JVC KD-DB97BT - Reviews

8,9 Lees 11 reviews
Best Reviewed juli 2016
Specificaties
Usb-aansluiting
Ja
Bluetooth
Ja
Vermogen
200 watt
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 11 reviews

8,9

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Andy 24-09-2016 Product paar dagen in bezit

goede prijs kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
autoradio van goede kwaliteit. makkelijk te installeren en microfoon werkt goed.
Makkelijk in gebruik en ook goede ontvangst van de Dab+.
Een aanrader.

Pluspunten

  • makkelijke installatie
  • goede ontvangst Dab+
  • Mooie display

Minpunten

  • zoeken naar instellingen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
JVC-97 18-08-2016 Product paar dagen in bezit

Uitstekende radio

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik beveel dit product zeker aan. Het is gebruiksvriendelijk in alle opzichten. Handsfree bellen is goed. Geluidskwaliteit is zuiver.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Jack Brands 10-07-2016 Product paar weken in bezit

Geweldige Radio

Algemene score

9,6
Een geweldige radio voor een zeer schappelijke prijs, gezien de mogelijkheden.Ik ben uitermate tevreden over het geluid, en het gebruiksgemak.Kortom zeker kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
JvD 07-07-2016 Product paar dagen in bezit

Pracht apparaat!

Algemene score

9,0
Heb de radio er net een paar dagen inzitten, maar ben enorm tevreden. Mooi helder geluid, en diepe bassen, hele vooruitgang met de Pioneer die ik had. Ook de eenvoud waarmee mijn iPhone gepaired kan worden, en ik de muziek op mn iPhone kan afspelen was een aangename verassing. Niet op aan te merken, echt een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
ronmar73 29-06-2016 Product paar dagen in bezit

geweldig veel mogelijkheden en optie's!

Algemene score

8,2
ik heb pas deze JVC KD-DB97BT car audio aangeschaft omdat ik wilde genieten van DAB digitale radio en ik wilde hem gebruiken om hand free te kunnen bellen in de auto. radio heeft ongelofelijk veel mogelijkheden en opties maar wel duidelijk en gemakkelijk in te stellen en te bedienen. enige nadeel vind ik bij een wat duurder model zou je verwachten dat de DAB antenne erbij word geleverd en een opbergdoosje voor het frontje zat er ook niet bij!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
H van eijck 21-06-2016 Product paar dagen in bezit

Gave en mooie radio met dab voor een zeer mooi geluid

Algemene score

8,6
Ik ben maar een jvc auto radio gegaan voor het prijs qualitijd verschil met anderen merken ik deze branche ook omdat ik bij coolblue er een gratis dab antenne bij heb gekregen en een USB 8 gigabeit erbij heb gekregen voor de prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Jordi van Kouteren 18-06-2016 Product paar dagen in bezit

Heel complete radio; erg veel mogelijkheden!

Algemene score

8,6
Erg veel mogelijkheden om in te stellen, heel complete radio. Je kunt zelf de kleur van het display helemaal instellen. Ook qua geluid zijn er vele opties mogelijk om in stellen.Digitale radio geeft veel beter geluid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
CAMPERAAR 21-05-2016 Product paar dagen in bezit

TOP autoradio

Algemene score

10,0
Deze radio doet gewoon wat het belooft....makkelijk in gebruik en een perfect resultaat! Vooral de dab+ is fantastisch, eindelijk geen storing meer tijdens het rijden!...en handsfree telefoneren is ook geweldig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Klasse autoradio 19-05-2016 Product paar dagen in bezit

Klasse autoradio .

Algemene score

8,2
Zeer goede autoradio , makkelijk te bedienen , goed geluid , prijs vindt ik persoonlijk iets aan de hoge kant maar tja dan heb je wel een goede nietwaar? dus conclusie? Ik ben er zeer content mee.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Frans Visser 26-03-2016 Product paar dagen in bezit

Fantastisch apparaat

Algemene score

8,0
sinds een week de autoradio in gebruik ingebouwd in onze nieuwe camper. De geluidskwaliteit (vooral in DAB+) is fantastisch. We hebben uiteraard ook uitstekende luidsprekers.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed
Johnny1967 20-03-2016 Product paar dagen in bezit

DAB autoradio KD-DB97BT

Algemene score

9,5
Prima radio met goed geluid en veel mogelijkheden. Alleen jammer dat je pas bij het monteren ziet dat je een aparte DAB antenne nodig hebt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend