Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

JVC KD-DB97BT

Vergelijkbare producten

Bekijk alle Autoradio's
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 49 reviews die zijn achtergelaten voor de JVC KD-DB97BT op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

HUGO 04-12-2016
  • Product half jaar of langer in bezit

Mooie radio

Geschreven voor: JVC KD-DB97BT

Algemene score

10,0
Er zit alles op wat je nodig heb. van een radio met deze prijsklasse.makkelijk te bedienen mooi uitzicht en DAB antenne gratis.Ik ben er zeer tevreden mee.

Pluspunten

  • Mooi uitzicht
  • Gebruiksgemak
  • Goede afwerking
  • Alles zit er bij

Minpunten

  • nul
  • nul

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CAMPERAAR 21-05-2016
  • Product paar dagen in bezit

TOP autoradio

Geschreven voor: JVC KD-DB97BT

Algemene score

10,0
Deze radio doet gewoon wat het belooft....makkelijk in gebruik en een perfect resultaat! Vooral de dab+ is fantastisch, eindelijk geen storing meer tijdens het rijden!...en handsfree telefoneren is ook geweldig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bartp 31-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super radio voor een goede prijs!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-DB97BT

Algemene score

9,0
Een zeer mooie goede radio voor weinig geld!
Wordt compleet geleverd, met o.a. DAB antenne, microfoon voor bellen en verloopstekker. Makkelijk aan te sluiten. Plug and play. Het meeste werk was de bedrading voor de DAB antenne en microfoon wegwerken.
Geeft een mooi geluid. Radio heeft zeer veel mogelijkheden. Deze zijn vrij snel te veranderen. Dit is vrij intuïtief. Je hoeft maar 2 toetsen te gebruiken voor een bepaald menu en de rest doe je met de volumeknop(draaien en drukken voor bevestigen). Ook het geluid van de microfoon voor het bellen, is tijdens het bellen bij te regelen, zodat de ander je beter kan verstaan.

Pluspunten

  • super geluid, zelf op hoge volume
  • mooi design
  • Makkelijk te bedienen

Minpunten

  • scrollen door menu gaat te snel. Je mist gauw iets

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard 29-10-2017
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Radio

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-DB97BT

Algemene score

8,0
Prima radio
Schakelt over op dab+
Instellingen eenvoudig.
Nog geen min punten gevonden.
Maak wel gebruik van een externe antenne. Zorg ervoor dat deze goed aard

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Frans Visser 26-03-2016
  • Product paar dagen in bezit

Fantastisch apparaat

Geschreven voor: JVC KD-DB97BT

Algemene score

8,0
sinds een week de autoradio in gebruik ingebouwd in onze nieuwe camper. De geluidskwaliteit (vooral in DAB+) is fantastisch. We hebben uiteraard ook uitstekende luidsprekers.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

TimS 20-05-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Top upgrade voor in de auto

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-DB97BT

Algemene score

9,0
Na in eerste instantie een exemplaar te hebben ontvangen zonder DAB+ firmware (contact gehad met de fabrikant, dit hadden ze nog nooit meegemaakt...), na retour direct een nieuwe ontvangen (Coolblue) die wel de fabriekssoftware bevatte.

Met de gebruiksaanwijzing erbij is de installatie een makkie, zonder is het een flinke uitdaging om alles goed in te stellen. Ik kreeg er bij bestelling gratis een dab+ antenne bij van Kenwood. Werkt perfect. De bluetooth functies werken ook goed. Ik kan tegelijkertijd mijn privé telefoon en mijn werktelefoon verbinden met de radio. Verder is de interface in te stellen naar wens (kleur, intensiteit, tekst). Al met al een topaankoop!

Pluspunten

  • Opties
  • Gebruiksgemak
  • Kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stephan 11-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne radio met goede dab+ ontvangst

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-DB97BT

Algemene score

9,0
Mooie radio voor schappelijke prijs goed geluid en pluspunt dab+ attenne bijgeleverd, gebruik aanwijzing is niet echt duidelijk maar met een beetje moeite kom je er wel uit

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Chris 02-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie radio voor een goede prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-DB97BT

Algemene score

9,0
Mooie radio met veel opties.
Leuk dat je de verlichting aan kunt passen.
Bluetooth, usb verbinding naar iPhone/iPod, android.
Makkelijk te monteren en incl een hele goede dab antenne.

Pluspunten

  • Mooi uiterlijk
  • Leuke kleuren
  • Mooi geluid
  • Veel vermogen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Anthony 04-02-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Alles-in-één met mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-DB97BT

Algemene score

8,0
Deze autoradio heeft echt alles wat een 1-DIN autoradio van 2018 zou kunnen hebben: Android of Iphone, Bluetooth, Spotify, USB-ingang, AUX-ingang, DAB+, CD-ingang en Hands-Free & Audio Streaming! Verder zijn er ook veel geluidsinstellingen zoals Bass en EQ die je kan wijzigen om geluidservaring nog beter te maken. Voor deze prijs is het een koopje.

Pluspunten

  • Android playback
  • AUX-ingang
  • USB-ingang
  • Hands-free bellen
  • DAB+

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Spiekjack 01-02-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gevarieerd in gebruik. Radio,CD en USB

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-DB97BT

Algemene score

9,0
Op internet vele autoradio,s vergeleken. De JVC KD-DB97BT kwam er qua prijs, kwaliteit en gebruiksmogelijkheden zeer goed uit. In mijn Mercedes ( met Mercedes boxen ) is het geluid fantastisch. Ook de mogelijkheid voor het afspelen van mijn favoriete USB muziek vind ik ideaal.

Pluspunten

  • Gebruiksmogelijkheden
  • Prijs kwaliteit

Minpunten

  • Gebruiksaanwijzing

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Wim 07-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige autoradio, betaalbaar en voorzien van cd speler

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-DB97BT

Algemene score

8,0
Ik zocht een betaalbare autoradio voorzien van bluetooth. Met de externe microfoon is het prima bellen op deze manier. De radio is voorzien van een helder display en heeft enorm veel mogelijkheden om het naar eigen gebruik in te richten. Prachtig geluid, zowel anoloog als de DAB+. Goed en gemakkelijk zelf in te bouwen evt met behulp van een Youtube fimpje.

Pluspunten

  • Prachtig geluid
  • Helder display
  • DAB+
  • CD speler

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Pieter 28-08-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fijne DAB +

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-DB97BT

Algemene score

8,0
Eenvoudige bediening en puike DAB ontvangst.
Montage van radio en DAB + antenne is binnen een uur gedaan.

Pluspunten

  • Mooi display

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

johan 27-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima product voor goede prijs!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-DB97BT

Algemene score

8,0
Mooie radio met veel instelmogelijkheden. DAB antenne zit erbij en moet je ook monteren op voorraam. Goed geluid. Niet teveel knoppen, mooie vormgeving en kleur instelbaar. Kan ook mp3 cd's afspelen.

Pluspunten

  • instelmogelijkheden
  • kleur display instelbaar
  • inclusief DAB antenne

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Edwin Meyts 27-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goede radio

Geschreven voor: JVC KD-DB97BT

Algemene score

9,0
ik heb dit toestel gekozen voor de vele functies die het heeft.
vlotte installatie en goede werking.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Han 01-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie uitstraling en bedienings gemak

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-DB97BT

Algemene score

8,0
De reden van mijn aankoop was, dat op deze auto radio DAB+ zenders zijn te ontvangen.
De kwaliteit van het geluid is geweldig. Gezien de prijs is dit een echte aanrader.

Pluspunten

  • DAB+ zenders
  • bedienings gemak

Minpunten

  • kleine zender toetsjes

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

A Burger 25-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

prima radio/cd reciver voor prima prijs!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-DB97BT

Algemene score

9,0
Het is een prima cd speler en dab+ radio. Zeer uitgebreid makkelijk te bedienen en makkelijk dat de telefoon gepaird kan worden. Ontvangst en geluid is perfecte kwaliteit! Zeker een aanrader ook gezien de prijs/kwaliteit verhouding. Is zijn geld dubbel en dwars waard.

Pluspunten

  • eenvoudige bediening
  • mooi uiterlijk
  • kwaliteit van het geluid
  • prima prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MD 02-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne autoradio!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-DB97BT

Algemene score

9,0
Prettige radio, prima ontvangst handsfree bellen, streamen draadloos vanaf spotify gemakkelijk en soepel. Kwaliteit DAB+ radio is prachtig. Ruime keuze aan zenders, zeer aan te raden. Even puzzelen, maar het menu heb je zo door.

Pluspunten

  • DAB+
  • Handsfree bellen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Micky 16-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super blij met mijn nieuw autoradio

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-DB97BT

Algemene score

9,0
Top autoradio voor die prijs, overzichtelijk, makkelijk in te bouwen. zelfs de DAB+ die nog niet naar behoren is bevestigd doet het al top. Echt een aanrader

Pluspunten

  • overzichtelijk
  • mooi

Minpunten

  • draaiknop iets te groot, maar te doen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guus 10-05-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Werkt makkelijk en ziet er netjes uit.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-DB97BT

Algemene score

9,0
De radio geeft goed geluid en is makkelijk in gebruik. Je slaat makkeijk je favoriete zenders op en door de dab plus. Heb je ook er mooi en vol geluid. Ook de dag en nacht instelling voor de verlichting is erg handig. Zo word je nooit verblind door je radio verlichting.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik.
  • Mooi design.
  • Goed geluid.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

agrifoglio 18-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

DAB+ autoradio

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-DB97BT

Algemene score

9,0
Na goed lezen van de gebruiksaanwijzing, was de instelling van de radio snel en eenvoudig te doen.
Ik ben bijzonder tevreden over het eenvoudige inbouwen, de geluidskwaliteit en de bediening van de radio.

Pluspunten

  • geluidskwaliteit
  • bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews