Alecto Babyfoon DBX-88 - Reviews

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 8 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

NikiQ 03-11-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Helder geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een superfijne babyfoon. Het geluid is helder zonder vreemde bijgeluiden. De terugspreekfunctie is heel functioneel. Hoewel je kindje daar wel even aan moet wennen want onverwacht terugspreken dan schrikt het kindje zich kapot. Ook het bereik is ver genoeg. Als we bij de buren zijn dan werkt de babyfoon nog steeds heel goed.

Pluspunten

  • Helder geluid
  • Leuke deuntjes
  • Goed bereik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Stef 01-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Gewoon goed en simpel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Niet te veel poes pas goed bereik sinds een paar dagen in bezit wij wilde niet perse met camera was nu aanbieding bij preneral

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

sharon 26-08-2017
  • Product paar maanden in bezit

prettige babyfoon

Algemene score

7,0
Wij hebben deze babyfoon in het zwart (de limited edition). Na 2 maanden hebben we hem terug moeten sturen omdat het bereik erg slecht was. We hadden dan achter het huis of in de woonkamer onder de slaapkamer waar de unit stond al geen bereik.
We hebben de babyfoon ter reparatie opgestuurd.
Ik vind het erg prettig dat je op de unit die op de slaapkamer staat, de temperatuur ook kan zien. Het lampje is goed zichtbaar maar niet te vel en de muziekjes zijn leuk voor de kleintjes.
Ik vind het een duidelijk en prettige babyfoon.

Pluspunten

  • temperatuur op beide units
  • nachtlampje
  • keuze uit 5 slaapliedjes

Minpunten

  • soms slecht bereik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Laura 07-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Degelijk apparaat

Algemene score

8,0
Onze eerste indruk is dat dit een degelijk apparaat is, het apparaat was ons ook aanbevolen door familie die deze (of een vergelijkbare versie) al gebruikten. Handig in gebruik, weinig complexe poespas. Alleen aan het menu vanaf de ouderunit moeten we even wennen.

Pluspunten

  • Degelijk
  • Terugspreekfunctie
  • Temperatuurweergave
  • Lampje & muziek

Minpunten

  • Menu bediening vanaf de ouderunit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Joey 03-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Goede eerste indruk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Bij opening een goede eerste indruk. Bij het uitproberen geen storingen op galmende geluiden. Handig dat de baby-unit ook op batterijen kan. Een minder punt is de bediening van het menu.

Pluspunten

  • Geen storing
  • Baby-unit op batterijen

Minpunten

  • Bediening van instellingen/menu

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marije 02-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Erg prettige babyfoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijne gebruiksvriendelijke babyfoon met slaapliedjes, nachtlampje, temperatuurweergave en terugspreekfunctie.

Pluspunten

  • Goed bereik
  • Prettig geluid
  • Erg gebruiksvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Linda 05-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Alecto DBX-88 LIMITED

Algemene score

8,0
Na eerste gebruik bleek het geluid wat "blikkerig" te zijn. De babyfoon teruggestuurd en nu werkt het naar behoren. Gemakkelijk in gebruik en het bereik is goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Edwin 29-03-2017
  • Product paar weken in bezit

Alecto DBX-88 LIMITED Eco

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een prima babyfoon die doet wat die moet doen. Bereik is erg goed. Ook het geluid is zuiver en de microfoon op de ontvanger is erg goed. Vangt veel op.

Pluspunten

  • Groot bereik
  • Goede en scherpe microfoon
  • Helder geluid
  • Eenvoudig gebruik

Minpunten

  • Batterijen ouderunit snel leeg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer