Bespaar op het nieuwe schooljaar!

Lekker, nog even genieten van je vakantie! Maar vergeet niet om je voor te bereiden op het nieuwe schooljaar. Op onze Back to School-pagina vind je alle populaire schoolspullen: van schooltassen en fietsen tot laptops, rekenmachines en nog veel meer.

Met als klap op de vuurpijl: de vier ge-wel-dige Back to School-deals hierboven!

Schoolspullen

Laptops & computers
(Elektrische) fietsen
Schooltassen
Bureau-accessoires
Opslag
Rekenmachines
Tablets & e-readers
Printers

Back to school – Goedkoop schoolspullen kopen

Nog even, en de schoolvakantie is afgelopen. Heb jij al je schoolspullen of studiespullen (leuk weetje: in België noemen ze dit trouwens schoolgerief) al in huis? Het is een slim idee om voor het begin van het nieuwe schooljaar 2018 een checklist te maken van alle spullen die je nodig hebt voor je opleiding. Door niet te wachten tot het laatste moment met het kopen van je online schoolspullen heb je genoeg tijd om mooie aanbiedingen of een messscherpe korting te vinden: dé manier om de beste deals te shoppen! Kieskeurig.nl wil je daar graag bij helpen. Vandaar deze back to school tips: producten die op jouw lijst niet mogen ontbreken.

Zo heb je tegenwoordig vaak al op de middelbare school een laptop, tablet of Chromebook nodig. En een rekenmachine – als je een technisch profiel hebt, zelfs een grafische rekenmachine. Al die devices neem je natuurlijk niet mee in een plastic tasje: een robuuste rugzak is dan ook een must. Je agenda beheren doe je anno 2018 via je smartphone. Zorg dus oor voldoende geheugenkaartjes. Een externe harde schijf als extra opslag is ook nooit weg. En hoewel we tegenwoordig bijna alles in de cloud doen, komt een printer thuis altijd van pas. Als je een all-in-one printer kiest, kun je ook meteen scannen en kopiëren. Tip: zorg dat je een reserve-cartridge in huis hebt! En wat dacht je van pennen, kladblokken, kaftpapier, nietjes en andere bureau-accessoires?

Je uitrusting is nu compleet. Maar hoe ga je eigenlijk naar je school of universiteit? Vaak zal dat op de fiets zijn. Moet je wat verder weg, overweeg dan een elektrische fiets. Hoef je je nooit meer als een sardientje in een te volle bus of trein te voelen!

Zo, jij bent klaar voor de eerste schooldag.