Alecto DBX-88 ECO - Reviews

Best Reviewed jan 2016 Alecto DBX-88 ECO
Best Reviewed januari 2016
Specificaties
Camera babyfoon
Nee
Optische weergave
display
Muziek
Ja
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Deze beoordeling is gebaseerd op het gemiddelde cijfer van reviews die geschreven zijn op Kieskeurig.nl

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Peter 18-06-2016 Product paar weken in bezit

Zeer prettig in gebruik en genoeg mogelijkheden

Algemene score

8,0
Na een tijdje deze babyfoon ervaren te hebben, kan ik niets meer zeggen dat dit de juiste keuze is geweest. Na twijfel voor een Philips of deze, hebben we 100% de juiste keuze gemaakt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Martine 25-03-2016 Product paar dagen in bezit

Prima babyfoon!

Algemene score

8,0
Aansluiten gaat erg makkelijk en het bereik is goed, ook in groot huis met betonnen vloeren. Fijne muziekjes en ook de drie lichtgevende sterren doen het goed. Minpuntje: geen oplaadbare batterijen meegeleverd voor de baby-unit.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Dirk81 21-06-2013 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

7,8
Inmiddels ruim 2 jaar in bezit van deze babyfoon en over het algemeen tevreden behalve over de batterijduur. Dit blijkt vaker gemeld in diverse reviews, helaas ook bij ons. Aanschaf van 2x nieuwe en sterkere oplaadbare batterijen mochten niet baten. In de thuissituatie geen probleem, echter voor het meenemen van de ouderunit naar buiten of bijv. op een camping gaat dus niet zonder stroom.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

Yvonne 23-02-2017 Product paar weken in bezit

super geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit is mijn tweede DBX-88 al. De oude deed het nog wel, maar omdat hij een keer in een emmer water was gevallen, was niet alles op het scherm meer zichtbaar. Het is een zeer goede babyfoon, heel gebruiksvriendelijk en een super helder geluid.

Pluspunten

  • geluid
  • gebruiksgemak

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Annelies 20-02-2017 Product paar maanden in bezit

Gemakkelijk in gebruik

Algemene score

8,0
Gemakkelijk in gebruik, goede prijs-kwaliteit verhouding. Rustige muziekjes, niet schel. Nachtlampje niet te fel.

Pluspunten

  • Prettig geluid muziekjes
  • Nachtlampje niet fel
  • Temperatuursindicator babykamer
  • Zowel op batterijen als netstroom te gebruiken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ingrid 19-02-2017 Product half jaar of langer in bezit

Goede accuduur en goed bereik!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijne babyfoon met duidelijk geluid! Ook het bereik is goed, waardoor je lekker in de tuin kan zitten als de baby in bed ligt. Na 1,5 jaar gaat de accu nog steeds een volle dag mee. Wij zetten hem altijd snachts in de lader.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Zilitom 07-02-2017 Product paar maanden in bezit

Eenvoudige maar zeer handige babyfoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Duidelijk scherm, makkelijk in gebruik, handig met temperatuur aanduiding, goede geluidskwaliteit.
Ik vind het wel spijtig dat de batterij snel leeg is.

Pluspunten

  • Baby goed hoorbaar
  • Handig in gebruik

Minpunten

  • Batterij is snel leeg

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Mariondup 05-02-2017 Product paar dagen in bezit

Gewoon een fijne babyfoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na alle fijne verhalen van vriendinnen nu zelf ook deze babyfoon aangeschaft. De limited edition genomen met grijs. Erg mooi. Ik vind vooral de terugpraatfunctie, de verschillende liedjes en de helderheid pluspunten. Bewust gekozen voor een babyfoon zonder camera en dan is dit volgens mij de beste keuze.

Pluspunten

  • Limited edition mooie kleur
  • Terugpraatfunctie

Minpunten

  • geen camera maar dat vind ik niet erg

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Simone 05-02-2017 Product paar dagen in bezit

Simpel in gebruik, goed bereik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij hebben altijd al Alecto gehad. Heeft goed bereik geen storing, goede batterij duur! Extra is leuk de baby muziekjes en de temperatuur. Heb wel het idee dat de temperatuur een graad hoger ligt.

Pluspunten

  • Muziek
  • Tenperatuur
  • Lange snoeren
  • Handig klepje voor aan de broekriem

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Delphine 05-02-2017 Product paar maanden in bezit

Groot scherm, temperatuur weergave, verschillende muziekjes

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Vond het een aantrekkelijk model: het is ideaal omdat te temperatuur wordt weergegeven zowel op de ouders unit en op de baby unit, verschillende liedjes, terugpraat functie. eenvoudig om te bedienen en er zitten lichtjes op het toestel bij de baby unit

Pluspunten

  • Temperatuur weergave
  • Verschillende muziek
  • Duidelijke klanken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SR 29-01-2017 Product paar dagen in bezit

Veel functies

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Als extra babyfoon gekocht voor als we op vakantie zijn. Heeft veel meer functies als onze eigen babyfoon, maar mist alleen een camera.
Wat vooral opvalt is hoeveel je kunt instellen en naar je eigen smaak kunt aanpassen. Vooral de geluidsindicatielampjes vinden wij een toegevoegde waarde. Maar zoals aangegeven zou dit product een 10 krijgen als hij ook een kleine camera zou hebben, maar goed dat is de keuze die je maakt.

Pluspunten

  • veel functies
  • geluidsindicatielampjes

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Verhulsdonk 24-01-2017 Product paar weken in bezit

Simpelweg een goede babyfoon

Algemene score

8,0
De babyfoon bevalt ons goed tot nu toe omdat het een degelijk, simpel in gebruiksgemak, goed bereik en geen overbodige functies op zitten. Prijs/kwaliteit verhouding is goed.

Pluspunten

  • Gebruikersgemak
  • Goed bereik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Van der Bij 19-01-2017 Product half jaar of langer in bezit

Betrouwbare babyfoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Geluid is duidelijk, ook op de eco stand. Meerdere liedjes mogelijk. Ook de lichtgevende indicatie wanneer de baby huilt is erg makkelijk. Het bereik is goed. En de temperatuur indicatie vinden we erg prettig. Heb je een indicatie hoe warm of koud het is.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anneke 18-01-2017 Product paar dagen in bezit

Prima babyfoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima babyfoon, degelijk apparaat. De babyfoon is heel snel en eenvoudig in gebruik te nemen, overzichtelijke werking. Weinig poespas, gewoon functioneel.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Goede ontvangst

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Lode 18-01-2017 Product paar weken in bezit

prima babyfoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
voldoet aan de verwachtingen, duidelijke display ,goede overdracht van geluid, ( ookdoor lichtsignalen) temperatuur aanduiding

Pluspunten

  • ver bereik
  • draagbare ouderunit

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Charlotte 18-01-2017 Product paar dagen in bezit

Doet perfect wat het moet doen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze babyfoon doet perfect wat hij moet doen. Het nachtlampje en de slaapliedjes zijn een mooie extra.
Handig om te kamertemperatuur af te lezen, zodat je weet of die een goede temperatuur heeft voor je kleintje om te slapen.
Door de eco-stand gaat hij lang mee en je verliest niets aan kwaliteit.

Pluspunten

  • Temperatuur zichtbaar
  • eco-stand
  • goed bereik
  • handig in gebruik
  • slaapliedjes

Minpunten

  • Geen camera

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maaike 14-01-2017 Product paar dagen in bezit

Stevige babyfoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Product werd tijdig geleverd. Geluid komt duidelijk door, temperatuur wordt correct weergegeven en babyfoon is stevig.

Pluspunten

  • stevig design
  • temperatuur wordt correct weergegeven

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Remy 08-01-2017 Product paar weken in bezit

prima product

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Werkt prima, zelf tussen verschillende verdiepingen. Vooral de twee wens communicatie is ideaal.
Heb het product aangeschaft om mijn echtgenote die epilepsie heeft beter in de gaten te kunnne houden door het huis.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MVW 05-01-2017 Product paar dagen in bezit

Prima apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De Alecto DBX-88eco is een prima apparaat wat doet waar het voor bedoeld is. Het is erg handig dat je muziek op afstand af kan spelen.

Pluspunten

  • Muziek op afstand
  • Goede ontvangst
  • Praktisch

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anita/K 05-01-2017 Product half jaar of langer in bezit

Goede babyfoon met top prijs / kwaliteitverhouding

Algemene score

8,0
Nadat onze eerdere babyfoon het begeven heeft toch deze van Alecto maar genomen, aangeraden door veel familie en vrienden. En na een tijdje gebruik ben ik helemaal om. Goede babyfoon, doet dat ie moet doen en geen storingen of problemen gehad. Enige nadeel is dat de broekriemklipper vrij snel kapot ging.

Pluspunten

  • Duidelijk en helder
  • Geen storingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews