Work hard, play harder!

Je kunt alleen goed presteren als je ook zorgt voor de juiste ontspanning en afleiding. Gewoon om jezelf weer op te laden of juist om een lange dag goed af te sluiten. Waarop moet je letten als je hiervoor de juiste aankopen doet, bijvoorbeeld bij een gaming-pc?

Het grote aanbod aan producten voor ontspanning en entertainment geeft een prima uitgangspunt: we kunnen bij een product kiezen uit meerdere modellen en rekening houden met onze persoonlijke eisen. Tegelijkertijd worden de producten ook steeds beter, bijvoorbeeld bij gaming-laptops. Daarvan profiteren we. Zorg er in elk geval voor dat je altijd het beste in huis haalt met een goede voorbereiding. Work hard, play harder!

Een e-reader is een apparaat dat speciaal is ontworpen om ebooks te lezen. Wil je een e-reader kopen? Ga dan eerst verschillende modellen vergelijken. Met onze tips wordt het niet alleen makkelijker om de voor jou beste e-reader te vinden, ook slaag je misschien sneller voor een goedkope reader.


Lees meer

Of je nu games op je console of pc speelt en of het nu gaat om een nieuwe actiegame of populaire online game: je krijgt een nog betere speelervaring wanneer je de beste accessoires hebt. In dit artikel vergelijken we de verschillende accessoires die er zijn, kun je goedkope opties vinden en geven we tips voor wanneer je een gaming accessoire wilt kopen.

Lees meer


“Mooi hoor. Maar wat kun je er eigenlijk mee?” Dat is steevast de vraag die op je afgevuurd wordt wanneer je op een feestje staat te pochen met je smartwatch. Best een vervelende vraag eigenlijk. Wat kun je met een smartwatch? Meer dan je denkt! En voor elk type persoon is er wel wat wils!


Lees meer

Allemaal goed en wel, die studie of dat werk. Zolang je maar voldoende tijd overhoudt voor de broodnodige ontspanning. Een goede game kan daar flink aan bijdragen. Voor de beste prestaties gebruik je uiteraard een goed uitgeruste gaming-pc. Geef toe: alles om te winnen!


Lees meer

Op zoek naar de beste gaming laptop om het nieuwe schooljaar goed mee te beginnen? Onze vrienden van PU hebben een handig overzicht gemaakt.


Lees meer