JVC KDX451DBT - Reviews

Best Reviewed okt 2019 JVC KDX451DBT
Best Reviewed - oktober 2019
Specificaties
USB-aansluiting
Ja
Vermogen
350 watt
Kleuren
zwart
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 47 reviews die zijn achtergelaten voor de JVC KDX451DBT op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Roland 09-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Auto radio met dab+

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDX451DBT

Algemene score

10,0
Ik heb al jaren jvc auto radio omdat jet gebruiks vriendelijk werkt en goed geluid heeft.nu nieuwe radio met dab+ werkt uitsteekbaar zeer tevreden.jullie maken goede auto radio.

Pluspunten

  • Dab+
  • Gebruiks vriedelijk
  • Kleiner geworden
  • Goeie afstellingen

Minpunten

  • Cd speler

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard 08-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

JVC KD - X451DBT

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDX451DBT

Algemene score

9,0
JVC KD - X451DBT. Dab & Dab+ beter kan je niet hebben .
Is een mooie en een perfecte combinatie van muziek ( zonder storing of geruis ) in combinatie ( met de remote op de telefoon is de receiver intestellen ).

Pluspunten

  • Gebruik
  • Mogelijk heden
  • Geluid

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jay 06-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

degelijk apparaat met zeer veel opties

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDX451DBT

Algemene score

10,0
Ik ben van in het begin al een groot fan van alles wat JVC aangaat. Daarom koos ik voor mijn autoradio ook voor JVC. JVC staat garant voor goede kwaliteit zowel audio als optisch.

Pluspunten

  • Gemakkelijke bediening
  • Goede kwaliteit audi/optisch
  • Prijs/kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard 23-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

duidelijk scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDX451DBT

Algemene score

8,0
Het scherm is mooi duidelijk, kleuren van de scherm zijn persoonlijk in te stellen. Mooi compact van inbouw. Frontje afneembaar. I.p.v. afstandsbediening nu te bedienen d.m.v. aap op telefoon.

Pluspunten

  • duidelijk scherm
  • afneembaar front

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rien 09-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne autoradio met DAB+

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDX451DBT

Algemene score

8,0
Ik was op zoek naar een DAB+ autoradio en deze gekocht. Het is een leuke radio met veel mogelijkheden, ook bijv koppelen BT met Spotify en bellen via bluetooth.
Een overzichtelijk bedienpaneel.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marc P 20-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Digital Media Receiver met veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDX451DBT

Algemene score

9,0
Ik heb deze receiver gekocht om de standaard radio cd/speler uit mijn Renault Twingo II
uit 2011 te vervangen. De installatie was eenvoudig, Wat er nodig was, naast de receiver was een nieuw frontje (om een standaard 1 DIN) radio aan te kunnen sluiten, een Renault Quadlock adapter naar ISO (dat heeft de JVC) en een verloopkabeltje om de originele AM/FM antenne te kunnen gebruiken (in mijn geval Fakra Z male naar DIN). Voor de DAB+
zat er een raamantenne van JVCKENWOOD in de doos, meer is niet nodig!

Zelf heb ik de originele antenne vervangen door een Calearo SHARK 2 COMBI-DAB (p/n: 7677937) daar zaten een 12v kabel en een DAB+ kabel bij (5 m). Een verloopkabel van Calearo om deze antenne met de originele Renault antenne te verbinden moet je er dan nog bij kopen (als je ook AM/FM wilt luisteren). Deze optie raadt ik alleen gevorderde sleutelaars aan, of je laat het gewoon inbouwen! Kost wat maar dan heb je ook wat.

Ik heb de receiver nog niet zo lang, tot nu toe heb ik alleen genoten van DAB+ radio
stations en MP3 en FLAC bestanden op een USB stick, tot volle tevredenheid. Wat
een verschil met de oude Renault radio. Hetgeen wat me direct opviel bij het instellen
van de receiver is dat er gekozen kan worden voor eenvoudige of diepgaande instellingen.
Het zal wel een tijdje duren voordat ik alles uitgeprobeerd heb maar ja, het is dan ook een receiver met heel veel mogelijkheden. Ik kijk ernaar uit.

Pluspunten

  • geluidskwaliteit
  • instellingsmogelijkheden
  • ontvangstkwaliteit

Minpunten

  • sommige knopjes voelen wat wiebelig aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jeroen 11-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Helder geluid, prettige bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDX451DBT

Algemene score

9,0
Ik wilde graag een DAB+ autoradio vanwege de storingen op mijn FM- antenne. Daarnaast is hands-free bellen tegenwoordig een must en ook dat kan met de radio. De installatie volgt zichzelf en het apparaat is makkelijk in te stellen.
Het beeldscherm is helder, geeft veel informatie zoals datum en tijd en welke radiozender je luistert of welke audio je gebruikt. Ook kun je heel veel verschillende kleuren LED- verlichting instellen.

De autoradio kan tot 5 devices pairen, waarvan 2 tegelijkertijd. Daarnaast kun je óók nog 1 andere Bluetooth- speaker connecten. (als je dit heel graag wilt)

Via de app van JVC kun je je telefoon als remote gebruiken wat heel handig is in combinatie met het gebruik van Spotify.

Al met al beveel ik deze autoradio van harte aan!

Pluspunten

  • mooi uiterlijk
  • makkelijke bediening
  • meerdere devices te pairen
  • instelbare kleuren LED- verlichting
  • DAB+

Minpunten

  • (nog) niet gevonden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nicole 01-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie radio. Makkelijk in te bouwen en te gebruiken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDX451DBT

Algemene score

8,0
Deze mooie radio heeft alle opties die ik belangrijk vind. Zoals Bluetooth voor de telefoon, zodat er gesprekken kunnen plaatsvinden via de autoradio. Tevens kan de radio omgezet worden naar Spotify modus, waardoor de telefoon automatisch de muziek van Spotify afspeelt. Er kunnen 2 telefoons tegelijkertijd actief gekoppeld zijn. Echt ideaal. Tot slot natuurlijk de DAB+, waardoor je een goede ontvangst in digitale kwaliteit hebt.

Pluspunten

  • bluetooth
  • DAB+
  • 2 apparaten tegelijkertijd gekoppeld
  • Strak design

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Voermans 26-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne radio

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDX451DBT

Algemene score

10,0
Fijne radio. Mooi uiterlijk. Goed verlicht. Geeft een goed geluid. Zit alles op en aan. Is goed te
Connecten met een iPhone. Ik ben er heel blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Louis 14-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Doet wat beloofd is.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDX451DBT

Algemene score

9,0
Beoordeling kieskeurig.nl. Wou DAB+ radio met redelijk klassiek front aangezien hij voorzien was voor youngtimer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Kesh 08-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fantastische autoradio!

Geschreven voor: JVC KDX451DBT

Algemene score

10,0
Autoradio 2 weken geleden gekocht. Makkelijk te installeren, Bluetooth verbinding installeren was heel makkelijk gewoon handleiding volgen . Een maal ingesteld start autoradio automatische Spotify op. Mooie digitale scherm die je in verschillende kleuren kan instellen. Heel veel andere instellingen mogelijk geluid en digitale radio. Er zit ook een microfoon bij voor handsfree bellen. Digitale radio heb ik nog niet geprobeerd omdat er helaas geen antenne bij zat. Maar radio is prijs zeker waard. Geniet nu extra van de auto ritjes die ik maak en rij nu zelf even een blokje om om nog even te genieten van het geluid.😁

Pluspunten

  • Prijs/kwaliteit
  • Handsfree bellen
  • Bluetooth verbinding
  • DAB+ mogelijk
  • Mooie digitale scherm

Minpunten

  • Geen DAB+ antenne

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Esther 01-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

DAB+ radio met bluetooth

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDX451DBT

Algemene score

8,0
Mooie upgrade in mijn auto. DAB+ geeft veel mogelijkheden om radiozenders te luisteren. Makkelijk te verbinden met telefoon via Bluetooth om zelf gekozen muziek af te spelen. Makkelijk te installeren.

Pluspunten

  • Bluetooth
  • DAB+ radio

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

inge roth 27-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

heel fijn radiootje voor niet te veel geld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDX451DBT

Algemene score

10,0
heel erg makkelijk aan te sluiten prima vormgeving en het gemak van bediening en de vele extra mogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jacques warger 26-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

duidelijkscherm mooie kleuren

Geschreven voor: JVC KDX451DBT

Algemene score

8,0
goed product makkelijk te installeren alleen het wiring harness connection diagram zit op een wat ongemakkelijke plaats binnenkant v/d verpakking.

Pluspunten

  • klein licht formaat
  • mogelijkheden

Minpunten

  • plaats wiring diagram

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

wim 04-03-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

een super radio met dab +

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDX451DBT

Algemene score

9,0
inbouwen van radio gaar super makkelijk ook plaatsen van bijgeleverde antenne .
het geluid is super en bediening is ook zeer makkelijk . als je zender geen dab+ ontvangst heeft dan over naar fm dus geen onnodig draaien en zoeken . heerlijk ook de korte inbouw maat
gewoon een heerlijke radio nu een week in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Radiofavoriet 04-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

een mooie auto radio met veel gemak!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDX451DBT

Algemene score

10,0
Een prima radio en moderne uitstraling! De prijs is voor wat je krijgt echt niet duur. Handsfree bellen super makkelijk!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CB 15-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDX451DBT

Algemene score

10,0
Uitstekende autoradio in een prachtig design met veel functionaliteit.
De vele connectie mogelijkheden maken hem zeer flexibel.

Pluspunten

  • Bluetooth
  • USB
  • AUX

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geo 05-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

makkelijke inbouw door universele maten en aansluitingen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDX451DBT

Algemene score

8,0
Het merk klink vertrouwd en daarbij was de prijs aantrekkelijk met wat dit toestel kan.
Je kunt kleuren kiezen van het scherm en verder vind ik hem gebruiksvriendelijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Kuikuhnek 16-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima radio

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDX451DBT

Algemene score

8,0
Ben je op zoek naar een DAB plus autoradio? Deze doet zijn werk prima.
Zojuist ingebouwd, ging erg vlot. Antenne voor de DAB werd door een actie meegeleverd.
Hiervan is niet direct duidelijk hoe je die moet monteren maar er is een mooi filmpje van Coolblue op YouTube.
Geluid en ontvangst zijn verrassend goed evenals de telefoon functie.
Menu is zeer uitgebreid maar met de handleiding erbij prima te doen.
Echt een hele fijne radio.

Pluspunten

  • Geluid
  • DAB plus
  • Montage
  • Looks

Minpunten

  • Montage DAB antenne
  • Zeer uitgebreid menu

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry 03-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede ontvangst en heel veel mogelijkheden!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDX451DBT

Algemene score

9,0
DAB+ ontvangst is erg goed en helder. Het instellingen menu is wel heel erg uitgebreid voor wat betreft audio en andere dingen. (o.a. aanpasbare verlichting).
Heel jammer dat er geen opbergdoosje voor het (van goedkoop plastic aanvoelend) frontje bij geleverd wordt. De grote volumeknop is wat fragiel en erg gevoelig.

Pluspunten

  • DAB+
  • Bluetooth
  • Bellen met telefoon
  • USB en audio aansluiting

Minpunten

  • Geen opbergdoosje voor afneembaar front
  • Fragiele volumeknop

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews