JVC KD-X352BT - Reviews

Specificaties
USB-aansluiting
Ja
Bluetooth
Ja
Kleuren
zwart

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Chantal 15-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Voor iedereen die op zoek is naar een radio met Bluetooth/USB met een goede prijs/kwaliteit verhouding is deze radio een aanrader. Naast een goede prijs/kwaliteit verhouding heeft de radio een mooi design en is makkelijk bestuurbaar.

Pluspunten

  • goede prijs/kwaliteit verhouding
  • makkelijk bestuurbaar
Geschreven voor: JVC KD-X352BT

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Saskia 11-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede prijs/kwaliteit verhouding, goed geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik wilde een radio met Bluetooth, en deze heeft een prima prijs/ kwaliteit verhouding. Doet goed wat hij moet doen, is makkelijk in gebruik, heeft een prima geluid en streamen van Spotify via Bluetooth werkt super.

Pluspunten

  • Geluid
  • Prijs/ kwaliteit verhouding
  • Spotify via Bluetooth
  • Makkelijk in gebruik
Geschreven voor: JVC KD-X352BT

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Laurens Wilde 21-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Gemakkelijke installatie.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het uitpakken is altijd spannend, wat kom je tegen. Had even het idee dat de verwijdertools er niet bij zaten, maar zaten in de deksel, misschien een puntje. Handleiding in het nederlands. Het koppelen van mijn telefoon was ook geen probleem. Even wennen aan de bediening, is even anders dat ik gewent was. En tot tevredenheid van de kinderen spotity werkt top.

Pluspunten

  • Installatie
  • Spotity
Geschreven voor: JVC KD-X352BT

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Dieksie 25-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Klasse autoradio

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima autoradio makkelijk in gebruik bleutooth werkt ook prima gemakkelijk te koppelen,streamen vanaf de telefoon werkt ook goed.
Deze radio gekozen omdat de prijs-kwaliteit verhouding goed is.

Pluspunten

  • Makkelijk te koppelen
  • Prima geluid

Minpunten

  • Het wegwerken van de kabel externe microfoon
Geschreven voor: JVC KD-X352BT

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MHS 12-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi uiterlijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi uiterlijk verlichting past goed bij de auto snel en eenvoudig aansluiten werkt direct en is makkelijk te bedienen en de app instaleeren moet je doen heb je echt profijt van

Pluspunten

  • Handleiding
  • Prijs

Minpunten

  • Moeet nog veel handmatig instellen
Geschreven voor: JVC KD-X352BT

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Tympie 03-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Super radio om te zien, installatie was een fluitje van een cent. Geluid is erg goed te noemen, helemaal omdat ik eerst een fabrieksradio had.

Pluspunten

  • Design
  • Geluid
  • Makkelijke installatie

Minpunten

  • Nog niks kunnen vinden
Geschreven voor: JVC KD-X352BT

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Citlali 23-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi design en interfase

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik was toe aan een nieuwe, moderne radio, mp3 speler. Mijn oog viel op dit mooie design.
Daarnaast was dit het meest betaalbare model dat bluetooth heeft. Dus super makkelijk om draadloos mijn telefoon te koppelen en favoriete muziek af te spelen.

Pluspunten

  • Bluetooth
  • Mooi design

Minpunten

  • frequentiesoek knop is wat aan de kleine kant
Geschreven voor: JVC KD-X352BT

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Chris Stern 19-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfect autoradio plus de remote control app op je telefoon.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mooi en goed apparaat voor de prijs. Perfecte verbinding met bluetooth.
Eenvoudig te installeren goeie geluidskwaliteit.
Geschreven voor: JVC KD-X352BT

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peugeot505 29-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

topproduct

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik wou een simpele kwalitatieve autoradio met handsfreefunctie, en dat bleek deze JVC helemaal te zijn. no nonsens, megageluid, usb aansluiting en loepzuivere gesprekken via de bleutooth verbinding, en een simpele druk op de radio en de muziek van de telefoon wordt afgespeeld. kortom, ik maak nu een omweg van werk naar huis.

Pluspunten

  • mooi design
  • makkelijke bediening
  • snelle bleutooth connectie

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: JVC KD-X352BT

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer