JVC KDX451DBT - Reviews

Best Reviewed 4 keer okt 2020 JVC KDX451DBT
Best Reviewed - oktober 2020
Specificaties
USB-aansluiting
Ja
Vermogen
350 watt
Kleuren
zwart
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 56 reviews die zijn achtergelaten voor de JVC KDX451DBT op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Roland 09-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Auto radio met dab+

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDX451DBT

Algemene score

10,0
Ik heb al jaren jvc auto radio omdat jet gebruiks vriendelijk werkt en goed geluid heeft.nu nieuwe radio met dab+ werkt uitsteekbaar zeer tevreden.jullie maken goede auto radio.

Pluspunten

  • Dab+
  • Gebruiks vriedelijk
  • Kleiner geworden
  • Goeie afstellingen

Minpunten

  • Cd speler

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard 08-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

JVC KD - X451DBT

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDX451DBT

Algemene score

9,0
JVC KD - X451DBT. Dab & Dab+ beter kan je niet hebben .
Is een mooie en een perfecte combinatie van muziek ( zonder storing of geruis ) in combinatie ( met de remote op de telefoon is de receiver intestellen ).

Pluspunten

  • Gebruik
  • Mogelijk heden
  • Geluid

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jay 06-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

degelijk apparaat met zeer veel opties

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDX451DBT

Algemene score

10,0
Ik ben van in het begin al een groot fan van alles wat JVC aangaat. Daarom koos ik voor mijn autoradio ook voor JVC. JVC staat garant voor goede kwaliteit zowel audio als optisch.

Pluspunten

  • Gemakkelijke bediening
  • Goede kwaliteit audi/optisch
  • Prijs/kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard 23-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

duidelijk scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDX451DBT

Algemene score

8,0
Het scherm is mooi duidelijk, kleuren van de scherm zijn persoonlijk in te stellen. Mooi compact van inbouw. Frontje afneembaar. I.p.v. afstandsbediening nu te bedienen d.m.v. aap op telefoon.

Pluspunten

  • duidelijk scherm
  • afneembaar front

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rien 09-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne autoradio met DAB+

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDX451DBT

Algemene score

8,0
Ik was op zoek naar een DAB+ autoradio en deze gekocht. Het is een leuke radio met veel mogelijkheden, ook bijv koppelen BT met Spotify en bellen via bluetooth.
Een overzichtelijk bedienpaneel.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marc P 20-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Digital Media Receiver met veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDX451DBT

Algemene score

9,0
Ik heb deze receiver gekocht om de standaard radio cd/speler uit mijn Renault Twingo II
uit 2011 te vervangen. De installatie was eenvoudig, Wat er nodig was, naast de receiver was een nieuw frontje (om een standaard 1 DIN) radio aan te kunnen sluiten, een Renault Quadlock adapter naar ISO (dat heeft de JVC) en een verloopkabeltje om de originele AM/FM antenne te kunnen gebruiken (in mijn geval Fakra Z male naar DIN). Voor de DAB+
zat er een raamantenne van JVCKENWOOD in de doos, meer is niet nodig!

Zelf heb ik de originele antenne vervangen door een Calearo SHARK 2 COMBI-DAB (p/n: 7677937) daar zaten een 12v kabel en een DAB+ kabel bij (5 m). Een verloopkabel van Calearo om deze antenne met de originele Renault antenne te verbinden moet je er dan nog bij kopen (als je ook AM/FM wilt luisteren). Deze optie raadt ik alleen gevorderde sleutelaars aan, of je laat het gewoon inbouwen! Kost wat maar dan heb je ook wat.

Ik heb de receiver nog niet zo lang, tot nu toe heb ik alleen genoten van DAB+ radio
stations en MP3 en FLAC bestanden op een USB stick, tot volle tevredenheid. Wat
een verschil met de oude Renault radio. Hetgeen wat me direct opviel bij het instellen
van de receiver is dat er gekozen kan worden voor eenvoudige of diepgaande instellingen.
Het zal wel een tijdje duren voordat ik alles uitgeprobeerd heb maar ja, het is dan ook een receiver met heel veel mogelijkheden. Ik kijk ernaar uit.

Pluspunten

  • geluidskwaliteit
  • instellingsmogelijkheden
  • ontvangstkwaliteit

Minpunten

  • sommige knopjes voelen wat wiebelig aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ruud 07-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design makkelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDX451DBT

Algemene score

9,0
Super makkelijk in te bouwen ziet er ook nog eens goed uit.
Paar minuutjes nemen voor de duidelijke gebruiksaanwijzing en de bediening gaat vanzelf.
Ook heel handig is de handsfree bel functie die goed werkt.

Enkel voor het wegwerken van de bedrading voor de dab antenne en microfoon is enig technische kennis nodig.

Pluspunten

  • Duidelijk display
  • Makkelijke bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

thepower180 30-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima autoradio

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDX451DBT

Algemene score

8,0
Zeer leuke radio met alle functies erop met een goed geluid prima radio goed in te bouwen
Leuk dat je de display in verschillende kleuren kan zetten prima met usb en Bluetooth

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

ingel 29-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima autoradio

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDX451DBT

Algemene score

9,0
Prima autoradio, eenvoudig te installeren, doet wat hij zegt dat hij moet doen. DAB+ antennte was bijgeleverd. Wel verloopstekker nodig om FM/AM aan te sluiten bij Fiat Panda.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Raymond 25-11-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

prima auto radio met DAB+, Bluetooth,

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDX451DBT

Algemene score

10,0
Prima autoradio met DAB+, Bluetooth, FM/AM. Super scherp ook op FM. Je telefoon kun je via de radio opnemen en bedienen. Ook je IPOD of andere draagbare muziek apparaten zijn via snoertje of bluetooth af te spelen. Spotify stream je ook moeiteloos naar je radio.
Ik ben er zeer tevreden over.

Pluspunten

  • Prima kwaliteit
  • ontzettend veel mogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jvc kd-x451dbt 21-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Toestel cadeau aan kleindochter

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDX451DBT

Algemene score

9,0
Ik heb deze jvc kd-x451dbt cadeau gedaan aan mijn kleindochter voor in haar 1e auto. Het is een kompact toestel zodat je heel makkelijk de bedrading erachter kwijt kunt. Het is bovendien een toestel met alles erop en eraan. Om te beginnen de dab radio natuurlijk met bluetooth, usb aansluiting, aux en telefoon bediening voor 2 x mobiel. Kleindochter is superblij met deze "alleskunner". Wordt bovendien nog eens heel goed getest. Kortom, een echte aanrader !!!

Pluspunten

  • Heel veel mogelijkheden
  • Veel waar voor je geld

Minpunten

  • Kan niets bedenken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Manny 07-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top radio voldoet aan mijn verwachtingen en meer.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDX451DBT

Algemene score

9,0
Prachtig geluid en makkelijk te bedienen en voor de gevorderden onder ons is deze jvc heel uitgebreid in te stellen naar je eigen audio wensen.

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen
  • Veel opties
  • Mooi design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Louis 02-10-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Heel tevreden.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDX451DBT

Algemene score

9,0
Na paar maanden heel tevreden over radio. DAB antenne geinstalleerd onder de cover van het dashbord want wou niet dat draden zichtbaar waren en perfecte ontvangst.
Bluetooth werkt perfect alleen is micro heel stil (moet hard roepen) en bijna onverstaanbaar voor gesprekspartner maar kan ook zijn omdat micro van telefoon onderaan dashbord bevestigd is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Utopia 23-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi scherm met diverse instelbare kleuren

Geschreven voor: JVC KDX451DBT

Algemene score

8,0
Op zoek naar een autoradio met DAB+.
Goede prijs / kwaliteit verhouding, veel mogelijkheden, uitstekend ontvangst met gratis DAB+ antenne, veel instel mogelijkheden. Uitstekend geluid.

Pluspunten

  • DAB+ ontvangst
  • Geluid

Minpunten

  • gebruiksaanwijzing antenne niet aanwezig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Stefan 16-07-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Alleskunner autoradio

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDX451DBT

Algemene score

9,0
Zeer goed geluid met ondersteuning van DAB+. Verder alle mogelijkheden die wij ons in deze tijd maar wensen. Ideaal dat er 2 iPhones gelijktijdig verbonden kunnen worden

Pluspunten

  • Dab+
  • 2 iPhones verbinden

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jeroen 11-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Helder geluid, prettige bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDX451DBT

Algemene score

9,0
Ik wilde graag een DAB+ autoradio vanwege de storingen op mijn FM- antenne. Daarnaast is hands-free bellen tegenwoordig een must en ook dat kan met de radio. De installatie volgt zichzelf en het apparaat is makkelijk in te stellen.
Het beeldscherm is helder, geeft veel informatie zoals datum en tijd en welke radiozender je luistert of welke audio je gebruikt. Ook kun je heel veel verschillende kleuren LED- verlichting instellen.

De autoradio kan tot 5 devices pairen, waarvan 2 tegelijkertijd. Daarnaast kun je óók nog 1 andere Bluetooth- speaker connecten. (als je dit heel graag wilt)

Via de app van JVC kun je je telefoon als remote gebruiken wat heel handig is in combinatie met het gebruik van Spotify.

Al met al beveel ik deze autoradio van harte aan!

Pluspunten

  • mooi uiterlijk
  • makkelijke bediening
  • meerdere devices te pairen
  • instelbare kleuren LED- verlichting
  • DAB+

Minpunten

  • (nog) niet gevonden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nicole 01-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie radio. Makkelijk in te bouwen en te gebruiken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDX451DBT

Algemene score

8,0
Deze mooie radio heeft alle opties die ik belangrijk vind. Zoals Bluetooth voor de telefoon, zodat er gesprekken kunnen plaatsvinden via de autoradio. Tevens kan de radio omgezet worden naar Spotify modus, waardoor de telefoon automatisch de muziek van Spotify afspeelt. Er kunnen 2 telefoons tegelijkertijd actief gekoppeld zijn. Echt ideaal. Tot slot natuurlijk de DAB+, waardoor je een goede ontvangst in digitale kwaliteit hebt.

Pluspunten

  • bluetooth
  • DAB+
  • 2 apparaten tegelijkertijd gekoppeld
  • Strak design

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Voermans 26-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne radio

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDX451DBT

Algemene score

10,0
Fijne radio. Mooi uiterlijk. Goed verlicht. Geeft een goed geluid. Zit alles op en aan. Is goed te
Connecten met een iPhone. Ik ben er heel blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Louis 14-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Doet wat beloofd is.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDX451DBT

Algemene score

9,0
Beoordeling kieskeurig.nl. Wou DAB+ radio met redelijk klassiek front aangezien hij voorzien was voor youngtimer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Kesh 08-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fantastische autoradio!

Geschreven voor: JVC KDX451DBT

Algemene score

10,0
Autoradio 2 weken geleden gekocht. Makkelijk te installeren, Bluetooth verbinding installeren was heel makkelijk gewoon handleiding volgen . Een maal ingesteld start autoradio automatische Spotify op. Mooie digitale scherm die je in verschillende kleuren kan instellen. Heel veel andere instellingen mogelijk geluid en digitale radio. Er zit ook een microfoon bij voor handsfree bellen. Digitale radio heb ik nog niet geprobeerd omdat er helaas geen antenne bij zat. Maar radio is prijs zeker waard. Geniet nu extra van de auto ritjes die ik maak en rij nu zelf even een blokje om om nog even te genieten van het geluid.😁

Pluspunten

  • Prijs/kwaliteit
  • Handsfree bellen
  • Bluetooth verbinding
  • DAB+ mogelijk
  • Mooie digitale scherm

Minpunten

  • Geen DAB+ antenne

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews