Nefit TopLine AquaPower II HRC25/CW5 - Reviews

9,1 Lees 8 reviews
Specificaties
Vermogen
23 kW
Warmwatercapaciteit bij 40°c
16 liter per minuut
Kleuren
wit
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 8 reviews

9,1

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Cees van Houten 18-05-2016 Product jaar of meer in bezit

Uitstekende service Nefit

Algemene score

9,0
Nu ruim 5 jaar probleemloos en naar volle tevredenheid deze Topline in gebruik.
Onlangs bleek bij regulier jaarlijks onderhoud dat de deksel van het brander blok iets op de pakking lekte. Er was inmiddels al een modificatie uitgevoerd bij nieuw uit te leveren systemen en wij hadden nog de vorige versie. Zonder discussie heeft NEFIT snel en zeer professioneel on site het gehele brander blok vervangen. Super service. Zeer sympathieke technicus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Robert03 01-02-2013 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

10,0
Twee jaar geleden deze CV ketel aangeschaft en doet al die tijd probleemloos zijn werk. Pas een onderhoudsbeurt laten geven en ook bij de onderhoudsbeurt zijn geen mankementen gevonden.

Bij het zoeken naar een geschikte CV ketel heb ik gebruik gemaakt van de reviews op Kieskeurig en Nefit kwam hier als merk goed uit de bus. Hiervoor een Agpo CV ketel gehad met grote 120 liter boiler. Zo'n grote boiler leek me wat overdreven en overgestapt op de AquaPower line van Nefit. Deze aanmerkelijk kleinere boiler in combinatie met de CW 5 iketel bevalt uitstekend. Met 2 personen tegelijk douchen is geen probleem en altijd snel warm water. Ook bijvoorbeeld voor het snel vullen van een emmer is de Aqua Power CV ketel ideaal.

Naast de betrouwbaarheid en het warmwatercomfort valt de CV ketel ook op door z'n stille werking. De CV zit in een appartement in een gangkast en doet onhoorbaar zijn werk. Bij de Agpo was duidelijk hoorbaar wanneer deze aan stond.

Ook na twee jaar gebruik kan ik geen nadelen aan deze CV ketel ontdekken, dus vandaar op alle punten een 10 als cijfer! Wat mij betreft een CV ketel die ik iedereen aan kan bevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
A.Veldman 25-01-2013 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

8,8
Twee jaar geleden onze 20 jaar oude ketel laten vervangen voor deze Nefit Topline aquapower. Wat een verschil!
Mooi rustig ,geen enkele storing .
De ketel doet zijn naam echt eer aan, Top.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
H Kuijpers 24-01-2013 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

8,0
Het is een heel goede cv ketel .hij heeft het huis in no time op temperatuur.
Het gasverbruik is zoals het een HR ketel betaamt heel laag.
Als je handig en kundig bent kun je hem zelf onderhouden.
Ik gebruik de ketel in combinatie met de zonneboiler van Nefit.
Ik ben ontzettend tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
willywally01 24-01-2013 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

9,8
Ik heb de CV installatie nu 18 maanden in gebruik,nog geen enkele storing gehad.Kan alles goed warm stoken,het opwarmen gaat geleidelijk. Hierdoor moet de ketel niet steeds opwarmen naar een hoge temperatuur,nu ± 55 graden dit is goed voor het gasverbruik. Ik heb er wel een buitentemperatuur regeling opzitten en een kamerthermostaat moduline 400.
De ketel geeft ook voldoende warmwater voor bad en douche.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Msijm 24-01-2013 Product half jaar in bezit

Algemene score

9,2
Wij hebben deze ketel nu ca. een half jaar. Tot nu toe een echte topper. Echte degelijke (nederlandse) kwaliteit. Zeer makkelijk te bedienen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
tamtam 24-01-2013 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

8,8
Twee jaar geleden onze oude ketel laten vervangen voor deze Nefit Topline aquapower. Wat een verschil!
De oude ketel (radson 1996) stond constant te loeien, en de ruimtes in huis waren erg onregelmatig warm, ook op de vloerverwarming werkte het niet echt goed.

Sinds we de nefit ketel hebben in combinatie met de speciale thermostaat werkt alles perfect, ketel is nagenoeg stil, altijd warm water en de door de instellingen zijn alle ruimtes perfect verwarmd. En het belangrijkst we verbruiken bijna 500m3 gas minder per jaar! Waardoor we al twee jaar op rij zo'n € 900,- terugkrijgen van onze gasleverancier. De ketel was niet goedkoop maar verdient zich binnen een paar jaar terug via de energierekening.

Al met al een aanrader dus!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
hkpctech 08-12-2009 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
De ketel draait nu een week in huis. Hij is echt fluisterstil en voldoet aan alle verwachtingen. Bewust gekozen voor CW5 ivm regelmatig badgebruik. Huis is snelopgewarmd en de temperatuur blijft vrijwel constant. Heb in combinatie met deze ketel de Moduline 300 thermostaat van Nefit laten monteren.
Ook dit apparaatje voldoet uitstekend en maakt optimaal gebruik van de mogelijkheden van de modulerende componenten van de ketel (brander en pomp)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend