Back to school & Back to workTerug naar school of naar het werk? Deze items helpen jou met een frisse start het najaar in! Op deze pagina staan laptops, rekenmachines, regenpakken, fietsen, scooters, rugzakken, elektrische fietsen, smartphones en laptoptassen. Kijk snel verder en vind de beste back to school en back to work producten!


Laptop


Mobiliteit is het toverwoord. We werken steeds vaker thuis, in de koffiesalon of op een flexplek op kantoor. Dan is het wel zo handig als je een lichte laptop gebruikt.  


laptops en ultrabooks

laptops en ultrabooks


Laptoptas


Laptop mee naar school of werk? Vaak neem je ook wat accessoires of andere producten met je mee. Een laptoptas is dus wel zo handig.  


laptoptas

laptoptas


Grafische rekenmachine


Weinigen zeggen dat wiskunde het favoriete vak op de middelbare school was, maar zonder GR (grafische rekenmachine) had het een stuk lastiger geweest. Onmisbaar!  


Grafische Rekenmachine

Grafische Rekenmachine


Regenkleding


Je kunt er in Nederland niet omheen: regen. En daarom kan je maar beter goed voorbereid zijn op een fikse bui. Zorg dus dat je een regenpak in huis hebt!  


regenkleding

regenkleding


Elektrische fiets


Door weer en wind op de fiets? Het wordt in het najaar net wat makkelijker met de hulp van een e-bike. Wij helpen je met het kiezen van de beste e-bike.  


Elektrische fiets

Elektrische fiets


Scooter


Toch net iets sneller op je bestemming dan een elektrische fiets? Kies dan voor een scooter. Handig als je net iets verder moet dan op en neer naar de supermarkt.  


scooter

scooter


Smartphone


De smartphone was al onmisbaar voor jongeren en volwassen, maar ook voor de kinderen die naar het voortgezet onderwijs gaan of zitten, is de smrartphone een must have.  


smartphone

smartphone


Rugzak


Een rugzak blijft handig! Of het nu is om je laptop in mee te nemen, een stapel boeken of omdat je na werk of school nog even wat boodschappen besluit te doen.  


rugzakken

rugzakken