Bosch MMB65G0M - Reviews

Best Reviewed okt 2017 Bosch MMB65G0M
Best Reviewed oktober 2017
Specificaties
Vermogen
800 watt
Afneembare mengbeker
Ja
Inhoud mengbeker
2,3 liter
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 243 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

PM Draaijer 17-05-2016
  • Product paar dagen in bezit

Bosch Blender

Algemene score

9,7
Top Blender! Na jaren vele miskopen eindelijk de juiste en dat voor een top prijs eker ook omdat er nu € 20,- extra kassa korting op zit. En goed advies van de scheer en foppe medewerker uit Haarlem. Voor mij geen internet aankopen meer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Skippy 23-04-2016
  • Product paar dagen in bezit

prima apparaat!

Algemene score

8,7
fijn apparaat om smoothies mee te maken zonder klonten en daarbij ook eenvoudig schoon te maken. Ook bevroren fruit en ijsblokjes maalt hij makkelijk mee.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laila 21-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Super smoothiemaker

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik ben super blij met mijn Bosch blender. Het apparaat heeft een krachtig motor raakt niet verhit en laat geen geur vrij van warme motor, wat ik bij mijn vorige apparaat dus wel had. Er kan meer dan 2 liter in, dus geweldig voor tuinfeestjes wanneer heerlijke smoothies wilt bereiden. Bevroren fruit en ijsblokjes worden in no time vermalen, waardoor je smoothies lekker cool blijven. Dit apparaat biedt zoveel mogelijkheden en dan voor een meer dan redelijke prijs. Ik ben heel erg tevreden en raadt dit daarom aan.

Pluspunten

  • gemakkelijk schoon te maken
  • gemakkelijk in gebruik
  • grote hoeveelheid te bereiden smoothies of soep
  • maakt minder lawaai
  • crusht ijs en bevroren fruin in handomdraai

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Houtman 07-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Krachtige blender

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wat een geweldige blender! De blender maakt minder herrie dan de meeste anderen, is krachtig en door zijn 8-hoekige glazen kan mengt hij de ingrediënten beter. Hij heeft meerder functies en is op snelheid in te stellen. Zelf mijn 8-jarige dochter kan hier makkelijk mee omgaan en de blender bedienen. Ook is de blender makkelijk schoon te maken doordat je de bodem waar de mesjes aanzitten eraf kunt halen. Zo zijn dus alle onderdelen goed te reinigen, wat het apparaat ook weer hygiënischer houdt.
Hij is zijn prijs, wat ik in eerste instantie aan de hoge kant vond, meer dan waard.

Pluspunten

  • Stiller dan de meeste andere blenders
  • Onderdelen makkelijk uitelkaar te halen
  • Onderdelen makkelijk te reinigen
  • Meerdere funties en snelheden

Minpunten

  • Geen enkele gevonden tot nu toe

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mandy 04-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

degelijk en multifunctioneel - scherpe geprijsd

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Degelijk en multifunctioneel en belangrijk stil bij gebruik (in vergelijk met onze vorige blender) Door de zuignappen is er een goede bevestiging bij gebruik. Eenvoudig te demonteren voor schoonmaak.
Blendermes zit laag op de bodem van de beker, dus alles wordt goed geblend of gemalen (dus geen restanten of droog poeder over).
De menu mogelijkheden en traploos verstelbare snelheid geven ons altijd het juiste resultaat.

Dit model is ook nog eens scherp geprijsd!

Pluspunten

  • lage positie blendermes
  • stevig te plaatsen
  • degelijk
  • meerdere snelheden en blendermenu
  • stil bij gebruik

Minpunten

  • deksel mengkom zeer vast sluitend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laura 21-06-2016
  • Product paar weken in bezit

Prima blender

Algemene score

8,3
De blender is erg stil, in vergelijking wat we. Het is een degelijk apparaat. Hij blendert ook veel beter dan dat ik gewend was.

Blij mee dus! :-)

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

RWT 14-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Stil en snel blenden

Algemene score

8,0
2e machine in korte tijd. aangenaam verrast door grote vermogen, voorinstellingen en laag geluidsniveau. makkelijk schoonmaken en kan in de afwasmachine. Happyt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

AmiMan 01-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Geluidsloos

Algemene score

8,3
Een degelijke blender (800 watt) met glazen kan (inhoud 2.3 liter) en optiemogelijkheden.
Vrijwel geluidsloos apparaat wat binnen ons gezin belangrijk is door wisselende diensten!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

fam. Asaa 14-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

stille sterke blender

Algemene score

9,0
Mooie blender, goede prijs-kwaliteitverhouding, vooral met de cashbackactie. Hij blendt zoals je het zou mogen hopen, is makkelijk in gebruik, eenvoudig schoon te maken doordat het mesje eruit gehaald kan worden en maakt niet veel herrie. Het is ook fijn dat je er zowel koude als warme producten in kunt blenden. We hebben er al heel lekkere smoothies, sapjes, drankjes en soepen mee gemaakt!

Pluspunten

  • stil
  • prijs-kwaliteitverhouding
  • eenvoudig schoon te maken

Minpunten

  • kan te groot voor de vaatwasser

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Mirjam 13-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prettige blender

Algemene score

7,0
Hij is erg stil in gebruik, al het bevroren fruit kan er in en hakt het perfect voor een smoothie!
Elke morgen wordt deze gebruikt

Pluspunten

  • Erg stil
  • Makkelijk schoon te maken

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Dekker 12-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch MMB65G0M

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Eindelijk een goede blender gevonden! Na veel blenders geprobeerd te hebben nu eindelijk een goede blender gevonden voor de juiste prijs! Zeer geschikt voor ontbijt smoothies en om lekkere soepen mee te maken! Bij diepvries fruit moet je soms even roeren maar dit is alleen als je het direct vanuit de vriezer erin gooit.

Pluspunten

  • Maakt niet zoveel lawaai
  • Geschikt voor diepvries fruit

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Silent Mix blender 12-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fantastische blender!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fantastisch apparaat voor het blenden. Wij gebruiken hem voor smoothies, soepen, bulletproof coffee, enz.enz. Hij is stil en je kunt de snelheid heel zachtjes opbouwen, zodat de massa of vloeistof geleidelijk blend en er niet uitspat. Kan ook hele hete producten hebben door het stevige thermosfles. Enige puntje is dat de kom vrij zwaar is en om hem er vanaf te klikken, vergt enige behendigheid en kracht.

Pluspunten

  • Stil, geleidelijke opstart
  • Sterke motor, thermo glas

Minpunten

  • Beetje zwaar om hem 'los' te klikken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Bonneke ten Caat 09-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Blender

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Omdat we veel vertrouwen hebben in Bosch door ervaring met accu boormachine e.d. Bosch heeft altijd krachtige motoren en daarom hebben we voor deze blender ( mmb65g0m) gekizen

Pluspunten

  • Krachtige motor
  • Weinig geluid
  • Staat goed stevig vast op aanrechtblad

Minpunten

  • Wat zwaar van gewicht

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Abdelhamid 07-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

MOOI ER UIT

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Hij is mooi er uit en een sterk machine en makkelijk hem schoon te maken en hij maakt ook het ijs.

Pluspunten

  • STERK
  • SUPER STIEL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Valerie 04-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stijlvol, stil en werkt goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wil je graag een mooie blender die zo weinig mogelijk herrie maakt en toch goed zijn werk doet, voor een leuke prijs? Dan moet je deze nemen. Staat mooi op het aanrecht, blendert goed en maakt een stuk minder geluid dan mijn vorige blender. Ik ben erg tevreden.

Pluspunten

  • Stil
  • Mooi
  • Niet duur

Minpunten

  • Zwaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Alies 27-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch Blender MMB65GOM

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Onze eerste blender en aangenaam verras,t het apparaat maakt veel minder lawaai dan verwacht en pureert prima. We hebben hem een week in gebruik. Het deksel gaat wat stroef van de kan af.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jack 25-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Degelijke machine, en maakt niet te veel geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede machine , maak niet te veel geluid, zeker vergeleken met onze oude blender.
En dat is zeker heel prettig.
Af en toe nog wel een stukje fruit er in na het draaien.
De automatische afslag is dan te snel.
Gewoon nog een keer aan zetten, probleem op gelost.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

A. Hofman 23-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Blender

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Werkt perfect, grote kan. De machine is gemakkelijk te demonteren. De kan is wat aan de zware kant. Vlotte levering

Pluspunten

  • Zeer geluidsarm

Minpunten

  • Schoonmaken van de kraag mogelijk lastig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ennio 22-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geluidloos

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Mooie en fijne geluidloze mixer van een goedmerk en voor een mooie prijs bevalt mij goed in de smaak mixt goed geen stukjes ongesnede fruit meer.

Pluspunten

  • Geen geluid
  • Mixt goed

Minpunten

  • Weinig kracht

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Karin huigen 19-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Verschillende snelheid.

Algemene score

7,0
Het is een fijne blender. Alleen is hij wel erg zwaar. Wat heel fijn is dat je aan de onderkant de mesjes er uit kan halen heel handig.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews