Kenwood DPX-7100DAB - Reviews

Specificaties
USB-aansluiting
Ja
Bluetooth
Ja
Vermogen
200 watt

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Onvoldoende
  • Onvoldoende
  • Voldoende
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Leander 01-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Schitterende radio waarde naar aanschaf

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een uistekende radio met vele mogelijkheden.
Dab ontvangst is perfect en carkit is uitstekend.
Ruime afstel mogelijkheden en geluid voortreffelijk

Pluspunten

  • Geluid
  • Carkit
Geschreven voor: Kenwood DPX-7100DAB

Reageer

Dorie 27-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Vele keuzes, mooi apparaat en past prima in mijn auto. Is voornamelijk gekocht om bluetooth mee af te spelen en radio, maar de vele extras maken het goed
Geschreven voor: Kenwood DPX-7100DAB

Reageer

Harold 21-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kenwood DAB

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Veelzijdig en een mooie prijs/kwaliteit. De antenneontvangst en geluid zijn van hoge kwaliteit. Het aansluiten was simpel en de handleiding was helder en duidelijk.
Geschreven voor: Kenwood DPX-7100DAB

Reageer

joepster 19-07-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

DAB autoradio, laten liggen, zoek iets anders

Algemene score

5,0
Een flop, DAB, zodra het gras te hoog is is je verbinding verbroken, zeer instabiel, Frankrijk GEEN DAB uitzendingen, NL zeer beperkt, Scherm met zonlicht niet te lezen, Spotify met telefoon aan kabel goed. Telefoon via radio onvoldoende, te weinig volume. Laat liggen de DAB radio
Geschreven voor: Kenwood DPX-7100DAB

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

M. van Biessum 21-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

DAB+ radio

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ziet er mooi uit, makkelijk te bedienen en mooi geluid. Makkelijk erin te zetten. Prima mee te bellen.

Pluspunten

  • Makkelijk te installeren
  • Ziet er mooi uit
Geschreven voor: Kenwood DPX-7100DAB

Reageer

Edwin 21-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Dab+, Bluetooth streamen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb dit product gekocht omdat je Bluetooth kunt streamen vanaf je telefoon en je kunt er dab+radio mee luisteren.
Geschreven voor: Kenwood DPX-7100DAB

Reageer

Albert van Dijk 14-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm mooie verlichting perfecte ontvangst

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Na veel wikken en wegen tussen diverse merken Pioneer jvc heb ik voor dit merk gekozen.omdat het een mooi toestel is makkelijk bedienbaar perfecte ontvangst vele mogelijkheden onderandere spottify. Bluetooth

Pluspunten

  • Perfect geluid
  • Makkelijk bedienbaar

Minpunten

  • Gebruiksaanwijzing te kleine letters
  • Moest andere desbordkap plaatsen
Geschreven voor: Kenwood DPX-7100DAB

Reageer

gunther servaas 30-12-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

kenwood dpx-7000dab

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Vind het een goede radio en ben zeer tevrede ook omdat je er twee telefoons er op aan kunt sluiten en de prijs was ook goed.

Pluspunten

  • Goed geluid
  • Makelijke bediening
Geschreven voor: Kenwood DPX-7100DAB

Reageer