JVC KD-X230 - Reviews

8,4 Lees 12 reviews
Specificaties
Usb-aansluiting
Ja
Bluetooth
Ja
Vermogen
4x50 watt
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 12 reviews

8,4

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Stephanie 14-08-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi design, werkt eenvoudig en goed!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
fijne autoradio. Kan eenvoudig muziek streamen via spotify (iphone) met de kabel, werkt perfect. Mooi design en eenvoudig in te bouwen.

Pluspunten

  • eenvoudig

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Arno 31-07-2016 Product maand in bezit

goeie auto radio voor weinig geld

Algemene score

8,0
heb voor deze gekozen vanwege de prijs/kwaliteit,leuke en makkelijke radio en mp3 speler,kan er ook mijn smartfoon aan kopelen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Rik Hof 20-06-2016 Product paar weken in bezit

Autoradio KD-X230

Algemene score

8,6
Sinds een paar weken ben ik in het bezit van deze autoradio. Ik wilde graag een radio met een usb-aansluiting. Vanaf het begin ben ik erg tevreden over. De kwaliteit van het geluid is erg goed en de radio is makkelijk in gebruik! Top radio.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed
K Schaap 14-06-2016 Product paar dagen in bezit

Mijn eerste autoradio, super blij mee.

Algemene score

7,8
Deze autoradio werkt onwijs goed, ik ben er ook heel blij mee.
Ik had nog een auto radio maar die gaf kuren dus toen bij deze radio uit gekomen.
het klepje van de usb vind ik mooi afgewerkt, hij is gemakkelijk eruit te halen om hem op te bergen. super!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende
Voldoende
Puechcocu 12-06-2016 Product paar dagen in bezit

Uistekende prijs kwaliteit verhouding

Algemene score

8,6
Makkelijk aan te sluiten, mooi design en gebruikersvriendelijk in te stellen. Eenmaal aangesloten kwam er tot mijn verrassing een prachtig geluid uit. Moet nog even uitzoeken hoe ik mijn IPOD zo in kan stellen dat eea op het display van de radio te zien is. De prijs kwaliteit verhouding is wat mij betreft uitstekend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Natalie 06-06-2016 Product paar weken in bezit

Jvc kd-x230 Prima!

Algemene score

8,0
Het product is betaalbaar , makkelijk te installeren goed geluidskwaliteit
In combinatie met de Jvc boxen de knopjes zijn niet te klein verlichting maakt het helemaal mooi af

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Ronald Anja 28-05-2016 Product paar dagen in bezit

KD-X230 Radio

Algemene score

9,4
Een mooie degelijke radio met veel functies en mogelijkheden. Ideaal dat er een usb stick in geplaatst kan worden en meer mogelijkheden heb om muziek te luisteren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
middelie 26-05-2016 Product paar dagen in bezit

nette radio

Algemene score

7,4
Nette radio. Wij hebben hem gekocht omdat hij betaalbaar was en een usb aansluiting heeft. Wel jammer dat je muziek vanaf je smartphone via een app afspeelt, hierdoor kan je bv geen muziek vanaf spotify afspelen maar alleen via google play

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende
Dominika 21-05-2016 Product paar dagen in bezit

Perfecte autoradio voor mijn eerste auto

Algemene score

9,6
Ik hou van muziek! Ik kan niet rijden, ademen of leven zonder muziek. Deze radio is makkelijk te bedienen. Ik gebruik alleen de volume knop om af te spelen of pauze te zetten en volume te wijzigen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Jose 10-04-2016 Product paar dagen in bezit

Alweer JVC

Algemene score

7,8
Dat ik weer uitkom bij een JVC-product t.o.v. een ander merk ligt aan de prijs en de betrouwbaarheid waar ik heel veel plezier aan zal beleven.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
Rapaz 08-03-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Mooi design autoradio zonder veel onnodige poespas aan knoppen en daardoor veilig in gebruik tijdens het rijden, De radio goede geluidskwaliteit.Wij zijn er blij mee.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed
Sarie 07-03-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
fijne auto radio, makkelijk zelf te installeren, plezierig geluid, bedieningsgemak top , goede vormgeving, compatibel android. Auto dimmer ideaal.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed