Inventum BM121B - Reviews

Specificaties
Max. broodgewicht
1 gram
Kleuren
zwart, roestvrijstaal
Timer
Ja
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 8 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

ricardobloem 20-04-2016 Product jaar of meer in bezit

Inventum service slecht

Algemene score

7,7
wij hebben deze broodbakmachine 1 1/2 jaar in gebruik en bakken iedere week ons brood, van de kneedhaken laat de teflon laag los krijgen dat dus in ons brood. 2 jaar garantie op apparaat, Inventum geeft GEEN nieuwe kneedhaken kunnen deze wel kopen. geen garantie

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Robert 22-01-2016 Product half jaar in bezit

Algemene score

6,3
Na een half jaar goed te hebben gebruikt, doet de broodbakker het opeens heel erg slecht. Hij maakt enorm veel lawaai en wordt erg heet. Laatste maand is het brood ook nat bij het uithalen. Inventum gebeld en we werden doorverwezen naar de winkel waar we hem hebben aangeschaft. Deze verwijzen ons weer door naar Inventum. Ben er niet blij mee.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Ronny 02-12-2016 Product half jaar of langer in bezit

Inventum Slechte garantie

Algemene score

2,0
We hebben de machine nu 8 maanden in gebruik en hebben een bakblik dat zwart slijpsel achterlaat in de machine, en soms ook in het deeg. Na contact gehad met inventum, omdat op de website staat dat er 2 jaar garantie op de machine "zou" zitten, blijkt dat de machine onder de garantie valt, maar bakblikken niet. Hallo inventum, Wat heb je aan een machine zonder bakblik. is toch best wel belangrijk. Dus helaas. Dit antwoord verwacht je van een chinees merk, maar niet van een degelijk merk als inventum.

Minpunten

  • Waardeloze garantie

Review criteria:

Goed
Goed
Slecht

Reageer

Saskia 11-09-2017 Product half jaar of langer in bezit

Inventum broodbakmacine BM121B

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Heel fijne machine, goed te bedienen en goed resultaat! Ik bak dagelijks n brood van 1200gr. Nu, na 1000 broden, is ie kapot gegaan, maar ik koop weer precies dezelfde!

Pluspunten

  • Geschikt voor speltbrood, met het snelle programma
  • Bevat n timer
  • 2 bakblikken meegeleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ApEmmerik 22-04-2016 Product paar dagen in bezit

Degelijke goede keus

Algemene score

8,7
Na 2 modellen unold68511 nu na 8 jaar een ander merk. Voorkeur gaat uit naar een 'horizontaal' bakbrood. Nu 6 broden verder erg tevreden. Constante kwaliteit, makkelijk in gebruik en stiller dan de Unold.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ivo 19-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

6,7
Nu inmiddels een tijdje in mijn bezit. Eigenlijk bevalt hij me niet zo, het brood komt er wat nat uit en de vorm vind ik ook niet echt mooi. Heb verschillende soorten meel geprobeerd en ook verschillende programma's. Hij maakt ook behoorlijk wat herrie. Nee, mijn volgende broodbakker is geen Inventum.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Menmmetje 24-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Door de ervaring met het voorgaande model gelijk weer voor een Inventum broodbakmachine gekozen. Stille machine die lekker brood en lekkere cake maakt. Makkelijk schoon te maken onderdelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maja Vos 19-02-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Zeker 10 jaar hebben wij een Inventum broodmachine BM20
gebruikt,naar alle tevredenheid, en doet het nog, maar had zin in een nieuwe en dat is geworden de Inventum BM121B.Een fantastische machine, mooi brood, kan iedereen aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
michel bruurmijn 19-08-2015

Maja
Blijven de wanden koel tijdens het bakken.
En zitten er na het bakken van het brood geen gaten in van de deeghaken..
Nog een vraag,is de korst krokant..

Groetjes in afwachting van uw bericht

Reageer