Kenwood DPX-7100DAB - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 14 reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood DPX-7100DAB op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Voldoende
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Leander 01-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Schitterende radio waarde naar aanschaf

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood DPX-7100DAB

Algemene score

9,0
Het is een uistekende radio met vele mogelijkheden.
Dab ontvangst is perfect en carkit is uitstekend.
Ruime afstel mogelijkheden en geluid voortreffelijk

Pluspunten

  • Geluid
  • Carkit

Reageer

johan van uden 15-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

super radio

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood DPX-7100DAB

Algemene score

10,0
vond hem erg mooi en hij werkt perfect super geluid in onze astra twintop
ik heb geen boxen hoeven te veranderen zat perfect geluid in met alleen deze kenwood radio

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.W.Kooij 08-08-2019
  • Product gekocht

KOOIJ

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood DPX-7100DAB

Algemene score

10,0
Aug-2019 gekocht vanwege lage aanbiedingsprijs. Alle mogelijke opties aanwezig die voor mij van belang zijn. Duidelijk bedieningspaneel.

Pluspunten

  • Veel opties
  • Je kan vanaf de mobiel fm-signaal streamen
  • Prima werkend apparaat zeer tevreden

Minpunten

  • Dab+ dekking is slecht
  • Dab+ ontvangst in steden is slecht

Reageer

Rdk9 19-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige radio

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood DPX-7100DAB

Algemene score

9,0
Ik vind het een geweldige radio door zijn look, duidelijke handleiding en fantastisch bereik. Zeer tevreden over dit product.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Kevin Van Nienhuijs 04-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Auto upgrade

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood DPX-7100DAB

Algemene score

10,0
Voor een ouder model auto is dit echt een upgrade!

In combinatie met een nieuwe dab antenne en een interface voor de stuurwiel bediening. Heb een een moderne en degelijke multimedia in de auto

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard 06-02-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed geluid en ontvangst Dab. Logische bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood DPX-7100DAB

Algemene score

9,0
Mijn vorige dab radio had slecht ontvangst en ook het geluid liet te wensen over. Bijkomend voordeel is goed werkende carkit voor zelfs 2 telefoons tegelijk. Kleur display aan te passen naar dashboard verlichting. Ook zijn de audio instelling naar de auto aan te passen zodat het optimaal klinkt.

Pluspunten

  • Goed geluid
  • Carkit voor 2 telefoons
  • Kleur display aan te passen aan auto

Minpunten

  • Wisselen tussen bron lastig alles bij langs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Jeroen 18-11-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goede 2din dan tuner en handsfree

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood DPX-7100DAB

Algemene score

9,0
Fenomenaal geluid en fijn apparaat. Ook voor het telefoneren. Inbouw gaat vrij gemakkelijk als je maar de juiste adapter kabel hebt.

Pluspunten

  • Geluid DAB
  • Handsfree
  • Mogelijkheden

Minpunten

  • Vezel/Siebrand te klein voor mijn auto
  • Nogal glanzend plastic

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Dorie 27-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood DPX-7100DAB

Algemene score

9,0
Vele keuzes, mooi apparaat en past prima in mijn auto. Is voornamelijk gekocht om bluetooth mee af te spelen en radio, maar de vele extras maken het goed

Reageer

Harold 21-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kenwood DAB

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood DPX-7100DAB

Algemene score

9,0
Veelzijdig en een mooie prijs/kwaliteit. De antenneontvangst en geluid zijn van hoge kwaliteit. Het aansluiten was simpel en de handleiding was helder en duidelijk.

Reageer

joepster 19-07-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

DAB autoradio, laten liggen, zoek iets anders

Geschreven voor: Kenwood DPX-7100DAB

Algemene score

5,0
Een flop, DAB, zodra het gras te hoog is is je verbinding verbroken, zeer instabiel, Frankrijk GEEN DAB uitzendingen, NL zeer beperkt, Scherm met zonlicht niet te lezen, Spotify met telefoon aan kabel goed. Telefoon via radio onvoldoende, te weinig volume. Laat liggen de DAB radio

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

M. van Biessum 21-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

DAB+ radio

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood DPX-7100DAB

Algemene score

10,0
Ziet er mooi uit, makkelijk te bedienen en mooi geluid. Makkelijk erin te zetten. Prima mee te bellen.

Pluspunten

  • Makkelijk te installeren
  • Ziet er mooi uit

Reageer

Edwin 21-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Dab+, Bluetooth streamen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood DPX-7100DAB

Algemene score

8,0
Ik heb dit product gekocht omdat je Bluetooth kunt streamen vanaf je telefoon en je kunt er dab+radio mee luisteren.

Reageer

Albert van Dijk 14-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm mooie verlichting perfecte ontvangst

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood DPX-7100DAB

Algemene score

8,0
Na veel wikken en wegen tussen diverse merken Pioneer jvc heb ik voor dit merk gekozen.omdat het een mooi toestel is makkelijk bedienbaar perfecte ontvangst vele mogelijkheden onderandere spottify. Bluetooth

Pluspunten

  • Perfect geluid
  • Makkelijk bedienbaar

Minpunten

  • Gebruiksaanwijzing te kleine letters
  • Moest andere desbordkap plaatsen

Reageer

gunther servaas 30-12-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

kenwood dpx-7000dab

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood DPX-7100DAB

Algemene score

10,0
Vind het een goede radio en ben zeer tevrede ook omdat je er twee telefoons er op aan kunt sluiten en de prijs was ook goed.

Pluspunten

  • Goed geluid
  • Makelijke bediening

Reageer