JVC KD-DB902BT 1DIN USB/CD-Autoradio met ingebouwde Bluetooth & digitale DAB+ radio - Reviews

Specificaties
USB-aansluiting
Ja
Vermogen
300 watt
Kleuren
zwart
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 22 reviews die zijn achtergelaten voor de JVC KD-DB902BT 1DIN USB/CD-Autoradio met ingebouwde Bluetooth & digitale DAB+ radio op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Paul. 09-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Complete autoradio met alle mogelijkheden die je kunt wensen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-DB902BT 1DIN USB/CD-Autoradio met ingebouwde Bluetooth & digitale DAB+ radio

Algemene score

9,0
Het is een zeer compleet caraudio-apparaat, incl. DAB+, mooi van vormgeving en zeker ook gebruiksvriendelijk.

Pluspunten

  • goede kwaliteit
  • veel mogelijkheden
  • verlichtingskleur aan te passen
  • gemakkelijke bediening.

Minpunten

  • nog niet ontdekt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Raoul 17-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig product, ruisvrije ontvangst met DAB+.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-DB902BT 1DIN USB/CD-Autoradio met ingebouwde Bluetooth & digitale DAB+ radio

Algemene score

9,0
Deze radio speciaal gekocht voor mijn camper welke door zijn metalen dak en antenne beperkingen altijd al een slechte FM ontvangst had. Met het simpele meegeleverde DAB+ raam (plakstrip) antennetje ineens een kraakheldere, ruisvrije ontvangst midden tussen de huizen van tientallen stations.

Pluspunten

  • Kraakheldere en ruisvrije ontvangst op DAB+.
  • Vele radio stations uit het hele land.

Minpunten

  • Antenne installatie instructie niet meegeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Margo 17-08-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prettig scherm

Geschreven voor: JVC KD-DB902BT 1DIN USB/CD-Autoradio met ingebouwde Bluetooth & digitale DAB+ radio

Algemene score

8,0
Fijn apparaat , mooie verlichting , makkelijke bediening. ideale handsfree bediening voor de telefoon.

Pluspunten

  • scherm
  • kleuren
  • handsfree makkelijke bediening

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

EZ 20-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

makkelijke bediening met DAB+ en en bluetooth

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-DB902BT 1DIN USB/CD-Autoradio met ingebouwde Bluetooth & digitale DAB+ radio

Algemene score

8,0
ik heb deze autoradio voor in de camper gekregen voor mijn verjaardag en wilde een DAB+ en bluetooth. De prijs/prestatieverhouding is prima. DAB+ werkt prima, met name door de bijgeleverde antenne. Het inbouwen is eenvoudig.

Pluspunten

  • makkelijke bediening
  • DAB+, storingsvrij
  • bluetooth incl. microfoontje voor op het dashbord
  • cd speler
  • radio met 18 voorkeuzezenders

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marlou 20-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

echte aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-DB902BT 1DIN USB/CD-Autoradio met ingebouwde Bluetooth & digitale DAB+ radio

Algemene score

10,0
Hele mooie radio van JVC met zeer veel opties, gemakkelijk te installeren (behalve de DAB+ antenne, dat is ff een werkje, want je wilt de kabel wel graag achter de raamstijl wegwerken) en gemakkelijk te bedienen, ik ben er heel blij mee. Heel fijn dat je handsfree kan bellen een echte aanrader. Ik had geen handleiding erbij, maar had het binnen no time allemaal uitgezocht hoe ik alles kon instellen.

Pluspunten

  • Makkelijke installatie
  • Veel opties
  • Handsfree bellen
  • Mooi geluid

Minpunten

  • DAB+ antenne monteren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fokko de Jong 18-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Alle functies voor een schappelijke prijs!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-DB902BT 1DIN USB/CD-Autoradio met ingebouwde Bluetooth & digitale DAB+ radio

Algemene score

9,0
Dit is de autoradio met CD-speler, DAB+, USB en audio ingang die we zochten als vervanger voor onze oude JVC autoradio. En dat voor een schappelijke prijs.

Pluspunten

  • Ziet er goed uit.
  • Goed geluid.
  • Basisfuncties snel in te stellen.

Minpunten

  • Ontbrekende montageinstructies bij de DAB antenne.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Kevin 30-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie verlichting

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-DB902BT 1DIN USB/CD-Autoradio met ingebouwde Bluetooth & digitale DAB+ radio

Algemene score

7,0
Mooie radio met goede verlichting.
De bleutooth functie werkt super goed er is zelfs een speciale Spotify functie aanwezig!

Pluspunten

  • Mooie verlichting
  • Makkelijk te instaleren

Minpunten

  • Dab ontvangst is matig
  • De app werkt niet

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Jan 20-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed geluid makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-DB902BT 1DIN USB/CD-Autoradio met ingebouwde Bluetooth & digitale DAB+ radio

Algemene score

9,0
Heeft alles wat er nu te koop is qua functies
Min punt geen frontje doosje
Snel geïnstalleerd werk in1 keer prima ontvangst ook met dab

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

PP911 16-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijke installatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-DB902BT 1DIN USB/CD-Autoradio met ingebouwde Bluetooth & digitale DAB+ radio

Algemene score

8,0
Gekozen vanwege de vernoemde specificaties en zijn mogelijkheden, tevens degelijke en mooie uitstraling

Pluspunten

  • Mooi uiterlijk
  • Compleet met DAB+ antenne
  • Kraakhelder DAB+ ontvangst
  • Makkelijke installatie

Minpunten

  • summiere handleiding
  • montage handleiding DAB antenne ontbreekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Karel 08-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie DAB Radio

Geschreven voor: JVC KD-DB902BT 1DIN USB/CD-Autoradio met ingebouwde Bluetooth & digitale DAB+ radio

Algemene score

8,0
D.A.B. radio met bluetooth voor hands free alles werkt prima en is makkelijk aan te sluiten ook via instructie filmpje, jammer dat er geen doosje bij zit om het afneembaar frontje in op te bergen.

Pluspunten

  • Makkelijk aan te sluiten
  • Goed geluid
  • Bluetoot werkt goed

Minpunten

  • geen opberg doosje voor afneembaar frontje

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MTS 06-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

snelle installatie. veel instelmogelijkheden .

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-DB902BT 1DIN USB/CD-Autoradio met ingebouwde Bluetooth & digitale DAB+ radio

Algemene score

8,0
oude JVC autoradio functioneerde jarenlang naar tevredenheid, reden om weer voor JVC te kiezen, zeker omdat DAB+ aanwezig is, inclusief antenne.

Pluspunten

  • DAB+
  • meegeleverde antenne

Minpunten

  • reageert niet direct op powerknop indrukken
  • beknopte handleiding

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

MG Rover 02-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Autoradio met DAB+ eindelijk goede ontvangst

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-DB902BT 1DIN USB/CD-Autoradio met ingebouwde Bluetooth & digitale DAB+ radio

Algemene score

9,0
Dit product voldoet aan de verwachtingen. DAB+ werkt goed, inbouwen was simpel. Een handleiding voor het plaatsen van de antenne zou wel handig zijn. Top Radio, veel instellingen mogelijk. Ook voor mijn subwoofer

Pluspunten

  • Goed geluid
  • DAB+ top ontvangst
  • Overzichtelijk display

Minpunten

  • Geen handleiding DAB antenne
  • Display zelf niet aan te passen in kleur (led)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

MichelB 30-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stijlvolle DAB+/FM autoradio met BT

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-DB902BT 1DIN USB/CD-Autoradio met ingebouwde Bluetooth & digitale DAB+ radio

Algemene score

9,0
Ik was op zoek naar een goede digitale autoradio met BT t.b.v. spotify en telefoon. Heb diverse reviews bekeken en uiteindelijk besloten deze aan te schaffen. Functionaliteit bevalt prima. Aandachtspuntje was het monteren van de bijgeleverde antenne t.b.v. DAB+, maar ook dat is prima te doen. Geluid is veel mooier dan de yaris-fabric tuner die erin zat. Absoluut een aanrader

Pluspunten

  • Styling
  • Bediening
  • Geluid
  • Prijs/kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Erwin Klokgieters 20-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Duidelijk Display

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-DB902BT 1DIN USB/CD-Autoradio met ingebouwde Bluetooth & digitale DAB+ radio

Algemene score

10,0
Perfecte geluidskwaliteit en duidelijk afleesbaar display ook overdag dat is bij veel autoradio's niet altijd het geval en bij deze wel.
De dab ontvangst is ook heel goed dat is ook de reden van aanschaf en ook dat er nog een Cd speler in zit voor mij ook belangrijk. De instellingen van het geluid is zeer breed en geeft een helder en gedetailleerd geluid weer. Fijne Autoradio een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Angelique 18-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ideale autoradio voor de toekomst

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-DB902BT 1DIN USB/CD-Autoradio met ingebouwde Bluetooth & digitale DAB+ radio

Algemene score

8,0
Ik heb deze radio gekocht omdat hij vele functies heeft waardoor de radio meerdere jaren mee kan gaan. Bluetooth functies waaronder Spotify dmv de telefoon, microfoon vóór handsfree bellen en natuurlijk DAB+. De radio wordt compleet geleverd met cd-speler, fm/am en usb functie. De autoradio heeft een afneembaar frontje. Er zit helaas geen bewaardoosje bij.

De radio is gebruiksvriendelijk en wordt geleverd met een handleiding. Jammer is dat de de radio niet op de Nederlandse taal kan worden ingesteld maar dat is een klein puntje. De kleuren kunnen worden ingesteld en ook dag/nachtvisie is mogelijk.

Pluspunten

  • Vele gebrukkersmogelijkheden
  • Eenvoudige installatie.
  • Makkelijk te bedienen
  • Goede prijs
  • Verschillende instellingen mogelijk

Minpunten

  • Geen Nederlandse taal
  • Geen bewaardoosje voor frontje

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Pligt 10-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Mooie radio met voldoende functies

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-DB902BT 1DIN USB/CD-Autoradio met ingebouwde Bluetooth & digitale DAB+ radio

Algemene score

8,0
De radio werkt perfect en gemakkelijk te bedienen. De uitgebreide functies werken zoals te verwachten en de vormgeving van de menu's de radio zelf is perfect.
Ik beveel een ieder de radio aan.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter58 06-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Waar voor je geld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-DB902BT 1DIN USB/CD-Autoradio met ingebouwde Bluetooth & digitale DAB+ radio

Algemene score

8,0
Ik heb gekozen voor dit toestel om het design en de specificaties. Na installeren ging er een wereld voor mij open Ik wist niet dat een nieuw toestel zo'n verschik zou maken. Ik kan iedereen dit toestel aanraden als men een niet al te dure autoradio wil aanschaffen en ook nog eens met DAB+.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Heel makkelijk te installeren
  • Helder sprankelend geluid
  • Afneembaar frontpaneel

Minpunten

  • Ik kan er geen verzinnen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

TON 10-02-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel mogelijkheden ,uitstekend geluid op DAB+

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-DB902BT 1DIN USB/CD-Autoradio met ingebouwde Bluetooth & digitale DAB+ radio

Algemene score

9,0
Echte JVC kwaliteit, is simpel in te stellen met de encoder.
Alles zit erop en eraan.
Niks mis mee ,goede keus voor mij

Pluspunten

  • bediening
  • uitvoering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 01-02-2019
  • Product gekocht

Geweldige radio

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-DB902BT 1DIN USB/CD-Autoradio met ingebouwde Bluetooth & digitale DAB+ radio

Algemene score

9,0
Deze fantastische autoradio munt uit in geluid, in design en in prestaties. Geweldige geluidskwaliteit en vele instelmogelijkheden om naar eigen smaak aan te passen. Een absolute topper!!!

Pluspunten

  • Geluidskwaliteit van analoog, DAB en streaming
  • Vele instelmogelijkheden
  • Goede handsfree functie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bas 31-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

JV KD-DB902BT compleet met antenne, cd, bluetooth, AUX DAB+

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-DB902BT 1DIN USB/CD-Autoradio met ingebouwde Bluetooth & digitale DAB+ radio

Algemene score

9,0
Keurige prijs voor dit kwalitatieve product. Met zowel Dab als DAB+, is een modern toestel (KD-DB902BT), prijs was incl. Dab antenne

Pluspunten

  • compleet
  • dab+

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews