JVC KDDB902BT - Reviews

Specificaties
USB-aansluiting
Ja
Vermogen
300 watt
Kleuren
zwart
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 41 reviews die zijn achtergelaten voor de JVC KDDB902BT op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

eric v woensel 26-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie autoradio voor mooie prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDDB902BT

Algemene score

9,0
deze radio is supervorm gegeven. Erg mooi geluid en heel handig in gebruik.
veel extra's en JVC is een top merk.

Pluspunten

  • vormgeving
  • makkelijk in gebruik
  • mooi geluid
  • goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D. Jansen 11-02-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldig ontvangst !

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDDB902BT

Algemene score

9,0
Zowel de bluetooth als de DAB+ verbinding is zeer stabiel. Nooit meer last van enige ruis. Ik zou dit product bij iedereen aanbevelen.

Pluspunten

  • Spotify besturing
  • Stabiele ontvangst

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

autoradio 30-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

makkelijke bediening. Gebruiksaanwijzing in nederlands.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDDB902BT

Algemene score

10,0
met usb stick en mp 3 te gebruiken. makkelijk in te bouwen. Goed geluid. Prijs/kwaliteit goed. mooi front

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Dorrie 07-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima all-rounder

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDDB902BT

Algemene score

9,0
Na mezelf toch wel even georiënteerd te hebben op gebied van autoradio's op basis van andermans ervaringen en testresultaten gekozen voor deze JVC KDDB902BT. Na enkele dagen in bezit absoluut geen spijt van. Erg tevreden!

Pluspunten

  • Bluetooth
  • Carkit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ans 15-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Superblij met mijn nieuwe JVC autoradio

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDDB902BT

Algemene score

9,0
Voor t eerst zelf ingebouwd en geïnstalleerd, was echt gemakkelijk. Heerlijk helder digitaal geluid met DAB.
Met als extra Spotify-keuze in t menu

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen en in te stellen
  • Microfoon voor bellen via bluetooth

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bianca 17-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede radio

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDDB902BT

Algemene score

8,0
super radio! Mooi geluid, gebruiksvriendelijk, goed leesbaar scherm (ook in het daglicht), snelle Bluetooth-verbinding. Erg leuk dat je zoveel verschillende kleuren kunt instellen!

Pluspunten

  • goed leesbaar scherm (ook in daglicht)
  • de vele kleuren
  • Snelle Bluetooth verbinding

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Suzanne 24-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heel tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDDB902BT

Algemene score

9,0
Mooie autoradio.... Heel goed zelf te plaatsen, mooi geluid, veel mogelijkheden en prima uitstraling... Het is even uitzoeken hoe alles werkt, maar dat is niet meer dan normaal!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Kddb902bt 21-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Supertof, en dan het geluid echt top!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDDB902BT

Algemene score

10,0
Gebruiksvriendelijk ook voor een leek als ik, mooi geluid, telefoon werkt perfect erop endandat dab plus mijn hemeltje lief wat een sound. Niet nadenken gewoon kopen. Is terecht beste koop van Bluecool.
Simpel te monteren, d’r k8jken hoe de antenne moet gemonteerd worden op YouTube.

Pluspunten

  • Geluid top, makkelijk bedienbaar
  • Mooi verlichting in diverse kleuren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

peter 09-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goede radio met klein minpuntje

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDDB902BT

Algemene score

6,0
heel mooi product goede mogelijkheden een klein nadeel is de zichtbaarheid van het display deze is wat minder of misschien door nog te onervaren zijn met het aparaat mogelijk beter in te stellen verder geen klachten of opmerkingen hierover

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Dirk 19-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

radio met alles erop en eraan. Power ok.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDDB902BT

Algemene score

7,0
beste kwaliteit/prijs verhouding na marktstudie. Uitstekende klank en meer dan voldoende mogelijkheden.

Pluspunten

  • Dab en Dab+
  • Antenne bijgevoegd
  • Verlichting aan te passen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

W Schoeman 05-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie vormgeving.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDDB902BT

Algemene score

10,0
Fantastische radio en telefoon geluid.
Super gewoon.
Dan heb ik mij jarenlang maar moeten behelpen.
Ik raad dit merk en type iedereen aan.

Pluspunten

  • Zeer goed geluid
  • Super geluid met bellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

voices 02-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Modern, duidelijk scherm, zelfs zonder handleiding!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDDB902BT

Algemene score

8,0
Duidelijk scherm. Makkelijk instelbaar zelfs zonder handleiding. Connect gemakkelijk naar mobiel, spotify. Bij instappen auto gaat deze aan en bij uitstappen automatisch uit. Dab+ is geweldig zuiver.

Pluspunten

  • duidelijk, makkelijk instelbaar scherm
  • dab+ super geluid!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Simone 13-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed geluid en goede BT verbinding.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDDB902BT

Algemene score

8,0
Betrouwbare mooie degelijke radio. Makkelijk te verbinden met de telefoon en een heel mooi geluid. Blij met deze radio keuze.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Goede functionaliteit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Maurice 20-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super geluid en veelzijdige en makkelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDDB902BT

Algemene score

8,0
Prijs kwaliteit verhouding is zeer goed. Je krijgt veel waar voor je geld. FM DAB+ met super ontvangst en toch ook je cd's te beluisteren. USB IPOD of muziek van je telefoon, het kan allemaal. Vooral deze autoradio gekozen vanwege de vele mogelijkheden. JVC doet wat het beloofd en bovendien is de installatie makkelijk uit te voeren. Kortom, heel tevreden. Ga zo door JVC.

Pluspunten

  • Geluid
  • Veelzijdigheid
  • Handsfee bellen
  • Installatie eenvoudig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

eric v woensel 30-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie autoradio voor mooie prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDDB902BT

Algemene score

10,0
deze radio is supervorm gegeven. Erg mooi geluid en heel handig in gebruik.
veel extra's en JVC is een top merk.

Pluspunten

  • vormgeving
  • makkelijk in gebruik
  • mooi geluid
  • goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet 29-12-2019
  • Product gekocht

Aanrader voor complete DAB+ radio

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDDB902BT

Algemene score

9,0
Prima autoradio met alles er op en aan. Goede DAB+ ontvangst. Gemakkelijke montage. Zorg dat de plakantenne-instructie goed gevolgd wordt. Belangrijk voor goede DAB+ ontvangst. Uitstekende Prijs/Kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • Gemakkelijke montage
  • Prima telefoonconnectiviteit en geluid
  • Prima geluid
  • Alles in Eén

Reageer

MB 28-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima autoradio

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDDB902BT

Algemene score

9,0
Veel waar voor je geld, goed bedienbaar. Mooi strak uitgevoerd en compleet geleverd. Met goede speakers een aanwinst voor je auto.

Pluspunten

  • Veel functies
  • Goede sound

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan Brinksma 13-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compleet en makkelijke bediening

Geschreven voor: JVC KDDB902BT

Algemene score

8,0
Ik heb voor dit product gekozen omdat de radio CD-functionaliteit moest hebben met DAB+ en aansluitingsmogelijkheid voor USBstick met MP3, smartphone

Pluspunten

  • bediening
  • instelling zenders
  • Microfoon en DABantenne meegeleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Cor 06-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende prijs kwaliteitsverhouding!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDDB902BT

Algemene score

10,0
Ik had al een JVC analoge autoradio tot volle tevredenheid. Miste de DAB+ plus zenders, zoals NPO 5. Wilde voor mijn oude auto niet te veel geld neertellen voor een digitale autoradio. De reviews waren goed en deze had ook nog een dvd speler!

Pluspunten

  • glashelder geluid
  • CD speler
  • Eenvoudige montage en bediening
  • dab+ antenne meegeleverd
  • losse microfoon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Paul. 09-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Complete autoradio met alle mogelijkheden die je kunt wensen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDDB902BT

Algemene score

9,0
Het is een zeer compleet caraudio-apparaat, incl. DAB+, mooi van vormgeving en zeker ook gebruiksvriendelijk.

Pluspunten

  • goede kwaliteit
  • veel mogelijkheden
  • verlichtingskleur aan te passen
  • gemakkelijke bediening.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews