Remeha Tzerra M 39c Plus CW5 Combi Comfort Systeem met iSense - Reviews

Specificaties
Vermogen
36 kW
Warmwatercapaciteit bij 40°C
18 liter per minuut
Kleuren
wit
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 39 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

dennis 10-11-2017
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Nooit meer remeha

Algemene score

4,0
3 jaar geleden als 1 van de eerste de Tzerra 39c plus laten installeren.
Wij zaten hiervoor aangesloten op de verwarming van de VVE waar 6 huishoudens werden voorzien van CV en warm water.
Op aanraden van de installateur toen gekozen voor de Tzerra 39c plus niet zo zeer voor het CV vermogen maar voor de hoeveelheid warm water en het formaat was een groot pluspunt daar wij weinig ruimte hebben.
De CV installatie stelt eigenlijk weinig voor 5 radiatoren en een handkoekradiator in de badkamer.
Echter kon de ketel deze niet warm krijgen, installateur heeft toen op advies van Remeha de minimale pompsnelheid verhoogt van 3 naar 5 en toen werd het beter.
Doordat de cv installatie te klein is voor de ketel loopt de ketel de gehele dag in zijn anti-pendel stand.
Het minimale vermogen van 8,5kW is gewoon te groot en de ketel kan daardoor alleen maar op hoge aanvoer temperaturen verwarmen. Dit ligt aan het advies en ons eigen gezonde verstand hadden we maar een tandje minder moeten nemen.
Het tapdebiet van 10,5ltr op 60gr word niet gehaald als we de helft halen mogen we blij zijn.
De installateur haalt hier zijn schouder voor op ( werkt toch ).
Nu na 3 jaar is bij ons de 3 weg-klep al 2 keer vervangen, deze gaat er makkelijk uit maar inzetten is een regelrechte ramp.
Alles is van kunststof dus de stukken springen je om de oren.
De manometer is al 2 keer vervangen, zou je prima zonder kunnen maar aangezien de Tzerra geen druk sensor heeft is het bij deze ketel dus echt een must.
Om te zien dat de ketel onderhoud storing of blokkeringen heeft moet je thuis zijn in morse code, de ketel heeft namelijk geen display maar irritant knipperende lampjes. Maak je gebruik van de isense of e-twist is het geen probleem deze geven het netjes aan.
De grootste ergernis vind ik wel de klantenservice, deze kun je bellen maar verwijzen je altijd naar een installateur. De installateur weet het niet en rekent veel geld.
In een andere situatie misschien een prima ketel maar voor ons niet.
Jammer genoeg gaan wij mede door de slechte service van Remeha en de installateur onze ketel nu laten vervangen voor een ander exemplaar van een ander merk.

Pluspunten

  • Klein
  • Stil

Minpunten

  • Service Remeha
  • Geen display
  • Modulerend bereik
  • Veel kunststof
  • Hoeveelheid warmwater

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

B. 29-08-2016
  • Product half jaar of langer in bezit

Remeha Tzerra M 39c Plus CW5 prima ketel!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima ketel bijna 2 jaar in gebruik, compact zuinig en stil. Hebben hiervoor ook een Remeha ketel gehad die heeft 18 jaar lang zijn werk uitstekend gedaan, daarom was onze keuze niet moeilijk voor deze Remeha.

Pluspunten

  • klein en compact
  • zuinig en stil

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

MF 16-07-2016
  • Product half jaar in bezit

Remeha Tzerra M 39c Plus CW5

Algemene score

8,0
De Remeha levert snel en vooral lekker veel warm water op. Het huis is ook in een mum van tijd op een aangename temperatuur. Een bijkomend voordeel van dit model is dat het compact is en niet teveel lawaai maakt. Als je het verbruik van het gas met enige regelmaat opschrijft merkten we al na een korte tijd dat het verbruik in verhouding met onze vorige ketel drastisch afnam.
De bijgeleverde thermostaat is gebruiksvriendelijk en biedt veel mogelijkheden tot programmeren.
Kortom een fijne zuinige en vooral stille ketel.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Stephie34 12-07-2016
  • Product jaar of meer in bezit

Mooie compacte energie zuinige ketel

Algemene score

8,5
Wij hebben sinds vorig jaar deze compacte energie zuinige ketel en hebben er absoluut geen spijt van gehad. Omdat hij mooi compact is en erg stil is. Aan onze warmtebehoefte wordt ruimschoots voldaan.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ivo Bouwman 11-07-2016
  • Product jaar of meer in bezit

Geweldig apparaat... klein en superkrachtig

Algemene score

8,5
De Tzerra is mooi, klein en superkrachtig.
Ongelooflijk hoe zo'n klein apparaat zo veel warm water kan produceren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Reanda 06-07-2016
  • Product jaar of meer in bezit

Ben erg blij met mijn cv ketel

Algemene score

8,5
Om mijn verwarming en de rest warm te krijgen moest ik op mijn woonboot altijd mijn olieketel vullen. Ik heb mij hard gemaakt voor ons havenbewoners dat wij in onze haven een gasaansluiting via de gemeente hebben gekregen. Het is ongelofelijk hoe fijn de CV ketel is en wat een luxe ik ben er echt van aan het genieten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Fra 29-06-2016
  • Product jaar of meer in bezit

luid en zuinig

Algemene score

6,2
Het is een goede ketel, die doet waarvoor die bedoeld is. Alleen als we geweten hadden, dat de ketel iedere 15 minuten aanslaat met een dusdanige herrie hadden we een ander merk genomen.

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Voldoende
Voldoende

Reageer

Mart 15-02-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,8
De ketel ploft als we warm water gaan gebruiken, daarover nog contact opnemen met de installateur.
Opwarmen CV gaat m.i. trager dan mijn oude Remeha 23W.
De ketel ik veel kleiner en moet aanzienlijk zuiniger zijn, in 1 week 38m3 gas verbruikt. Geen idee of dit veel of weinig is.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marcel Lammertink 27-01-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
De Ketel doet het naar behoren ,hij is werkelijk heel stil in verhouding tot onze oude ketel en de isence thermostaat is ook heel eenvoudig te bedienen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remco drenlooC 21-11-2017
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Goede ketel als hij het doet, bij problemen een uitdaging

Algemene score

6,0
Super kleine en stille ketel, doet zijn werk dus erg onopvallend. Verder lekker snel en veel water (vergeleken met mijn 25 jaar oude Valliant). Echter helaas al problemen met de ketel na 12 maanden: de ketel start niet op bij warmtevraag. De uitdaging is dat deze ketel geen display heeft en mijn Toon thermostaat de foutcodes via OpenTerm niet uitleest. Je zou met de knipperende lampjes een code moeten kunnen aflezen, maar als ik zo op de codekaart lees, worden er hier maar een aantal codes omschreven, dus zonder de eigen ISense thermostaat of een PC, kun je er niks mee.
Ander nadeel is dat de meeste monteurs (heb er nu 2 in huis gehad en 2 erover gesproken) deze ketel (nog) niet goed kennen omdat ie nog relatief nieuw is, of ze hebben de juiste uitlees apparatuur/ programma's nog niet.

Dus: zolang ie het doet (waar je toch van uit gaat natuurlijk) niks aan de hand, maar áls er dan iets aan de hand is, ben je meteen het haasje.

Pluspunten

  • Compact
  • Stil

Minpunten

  • Geen display
  • Onbekend bij monteurs

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Sibma 03-08-2016
  • Product jaar of meer in bezit

Remeha Tzerra M 39c Plus CW5

Algemene score

7,0
De Remeha Tzerra M 39c Plus CW5 is een goede ketel die een ruime voldoende scoort op alle onderdelen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

E.J. 12-07-2016
  • Product jaar of meer in bezit

prima ketel

Algemene score

8,2
comfortabel warm met kloktermostaat. Veel warm water. zuinig in gasverbruik. Compacte vorm met grote prestatie

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Harry Kleijn 12-07-2016
  • Product jaar of meer in bezit

Remeha CV ketel

Algemene score

9,0
Wij hebben nu 2 Remeha CV ketels en die bevallen ons zeer goed en zijn zeer gebruiksvriendelijk, energiezuinig en betaalbaar in aanschaf. De service is voortreffelijk, zowel telefonisch als persoonlijk (met de monteur).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerie 12-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Perfecte cv-ketel

Algemene score

10,0
Deze ketel is zeer betrouwbaar. Wij hebben een grote stortdouche. Deze ketel kan het prima aan. Zeer snel en constant warm water. Kortom: voor ons de perfecte ketel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joost 11-07-2016
  • Product jaar of meer in bezit

Een perfecte ketel

Algemene score

9,0
Levert snel warm water op de gewenste en met een flinke straal uit de kraan, beslist geen slap straaltje. Als het nodig is wordt het huis snel verwarmd. Met de bijgeleverde programmeerbare thermostaat kan de temperatuur van het tapwater op diverse tijdstippen worden geprogrammeerd en dus ook voor de verwarming. Een veilig idee is oom het anti legionella programma. En daarbij is het systeem vriendelijk voor de portemonnaie gebleken.
Ik heb x geen spijt van de aanschaf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toko 11-07-2016
  • Product jaar of meer in bezit

Remeha Tzerra M39c PlusCW5

Algemene score

10,0
Ik ben zeer tevreden over deze verwarmingsketel,hij is stil en gemakkelijk te bedienen, ook de programma's zijn heel super.👍👍👍

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H W Z 11-07-2016
  • Product jaar of meer in bezit

Remeha Tzerra

Algemene score

8,2
De cv ketel Remeha Tzerra is voor onze woning met dieverse aparte ruimten een prima cv ketel, en economisch en stil.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

E. de Waal 11-07-2016
  • Product jaar of meer in bezit

Lekkere goede ketel

Algemene score

9,2
We hebben deze nu meer dan een jaar in gebruik en nog steeds erg prettige waterdruk en snel warm water en goed geruisloos.
Erg tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Born2cook 01-07-2016
  • Product jaar of meer in bezit

Klein en krachtig

Algemene score

9,5
Van een grote boiler plus keteel naar een kleine Remeha, we dachten aanvankelijk....gaat dat wel lukken!? Nou het lukt zeker, en de energie rekening is met 800 kw gedaald. De ketel heeft tot op heden geen enkele klacht gegeven en de waterdruk blijft ook constant. Ik heb niet veel verstand van ketels maar als dot zo blijft dan kies ik over 19 jaar weer een Remeha.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Reempie 29-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Remeha geeft mij een warm gevoel!

Algemene score

9,0
Nadat de oude CV ketel, na 15 trouwe jaren van de dienst, de geest had gegeven, heb ik, op aanraden van mijn installateur, de Remeha Tzerra M 39c Plus CW5 aangeschaft en laten installeren.

Ik kan niet anders zeggen (in dit geval schrijven) dat het een geweldig advies was.

De verwarming werkt uitstekend, wanneer het nodig is. De gemonteerde thermostaat regelt een perfecte temperatuur in het huis.
Ook de levering van warm water voor de douche verloopt vlekkeloos.

Samengevat: Mijn ervaringen met de Remeha Tzerra M 39c Plus CW5 zijn uitstekend. Een compacte CV ketel met een uitstekend rendement en lage energiekosten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews