ATAG i-serie i36EC HR Combiketel - Reviews

Specificaties
Vermogen
28,3 kW
Type cv-ketel
combi HR
Capaciteit voor
353,75 m³

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 5 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Yan 25-01-2017
  • Product paar maanden in bezit

Veel warm water

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Nieuwe ATAG ketel. Begin december in bezit. Uitkomst voor iedereen die veel warm water wil. Ketel levert snel veel warmte, is compact en is winnaar Consumententbondtest.
We hebben een nieuwe badkamer met stortdouche en moet zeggen dat de ketel z'n taken goed doet; lekker veel warm water. Doet stil zijn werk. Zijn er blij mee.

Pluspunten

  • snel
  • veel warm water
  • testwinnaar Consumentenbond

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard r 08-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Atag I serie cv ketel

Algemene score

3,0
Sinds een maand in het bezit van een Atag I cv ketel. Verwarming geen probleem maar op warmwater niets dan problemen. De installateur heeft al een nieuwe ventilator geplaatst en de doorstroom sensor vervangen maar de problemen zijn toch weer terug. Steeds weer ionisatie storing tijdens warmwater tap Zeer vervelend als je onder de douche staat. Volgens de installateur is het weer de ventilator en deze wordt nu nogmaals vervangen. Tot nu toe niet echt een aanrader. Onze oude nefit heeft 17 jaar zonder problemen gedraaid.

Pluspunten

  • Woning is snel op temperatuur

Minpunten

  • Veel storingen in een korte periode
  • Slechte service vanuit Atag

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van ATAG Verwarming 12-12-2016

Beste Richard, wat vervelend om te lezen.
Dat is zeker niet de bedoeling bij een nieuwe cv-ketel.
Wilt u a.u.b. uw adres- en contactgegevens (en indien mogelijk, het P-nummer (productienummer) van de cv-ketel, te vinden op de sticker achter de klep die zich onderaan de voorkant van de mantel bevindt) sturen naar socialmedia@atagverwarming.com, dan kan onze technische servicedesk de situatie nog eens bekijken. Met vriendelijke groet, ATAG Verwarming Nederland BV, Webcare team.

Erwin 24-06-2017

Beste Richard,
Wij hebben een nieuwe ketel nodig en denken aan deze Atag. Ik lees overal positieve berichten erover. Zijn de problemen opgelost inmiddels? Misschien pech gehad? Dank voor uw reactie.

Officiele reactie van ATAG Verwarming 26-06-2017

Beste Erwin,
Informatie inwinnen kan ook altijd bij een ATAG SelectDealer in uw regio, te vinden via www.atag-one.com/dealers of door te bellen met ATAG Verwarming zelf via 0544 - 391 777. Succes met uw keuze.
Met vriendelijke groet,
ATAG Verwarming Nederland BV,
Webcare team.

Reageer

Ria 07-02-2017
  • Product paar maanden in bezit

Zuinige, kleine ketel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De atag ketel op advies van de installateur laten plaatsen. Kleine ketel, hij maakt amper geluid in vergelijking met de vorige! Ideaal gezien de plaatsing in de keuken. Ook krijgen we snel warmwater. Volgend de consumentenbond moet deze erg zuinig zijn.

Pluspunten

  • Compact
  • Snel warmwater
  • Geluidsarm
  • Zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Herman 26-02-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

"Warmtekanon"

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een ketel met een bijna geruisloze werking; veel warm water; weinig ruimte innemend. Ben nu 5 maanden de trotse bezitter van dit apparaat. Het verbruik zou ook aanzienlijk minder moeten zijn dan de 18 jaar oude Vaillant; dit kunnen we aan het eind van het stookseizoen het beste beoordelen.

Pluspunten

  • bijna geruisloos
  • warm water hoeveelheid

Minpunten

  • het scharnier van het displaydeksel laat los.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mark 02-02-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

atag i 36 ec

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
ik heb ketel gekozen om de degelijke rvs warmte wisselaar( dus weinig vervuiling),en zijn hoeveelheid te leveren warm water......er zitten degelijke messing onderdelen in en weinig plastic onderdelen vergeleken met andere merken.....verder weet je pas als je een goede ketel hebt gehad op het moment dat je hem gaat vervangen ,hopelijk hebben we er jaren plezier van

Pluspunten

  • veel snel warmwater
  • moduleert verder terug met one thermostaat
  • fijne verwarming
  • geruisloos
  • ziet er degelijk uit onder de kap

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer