Bosch MMB64G3M - Reviews

8,8 Lees 191 reviews
Best Reviewed nov 2016 Bosch MMB64G3M
Best Reviewed november 2016
Specificaties
Vermogen
800 watt
Afneembare mengbeker
Ja
Inhoud mengbeker
2,3 liter
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 191 reviews

8,8

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

An 30-11-2016 Product paar dagen in bezit

Multifunctionele mooie blender

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De kan is heel stevig, de bediening vrij makkelijk, maakt niet zoveel lawaai, het apparaat staat mooi in de keuken, schoonmaken relatief makkelijk!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Harry 23-11-2016 Product paar dagen in bezit

supergoede blender

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik was op zoek naar een blender die niet alleen doet wat die moet doen, maar ook mijn gezinsleden laat slapen !
En dat deze blender stilletjes maar ijverig zijn werk doet is wel duidelijk !
Super tevreden en genietend van smakelijke vruchtmixdrankjes uit de blender
Proost !!

Pluspunten

  • geruisloos
  • maalt alles heerlijk fijn

Minpunten

  • geen
  • niets

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Oscillus 22-11-2016 Product paar weken in bezit

Eerlijk waar een goede blender

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik zocht een goede betaalbare blender met minimaal 800 watt aan vermogen en kwam na gedegen internetresearch uit bij deze blender van Bosch en ik ben er helemaal tevreden mee. We gebruiker hem voornamelijk voor smoothies en powershakes en dit doet hij zonder blikken of blozen. Ook ijs en bevroren fruit is een makkie voor de blender en het geluid valt mij reuze mee. Het is niet volledig stil maar het zou naar mijn mening ook naïef zijn om dat te verwachten van een apparaat dat met 800 watt ijs kapot slaat. Nee, reuze tevreden mee! Hij maakt ook makkelijk schoon dankzij het te ontoppelen mes.

Pluspunten

  • Geluid
  • Vermogen
  • Schoonmaak gemak
  • Accessoires

Minpunten

  • pulse misschien beter als losse knop

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Junior 21-11-2016 Product paar dagen in bezit

Geweldige blender!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het apparaat gekocht en direct geprobeerd. Bijzonder fijne werking, het apparaat maakt weinig geluid.

Ook de toebehoren zijn ideaal, vooral de zeef. Je maakt vruchtendrank zonder stukjes. Echt heerlijk!@

Pluspunten

  • Stil
  • Sterke motor
  • Staat stevig door de (zuig)nopjes

Minpunten

  • De hakselaar maalt heel erg (te) fijn.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Kim 21-11-2016 Product paar dagen in bezit

Krachtig & geruisloos hakken en mixen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De Bosch Blender MMB64G3M is een super krachtig en geruisloos apparaat. Je kunt er zowel heerlijke, gezonde sappen mee maken, als zoete smoothies en hete soepen. Vanwege het prachtige design misstaat dit apparaat in geen enkele keuken.

Pluspunten

  • power
  • stil
  • multifunctioneel
  • mooi design

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
pierre 21-11-2016 Product paar weken in bezit

geruisloos voor zijn werk

Algemene score

7,0
belangrijk was geruisloos en dat is vergleken met anderen apparaten
bediening is gemakkelijk verder is hij goed en gemakkelijk schoon te houden met de tip vullen met1/2 liter schoon wateren dan laten draaien

Pluspunten

  • geluid
  • schoonmaken

Minpunten

  • glase kan is zwaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Hugo van de Klippe 17-11-2016 Product paar dagen in bezit

weinig lawaai, prima blenderen

Algemene score

9,0
Na 3 eerdere goedkope blenders: 1e snel kapot, 2e werkte goed maar les kabaal, 3e weinig lawaai maar er bleven klonters nu eindelijk een goeie, prima resultaat, weinig lawaai en toerental te regelen, inhoud slaat niet met geweld in de rondte, kortom prima apparaat!

Pluspunten

  • werkt erg goed
  • toerental in te stellen
  • weinig herrie

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Wim 17-11-2016 Product paar dagen in bezit

Perfecte Bosch blender

Algemene score

9,0
Degelijke blender en een eenvoudige bediening in gebruik.
Goede netto prijs met de Bosch actie retour 20 euro.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Leo 14-11-2016 Product paar dagen in bezit

zeer goed

Algemene score

9,0
Zeer goede blender maakt zeer weinig geluid is makkelijk schoon te maken kortom werkt zeer goed raad hem zeker aan!

Pluspunten

  • werkt prima
  • niet veel geluid
  • makkelijk schoonmaken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Wilma 12-11-2016 Product paar dagen in bezit

Stijvol en zeer gemakkelijk in gebruik.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze blender aangeschaft voor groene smoothies en daar is hij perfect voor! Ijs crushen gaat ook goed en het schoonmaken is een peuleschil. Je draait/klikt de mesbodem eruit en spoelt deze makkelijk af onder de kraan. Hete soep pureren is ook een makkie.

Pluspunten

  • stil
  • stijlvol

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Route66 10-11-2016 Product paar dagen in bezit

Stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb deze blender nu een week
Ff wennen met goed erop vast klikken
Belooft weinig geluid te maken..dat klopt!
Makkelijk schoon te houden
Prima apparaat

Pluspunten

  • Stil
  • Groot qua inhoud
  • Stylevol

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Andre van de Wetering 08-11-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Apparaat bevalt heel goed en voldoet geheel aan de verwachting. Ook het gebruiksgemak bevalt heel goed. Blij dit apparaat gekocht te hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Marney 04-11-2016 Product paar dagen in bezit

Prima apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Onlangs deze blender aangeschaft met 2 extra opzetstukken; de chopper en smoothiefilter.

De blender beschikt over 6 messen in 3 verschillende richtingen om de inhoud goed en evenredig te malen. Daarnaast kan je met de draaiknop zelf de rotatiesnelheid van de messen bepalen. Dit is fijn, omdat elk ingredient een eigen hardheid heeft en je zo de maling grof/fijn zelf kunt reguleren. Ook kan je een vooringesteld programma gebruiken voor het crushen van ijs, smoothie maken (met of zonder filter) en voor de chopper.

Blenderen met zelf bepaalde min-max snelheid heb ik gebruikt voor soep. Een soep met grof gesneden groenten in hete bouillon kon ik soepel verwerken in deze blender. Vanuit een langzame stand om eerst de grote stukken te verkleinen heb ik de snelheid opgevoerd om de soep uiteindelijk op de max snelheid zeer fijn en egaal te malen. Voordeel van deze blender is de mogelijkheid om met hete dan wel ijskoude inhoud te werken, de glazen kan kan dit prima aan.

Silentmixx
De blender is stil, met de aantekening dat er uiteraard verschil in decibel bestaat tussen zachte en harde producten. Toch is deze blender in het algemeen vele malen stiller dan ik gewend ben.

Chopper.
De chopper is fijn klein opzet stuk om bijvoorbeeld noten te crushen (eigengemaakte pindakaas) en pesto te draaien. Je kan hier het standaard programma voor gebruiken of eventueel naar wens de min-max knop om je eigen structuur te bepalen. De pulseknop is hierin ook een goede aanvulling.

Smoothiefilter.
Het maken van een smoothie kan met of zonder filter. Ook hier geldt dat je het programma kan gebruiken of de min-max knop. Ik hou van een fijne egale smoothie en hierbij werkt het filter super. Omdat het filter de messen omsluit kunnen er geen grove stukken fruit e.d. ontsnappen en in je smoothie terecht komen. Zonder problemen mengde hij mijn perziken yoghurt en bananen door het filter!

Ook voor het maken van een cocktail met crushed ice is deze blender een superhulp. Zonder problemen snijdt hij door het ijs heen. Wederom met vooringesteld programma, pulseknop of min-max knop.

Voordelen:
- verschillende mogelijkheden om de inhoud te malen. Pulse/programma/eigen snelheid bepalen.
- stiller dan andere blenders
- sterke maalmogelijkheden door 6 messen in verschillende richtingen zodat dit evenredig gebeurd
- smoothiefilter zorgt voor een zeer fijne substantie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Annie 03-11-2016 Product paar dagen in bezit

Een blender met veel inhoud.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze blender gekocht n.a.v. de verschillende beoordelingen op internet. Wat een verademing ten aanzien van het geluid....niet stil maar heel acceptabel! En de 2 literkan is ideaal!

Pluspunten

  • Acceptabel geluid
  • 2 Literkan
  • Design is oke
  • Meerdere toepassingen

Minpunten

  • Kan is wel zwaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
BB 02-11-2016 Product paar dagen in bezit

Grote inhoud. Niet te luidruchtig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijn duidelijk apparaat. Grote inhoud en niet te luidruchtig. Het verwijderen van het mes is makkelijk en eenvoudig terug te plaatsen (altijd netjes schoon). Goede oplossing door Bosch.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Sylvia 22-08-2016 Product paar dagen in bezit

Makkelijk in het gebruik en mooi in mijn keuken!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Zeer makkelijk in het gebruik, zowel de blendopties zelf als het schoonmaken van de blender. Plus mooie uitstraling, staat heel mooi op mijn aanrecht in de keuken. Heel blij mee.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
pieter z 17-08-2016 Product paar dagen in bezit

FLUISTERSTIL in vergelijking met andere blenders

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Als het apparaat aan het werk is kan je nog gewoon doorgaan met een conversatie. Iets wat met mijn vorige blenders onmogelijk was. Daarnaast verwacht ik een veel langere levensduur doordat de gebruikte materialen robuuster zijn. De kan is van glas.

Pluspunten

  • stil
  • robuust
  • ziet er goed uit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
MH 17-08-2016 Product paar weken in bezit

Stijlvolle blender

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze blender is geruisloos. Heeft een strak design door het matte effect in combinatie met zwart. Door de zuignapjes staat de blender heel stabiel. De blender is prima schoon te maken doordat de onderzijde los te koppelen is!

Pluspunten

  • Stabiel
  • Geruisloos
  • Makkelijk schoon te maken
  • Mooi design

Minpunten

  • Heeft meer vocht nodig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Charo B. 16-08-2016 Product paar weken in bezit

Multifunctionele blender met stille power!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Onlangs deze blender aangeschaft met 2 extra opzetstukken; de chopper en smoothiefilter.

De blender beschikt over 6 messen in 3 verschillende richtingen om de inhoud goed en evenredig te malen. Daarnaast kan je met de draaiknop zelf de rotatiesnelheid van de messen bepalen. Dit is fijn, omdat elk ingredient een eigen hardheid heeft en je zo de maling grof/fijn zelf kunt reguleren. Ook kan je een vooringesteld programma gebruiken voor het crushen van ijs, smoothie maken (met of zonder filter) en voor de chopper.

Blenderen met zelf bepaalde min-max snelheid heb ik gebruikt voor soep. Een soep met grof gesneden groenten in hete bouillon kon ik soepel verwerken in deze blender. Vanuit een langzame stand om eerst de grote stukken te verkleinen heb ik de snelheid opgevoerd om de soep uiteindelijk op de max snelheid zeer fijn en egaal te malen. Voordeel van deze blender is de mogelijkheid om met hete dan wel ijskoude inhoud te werken, de glazen kan kan dit prima aan.

Silentmixx
De blender is stil, met de aantekening dat er uiteraard verschil in decibel bestaat tussen zachte en harde producten. Toch is deze blender in het algemeen vele malen stiller dan ik gewend ben.

Chopper.
De chopper is fijn klein opzet stuk om bijvoorbeeld noten te crushen (eigengemaakte pindakaas) en pesto te draaien. Je kan hier het standaard programma voor gebruiken of eventueel naar wens de min-max knop om je eigen structuur te bepalen. De pulseknop is hierin ook een goede aanvulling.

Smoothiefilter.
Het maken van een smoothie kan met of zonder filter. Ook hier geldt dat je het programma kan gebruiken of de min-max knop. Ik hou van een fijne egale smoothie en hierbij werkt het filter super. Omdat het filter de messen omsluit kunnen er geen grove stukken fruit e.d. ontsnappen en in je smoothie terecht komen. Zonder problemen mengde hij mijn perziken yoghurt en bananen door het filter!

Ook voor het maken van een cocktail met crushed ice is deze blender een superhulp. Zonder problemen snijdt hij door het ijs heen. Wederom met vooringesteld programma, pulseknop of min-max knop.

Voordelen:
- verschillende mogelijkheden om de inhoud te malen. Pulse/programma/eigen snelheid bepalen.
- stiller dan andere blenders
- sterke maalmogelijkheden door 6 messen in verschillende richtingen zodat dit evenredig gebeurd
- smoothiefilter zorgt voor een zeer fijne substantie

Nadelen:
Aan de blender geen. Maar een aanrader; spoel de onderdelen zoals smoothiefilter, kan en messen direct om, zo voorkom je aangekoekte prut die later problemen kan opleveren.

Waarom geen 10?
Zonder vaatwasser was ik alles met de hand. Een optie om heet water met afwasmiddel in de kan te gooiden en een 'schoonmaakprogramma' te draaien staat niet beschreven in de handleiding. (dus niet geprobeerd...)

Pluspunten

  • 6 messen in 3 richtingen
  • stil
  • zelf snelheid bepalen
  • standaardprogramma's
  • smoothiefilter chopper

Minpunten

  • wasprogramma ;)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Judith 14-08-2016 Product paar dagen in bezit

Super apparaat

Algemene score

9,0
Na 1 dag gebruik ben ik al helemaal blij met mijn nieuwe blender. Het gebruik is simpel en degelijk. Het schoonmaken gaat heel makkelijk omdat alle onderdelen makkelijk uit elkaar gaan. Voor wie op zoek is naar een nieuwe blender, is dit zeker een aanrader.

Pluspunten

  • gebruik
  • schoonmaken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Toon meer reviews