JVC KD-X230 - Reviews

8,5 Lees 22 reviews
Specificaties
USB-aansluiting
Ja
Bluetooth
Ja
Vermogen
4x50 watt
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 22 reviews

8,5

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Puechcocu 12-06-2016 Product paar dagen in bezit

Uistekende prijs kwaliteit verhouding

Algemene score

8,6
Makkelijk aan te sluiten, mooi design en gebruikersvriendelijk in te stellen. Eenmaal aangesloten kwam er tot mijn verrassing een prachtig geluid uit. Moet nog even uitzoeken hoe ik mijn IPOD zo in kan stellen dat eea op het display van de radio te zien is. De prijs kwaliteit verhouding is wat mij betreft uitstekend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

jervi 02-01-2017 Product paar dagen in bezit

Alles functioneert zeer goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie radio . mooi geluid . Alles wat er op zit is in te stellen . Equalizer , LIchtsterkte , Mappen op de usb zijn met de draaiknop te kiezen, de 18 voorkeuze FM zenders ook. Eindelijk weer een merkradio in de auto. Dat verschil merk je toch.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

middelie 26-05-2016 Product paar dagen in bezit

nette radio

Algemene score

7,4
Nette radio. Wij hebben hem gekocht omdat hij betaalbaar was en een usb aansluiting heeft. Wel jammer dat je muziek vanaf je smartphone via een app afspeelt, hierdoor kan je bv geen muziek vanaf spotify afspelen maar alleen via google play

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Esther 13-01-2017 Product paar dagen in bezit

prima autoradio met veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Dit is een prima radio voor een prima prijs. alle door mij gewenste opties zitten erop en hij is eenvoudig te bedienen. Het gebruik met Spotify is heel eenvoudig.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

jeffrey 11-01-2017 Product paar weken in bezit

makkelijk bedieningsgemak

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
prijs kwaliteit is zeer goed een mooi ogende autoradio met goed bedien gemak werk super en is een echte aanrader

Pluspunten

  • bedienings gemak
  • oog mooi
  • goede prijs kwaliteits verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

svwaes 03-01-2017 Product paar dagen in bezit

Prima radio

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima radio, zeker voor deze prijs.
Eenvoudige installatie en bediening. Ook het kunnen aansluiten van je Android telefoon via USB is super!

Pluspunten

  • Eenvoud
  • Geluid
  • Connectie met Android
  • Prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

dickvanasselt 18-11-2016 Product paar maanden in bezit

Bedieningsgemak , aansluitmogelijkheden, geluidsweergave

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Groot bedieningsgemak, Veel aansluitmogelijkheden, zeer goede geluidsweergave (dankzij Mos-fet) , strak design

Pluspunten

  • bedieningsgemak
  • aansluitmogelijkheden
  • geluidsweergave

Minpunten

  • geen bewaardoosje voor frontje

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

R.V.R. 03-11-2016 Product paar weken in bezit

Price wise, beste keus, veel waar voor je geld, zie specs.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Voordat ik deze keus had gemaakt, heb ik vele reviews van concurrenten en alternatieven van dezelfde prijsklasse doorgespit. Alleen bij JVC kwam ik bijna geen negatieve reviews tegen. Na verder uitzoeken kwam ik achter dat JVC en Kenwood samen 1 bedrijf zijn met dus 2 aparte namen, waar Kenwood de duurdere versie een betere reputatie heeft. Ook kwam ik achter dat het scherm veel overeenkomsten had met de duurdere Kenwood, misschien wel gewoon dezelfde scherm? Daarnaast zat ik te twijfelen met een (iets duurder) Pioneer maar het schermpje van hun is circa 2cm korter, dus minder tekst en persoonlijk minder handig vind. Doordat het g1 cd speler heeft, neemt het veel minder ruimte in. Wat ook een ware accessoire als aanvulling in de auto is dat je er ook een afstandbediening apart kan bijkopen, ziet er wel erg stoer uit. Ook kan je na registratie op jvc.com 1 jaar extra garantie krijgen, wel onder vele specifieke voorwaarden. Maar dat geeft mij een zekerheidsgevoel dat JVC erg overtuigd is van het levensduur etc. Al met al geen spijt.

Pluspunten

  • 1 jaar extra garantie
  • speelt flac en wav goed..
  • goed geluid
  • E.Q. + USB + 3.5MM Jack.
  • optie remote control

Minpunten

  • Apart rc bijkopen, maar is niet funest.
  • Scherm mag alsnog wat breder zijn.
  • Versie met blue light is mooier maar duurder.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kwaliteit 30-10-2016 Product paar dagen in bezit

Goedkoop en kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wij hebben voor dit product gekozen omdat het goedkoop is en omdat de kwaliteit goed is. We kunnen met een usb stick alle soorten muziekbestanden luisteren!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Krishna 22-10-2016 Product paar dagen in bezit

een hele goede product

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
een hele goede autoradio
perfecte geluids kwaliteit
en echte aanrader.
en een vrij simpele model.
echte aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Wesley v T 07-10-2016 Product paar dagen in bezit

Klein maar fijn

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie en degelijke receiver met een groot bedieningsgemak en mooie vormgeveing.
Geweldig geluid.
Voor deze prijs een echte aanrader.

Pluspunten

  • duidelijk afleesbaar
  • geweldig geluid
  • prijs-kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Achille 12-10-2016

Vraagje kanje er ook cd's mee afspelen

Reageer

Hans 06-10-2016 Product paar dagen in bezit

Heldere display

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
mooi ogende radio, makkelijk in te bouwen, diverse klankkleuren in te stellen, eenvoudige bediening, en een mooi geluid over mijn 4 luidsprekers, en de prijs is super voor wat je krijgt. gr Hans

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Stephanie 14-08-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi design, werkt eenvoudig en goed!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
fijne autoradio. Kan eenvoudig muziek streamen via spotify (iphone) met de kabel, werkt perfect. Mooi design en eenvoudig in te bouwen.

Pluspunten

  • eenvoudig

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arno 31-07-2016 Product maand in bezit

goeie auto radio voor weinig geld

Algemene score

8,0
heb voor deze gekozen vanwege de prijs/kwaliteit,leuke en makkelijke radio en mp3 speler,kan er ook mijn smartfoon aan kopelen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Rik Hof 20-06-2016 Product paar weken in bezit

Autoradio KD-X230

Algemene score

8,6
Sinds een paar weken ben ik in het bezit van deze autoradio. Ik wilde graag een radio met een usb-aansluiting. Vanaf het begin ben ik erg tevreden over. De kwaliteit van het geluid is erg goed en de radio is makkelijk in gebruik! Top radio.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

K Schaap 14-06-2016 Product paar dagen in bezit

Mijn eerste autoradio, super blij mee.

Algemene score

7,8
Deze autoradio werkt onwijs goed, ik ben er ook heel blij mee.
Ik had nog een auto radio maar die gaf kuren dus toen bij deze radio uit gekomen.
het klepje van de usb vind ik mooi afgewerkt, hij is gemakkelijk eruit te halen om hem op te bergen. super!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Natalie 06-06-2016 Product paar weken in bezit

Jvc kd-x230 Prima!

Algemene score

8,0
Het product is betaalbaar , makkelijk te installeren goed geluidskwaliteit
In combinatie met de Jvc boxen de knopjes zijn niet te klein verlichting maakt het helemaal mooi af

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ronald Anja 28-05-2016 Product paar dagen in bezit

KD-X230 Radio

Algemene score

9,4
Een mooie degelijke radio met veel functies en mogelijkheden. Ideaal dat er een usb stick in geplaatst kan worden en meer mogelijkheden heb om muziek te luisteren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dominika 21-05-2016 Product paar dagen in bezit

Perfecte autoradio voor mijn eerste auto

Algemene score

9,6
Ik hou van muziek! Ik kan niet rijden, ademen of leven zonder muziek. Deze radio is makkelijk te bedienen. Ik gebruik alleen de volume knop om af te spelen of pauze te zetten en volume te wijzigen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jose 10-04-2016 Product paar dagen in bezit

Alweer JVC

Algemene score

7,8
Dat ik weer uitkom bij een JVC-product t.o.v. een ander merk ligt aan de prijs en de betrouwbaarheid waar ik heel veel plezier aan zal beleven.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Toon meer reviews