Alecto DBX-83 - Reviews

Specificaties
Kleuren
blauw, grijs, wit
Verbinding baby- ouder unit
PMR
Smart baby monitor
Nee
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 10 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Voldoende
  • Voldoende
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

DBX83 04-11-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Doet wat hij moet doen, prima

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik was een beetje huiverig, werkt dat wel twee babyfoons op 1 ontvanger. Dit extra unit toch besteld en het instellen was erg makkelijk. Wel wordt verwezen naar de handleiding behorende bij de reguliere unit, prima deze is online ook snel te vinden. Eigenlijk moet ik nog proberen van kanaal te wisselen op beide baby units want er komt soms een andere zender doorheen. Maar mogelijkheden genoeg, hij is stil wanneer er geen signaal wordt opgepikt (fijn!) en is verder helder van geluid. Heeft een groot bereik, groot pluspunt!

Pluspunten

  • groot bereik
  • helder
  • meerdere units op 1 ontvanger

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Alex 08-06-2017
  • Product paar maanden in bezit

Simpel in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij hebben deze gekocht als tweede zender voor onze Alecto babyfoon. Handig als we twee kleinkinderen te slapen krijgen. Plug and play. Eenvoudig in gebruik.

Pluspunten

  • Gebruik aks tweede zender
  • Plug and play

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

gastouder S 19-03-2017
  • Product paar maanden in bezit

eenvoudig te combineren met ouderunit.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ideaal voor oa gastouders waar meerdere baby slapen.
Makkelijk te installeren.
Groot bereik. Ook als je bv. achter in de tuin zit.

Pluspunten

  • groot bereik
  • makkelijk te installeren

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

VE 30-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Doet wat moet

Algemene score

8,0
Goeie babyfoon, geeft alleen geluid door wanneer het moet, dus geen constant ruis. Is wat we zochten als uitbreiding van de DBX82. Neem wel even de moeite om de korte handleiding te lezen, de knoppen op het toestel zijn niet zo éénduidig maar de korte handleiding maakt alles mogelijk!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Pellegrom 25-05-2016
  • Product kwartaal in bezit

Veel plezier van deze extra unit!

Algemene score

8,6
Fijn dat bij deze babyfoon de mogelijkheid zit om een extra unit te koppelen! Op deze manier kan je op meerdere (kinder)kamers units zetten terwijl je maar 1 ontvanger hebt! Veel plezier van!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Misamoki 12-05-2016
  • Product paar dagen in bezit

Handige babyfoon op afstand

Algemene score

8,0
Extra babyunit gekocht, hij bevalt ontzettend goed! Vooral fijn dat het bereik goed is, voelt veilig en geeft je toch bewegingsvrijheid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jaap 06-05-2016
  • Product paar dagen in bezit

makkelijk dat je meerdere zenders kunt gebruiken

Algemene score

8,0
hebben er een zender bijgekocht om bij meerdere kinderen te kunnen horen op 1 ontvanger. Degelijke kwaliteit en een goed bereik!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Mps 04-12-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

7,6
Uitbreiding bij de Alecto Dbx 82, werkt prima! Vooral prettig dat er 1 ouderunit is waar je meerdere alecto dbx 83 op aan kan sluiten.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Katrien 25-11-2015
  • Product maand in bezit

Algemene score

8,4
Sinds een jaar gebruiken we de babyfoon voor onze dochter. Sinds een maand hebben we deze uitgebreid met de extra zender. Zeer tevreden over. Er zit ruis op ze zender, maar dit stoort ons niet. Gemakkelijk in gebruik, compact en handig dat er meerdere zenders op 1 ontvanger kunnen aangesloten worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

elsdelva 04-09-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,2
kunt het uitbreiden meerdere kamers beluisteren met een en dezelfde babyfoon gebruiksgemak zeer gemakkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer