Back to school: tijd voor een nieuwe laptop

De zomervakantie zit er zo langzamerhand alweer op en dat betekent voor velen: terug naar de schoolbanken! Geldt dat ook voor jou? Een goede laptop kopen staat dan waarschijnlijk vrij hoog op je to-do-lijstje. Het grote vergelijken is begonnen. We gaan op zoek naar de beste laptops voor op school (en daarbuiten). Ook gaan we wat dieper in op belangrijke specificaties en vertellen we je wat de beste studieprogramma's zijn. Zo start je vol goede moed - en met een splinternieuwe notebook - het nieuwe schooljaar.

Laptop kopen? Bekijk hier het hele aanbod.

Bekijken

Back to school: tijd voor een nieuwe laptop!

Zo tegen het einde van de zomervakantie is het tijd om na te denken over je nieuwe studielaptop. Wat je nodig hebt, hangt natuurlijk erg af van wat je er precies mee wilt gaan doen. Maar geen zorgen: met deze gids helpen we je de beste keuze te maken. 

Lees meer

Zo vind je jouw ideale laptop

Of je nu onderweg wilt kunnen werken of lekker in de tuin Netflix kijken: met een laptop kun je – letterlijk – alle kanten op. Maar een nieuwe laptop kiezen kan ingewikkeld zijn, zeker als je hem voor veel dingen wil gaan gebruiken. Lees daarom deze handige tips.

MacBooks vergelijken: waar je op moet letten

De MacBook-serie van Apple ziet er niet alleen prachtig uit, deze laptops zitten bovendien boordevol moderne snufjes. Maar het is best lastig te bepalen welk model voor jou geschikt is. We laten je zien welke Apple laptop het beste bij jou past.

Welke Chromebook past bij jou?

Chromebooks zijn er in alle soorten en maten. Ze zijn gebruiksvriendelijk, snel, veilig en betaalbaar. Ben je benieuwd welke Chromebook het beste bij jouw wensen past? Wij helpen je op weg. Doe nu de Chromebook keuzehulp.

Laptop klaarmaken voor gebruik

Als je een laptop hebt gekocht, wil je daar natuurlijk zo snel mogelijk mee aan de slag. Met de juiste voorbereiding kun je probleemloos van start. Onze checklist helpt je daarbij!

De beste gratis programma’s en plug-ins

De meeste mensen gebruiken graag gratis software … die laptop was al duur genoeg. En er is heel veel gratis software te vinden. Wij zetten de beste freeware en plug-ins voor je op een rij. 

Laptop kopen? Bekijk hier het hele aanbod.

Bekijken