Kenwood KMM 264 - Reviews

8,3 Lees 8 reviews
Best Reviewed dec 2015 Kenwood KMM 264
Best Reviewed december 2015
Specificaties
Usb-aansluiting
Ja
Bluetooth
Nee
Kleuren
zwart
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 8 reviews

8,3

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Gerwin Borneman 01-07-2016 Product paar dagen in bezit

Prima autoradio

Algemene score

8,0
Goede geluidskwaliteit. Prijs/kwaliteit is dik in orde. Kleur van het display en de kleur van de knoppen kleuren goed bij de rest van het interieur.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
FienDriessen 28-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,0
Ik heb deze kenwood Digital Media Receiver gekocht omdat je er heel veel mee kun ideaal voor in een camper en je kunt ook de telefoon er op aan sluiten, ben er erg gelukkig mee.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Storm 28-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,8
Prima voor weinig
Goede geluidsweergave
Makkelijk te bedienen
Fijn dat de iPod via usb kan
veilig bedienen tijdens rijden

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed
nelly 25-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,4
goed ben er tevreden mee
het voor frontje ziet der leuk uit
hij is lekker klein
de uitstraling is goed
en het geluid is goed makkelijk te bedienen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Orlando 25-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Geweldig echt een mooie radio us makkelijk te bedienen en is een aanrader voor iedereen en zeer makkelijk met de usb ingang en voor de telefoon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Kao38nl 12-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Waanzinnig makkelijk in gebruik
Super snel met laden usb telef
Heerlijk qua inbouwen
Ontvangst redelijk toto goed
Etc etc teveel om op te noemen
Sallandpakketdienst is er zeer content over

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Dennis 26-09-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,2
Leuke radio voor weinig
Geld. Simpele bediening en genoeg mogelijkheden dus simpelweg een mooie radio voor mensen met weinig eisen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende
Voldoende
knikblik 26-03-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
ben aangenaam verrast door deze radio,makkelijk in gebruik,doet wat ik wil en slaat niet steeds op hol.
geluid is ook goed geen ruis tot nu toe.dus ik ben tevreden zeker voor deze prijs.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed