JVC KDX451DBT

Vergelijkbare producten

Kenwood KMM-BT306

Kenwood KMM-BT306
8,9
Bekijk alle Autoradio's
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 68 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de JVC KDX451DBT op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

a**r@l**e.nl 06-04-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed, zeker een aanrader.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDX451DBT

Algemene score

9,0
Ben zeer tevreden over de autoradio. Beantwoord aan hetgeen wat ik hoopte. Prima geluid, ik geniet er heel erg van.

Pluspunten

  • Fantastisch geluid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Fam van Bree 13-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel opties

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDX451DBT

Algemene score

9,0
Prima Dab+ autoradio met vele opties. Voor ons was het met name de DAB+ optie een must. Redelijk vlot en vrij eenvoudig te installeren. We hebben nog niet alle opties kunnen testen, maar wat we getest hebben zijn we dik tevreden over.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Tobias 11-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede kwaliteit, zeker aan te raden.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDX451DBT

Algemene score

9,0
Mooi geluid. Redelijke prijs voor de opties die de radio heeft
Goede kwaliteit voor handsfree bellen
Makkelijk te installeren, behalve DAB, dat kost wat meer moeite.

Pluspunten

  • Goede kwaliteit
  • Makkelijk te installeren
  • Helder geluid tijdens Handsfree bellen

Minpunten

  • Losse antenne installeren voor DAB

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Antoine 17-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne autoradio

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDX451DBT

Algemene score

8,0
Gemakkelijk te installeren en goede handsfree telefoon verbinding. De vorige radio was ook een JVC.

Pluspunten

  • Helder geluid
  • Weinig ruis bij handsfree bellen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

d**6@h**l.com 13-12-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Perfecte radio

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDX451DBT

Algemene score

10,0
Perfecte radio, makkelijk aan te sluiten en in te stellen, en met de DAB+ een geweldig geluid.

Pluspunten

  • Mooi radio
  • ligt / klein (diepte)
  • makkelijk aansluiten
  • makkelijk instellen
  • perfect geluid

Minpunten

  • niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

s**a@g**l.com 19-11-2021
  • Product gekregen

Bevalt heel goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDX451DBT

Algemene score

7,0
Heel fijn product met super veel opties ,handleiding is heel duidelijk en alles staat erin

Reageer

JVC KD-X451DBT - Autoradio met DAB+ 08-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDX451DBT

Algemene score

10,0
Goede gebruiksvriendelijkheid, goede prijs / kwaliteit verhouding, ga zeker deze radio nog aankopen. Zeer goed dat je nog wisselen tussen FM en DAB

Pluspunten

  • DAB +
  • FM en bleuthooth
  • handsfree bellen

Minpunten

  • handsfree bellen kwaliteit

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

ducky 23-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

goede radio

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDX451DBT

Algemene score

8,0
goede radio met goede ontvangst op dab. vele kleuren om in te stellen naar eigen wensen.
makkelijk te installeren.

Pluspunten

  • goede ontvangst
  • kleuren display
  • mooi klein

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Benny 21-03-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Eindelijk een geweldige DAB radio voor die prijs!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDX451DBT

Algemene score

10,0
Een verademing tegenover de concurrentie. Geweldige kwaliteit, bluetooth die doet wat je verwacht, een app die eindelijk werkt, intuïtief en logisch in gebruik. Perfect toestel voor die prijs. Ik heb al een tweede besteld voor de andere wagen.

Pluspunten

  • Prijs- kwaliteit
  • gebruiksgemak

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jakko 19-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

RADIO MET VEEL MOGELIJKHEDEN

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDX451DBT

Algemene score

8,0
deze radio gekozen vanwege koppeling bluetooth en dab+ en van wege de aantrekkelijke prijs ik hoop dat de radio lang mee gaat en dat de mensen tevreden zijn

Pluspunten

  • dab+
  • bluetooth

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Henk de DAF man 09-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer goede radio

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDX451DBT

Algemene score

10,0
Had een Parrot 3100 in mijn auto, maar die was helaas overleden. Heb op internet gezocht naar een goede en goedkope radio met DAB + en bluetooth. kwam deze JVC radio tegen. Het was een eitje om hem te monteren en af te stellen. Het filmpje over het installeren van de DAB+ antenne is ook zeer duidelijk. Raad deze radio zeker aan.

Pluspunten

  • goede ontvangst zowel FM als DAB+

Minpunten

  • niet tegen gekomen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

v. Mierlo 08-02-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

makkelijk te bedienen auto media receiver

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDX451DBT

Algemene score

9,0
waren op zoek naar een betaalbare fijne autoradio met dab, blue tooth. deze werkt perfect! kunnen meerdere telefoons op worden aangesloten. Ik raad dit product zeker aan.

Pluspunten

  • gebruiksgemak
  • meerdere telefoons die gekoppeld kunnen worden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud 07-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design makkelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDX451DBT

Algemene score

9,0
Super makkelijk in te bouwen ziet er ook nog eens goed uit.
Paar minuutjes nemen voor de duidelijke gebruiksaanwijzing en de bediening gaat vanzelf.
Ook heel handig is de handsfree bel functie die goed werkt.

Enkel voor het wegwerken van de bedrading voor de dab antenne en microfoon is enig technische kennis nodig.

Pluspunten

  • Duidelijk display
  • Makkelijke bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

thepower180 30-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima autoradio

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDX451DBT

Algemene score

8,0
Zeer leuke radio met alle functies erop met een goed geluid prima radio goed in te bouwen
Leuk dat je de display in verschillende kleuren kan zetten prima met usb en Bluetooth

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

ingel 29-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima autoradio

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDX451DBT

Algemene score

9,0
Prima autoradio, eenvoudig te installeren, doet wat hij zegt dat hij moet doen. DAB+ antennte was bijgeleverd. Wel verloopstekker nodig om FM/AM aan te sluiten bij Fiat Panda.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Raymond 25-11-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

prima auto radio met DAB+, Bluetooth,

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDX451DBT

Algemene score

10,0
Prima autoradio met DAB+, Bluetooth, FM/AM. Super scherp ook op FM. Je telefoon kun je via de radio opnemen en bedienen. Ook je IPOD of andere draagbare muziek apparaten zijn via snoertje of bluetooth af te spelen. Spotify stream je ook moeiteloos naar je radio.
Ik ben er zeer tevreden over.

Pluspunten

  • Prima kwaliteit
  • ontzettend veel mogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jvc kd-x451dbt 21-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Toestel cadeau aan kleindochter

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDX451DBT

Algemene score

9,0
Ik heb deze jvc kd-x451dbt cadeau gedaan aan mijn kleindochter voor in haar 1e auto. Het is een kompact toestel zodat je heel makkelijk de bedrading erachter kwijt kunt. Het is bovendien een toestel met alles erop en eraan. Om te beginnen de dab radio natuurlijk met bluetooth, usb aansluiting, aux en telefoon bediening voor 2 x mobiel. Kleindochter is superblij met deze "alleskunner". Wordt bovendien nog eens heel goed getest. Kortom, een echte aanrader !!!

Pluspunten

  • Heel veel mogelijkheden
  • Veel waar voor je geld

Minpunten

  • Kan niets bedenken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Manny 07-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top radio voldoet aan mijn verwachtingen en meer.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDX451DBT

Algemene score

9,0
Prachtig geluid en makkelijk te bedienen en voor de gevorderden onder ons is deze jvc heel uitgebreid in te stellen naar je eigen audio wensen.

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen
  • Veel opties
  • Mooi design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Louis 02-10-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Heel tevreden.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDX451DBT

Algemene score

9,0
Na paar maanden heel tevreden over radio. DAB antenne geinstalleerd onder de cover van het dashbord want wou niet dat draden zichtbaar waren en perfecte ontvangst.
Bluetooth werkt perfect alleen is micro heel stil (moet hard roepen) en bijna onverstaanbaar voor gesprekspartner maar kan ook zijn omdat micro van telefoon onderaan dashbord bevestigd is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Utopia 23-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi scherm met diverse instelbare kleuren

Geschreven voor: JVC KDX451DBT

Algemene score

8,0
Op zoek naar een autoradio met DAB+.
Goede prijs / kwaliteit verhouding, veel mogelijkheden, uitstekend ontvangst met gratis DAB+ antenne, veel instel mogelijkheden. Uitstekend geluid.

Pluspunten

  • DAB+ ontvangst
  • Geluid

Minpunten

  • gebruiksaanwijzing antenne niet aanwezig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews