JVC KD-X451DBT - Reviews

Best Reviewed okt 2019 JVC KD-X451DBT
Best Reviewed - oktober 2019
Specificaties
USB-aansluiting
Ja
Vermogen
350 watt
Kleuren
zwart
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 33 reviews die zijn achtergelaten voor de JVC KD-X451DBT op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Roland 09-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Auto radio met dab+

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-X451DBT

Algemene score

10,0
Ik heb al jaren jvc auto radio omdat jet gebruiks vriendelijk werkt en goed geluid heeft.nu nieuwe radio met dab+ werkt uitsteekbaar zeer tevreden.jullie maken goede auto radio.

Pluspunten

  • Dab+
  • Gebruiks vriedelijk
  • Kleiner geworden
  • Goeie afstellingen

Minpunten

  • Cd speler

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard 08-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

JVC KD - X451DBT

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-X451DBT

Algemene score

9,0
JVC KD - X451DBT. Dab & Dab+ beter kan je niet hebben .
Is een mooie en een perfecte combinatie van muziek ( zonder storing of geruis ) in combinatie ( met de remote op de telefoon is de receiver intestellen ).

Pluspunten

  • Gebruik
  • Mogelijk heden
  • Geluid

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jay 06-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

degelijk apparaat met zeer veel opties

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-X451DBT

Algemene score

10,0
Ik ben van in het begin al een groot fan van alles wat JVC aangaat. Daarom koos ik voor mijn autoradio ook voor JVC. JVC staat garant voor goede kwaliteit zowel audio als optisch.

Pluspunten

  • Gemakkelijke bediening
  • Goede kwaliteit audi/optisch
  • Prijs/kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard 23-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

duidelijk scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-X451DBT

Algemene score

8,0
Het scherm is mooi duidelijk, kleuren van de scherm zijn persoonlijk in te stellen. Mooi compact van inbouw. Frontje afneembaar. I.p.v. afstandsbediening nu te bedienen d.m.v. aap op telefoon.

Pluspunten

  • duidelijk scherm
  • afneembaar front

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rien 09-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne autoradio met DAB+

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-X451DBT

Algemene score

8,0
Ik was op zoek naar een DAB+ autoradio en deze gekocht. Het is een leuke radio met veel mogelijkheden, ook bijv koppelen BT met Spotify en bellen via bluetooth.
Een overzichtelijk bedienpaneel.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marc P 20-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Digital Media Receiver met veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-X451DBT

Algemene score

9,0
Ik heb deze receiver gekocht om de standaard radio cd/speler uit mijn Renault Twingo II
uit 2011 te vervangen. De installatie was eenvoudig, Wat er nodig was, naast de receiver was een nieuw frontje (om een standaard 1 DIN) radio aan te kunnen sluiten, een Renault Quadlock adapter naar ISO (dat heeft de JVC) en een verloopkabeltje om de originele AM/FM antenne te kunnen gebruiken (in mijn geval Fakra Z male naar DIN). Voor de DAB+
zat er een raamantenne van JVCKENWOOD in de doos, meer is niet nodig!

Zelf heb ik de originele antenne vervangen door een Calearo SHARK 2 COMBI-DAB (p/n: 7677937) daar zaten een 12v kabel en een DAB+ kabel bij (5 m). Een verloopkabel van Calearo om deze antenne met de originele Renault antenne te verbinden moet je er dan nog bij kopen (als je ook AM/FM wilt luisteren). Deze optie raadt ik alleen gevorderde sleutelaars aan, of je laat het gewoon inbouwen! Kost wat maar dan heb je ook wat.

Ik heb de receiver nog niet zo lang, tot nu toe heb ik alleen genoten van DAB+ radio
stations en MP3 en FLAC bestanden op een USB stick, tot volle tevredenheid. Wat
een verschil met de oude Renault radio. Hetgeen wat me direct opviel bij het instellen
van de receiver is dat er gekozen kan worden voor eenvoudige of diepgaande instellingen.
Het zal wel een tijdje duren voordat ik alles uitgeprobeerd heb maar ja, het is dan ook een receiver met heel veel mogelijkheden. Ik kijk ernaar uit.

Pluspunten

  • geluidskwaliteit
  • instellingsmogelijkheden
  • ontvangstkwaliteit

Minpunten

  • sommige knopjes voelen wat wiebelig aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

JW 06-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima DAB+ radio voor een prima prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-X451DBT

Algemene score

8,0
Voldoet aan alle specificaties/verwachtingen. Bluetooth koppelen verloopt snel en makkelijk. Bijgeleverde DAB+ antenne werkt prima.

Pluspunten

  • Prijs
  • Mogelijkheden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Arno 06-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

JVC auto radiio

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-X451DBT

Algemene score

9,0
Zeer goed geluid en mooi design. makkelijk te instaleren. eerst een ander merk gehad maar toch weer terug bij JVC. Geen spijt van. Kan hem iedereen aanbevelen!

Pluspunten

  • bedieningsgemak
  • uiterlijk en goede geluisdskwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Michael1968 06-10-2019
  • Product gekocht

Tevreden, enkel de dab+ werkte vaak niet mee.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-X451DBT

Algemene score

8,0
Mooi apparaat, makkelijk met Spotify connectie en handsfree, bij mij werkte de dab+ echt niet lekker veel storing of helemaal geen zenders, dacht er zelfs over om hem eruit te halen en op te sturen voor reparatie...... Inmiddels auto verkocht en ligt nu in de kast.... Alsnog misschien even opsturen..... Hammers dat de plakantenne eenmalig is en best duur in her aanschaf....

Pluspunten

  • Bluetooth
  • Kleine inbouwdiepte

Minpunten

  • Dab+ ontvangst
  • Plakantenne niet herbruikbaar

Reageer

André 02-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-X451DBT

Algemene score

10,0
Het is een mooi en handig scherm en het geluid is heel goed !
De prijs en kwaliteitverhouding is ook prima .

Pluspunten

  • Leuk met led verlichting
  • Mooi scherm

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Prima aankoop! 17-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldig geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-X451DBT

Algemene score

10,0
Gemakkelijk zelf te installeren en een fantastisch geluid! Fijn ook dat je aan de voorkant er een USB-stick kunt insteken. Ik heb zo'n hele kleine usb stick gekocht, die nauwelijks iets uitsteekt met daarop 64GB aan muziek. Ook onze 2 telefoons werken prima en zijn goed verstaanbaar.

Pluspunten

  • DAB+
  • Geweldig geluid
  • USB aan de voorkant

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Vince 21-08-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prijs kwaliteit zeer goede keuze

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-X451DBT

Algemene score

9,0
De prijs is zeer goed voor de gekregen opties. Duidelijk scherm en gemakkelijk te bedienen.
Installatie ging zonder problemen.

Pluspunten

  • bediening
  • scherm goed leesbaar

Minpunten

  • DAB antenne niet standaard inbegrepen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Henk 13-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

JVC KD-X451DBT

Geschreven voor: JVC KD-X451DBT

Algemene score

9,0
Mooi design en makkelijk te installeren.
Heel handig de bleutooth voor handsfree bellen.
Klein formaat dus heeft niet veel inbouwruimte nodig.

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jo Jo Buitenzorg 30-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ziet er mooi uit en super goed geluid

Geschreven voor: JVC KD-X451DBT

Algemene score

9,0
Voorheen een goedkope autoradio van 25,- Die kraste zo erg dat ik snel een andere wilde. Deze net ingebouwd. Geluid van de telefoon is fantastisch en de radio ook.

Pluspunten

  • geluid
  • verbinding

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

PvR 11-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

KD-X451DBT

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-X451DBT

Algemene score

9,0
Ik heb de KD-X451DBT uitgekozen omdat deze radio na enig uitzoek werk, het beste uit mijn eigen onderzoek kwam qua prijs en review vergelijk.
Het inbouwen en aansluiten in mijn fiat panda uit 2005 ging vrij makkelijk en de geluidskwaliteit is super.
De dab zenders zijn zuiver en geruisloos en ze zijn simpel in te stellen.
Het instellen gaat ook vrij simpel, maar het aansluiten van mijn android telefoon via de usb was vrij ingewikkeld.
Bluetooth werkt perfect en het bellen gaat prima.
Je kan elkaar luid en duidelijk verstaan.
Dus al met al een prima keuze als je op zoek bent naar een dab+ radio met telefoon functie.

Pluspunten

  • Prijs - kwaliteit
  • Geluid

Minpunten

  • Telefoon aansluiten via USB is enig uitzien werk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Arnoud 08-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede radio

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-X451DBT

Algemene score

9,0
het aansluiten was wel ff wat werk maar het is gelukt, helaas niet gelukt op de stuurwiel bedinging werkend te krijgen. Dit is echter niet heel erg wegens de mooie grote volumeknop.

Pluspunten

  • LED's in te stellen naar persoonlijke smaak

Minpunten

  • aparte microfoon
  • onduidelijkheid over aansluiten stuurwielbediening

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

michael 06-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi helder geluid op de dab+

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-X451DBT

Algemene score

9,0
mooi helder geluid schakelt zonder gehoor over naar fm als dab weg valt .
veel instel mogelijk heden. en je kan 2 telefoon tegelijk gekoppeld hebben ideaal

Pluspunten

  • geluid
  • dab ontvangst

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Virama 05-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

het scherm is duidelijk leesbaar

Geschreven voor: JVC KD-X451DBT

Algemene score

8,0
Qua prijs zeer aantrekkelijk monteren gaat ook heel makkelijk. In het totaal zeer tevreden over deze radio

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

JoJac 30-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

DABper

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-X451DBT

Algemene score

10,0
Na vele reviews en info's over autoradio's ben ik uiteindelijk weer bij de JVC, DAB radio, uitgekomen. Ervaring met JVC heb ik al, nog niet met de DAB's.
Installatie verliep probleemloos, de DAB antenne is geweldig, kleeft uitermate goed en het geheel levert een geweldig geluid in mijn oldtimer, handsfree bellen probleemloos, evenals het streamen.
De mogelijkheid om 2 gsm's te verbinden met bluetooth, usb gebruik en de 3 verschillende kleurinstellingen maken het af.
Hierdoor kan ik nog meer genieten van mijn Kevertje.
DAB's pas fijn.

Pluspunten

  • De vele technische snufjes
  • Prijs
  • DAB antenne is inclusief
  • Evenals het microfoontje, geweldig

Minpunten

  • Montage van de DAB antenne

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ray 28-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne makkelijke radio

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-X451DBT

Algemene score

8,0
Het geluid is top dacht dat hat aan de boxen lag maar na het plaatsen van deze radio konden de boxen nog mee.
Dab werkt makkelijk en goed alles is te ontvangen.
Ook de functies zijn makkelijk te behandelen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews