Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Moulinex OW3101

8,7 Lees 10 reviews

Vergelijkbare producten

Unold 68456

max. broodgewicht
1000 gram
kleuren
roestvrijstaal
timer
Ja
Unold 68456

Moulinex OW2208

max. broodgewicht
1000 gram
kleuren
zwart
timer
Ja
Moulinex OW2208

Gastroback 42823

max. broodgewicht
1000 gram
kleuren
zwart, Metallic
timer
Ja
Gastroback 42823

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 10 reviews

8,7

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

gekko1956 03-06-2013 Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
Bakt zeer goed. Lekkere krokante korst. Alleen jammer, na 10 broden gebakken te hebben...viel de verliesstroomschakelaar, bij aanvang bakproces, af. Dus machine is binnen en nu maar wachten...zonder broodbakmachine :(

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Rachida123 22-06-2013

Wat een raar, vreemdsoortig review over de Moulinex UNO OW3101.

Sympathy 28-07-2013

Waarom een tien geven voor iets wat niet werkt?

Reageer

Familie Hoggen 01-02-2016 Product maand in bezit

Algemene score

5,3
Na aanraden van de verkoper deze broodbakmachine gekocht, helemaal niet over te spreken. Maakt veel herrie en de bediening is absoluut niet makkelijk. Nu verschillende keren brood gebakken maar komt er eigenlijk iedere keer anders uit. Vaak ook niet gaar en papperig.

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Onvoldoende
mengde 02-02-2016

Veel anderen vinden de machine juist stil. Ik ook. Al jaren bak ik brood met dit apparaat, er mislukt er nooit een. Misschien het kant-en-klaar meel van de Boerenbond eens proberen?

Reageer

hangijswijt 29-07-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

6,7
Was gewend aan een Panasonic met het programma voor Frans brood. Dat duurt bij Panasonic 6 uur en bij Moulinex 3 uur. Dat kan dus nooit een goed luchtig brood opleveren dus maar weer gauw terug naar Panasonic.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Goed

Reageer

Rachida123 17-12-2012 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,7
Deze broodbakmachine een paar weken in bezit.
Naast het leuke speelse uiterlijk bakt deze ook nog eens
heerlijke smaakvolle broodjes.
Een voordeel vind ik dat men de bruiningsgraad ook
bij volkorenbrood kan regelen.
Dit kan bij de Panasonic echter niet.
Ook de korst van het brood is heerlijk knapperig.
Dit komt mede door de vele ventilatieopeningen aan de
zijkanten en in het deksel wat mede de kans
op kleffe broodjes vermindert.

Ook de bouw van deze broodbakmachine voelt degelijk aan:
Hoogwaardig kunststof en metaal.

Op internet uitsluitend lovende reviews over deze moulinex broodbakmachine wat mij dan ook tot de aanschaf deed besluiten.

Deze machine nodigt je als het ware uit om er een lekker
en smaakvol broodje met knapperige korst mee te bakken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
robertw33 21-02-2013

Rachida,
Kun jij aangeven of je na een aantal maanden nog steeds tevreden bent over deze broodbakmachine?
Maakt deze machine veel lawaai tijdens het kneden en bakken.

Rachida123 18-03-2013

Na enkele maanden gebruik ben ik nog steeds zeer tevreden
over mijn Moulinex broodbakmachine.

Het maakt wel wat geluid maar dat is voor mij van ondergeschikt belang en dat doet iedere broodbakmachine.
En deze mechanische geluiden duren maar kort.

Een lekker vers gebakken broodje dat is voor mij het
belangrijkste en dat doet deze Moulinex goed.

Reageer

Mari55 25-03-2015 Product half jaar in bezit

Algemene score

9,3
Na een half jaar minimaal 2 (walnoten)broden per week te hebben gebakken met deze 'middenklasser' kan ik melden dat ik zeer tevreden ben over deze machine. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding, reuze gebruiksvriendelijk en heel gemakkelijk schoon te maken. Genoeg keuzes in het menu maar zelf gebruik ik er slechts 2. Een keer de keuze 'cake' uitgeprobeerd maar is geen succes gebleken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

EricE055 07-01-2015 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

9,3
Ik bak met broodbakmix voor Zonnebrood en volkorenbrood met zaden die ik koop bij Dirk v/d Broek in de papieren zak. Erg lekker brood en niet duur. Het is een prima broodbakmachine. Erg gemakkelijk in gebruik, zeer eenvoudig menu, stil en gemakkelijk schoon te houden. Ik heb geen ervaring met andere machines maar heb ook geen enkele reden om over te stappen op een ander merk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mfsb 05-08-2014 Product maand in bezit

Algemene score

9,7
Ik ben zeer tevreden over deze machine. Ik heb alle mogelijkheden nog niet uitgeprobeerd, maar wat ik gedaan heb is goed uitgekomen. Het enige wat ik niet helemaal begrijp is waarom het deeg in een hoek blijft kleven tijden het kneden. Heeft iemand anders dat ook al eens gemerkt? Het brood komet er trouwens wel goed uit. Ik gebruik de mix pain complet van Lidl. (erg lekker).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mengde 09-05-2013 Product maand in bezit

Algemene score

9,0
Hij bakt mooier en beter dan mijn vorige, een DeLonghi. Prima machine alleen is het display nauwelijks zichtbaar voor mijn, weliswaar zwak oog. De machine is ook zeer stil. Het bakresultaat krijgt van mij een 10. De service van Electro Koopjes was OK

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elly 7 02-09-2012 Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,0
Deze machine ong een kwartaal in bezit en vind hem zeer goed, hij is makkelijk te bedienen en er is een uitgebreid receptenboek bij met overheerlijke broodrecepten.
Hij geeft een duidelijk signaal als er toevoegingen bij moeten en ook het eindsignaal is goed hoorbaar
De aangegeven tijd van een te bakken brood is tot op de seconde precies als mijn eigen klok/horloge dus handig als men in een ander vertrek of de tuin is om dan de eigen alarm te laten afgaan als het brood klaar is. De vorm gaat er makkelijk in en uit en het mengblad blijft in de vorm als men het brood eruit haalt. Echt een prettige machine.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bjorn1911 27-12-2011 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Een paar dagen in bezit. Er zit wel degelijk een jam en glutenvrije functie op. Hij voelt erg degelijk aan (hoewel hij te kort in bezit is om dat feitelijk te beoordelen) en het gebruiksgemak is perfect. Erg eenvoudig allemaal. En ondanks de simpele interface toch 15 programma's, waaronder pasta, jam en cake maken. En 's ochtends natuurlijk wakker worden met de geur van vers brood :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
robertw33 21-02-2013

Bjorn,
Kun jij aangeven hoe dit apparaat tot nu toe bevalt?
Ik zit eraan te denken om het aan te schaffen vanwege de glutenstand.

Reageer