Black Friday: Televisie kopen en aanbiedingen

Wil je een nieuwe tv kopen, dan is Black Friday 2020 daar hét moment voor. Vrijwel alle grote merken - Samsung, Sony, LG, noem maar op - stunten met hoge tv-kortingen en cashback-acties. Dus ben jij op zoek naar een goedkope OLED-televisie, een mooie QLED-tv aanbieding of een 4K Ultra HD-deal? Zet dan 27 november 2020 in je agenda!

Wil je een tv kopen, dan heb je heel veel keus. Maar hoe vind je tussen al die honderden modellen de beste aanbieding op Black Friday? Moet je tv 55 inch of 65 inch zijn, groter of juist kleiner? Zoek je een portable tv, bijvoorbeeld voor op de slaapkamer? Wil je OLED of QLED? 4K of 8K? Op onze tv-pagina kun je filteren op al deze punten.

Vorig jaar waren dit goede televisiedeals tijdens Black Friday:

  • Samsung 49Q67R QLED (49 inch 4K QLED-tv) van € 838,00 voor € 679,00
  • Philips 6500 series 50PUS6504/12 (50 inch 4K LED-tv) van € 437,00 voor € 389,00
  • Sony KD-49XG9005 (49 inch LED-tv) van € 998,00 voor € 899,00

Black Friday deals voor televisies vinden

Hoe weet je nu of het toestel dat voor jou de beste tv is, in de aanbieding is op Black Friday 2020? Wat je kunt doen, is een prijsalert aanmaken. Als je klikt op een tv, dan zie je rechtsboven een knop staan: Prijsalert. Je kunt intikken bij welke prijs je een seintje wilt krijgen. Stel dat je een 4K smart tv van 1.195 euro hebt gezien, maar eigenlijk niet meer dan 1.000 euro wilt betalen. Dan vul je bij het prijsalert-bedrag 1.000 euro in.

Bereikt de tv tijdens (of misschien zelfs voor) Black Friday die prijs, dan krijg je een mailtje en kun je de televisie kopen voor de prijs die jij reëel vindt. Handig! Je kunt ook onze speciale Black Friday-pagina in de gaten houden, daar houden we tijdens het Black Friday weekend de beste aanbiedingen bij. Of check onze Prijsdalers-pagina – die is trouwens ook handig wanneer het géén Black Friday is!

Tv kopen op Black Friday: Waar moet je op letten?

Een nieuwe tv koop je niet zomaar eventjes, er zijn veel zaken om te overwegen. Dat begint al bij de maat: past de televisie wel op je tv-meubel? Kwestie van een meetlint erbij pakken, maar houd ook rekening met de kijkafstand. Hoe groter de tv, hoe verder je er vanaf moet zitten om comfortabel te kunnen kijken.

Houd je het bij een full hd tv of zoek je juist 4K tv-aanbiedingen op deze Black Friday? 4K-tv's beginnen bij 43 inch, kleiner worden ze eigenlijk niet gemaakt. Vervolgens krijg je te maken met de schermtechniek: LED is de goedkoopste optie terwijl OLED prijziger is maar betere contrasten biedt. En wat zijn precies de voordelen van HDR?

Al deze zaken behandelen we op onze pagina vol televisie-kooptips. Weet je niet precies wat alle termen betekenen, neem dan een kijkje bij ons artikel over de belangrijkste tv-kenmerken. Heb je je keuze gemaakt en haal je je gloednieuwe televisie uit de verpakking? Je tv instellen doe je vervolgens zo.

Populaire tv aanbiedingen

Tijdens Black Friday 2019 hebben praktische alle merken flink gestunt met mooie tv-deals. De kans is dus groot dat je ook in 2020 flinke kortingen kunt krijgen op Philips tv’s, Samsung tv’s, LG tv’s, Sony tv’s, Panasonic tv’s, enzovoorts. Vaak zal het gaan om een cashback-actie: je koopt een tv en krijgt bijvoorbeeld 300 euro retour. Meestal gaat het om grote kortingen, zodat je jouw favoriete tv goedkoop kunt aanschaffen.

Black Friday 2020: tips om zeker te scoren

Wil je er zeker van zijn dat je geen enkele Black Friday-deal mist? We hebben een aantal handige tips voor je verzameld waarmee je je kunt voorbereiden op het grote Black Friday weekend. Zorg bijvoorbeeld dat je bij grote webwinkels al een account hebt aangemaakt, zodat je op Black Friday zelf geen tijd kwijt bent aan het invullen van je gegevens – het zou toch zonde zijn als die ene goedkope tv die je zoekt net uitverkocht is omdat je te laat bent!

Ook handig: volg de social media van webshops en grote merken: zo ben je als eerste op de hoogte van de mooiste kortingen. En zet je wekker, want steeds vaker starten webshops precies om middernacht met hun Black Friday acties!

Meer deals? Check ze allemaal op onze Prijsdalers-pagina

Naar de deals!