Alecto DBX-88 ECO - Reviews

8,4 Lees 711 reviews
Best Reviewed jan 2016 Alecto DBX-88 ECO
Best Reviewed januari 2016
Specificaties
camera babyfoon
Nee
optische weergave
display
muziek
Ja
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 711 reviews

8,4

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Peter 18-06-2016 Product paar weken in bezit

Zeer prettig in gebruik en genoeg mogelijkheden

Algemene score

8,0
Na een tijdje deze babyfoon ervaren te hebben, kan ik niets meer zeggen dat dit de juiste keuze is geweest. Na twijfel voor een Philips of deze, hebben we 100% de juiste keuze gemaakt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Martine 25-03-2016 Product paar dagen in bezit

Prima babyfoon!

Algemene score

8,0
Aansluiten gaat erg makkelijk en het bereik is goed, ook in groot huis met betonnen vloeren. Fijne muziekjes en ook de drie lichtgevende sterren doen het goed. Minpuntje: geen oplaadbare batterijen meegeleverd voor de baby-unit.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Dirk81 21-06-2013 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

7,8
Inmiddels ruim 2 jaar in bezit van deze babyfoon en over het algemeen tevreden behalve over de batterijduur. Dit blijkt vaker gemeld in diverse reviews, helaas ook bij ons. Aanschaf van 2x nieuwe en sterkere oplaadbare batterijen mochten niet baten. In de thuissituatie geen probleem, echter voor het meenemen van de ouderunit naar buiten of bijv. op een camping gaat dus niet zonder stroom.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

Anneke 18-01-2017 Product paar dagen in bezit

Prima babyfoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima babyfoon, degelijk apparaat. De babyfoon is heel snel en eenvoudig in gebruik te nemen, overzichtelijke werking. Weinig poespas, gewoon functioneel.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Goede ontvangst

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Lode 18-01-2017 Product paar weken in bezit

prima babyfoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
voldoet aan de verwachtingen, duidelijke display ,goede overdracht van geluid, ( ookdoor lichtsignalen) temperatuur aanduiding

Pluspunten

  • ver bereik
  • draagbare ouderunit

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Charlotte 18-01-2017 Product paar dagen in bezit

Doet perfect wat het moet doen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze babyfoon doet perfect wat hij moet doen. Het nachtlampje en de slaapliedjes zijn een mooie extra.
Handig om te kamertemperatuur af te lezen, zodat je weet of die een goede temperatuur heeft voor je kleintje om te slapen.
Door de eco-stand gaat hij lang mee en je verliest niets aan kwaliteit.

Pluspunten

  • Temperatuur zichtbaar
  • eco-stand
  • goed bereik
  • handig in gebruik
  • slaapliedjes

Minpunten

  • Geen camera

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maaike 14-01-2017 Product paar dagen in bezit

Stevige babyfoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Product werd tijdig geleverd. Geluid komt duidelijk door, temperatuur wordt correct weergegeven en babyfoon is stevig.

Pluspunten

  • stevig design
  • temperatuur wordt correct weergegeven

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Remy 08-01-2017 Product paar weken in bezit

prima product

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Werkt prima, zelf tussen verschillende verdiepingen. Vooral de twee wens communicatie is ideaal.
Heb het product aangeschaft om mijn echtgenote die epilepsie heeft beter in de gaten te kunnne houden door het huis.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MVW 05-01-2017 Product paar dagen in bezit

Prima apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De Alecto DBX-88eco is een prima apparaat wat doet waar het voor bedoeld is. Het is erg handig dat je muziek op afstand af kan spelen.

Pluspunten

  • Muziek op afstand
  • Goede ontvangst
  • Praktisch

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anita/K 05-01-2017 Product half jaar of langer in bezit

Goede babyfoon met top prijs / kwaliteitverhouding

Algemene score

8,0
Nadat onze eerdere babyfoon het begeven heeft toch deze van Alecto maar genomen, aangeraden door veel familie en vrienden. En na een tijdje gebruik ben ik helemaal om. Goede babyfoon, doet dat ie moet doen en geen storingen of problemen gehad. Enige nadeel is dat de broekriemklipper vrij snel kapot ging.

Pluspunten

  • Duidelijk en helder
  • Geen storingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne 04-01-2017 Product paar weken in bezit

Fijn gebruiksgemak

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij hebben deze babyfoon nu een paar weken in gebruik en zijn er heel tevreden over. Zoals de verkoopster bij Babypark ons heeft uitgelegd, zo werkt hij ook. Heel makkelijk, een goed en ver bereik en wat handige extra opties zoals muziek afspelen / nachtlampje / terug praat functie.
Wij bevelen deze babyfoon zeker aan!

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen
  • Doet wat hij beloofd.

Minpunten

  • Lange oplaad tijd ouderstation

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Iris 28-12-2016 Product paar maanden in bezit

Goede babyfoon

Algemene score

8,0
Mooi design, goed geluid en handige opties zoals temperatuurmeting en muziekjes voor op de kinderkamer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Lisette 22-12-2016 Product paar dagen in bezit

Werkt goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Werkt naar behoren, goede verbinding tussen zender en ontvanger, ook in nieuwbouwhuis.
Gemakkelijk in gebruik.

Pluspunten

  • goede verbinding
  • helder geluid

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Opa Henk 18-12-2016 Product paar dagen in bezit

Handig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Gisteren van mijn dochter de vraag: mag de kleine een dagje bij jullie zijn?
Wij dus als een speer de Alecto DBX eco gehaald. Het apparaat bij de kleine in de kamer gezet. Stekker in stopcontact en pas daarna in het boekje gelezen wat er allemaal ingesteld kan worden. Zo simpel kan het zijn. Vanuit de verpakking is het al bruikbaar zonder allerlei poespas. Aangezien ik een oud huis heb met dikke muren, maakte ik me wel zorgen over het bereik. Nou, dat is niet nodig. Tot achterin de tuin een goede ontvangst. Echt een aanrader

Pluspunten

  • Meteen vanuit de verpakking bruikbaar
  • Handzame afmetingen ouderunit

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marloes en René 17-12-2016 Product paar dagen in bezit

Goed bereik in nieuwbouw woning

Algemene score

9,0
De belangrijkste eis die we hadden voor onze babyfoon was een goed bereik omdat we in onze nieuwbouw woning ook met bijv. onze mobiele telefoon niet overal goed bereik hebben. Op aanraden van vrienden de Alecto DBX-88 gekocht en zeker niet teleurgesteld: zelfs in de verste uithoeken van het huis is de ontvangst nog uitstekend! Al met al dus een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Pluspunten

  • Uitstekend bereik
  • Werkt meteen
  • Aantrekkelijk geprijsd

Minpunten

  • Geen batterijen voor ouder unit meegeleverd

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

JelleW 15-12-2016 Product half jaar of langer in bezit

Prijs / kwaliteit niet te kloppen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prijs / kwaliteit niet te kloppen. Perfecte verbinding, duidelijk menu, groot bereik. Enige nadeel is dat er geen extra baby-unit toegevoegd kan worden. We hebben dan maar eentje extra bijgekocht voor ons tweede kindje. Nadeel: 2 parent-units.

Pluspunten

  • perfecte verbinding
  • duidelijk menu
  • groot bereik

Minpunten

  • extra baby-unit niet mogelijk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hendriks 13-12-2016 Product half jaar of langer in bezit

Super apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Weinig ruis.
Goed in te stellen naar wens; de gevoeligheid, de bereikbaarheid.
Relatief grote bereikbaarheid tov andere babyfoons.

Pluspunten

  • weinig ruis
  • relatief grote bereikbaarheid
  • gevoeligheid goed afstelbaar
  • fijne spraakfunctie
  • in eco-modus is batterij lang werkzaam

Minpunten

  • geen beeld is eigenlijk het enige

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

D. Schrijvers 01-12-2016 Product paar dagen in bezit

Alecto DBX ECO Limited Edition

Algemene score

8,0
Inmiddels ons 3e exemplaar. We hebben 3 kinderen en door de jaren 1 hebben ze allemaal deze babyfoon gekregen. Erg fijne, eenvoudig te bedienen en storingsvrije babyfoon met goed geluid. Nu dus de limited Edition gekocht. Erg mooi met de grijs en witte kleuren.

Pluspunten

  • Storingsvrij
  • Goed geluid
  • Eenvoudig bedienbaar
  • Slaapliedjes
  • Terugpraatfunctie

Minpunten

  • Gevoelige connectie van de oplader
  • Oplader kan snel kapot gaan

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nathalie 24-11-2016 Product paar dagen in bezit

praktijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Ik heb dit product gekozen want het heeft een Eco mode om de straling te verminderen
Het geeft ook het temperatuur. Er is een nachtwakker.
Kortom, het heeft alles wat ik nodig had en voor een goede prijs

Reageer

Juliette 21-11-2016 Product paar weken in bezit

Goede geluidskwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Heeft een mooi groot scherm en een duidelijke weergave van geluid in de kamer van de baby. Je kan dit toestel ook luid zetten zodat je het duidelijk kan horen als je bijvoorbeeld in de badkamer bezig bent. Ook leuk dat je er muziek mee kan afspelen en sterretjes mee kan projecteren.

Pluspunten

  • Dat je het toestel luid kan zetten
  • Dat je kan praten zodat de baby je hoort

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews