Kenwood KDC-BT700DAB - Reviews

Specificaties
USB-aansluiting
Ja
Bluetooth
Ja
Kleuren
zwart
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 14 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Petra 04-08-2017 Product paar dagen in bezit

Mwv

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Dit is een heel fijne radio .Dezenders makkelijk te vindenen beschikt over hands free belllen met bleuthooth.oTevreden over de aankoop

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ash 10-06-2017 Product paar weken in bezit

Good Unit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Product is good - clear sound, installation is easy for RS Clio 2006. Only criticism is that the controls seem flimsy

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

begonia34 17-05-2017 Product paar dagen in bezit

Goede DAB+ ontvangst

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima autoradio met uitstekende DAB+ ontvangst door bijgeleverde antenne. Duidelijke installatie-instructie voor DAB+ antenne. Bluetooth telefoonverbinding is eenvoudig te maken met goede ontvangst.

Pluspunten

  • Meegeleverde DAB+ antenne
  • Goede aansluitmogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

La gaspi 14-05-2017 Product paar dagen in bezit

Goede auto radio

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een goede auto radio met veel mogelijkheden . Ook je mobiele telefoon kun je makkelijk te schakelen. Usb muziek af te spelen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Edward Peters 10-05-2017 Product paar weken in bezit

Multifunctioneel apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima apparaat als vervanger van een hele oude radio/CD-wisselaar. Bovendien USB-poort, DAB+ incl. antenne en een handsfree carkit via bluetooth. Kortom een echte alleskunner voor een aantrekkelijke prijs!

Pluspunten

  • bluetooth carkit
  • DAB+ incl. antenne

Minpunten

  • geen opbergdoos

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

KARO 06-05-2017 Product paar dagen in bezit

Compleet toestel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een erg uitgebreid toestel voorzien van veel handige extra's.
Inclusief DAB antenne en microfoon. Duidelijk display

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

RonV1964 02-04-2017 Product paar dagen in bezit

Mooie radio met veel mogelijkheden.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Mooie radio met veel mogelijkheden. Moeilijk nu al een goed beeld te geven. Jammer dat de app. niet goed functioneert, misschien nog niet juiste geïnstalleerd.

Pluspunten

  • Mogelijkheden
  • Duidelijk display

Minpunten

  • Geen opberghoesje
  • Antenne DAB

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

BPT Kerklaan 29-03-2017 Product paar weken in bezit

Fijne muziek speler!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wanneer je op zoek bent naar een muziek speler die ALLES afspeelt, dan is dit Kenwood BT en DAB+ toestel het einde! Kraakhelder geluid en prettige bediening.

Pluspunten

  • Mogelijkheden
  • Geluid
  • Bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

John 06-01-2017 Product paar dagen in bezit

prima radio met veel functies

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze radio heeft echt als in één! Alles werkte direct zonder problemen. Bluetooth koppeling naar mijn S7 werkt prima en het geluid is zonder meer goed! De installatie was eenvoudig en heel fijn dat er een goede dab antenne me geleverd is want anders kost dat je ongewild nog eens €40,- extra! Kortom... en aanrader!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Mike klinkenberg 22-07-2016 Product paar dagen in bezit

Beoordeling kdc-bt700dab

Algemene score

7,8
Heb het produit since vandaag gekocht gelijk mee aan de haal gegaan en alles was goed te vinden en via de gebruiksaanwijzing kon je alles goed vinden. Een topproduct👍

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Karin 28-06-2016 Product paar dagen in bezit

Mooie autoradio

Algemene score

9,2
Deze Kenwood autoradio ziet er strak uit en hij is gebruiksvriendelijk. De verbinding met bluetooth naar de telefoon werkt prima. Dankzij de DAB functie kan ik nu ook eindelijk geruisloos naar de radio luisteren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 10-06-2016 Product paar dagen in bezit

prima geluid van dap+

Algemene score

8,0
net uit de doos en uitgeprobeerd en prima geluids en weergave mooi ontwerp en mooie vormgeving nu al zeer tevreden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bart AS 29-04-2016 Product paar dagen in bezit

Mijn eerste dab radio

Algemene score

8,4
Goed ding, werkt goed, zoekt zelf de dab equivalent van bestaande zenders.
Ook het bt connecten van 2 telefoons is zeer handig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Patrick Bateman 16-04-2016 Product paar dagen in bezit

KDC-BT700DAB

Algemene score

8,4
Zeer uitgebreide autoradio, DAB+ werkt perfect nadeel is de antenne op de voorruit (maar niet heel storend). Bellen via bt wireless en de bijgeleverde microfoon is ook zeer goed. Veel mogelijkheden om het geluid aan te passen naar je eigen smaak. Zeer tevreden over de radio.

Er is wel 1 groot minpunt een radio van +200 euro en dan niet eens een doosje om je frontje in te bewaren is echt heel karig Kenwood.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer