Aaah, op díe (elektrische) fiets!

Het echte leven begint weer! De vakantieperiode is voorbij en het is weer tijd om naar school of aan het werk te gaan. En hoe lekker zou het zijn als jij het nieuwe school- of werkjaar kunt beginnen op een e-bike? Geen last meer van tegenwind en nooit meer bezweet arriveren op kantoor. Met een elektrische fiets heb jij een frisse start van het jaar én een frisse start van elke school- of werkdag die je dit jaar gaat hebben. Een e-bike maakt de overgang van vakantie naar het normale leven een stuk makkelijker! 

Een elektrische fiets kopen is, met alle soorten en maten die er verkrijgbaar zijn, best een opgave. De prijs van een e-bike ligt doorgaans een stuk hoger dan bij ‘normale’ fietsen, en voor dat geld wil je uiteraard wel zeker zijn dat de fiets die je koopt de juiste is. Gelukkig is het maken van een keuze goed te doen als je de juiste informatie hebt en daar gaan we je bij helpen: met tips en informatie waarmee je zelf makkelijk elektrische fietsen vergelijken kunt.

Lees meer

Bekijk in één overzicht alle resultaten van de verschillende fietstests in 2021. Want er zijn tegenwoordig verschillende e-bike tests, allemaal met eigen opzet en aanpak. Van elke bekende fietstests in 2021 tonen we hier de resultaten, bevindingen en uitkomsten zodat het je helpt in de oriëntatie naar een nieuwe elektrische fiets. Zo vind je altijd de beste e-bike voor jou! 


Lees meer


Er is zoveel keuze qua elektrische fietsen en zoveel informatie te vinden over de accu, type motor en andere belangrijke onderdelen van de e-bike. Hoe kom jij goed beslagen ten ijs? Wij helpen je op weg!

De gratis Kieskeurig E-bike checklist voor de koop van een elektrische fiets geeft je handvatten tijdens de oriëntatie naar een ebike die naar je zin is en past bij jouw wensen en gebruik. Print hem uit of vink hem aan op je smartphone. 


Lees meer

Het is weer tijd om aan het werk of naar school te gaan. En om de start én het einde van elke dag net even wat fijner te maken, is een e-bike een goede investering. Je bent elke dag lekker in beweging, je bent aanzienlijk sneller dan met een normale fiets, je hebt geen last die eeuwige tegenwind en je arriveert altijd fris op school of op je werk! Dat er genoeg voordelen aan een e-bike zitten, is dus wel duidelijk. Maar waar moet je eigenlijk op letten bij het kopen van een e-bike? 

Lees meer

Benieuwd naar de fietsen op Kieskeurig.nl? Bekijk hier het aanbod

Bekijk