Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.
Mail mij als er prijzen beschikbaar zijn

JVC KD-X310BTE

Vergelijkbare producten

Bekijk alle Autoradio's
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 29 reviews die zijn achtergelaten voor de JVC KD-X310BTE op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Voldoende
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Fred 07-10-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,8
de centrale bediening/menuknop werkt een beetje vaag.
vaak niet duidelijk in welk menu je zit.
Verder een super goed product, jammer dat voice dailing niet helemaal goed gaat. b.v. Cora wordt huisarts?

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

jvb2014 16-08-2015
  • Product half jaar in bezit

Algemene score

8,0
Geweldig geluid en handige carkit! De autoradio is makkelijk te installeren en makkelijk de te pairen met je telefoon. Audio afspelen vanaf je telefoon naar de radio is ook mogelijk en werkt fantastisch. Het enige minipuntje is de zoem in de carkit functie en de verstaanbaarheid. Het afstellen hiervan is redelijk moeilijk maar moet te doen zijn!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Gerarts 03-05-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Bluetooth instellen nam wat tijd in beslag maar eenmaal ingesteld werkt alles perfect.
Geluidskwaliteit hangt natuurlijk veel af van de speakers die gebruikt worden.
Ook kan je na een tijdje bijna alles blindelings bedienen waarbij het gebruiksgemak ook hoog scoort.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

antoon1000 20-03-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

6,6
goede radio ontvangst
Voldoende en specifieke
goed geluid
mooie vormgeving
ik ben tevreden over mijn aankoop

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

66li 17-02-2015
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,2
Makkelijk te bedienen en heeft een duidelijke gebruikershandleiding. Ook heb ik via Play Store van Android JVC Smart Music controller op mijn smartphone geïnstalleerd waarmee makkelijk en snel verschillende taken kan laten uitvoeren zoals bellen, navigeren, zepen enzovoort.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

bulldog1948 02-02-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
bluetooth optie erop is super! makkelijk in te bouwen en zeer makkelijk te bedienen. ben er erg blij mee!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tjeez33 18-01-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Makkelijke installatie , gebruik gaat vanzelf je hebt de handleiding niet nodig om de radio te bedienen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J V 123 17-01-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,2
doet wat ie moet doen er zit wel een piep in de in de telefoon, wel; goed te verstaan geluid is ok zenders zijn goed te ontvangen

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Dorien van de Braak 04-01-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,8
- Goede autoradio met niet te veel toeters en bellen.
- Geluidskwaliteit: ik merkte gelijk verschil met mijn oude (originele) radio, kwaliteit is veel beter.
- Mogelijkheden: Bluetooth werkt super goed, draadloos je muziek afspelen van bijvoorbeeld spotify op je telefoon.
- Vormgeving: Kleur van de radio is rood/wit, wat voor mij precies goed is maar je kunt geen andere kleuren instellen.
- Gebruiksgemak: Via de draadknop kun je alle instellingen makkelijk regelen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

CeesDam 01-01-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Een leuke radio voor een leuk bedrag. Makkelijk in te bouwen, eenvoudig te bedienen.
Carkit werkt naar behoren, helder geluid. Kortom; prima apparaat.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

TevredenGebruiker001 31-12-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

7,8
Prima autoradio. Geluid is goed. Instellingen is even zoeken. Als je belt duurt het soms lang voor de telefoon verbinding heeft.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jenneau 28-12-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,0
ik vind het een mooi apparaat en het geluid is heel goed maar alleen is het gebruik een beetje lastig aangezien menu langer moet worden ingehouden maar over het algemeen is het een goed apparaat

Review criteria:

Goed
Voldoende
Onvoldoende
Goed
Goed

Reageer

Marijn Janssen 28-12-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,4
Was eenvoudig in te bouwen, en instellen stelde weinig voor. Telefoon aanmelden was eenvoudig.
Carkit werkt ook prima.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Kevin Henskens 25-12-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

7,8
Ik vind het een hele goede efficiente radio.
vind hem heel gemakkelijk te gebruiken alleen soms moet ik wel een beetje zoeken om de volumeregeling goed samen te stellen. ( vocal, bass,)
Ik raad deze radio zeker aan de mensen die ik ken, ik ben er heel tevreden over.

mvg kevin

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Ties 1954 23-12-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Goed geluid en goed instelbare bas en treble
Veel mogelijkheden en makkelijk in te stellen met het menu
Prima vormgeving ziet er mooi uit
pas een paar dagen in bezit daarom geen mening over de degelijkheid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

M.A.N. Truck 20-12-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Goede geluidskwaliteit, gemakkelijk aan te sluiten en het zender zoek systeem is heel gemakkelijk.
De communicatie met mijn telefoon is goed.
De komende weken ga ik de verder mogelijkheden uitproberen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

vn2000 27-11-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
geheel ingebouwd was zo gebeurt alleen telefoon koppelen stond wat onduidelijk in gebruiksaanwijzing

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joostvandalen1982 24-11-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,4
Auto radio vandaag gekocht. In de parkeer garage ingebouwd, zo makkelijk was het aan te sluiten. Perfect geluid en Bluetooth aansluiten en afspelen ging super goed. Erg tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Matwit 19-11-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,6
Ten opzichte van mijn oude radio is dit wel 10 stappen vooruit! Het geluid is duidelijk beter terwijl de speakers hetzelfde zijn, bluetooth werkt goed en de vormgeving is ook goed! Het enige wat ook ik als minpunt kan geven is dat de volumeknop misschien wat gammel is

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Patrickp1986 05-11-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
Radio is makkelijk in te bouwen en geeft prima geluid. Bel optie kan wel beter. De andere kant kan het namelijk met moeite verstaan.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews