Afbeelding van een Xbox One

Black Friday: Xbox One kopen en aanbiedingen

Wil je op Black Friday een Xbox One kopen? Dit jaar is het er een uitstekend moment voor en we leggen graag uit waarom. Black Friday 2020 valt op 27 november en we verwachten een hoop mooie Xbox One X aanbiedingen en Xbox One S deals. Zeker omdat de opvolgers van deze consoles dan ook net in de winkels liggen. Wat zijn de Xbox One Black Friday aanbiedingen voor 2020?

Een flink aantal (web)shops als Bol.com, MediaMarkt, Coolblue & Wehkamp hebben de afgelopen jaren meegedaan met Black Friday. Via de websites van de winkels waren consoles, accessoires of games te reserveren. Mocht je een goede Xbox deal zien, wees er dan snel bij want de voorraad is beperkt.

Goedkope Xbox One kopen, los of in een bundel

Afgaande op vorig jaar houden we er rekening mee dat ook dit jaar de Xbox One S en de Xbox One X goedkoper worden aangeboden. In het verleden werd of de console goedkoper verkocht of was er de optie om een bundel met game of accessoire aan te schaffen. Wil je meer weten over de consoles zelf en de verschillen tussen de twee, lees dan ook eens onze pagina met Xbox One-tips door. Dan weet je zeker dat jij deze Black Friday de Xbox One-versie koopt die bij je past.

Vorig jaar waren dit goede Xbox Black Friday deals:

  • Xbox One X 1TB + 1 Xbox One Wireless Black Controller van € 490,00 voor € 348,00
  • Xbox One S 1TB + 1 Xbox One Wireless White Controller + 5 Gears of War-games van € 282,00 voor € 189,00.

Dit jaar worden soortgelijke deals verwacht. Aanbiedingen zijn vaak in combinatie met extra controllers of een extra game. Wat de extra game of games zijn, hangt af van wat rond 27 november van dit jaar uit is gekomen. Dit waren voorgaande jaren vaak een shooter, een racegame of een andere grote exclusieve Xbox titel.

Daarnaast zijn er tijdens het weekend losse games met korting te koop. Afgelopen keren was er sprake van soms wel vier tientjes korting op sommige games. Elders op onze site lees je meer over de beste Xbox One-games. Ook is er korting te behalen op de online-dienst van Xbox. Het Xbox Live Gold-abonnement van 3 maanden was vorig jaar bijvoorbeeld afgeprijsd van 19,99 euro voor 11,99 euro.

Xbox One aanbiedingen: Xbox-controllers met korting en meer

Xbox One

Niet alleen de consoles zijn tijdens Black Friday in de aanbieding, eigenlijk alles wat met Xbox te maken heeft is op dat moment goedkoper. De controllers zagen ook een prijsdaling tijdens de vorige edities. De standaard witte draadloze Xbox One Controller was vorig jaar afgeprijsd van 59,99 euro voor 45 euro. De variant met draad is ook goedkoper te vinden tijdens Black Friday.

Gedurende het weekend zijn ook nog vaak allerlei andere accessoires tegen een verlaagde prijs beschikbaar. Denk aan extra benodigdheden als headsets, oplaadstations voor je controller of een speciaal ontworpen gamestoel.

Xbox One Series X en Xbox One Series S Black Friday deals

De opvolger van de Xbox One X en Xbox One S heten respectievelijk de Xbox One Series X en de Xbox One Series S. Dit zijn heuse next-gen consoles die dit jaar op Black Friday kersvers in de winkel liggen. Ze lanceren namelijk op 10 november voor de kostprijs van 499 en 299 euro.

Omdat ze zo nieuw zijn, verwachten we dit jaar nog geen grote Xbox One Series X Black Friday deals of Xbox One Series S Black Friday aanbiedingen.

Maar je weet maar nooit, dus houd onze prijsvergelijker goed in de gaten! Stel een prijsalert in zodat je direct een mailtje krijgt zodra de consoles onder jouw streefbedrag vallen.

Kort even over de verschillen nog. De Xbox One Series X is hét paradepaardje van Microsoft, de krachtigste spelcomputer van het moment en dat uit zich onder meer in native 4K-graphics. Deze console is dus bij uitstek geschikt voor onder je 4K-televisie - wellicht ook met korting op Black Friday gekocht.

De Xbox One Series S heeft minder hoogwaardige specificaties maar speelt evengoed de nieuwste Xbox-spellen af. Een van de belangrijkste verschillen in de praktijk is dat de Series S geen diskdrive heeft. Er passen dus geen fysieke spellen in, het is de bedoeling dat je er alleen gedownloade games op speelt. Bijvoorbeeld in combinatie met een Game Pass-abonnement.

Meer deals? Check ze allemaal op onze Prijsdalers-pagina

Naar de deals!