Philips Viva Collection HR2203 - Reviews

Specificaties
Vermogen
1000 watt
Inhoud mengbeker
1,2 liter
Fabrikant kleur(en)
zilver, zwart

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 2 reviews die zijn achtergelaten voor de Philips Viva Collection HR2203 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

10,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Angelique en Ronnie 31-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lekker soepje in 18 minuten

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Viva Collection HR2203

Algemene score

10,0
Wat een fijn product. Binnen 20 minuten een heerlijk soepje op tafel met alle ingrediënten die jij lekker vind. Grote stukken groenten wel kleiner snijden. Alle ingrediënten in de kom, bouillontablet en water erbij en het machine doet de rest. Of je nu een gladde soep wilt, of een boerensoep, het kan allebei. Ook voor het maken van compotes en smoothies. Enigste minpunt is dat ik het niet eerder heb gekocht.

Pluspunten

  • Lekkere soep in 18 minuten
  • Piepje als de soep klaar is
  • Gladde en boeren soepen
  • Smoothies en compotes is een handomdraai
  • Makkelijk in gebruik en schoon te maken

Minpunten

  • Had al veel eerder moeten kopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marina 07-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Onmisbaar in mijn keuken

Geschreven voor: Philips Viva Collection HR2203

Algemene score

10,0
Onmisbaar in mijn keuken

Ik werk regelmatig van thuis uit, voor mij is het supermakkelijk om op deze manier er voor te zorgen dat ik 's middag verse soep heb. Ik doe alles samen in de beker en heb er geen omzien meer naar, binnen de korste tijd heb ik heerlijke soep. Mixen, geen probleem meer met het uithalen van die mixer, gewoon even op een knopje duwen en voilà. Onderhoud, een fluitje van een cent, even onder de kraan en alles is zo proper. Ik kan dit iedereen aanraden, bij mij staat dit steevast op de keukenkast, geen grote potten meer, niet meer morsen als je met de soeplepel soep in een bord doet, gewoon uitgieten supermakkelijk. , Ben ondertussen niet enkel soep er mee aan het maken, maar ook heerlijke gezonde smooties mmmmm.

Pluspunten

  • geen mixer meer bovenhalen
  • makkelijk in onderhoud
  • multifunctioneel
  • binnen de korste keren verse soep
  • geen omzien meer naar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirks 06-01-2020

Heerlijk smaken

Geschreven voor: Philips Viva Collection HR2203

Algemene score

10,0
Lekker makkelijk pure smaken alleen ik heb hem 12-12-2019 gekocht en er zat een cashback op alleen nog niets terug gehad dat vind ik dan heel vervelend van Philips
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

R. Wuijts-Pessy 20-11-2019

Mijn derde soupmaker naar de maan

Geschreven voor: Philips Viva Collection HR2203

Algemene score

6,0
Het leek mij een makkelijk apparaat, wat ook zo was.
De soep was heerlijk.
Het apparaat zeer snel stuk maar omdat de soep zo goed was heb ik ook na de tweede ook nog een derde gekocht.
Helaas is die nu ook overlede
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Venlo123 25-05-2019

Voortreffelijk apparaat

Geschreven voor: Philips Viva Collection HR2203

Algemene score

10,0
Zeldzaam heerlijke soep maak je met de heel eenvoudig te bedienen soepmaker. Dat het zo lekker zou zijn hadden wij niet verwacht. Alles met verse produkten! Je wilt nooit meer soep uit een blik of pakje.
Als extraatje is het reinigen ook nog een fluitje van een cent.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

kalimerel 21-05-2019

fantastisch

Geschreven voor: Philips Viva Collection HR2203

Algemene score

10,0
praktisch in gebruik; gemakkelijk in onderhoud.
minder werk en vlug klaar
zou het niet meer kunnen missen
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Inez1 01-04-2019

Gemengd gevoel

Geschreven voor: Philips Viva Collection HR2203

Algemene score

6,0
Vervanging van een Nova toestel en vol verwachting.
Maar bij hardere groenten, zoals wortels, zelfs heel klein gesneden, begint de machine wel erg snel te mixen waardoor je een korrelige structuur krijgt. Je kan niet anders dan ze een beetje voorgaren.
Zachtere groenten geeft een fluweelzachte soep.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Wandaca 08-11-2018

Slecht

Geschreven voor: Philips Viva Collection HR2203

Algemene score

2,0
Had hiervoor goedkope soepmaker,denk koop een duurdere,nog niet een keer zonder problemen soep eruit gehad,zowel bij soep al compote stopt hij na enkele minuten en gaan alle lichten knipperen,slecht hoor!
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Jaap61 23-10-2018

soep maken stelt niets meer voor met dit produkt.

Geschreven voor: Philips Viva Collection HR2203

Algemene score

10,0
Super fijn apparaat.
Heel gemakkelijk in gebruik. Heerlijke/gezonde soep in
korte tijd klaar. Soepmaker is heel gemakkelijk schoon
te maken.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Huisvrouwke 11-09-2018

Waarom niet eerder

Geschreven voor: Philips Viva Collection HR2203

Algemene score

10,0
Snel makkelijk en handig op een wip heerlijke soep , terwijl je effe in de kou werkt en binnen komt staat je soep klaar . Ik maak soms twee potten per dag . Het is zoals een waterkoker eens je dat gewoon bent zet je ook nooit geen kom meer op het vuur voor thee te maken , is echt net hetzelfde
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Ratjetoe 13-06-2018

Hij maakt lekkere soep Maar nr. drie weigert nu ook steeds

Geschreven voor: Philips Viva Collection HR2203

Algemene score

8,0
Soupmaker 1 lekkere soep, heel snel kapot vermoedelijk kortsluiting
Soupmsker 2 lekkere soep, heel snel kapot pureert alleen
Soupmaker 3 lekkere soep, weigert om de haverklap moet de deksel dichtdrukken bij het loslaten stopt hij

Voor mij geen soupmaker van Philips meer!!!!
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

AGR056 11-06-2018

Très bon produit

Geschreven voor: Philips Viva Collection HR2203

Algemene score

10,0
C'est mon 2eme SoupMaker de chez Philips.
Le premier a eu un soucis de moteur au bout de +/-3ans d'utilisation presque journalière.
C'est donc, vu mon contentement sur le produit, que j'en ai repris un de la même marque
Je recommande chaudement surtout pour les célibataire comme moi.... :)
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

LDDS 23-05-2018

Geweldig

Geschreven voor: Philips Viva Collection HR2203

Algemene score

10,0
Gekocht omdat mijn vader geen vaste voeding meer kon eten en niet alleen pap en andere zoetigheid wilde hebben, met elke dag een fijn gepureerd soepje kreeg hij toch voldoende voedingsstoffen binnen. En nu hij er niet meer is eten we elke dag een kopje soep gemaakt met de SoupMaker, ik heb alleen een vraag...... waarom heb ik hem niet eerder gekocht?
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

AAA3 19-03-2018

makkelijk lekkere soep maken

Geschreven voor: Philips Viva Collection HR2203

Algemene score

8,0
Alle ingredienten erin, aanzetten en na 20 minuten is de soep klaar. Heerlijk als je weinig tijd hebt of druk bezig bent.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

andmar 04-03-2018

Très bonne expérience, jusqu'à présent

Geschreven voor: Philips Viva Collection HR2203

Algemene score

8,0
Le soupmaker PhilipsHR2203/80 est un outil agréable à utiliser, il n'est pas trop encombrant (comme certains appareils de cuisine) et donc facile à ranger dans les armoires. La soupe est excellente (même sans pomme de terre !) et permet de déguster une variété de différentes préparations.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Omakaat 31-01-2018

Perfect Product

Geschreven voor: Philips Viva Collection HR2203

Algemene score

10,0
Jammer dat we dat niet eerder aangeschaft hebben.
Het liquide product die uit dit toestel komt is een perfecte combinatie van groenten die verwerkt werden tot heerlijke lekkere soep.
Het is onmogelijk een soep zelf te bereiden die een structuur bevat idem of de soep uit de Soupmaker.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

delfranc 02-02-2017

très bon produit, facile d'utilisation et d'entretien.

Geschreven voor: Philips Viva Collection HR2203

Algemene score

10,0
Rien de plus facile pour faire une bonne soupe veloutée, en moins de 30 minutes, vous obtenez un délicieux potage, à la maison nous ne l'employons que pour le potage.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Beerke 10-12-2016

Viva Soupmaker

Geschreven voor: Philips Viva Collection HR2203

Algemene score

10,0
Niets dan voordelen, kan dagelijks verse soep maken. Sta niet met één soort een week lang in de frigo. Gisteren nog met een vriendin de koker uitgelepeld, Mmmmmmm!
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer