist thermostaat is alles op afstand te bedienen.
Tot nu toe super tevreden.

Pluspunten

  • snel warm water
  • eenvoudig op afstand te bedienen

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Piet 28-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima combi ketel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Calenta Ace 40c CW5 (met eTwist klokthermostaat)

Algemene score

9,0
Snelle installatie en alles doet het naar behoren. E twist app werkt en is gemakkelijk te bedienen. Lekker warm water en goede warmte gemakkelijk aan te passen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

piet 25-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne ketel met gebruiksvriendelijke termostaat !!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Calenta Ace 40c CW5 (met eTwist klokthermostaat)

Algemene score

8,0
Ik heb gekozen voor deze Remeha vanwege de goede recentie's en vanwege de prijs.
De ketel is compact en stil en doet het prima!
Kan nu met een gerust gevoel de winter in.

Pluspunten

  • gunstige prijs
  • compact en stil
  • gebruiksvriendelijke termostaat

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Anja 02-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Eenvoudig en duidelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Calenta Ace 40c CW5 (met eTwist klokthermostaat)

Algemene score

9,0
De ketel is samen met de radiatoren vorige maand geïnstalleerd dus ik heb nog niet heel veel gebruik gemaakt van de verwarming. Wel ben ik tot zover behoorlijk tevreden.
We hebben namelijk onze boilers weg kunnen doen en het water ook met deze ketel verbonden. Het is, voor zover, een prima ketel die eenvoudig in gebruik is en in combinatie met de digitale thermostaat een goed product.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon Schutjes 20-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een goede cv ketel gebruiks vriendelijk ook de thermostaat.

Geschreven voor: Remeha Calenta Ace 40c CW5 (met eTwist klokthermostaat)

Algemene score

10,0
Ziet er goed uit zit technisch goed in elkaar energie label Aaaaaaaa wat voor mij ook belangrijk is.
Geplaatst door een vakkundige installateur met goede service in zijn vaandel.
Mijn advies aan jullie ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. Prijs-Wijnen 22-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compact en klaar voor de toekomst

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Calenta Ace 40c CW5 (met eTwist klokthermostaat en concentrisch rookgasafvoer)

Algemene score

9,0
Compacte ketel die te koppelen is met een warmtepomp en ook is om te bouwen voor een andere vorm van brandstof. Klaar voor de toekomst

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ruud van Gerwen 20-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Nieuwe cv ketel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Calenta Ace 40c CW5 (met eTwist klokthermostaat)

Algemene score

8,0
De nieuwe ketel is prima geplaatst. Hij neemt niet veel ruimte in en ziet er fraai uit.
Ik kan via de eTwist op mijn app zien hoeveel ik verbruik, zowel voor verwarming als voor de warm water voorziening. Deze zijn beide prima geregeld.

Pluspunten

  • Verbruiksgegevens te zien in app.
  • De prijs is heel billijk.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan Balkhoven 02-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie en goede ketel met een handige thermostaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Calenta Ace 40c CW5 (met eTwist klokthermostaat)

Algemene score

10,0
Na 23 jaar mijn oude nefit ketel om geruild voor een remeha ketel .
Via kennisen en instelateur vernomen dat deze op dit moment de beste in zijn klasse is.
Tot op heden zeker geen spijt van .
Is ook erg stil .
En zeker voordeliger dan de oude ketel.

Pluspunten

  • ZEER COMPACT
  • ZEERT GOEDE AFWERKING
  • ZUINIG IN GEBRUIK
  • BIJNA GERUISLOOS
  • MOOIE EN GOEDE THERMOSTAAT

Minpunten

  • TOT NU TOE GEEN

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wendy roelofs 26-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stille ketel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Calenta Ace 40c CW5 (met eTwist klokthermostaat)

Algemene score

9,0
Mooie stille ketel.
Mooi formaat.
Snel warm water.
Voordeel is dat deze ketel in de toekomst ook zonder gas kan.
Ook echt ideaal dat je de thermostaat kan bedienen met Wi-Fi. Kom je in een lekker warm huis.

Pluspunten

  • Stil
  • Klein formaat
  • Snelweg water
  • Ook met Wi-Fi instelbaar
  • Kan ook zonder gas met oog op de toekomst

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin 22-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Catlenta ace 40 Super ketel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Calenta Ace 40c CW5 (met eTwist klokthermostaat)

Algemene score

9,0
Het is een super ketel en geef veel heet water.
Voldoende voor ons bad en douche
Klein formaat en super uitgevoerd mooie binnen verlichting voor service van de installateur.
De energie besparing is enorm ten opzichte van onze 20 jaar oude ketel.
EEN AANRADER.

Pluspunten

  • Klein
  • Veel capaciteit

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

rvdh 05-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie compacte ketel en modern vormgegeven thermostaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Calenta Ace 40c CW5 (met eTwist klokthermostaat)

Algemene score

9,0
Deze ketel vervangt een Agpo Econline. De warmwateropbrengst is duidelijk beter dan bij de oude ketel. Ook snel warm water bij de keukenkraan. De ketel en thermostaat werken fijn samen, installatie van de thermostaat en de app op de smartphone was een fluitje van een cent.

Pluspunten

  • Compacte ketel
  • Modern interface voor de bediening
  • Thermostaat naadloos op de ketel afgestemd

Minpunten

  • Software eTwist is aan de trage kant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews