Alecto Babyfoon DBX-88 - Reviews

Specificaties
Type babyfoon
DECT babyfoon
tile-Outdoor bereik
300 m bereik (buiten)
Interface
digitaal(DECT)
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 15 reviews die zijn achtergelaten voor de Alecto Babyfoon DBX-88 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Senga_66 11-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede babyfoon

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Alecto Babyfoon DBX-88

Algemene score

9,0
Ik heb ik de gastouderopvang al jaren 2 Alecto babyfoons. Toen de oudste (en het is echt al een oudje!) niet meer goed lade was het niet heel moeilijk welke zijn opvolger zou worden. Door de leuke extra's en de kleur is het de limeted etitie geworden maar dat was geen must.
Een echte aanrader geen gekraak of geruis, door de eco functie gaat hij in "slaap" wat ik eerst (bij de andere eco die ik ook al een jaar of 3 heb) wel eng vond maar hij reageerd toch meteen als er een geluidje in de kinderkamer is. Top dus!

Pluspunten

  • Goed geluid
  • Geen gekraak of geruis
  • Nu ook een leuk kleurtje

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rick 13-05-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Babyfoon doet wat het moet doen!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Alecto Babyfoon DBX-88

Algemene score

8,0
Wij hebben dit product inmiddels bijna een jaar in ons bezit en zijn hierover erg tevreden! Het product doet wat het moet doen en het bereik is goed (ook buiten achterin de tuin). Er wordt in andere reviews gesproken over bedrading die gevoelig/breekbaar is. Hoewel dit wel zo lijkt, hebben wij dit nog niet ondervonden. Batterij kan misschien wel wat beter, maar als je 's de ouderunit 's nachts op de lader zet dan houdt deze het bij de slaapjes overdag en 's avonds goed vol zonder lader dus dat is prettig.

Pluspunten

  • Bereik
  • Betrouwbaarheid

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

review babyfoon 03-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Babyfoon

Geschreven voor: Alecto Babyfoon DBX-88

Algemene score

7,0
geluid is enigszins zacht, ontvangst is goed / leuke opties slaapliedjes zijn goed, sterren zijn ook een leuke optie

Pluspunten

  • opties

Minpunten

  • geluid mag harder

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Boukje 28-01-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Super babyfoon

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Alecto Babyfoon DBX-88

Algemene score

8,0
Prima babyfoon met vele opties. Wij gebruiken met name de extra optie zoals de temperatuur weergave en het nachtlampje.

Pluspunten

  • Temperatuurweergave
  • Nachtlampje
  • Helder geluid

Minpunten

  • Bereik had iets groter mogen zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Sanne 08-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fijne babyfoon

Geschreven voor: Alecto Babyfoon DBX-88

Algemene score

8,0
Fijne babyfoon met alles wat je nodig hebt om je baby met een veilig gevoel in een andere kamer te laten slapen. Ontvangst is goed, je kunt het geluidsniveau van de ontvanger goed instellen, handzaam. Als de ontvanger aan staat, geeft dat wel ruis op de achtergrond maar daar is goed mee te leven. Wanneer er geluid wordt gesignaleerd, gaat de ontvanger iets harder. Jammer dat de melodietjes die erop staan zo kort duren.

Pluspunten

  • goede ontvangst
  • doet wat hij moet doen
  • geluidsniveau van de ontvanger is in te stellen

Minpunten

  • ruis op achtergrond
  • korte melodietjes

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Maes86 24-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne babyfoon

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Alecto Babyfoon DBX-88

Algemene score

8,0
Handige babyfoon. Fijn dat je ook gelijk het slaapmuziekje bij de hand hebt. Terugspreekfunctie is handig bij peuters. Verliest wel soms bereik ook bij

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Rv 07-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Eenvoudig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Alecto Babyfoon DBX-88

Algemene score

7,0
De babyfoon heeft niet te veel toeters en bellen is daarom erg makkelijk in gebruik.
Geluid en bereik zijn goed.
Wel jammer dat er alleen oplaadbare batterijen worden meegeleverd voor het ouder station.

Pluspunten

  • Eenvoudig in gebruik
  • Goed geluid

Minpunten

  • Geen batterijen voor baby station meegeleverd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

NikiQ 03-11-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Helder geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Alecto Babyfoon DBX-88

Algemene score

8,0
Het is een superfijne babyfoon. Het geluid is helder zonder vreemde bijgeluiden. De terugspreekfunctie is heel functioneel. Hoewel je kindje daar wel even aan moet wennen want onverwacht terugspreken dan schrikt het kindje zich kapot. Ook het bereik is ver genoeg. Als we bij de buren zijn dan werkt de babyfoon nog steeds heel goed.

Pluspunten

  • Helder geluid
  • Leuke deuntjes
  • Goed bereik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Stef 01-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Gewoon goed en simpel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Alecto Babyfoon DBX-88

Algemene score

8,0
Niet te veel poes pas goed bereik sinds een paar dagen in bezit wij wilde niet perse met camera was nu aanbieding bij preneral

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

sharon 26-08-2017
  • Product paar maanden in bezit

prettige babyfoon

Geschreven voor: Alecto Babyfoon DBX-88

Algemene score

7,0
Wij hebben deze babyfoon in het zwart (de limited edition). Na 2 maanden hebben we hem terug moeten sturen omdat het bereik erg slecht was. We hadden dan achter het huis of in de woonkamer onder de slaapkamer waar de unit stond al geen bereik.
We hebben de babyfoon ter reparatie opgestuurd.
Ik vind het erg prettig dat je op de unit die op de slaapkamer staat, de temperatuur ook kan zien. Het lampje is goed zichtbaar maar niet te vel en de muziekjes zijn leuk voor de kleintjes.
Ik vind het een duidelijk en prettige babyfoon.

Pluspunten

  • temperatuur op beide units
  • nachtlampje
  • keuze uit 5 slaapliedjes

Minpunten

  • soms slecht bereik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Laura 07-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Degelijk apparaat

Geschreven voor: Alecto Babyfoon DBX-88

Algemene score

8,0
Onze eerste indruk is dat dit een degelijk apparaat is, het apparaat was ons ook aanbevolen door familie die deze (of een vergelijkbare versie) al gebruikten. Handig in gebruik, weinig complexe poespas. Alleen aan het menu vanaf de ouderunit moeten we even wennen.

Pluspunten

  • Degelijk
  • Terugspreekfunctie
  • Temperatuurweergave
  • Lampje & muziek

Minpunten

  • Menu bediening vanaf de ouderunit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Joey 03-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Goede eerste indruk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Alecto Babyfoon DBX-88

Algemene score

8,0
Bij opening een goede eerste indruk. Bij het uitproberen geen storingen op galmende geluiden. Handig dat de baby-unit ook op batterijen kan. Een minder punt is de bediening van het menu.

Pluspunten

  • Geen storing
  • Baby-unit op batterijen

Minpunten

  • Bediening van instellingen/menu

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marije 02-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Erg prettige babyfoon

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Alecto Babyfoon DBX-88

Algemene score

9,0
Fijne gebruiksvriendelijke babyfoon met slaapliedjes, nachtlampje, temperatuurweergave en terugspreekfunctie.

Pluspunten

  • Goed bereik
  • Prettig geluid
  • Erg gebruiksvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Linda 05-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Alecto DBX-88 LIMITED

Geschreven voor: Alecto Babyfoon DBX-88

Algemene score

8,0
Na eerste gebruik bleek het geluid wat "blikkerig" te zijn. De babyfoon teruggestuurd en nu werkt het naar behoren. Gemakkelijk in gebruik en het bereik is goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Edwin 29-03-2017
  • Product paar weken in bezit

Alecto DBX-88 LIMITED Eco

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Alecto Babyfoon DBX-88

Algemene score

9,0
Een prima babyfoon die doet wat die moet doen. Bereik is erg goed. Ook het geluid is zuiver en de microfoon op de ontvanger is erg goed. Vangt veel op.

Pluspunten

  • Groot bereik
  • Goede en scherpe microfoon
  • Helder geluid
  • Eenvoudig gebruik

Minpunten

  • Batterijen ouderunit snel leeg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer