JVC KD-DB97BT - Reviews

Specificaties
USB-aansluiting
Ja
Bluetooth
Ja
Vermogen
200 watt
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 44 reviews die zijn achtergelaten voor de JVC KD-DB97BT op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

HUGO 04-12-2016
  • Product half jaar of langer in bezit

Mooie radio

Geschreven voor: JVC KD-DB97BT

Algemene score

10,0
Er zit alles op wat je nodig heb. van een radio met deze prijsklasse.makkelijk te bedienen mooi uitzicht en DAB antenne gratis.Ik ben er zeer tevreden mee.

Pluspunten

  • Mooi uitzicht
  • Gebruiksgemak
  • Goede afwerking
  • Alles zit er bij

Minpunten

  • nul
  • nul

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CAMPERAAR 21-05-2016
  • Product paar dagen in bezit

TOP autoradio

Geschreven voor: JVC KD-DB97BT

Algemene score

10,0
Deze radio doet gewoon wat het belooft....makkelijk in gebruik en een perfect resultaat! Vooral de dab+ is fantastisch, eindelijk geen storing meer tijdens het rijden!...en handsfree telefoneren is ook geweldig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bartp 31-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super radio voor een goede prijs!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-DB97BT

Algemene score

9,0
Een zeer mooie goede radio voor weinig geld!
Wordt compleet geleverd, met o.a. DAB antenne, microfoon voor bellen en verloopstekker. Makkelijk aan te sluiten. Plug and play. Het meeste werk was de bedrading voor de DAB antenne en microfoon wegwerken.
Geeft een mooi geluid. Radio heeft zeer veel mogelijkheden. Deze zijn vrij snel te veranderen. Dit is vrij intuïtief. Je hoeft maar 2 toetsen te gebruiken voor een bepaald menu en de rest doe je met de volumeknop(draaien en drukken voor bevestigen). Ook het geluid van de microfoon voor het bellen, is tijdens het bellen bij te regelen, zodat de ander je beter kan verstaan.

Pluspunten

  • super geluid, zelf op hoge volume
  • mooi design
  • Makkelijk te bedienen

Minpunten

  • scrollen door menu gaat te snel. Je mist gauw iets

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard 29-10-2017
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Radio

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-DB97BT

Algemene score

8,0
Prima radio
Schakelt over op dab+
Instellingen eenvoudig.
Nog geen min punten gevonden.
Maak wel gebruik van een externe antenne. Zorg ervoor dat deze goed aard

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Frans Visser 26-03-2016
  • Product paar dagen in bezit

Fantastisch apparaat

Geschreven voor: JVC KD-DB97BT

Algemene score

8,0
sinds een week de autoradio in gebruik ingebouwd in onze nieuwe camper. De geluidskwaliteit (vooral in DAB+) is fantastisch. We hebben uiteraard ook uitstekende luidsprekers.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Wim 07-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige autoradio, betaalbaar en voorzien van cd speler

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-DB97BT

Algemene score

8,0
Ik zocht een betaalbare autoradio voorzien van bluetooth. Met de externe microfoon is het prima bellen op deze manier. De radio is voorzien van een helder display en heeft enorm veel mogelijkheden om het naar eigen gebruik in te richten. Prachtig geluid, zowel anoloog als de DAB+. Goed en gemakkelijk zelf in te bouwen evt met behulp van een Youtube fimpje.

Pluspunten

  • Prachtig geluid
  • Helder display
  • DAB+
  • CD speler

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Pieter 28-08-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fijne DAB +

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-DB97BT

Algemene score

8,0
Eenvoudige bediening en puike DAB ontvangst.
Montage van radio en DAB + antenne is binnen een uur gedaan.

Pluspunten

  • Mooi display

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

johan 27-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima product voor goede prijs!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-DB97BT

Algemene score

8,0
Mooie radio met veel instelmogelijkheden. DAB antenne zit erbij en moet je ook monteren op voorraam. Goed geluid. Niet teveel knoppen, mooie vormgeving en kleur instelbaar. Kan ook mp3 cd's afspelen.

Pluspunten

  • instelmogelijkheden
  • kleur display instelbaar
  • inclusief DAB antenne

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Edwin Meyts 27-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goede radio

Geschreven voor: JVC KD-DB97BT

Algemene score

9,0
ik heb dit toestel gekozen voor de vele functies die het heeft.
vlotte installatie en goede werking.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Han 01-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie uitstraling en bedienings gemak

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-DB97BT

Algemene score

8,0
De reden van mijn aankoop was, dat op deze auto radio DAB+ zenders zijn te ontvangen.
De kwaliteit van het geluid is geweldig. Gezien de prijs is dit een echte aanrader.

Pluspunten

  • DAB+ zenders
  • bedienings gemak

Minpunten

  • kleine zender toetsjes

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

A Burger 25-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

prima radio/cd reciver voor prima prijs!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-DB97BT

Algemene score

9,0
Het is een prima cd speler en dab+ radio. Zeer uitgebreid makkelijk te bedienen en makkelijk dat de telefoon gepaird kan worden. Ontvangst en geluid is perfecte kwaliteit! Zeker een aanrader ook gezien de prijs/kwaliteit verhouding. Is zijn geld dubbel en dwars waard.

Pluspunten

  • eenvoudige bediening
  • mooi uiterlijk
  • kwaliteit van het geluid
  • prima prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MD 02-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne autoradio!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-DB97BT

Algemene score

9,0
Prettige radio, prima ontvangst handsfree bellen, streamen draadloos vanaf spotify gemakkelijk en soepel. Kwaliteit DAB+ radio is prachtig. Ruime keuze aan zenders, zeer aan te raden. Even puzzelen, maar het menu heb je zo door.

Pluspunten

  • DAB+
  • Handsfree bellen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Micky 16-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super blij met mijn nieuw autoradio

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-DB97BT

Algemene score

9,0
Top autoradio voor die prijs, overzichtelijk, makkelijk in te bouwen. zelfs de DAB+ die nog niet naar behoren is bevestigd doet het al top. Echt een aanrader

Pluspunten

  • overzichtelijk
  • mooi

Minpunten

  • draaiknop iets te groot, maar te doen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guus 10-05-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Werkt makkelijk en ziet er netjes uit.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-DB97BT

Algemene score

9,0
De radio geeft goed geluid en is makkelijk in gebruik. Je slaat makkeijk je favoriete zenders op en door de dab plus. Heb je ook er mooi en vol geluid. Ook de dag en nacht instelling voor de verlichting is erg handig. Zo word je nooit verblind door je radio verlichting.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik.
  • Mooi design.
  • Goed geluid.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

agrifoglio 18-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

DAB+ autoradio

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-DB97BT

Algemene score

9,0
Na goed lezen van de gebruiksaanwijzing, was de instelling van de radio snel en eenvoudig te doen.
Ik ben bijzonder tevreden over het eenvoudige inbouwen, de geluidskwaliteit en de bediening van de radio.

Pluspunten

  • geluidskwaliteit
  • bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

cenneke 14-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

geweldig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-DB97BT

Algemene score

9,0
Gekocht voor DAB en Bluetooth en helemaal tevreden top aansluiten ging ook makkelijk,
ook mijn telefoon koppelen fluitje van een cent .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

André 20-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Enorm veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-DB97BT

Algemene score

8,0
Dit apparaat heeft te veel opties om op te noemen. Ik was sceptisch over de DAB+, maar het is het kleine extra bedrag zeker waard. De geluidskwaliteit is zeer goed. De hoeveelheid zenders is overweldigend. De spraak van de carkit is helder en duidelijk en zonder veel achtergrondgeluid. De geluidskwaliteit van de muziek is natuurlijk erg afhankelijk van de ingebouwde luidsprekers. Aan de JVC radio zal het niet liggen.
De USB oplaadfunctie en muziek afspelen via bluetooth vanaf de telefoon is handig.
Het inbouwen is voor een beetje handig iemand goed te doen. De microfoon heb ik voor de tellers en achter het stuur zitten.
Eerdere ervaring met JVC autoradio's is dat ze heel degelijk en betrouwbaar zijn (twee exemplaren van 9 en 11 jaar oud werkten tot de verkoop nog 100% goed). Ik verwacht bij deze niet anders.
Het enige nadeel van het apparaat is dat de bediening niet heel intuïtief is en de toetsen niet overzichtelijk gegroepeerd zijn. Vormgeving gaat helaas voor functie.

Pluspunten

  • Veel muziekbronnen w.o. DAB+
  • Mooi apparaat
  • Goede kwaliteit telefonie
  • Genoeg vermogen voor normaal gebruik
  • Aansluitmogelijkheid voor subwoofer

Minpunten

  • Bediening niet intuïtief

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Jenny van Haastert 17-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede display ,makkelijk instelbaar.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-DB97BT

Algemene score

1,0
Kwaliteit/ prijsverhouding is goed.
Mooi geluid via DAB radio
Gemakkelijk te Monteren.
Blue tooth werkt goed

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Ron 24-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Compleet voor goede prijs.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-DB97BT

Algemene score

9,0
Goed geluid, makkelijk in te stellen, gemaakt zoals het bedoelt is als goede autoradio. Alleen jammer als je bij BCc vrasgt moet er een antenne bij hoeft dat niet speciaal, dit is dus niet zo voor goed ontvangst kan een goede raamantenne volstaan, mits geplaatst op een goede plek bv midden bovenin bij achter de spiegel.

Pluspunten

  • Installeren
  • Geluid
  • Ontvangst

Minpunten

  • Neem geschikte antenne erbij (mits nodig)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

atmvoo 11-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

fraai design,goed geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-DB97BT

Algemene score

9,0
Na enige tijd op het alwetende internet heb ik deze radio aangeschaft.
de voorwaarden waar het apparaat aan moet voldoen ware oa een cd speler, dab en geschikt voor de meest gebruikte bestandstypen.
Het enige wat niet bijgeleverd is en dat vind ik voor een speler uit de topklasse een flater van jewelste, is een dab antenne. Nu zijn er misschien wel aanbieders die dit er bij leveren, maar naar mijn mening moet dit door jvc standaard bij geleverd worden.

Het aansluiten was verder kinderspel en het instellen van de zenders ging ook zonder gebruiksaanwijzing snel en eenvoudig. iets lastiger was het doorgronden van BT, maar ook dat lukte zonder gebruiksaanwijzing.
wil je echter alle mogelijkheden doorlopen dan heb je deze uiteindelijk echt wel nodig.
waar het uiteindelijk omgaat is de geluidskwaliteit en daar zijn wel een paar voorwaarden aan verbonden, uiteraard goede luidsprekers maar ook een goede antenne. overal is het een open klinkende, met veel details , radiospeler en met name met digitale bronnen zoals cd of losless audioformaten overtuigen.
ik kan het apparaat zeker aanbevelen, maar zorg ervoor dat je een dab antenne er bij krijgt voor dat geld, want goedkoop is het niet

Pluspunten

  • geluidskwaliteit
  • bediening

Minpunten

  • geen dab antenne bij geleverd
  • duur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews